Second Hand

Om second hand innebär att jag alltid kommer hitta märkeskläder för 12 dollar då är det helt klart värt det.

Hur kan du vara så hjärtlööööös?

Okej, det kanske börjar bli lite tjatigt om mig och Sanna men vi umgås konstant under våran lediga tid (även då en av oss jobbar också för den delen) men det får ni stå ut med! Punkt. :D
Iallafall, vi har förmågan att översätta små låtsnuttar och gå och sjunga på dem. Som rubriken säger, How can you be so heartless. Mycket populär låt här i staterna med Kanye West. Även Apologize med One Republic har fått sig än dänga. Nu ska det ju även tilläggas att varken Sanna eller jag är några skönsångare. (No offense Sanna;) Jag undrar vilken som blir nästa offer.

Idag vart det parken som gällde. Sanna drog med sig sin familjs hund, Bodie, och jag drog med mig Dylan "The Dog" Wong. Haha, lite passande. Vi lekte lite i parken och sedan drog vi till ett café där vi fikade och Dylan kekade lunch, vilken senare Bodie även fick smaka på.

Ikväll ska jag till Sanna och glo på film. Med NYTTIGA snacks. Det har vi lovat oss själva eftersom vi redan har "unnat oss något gott varje dag" idag. Inte det bästa kanske, men what the heck, låt gå.

xoxo
Elin


You go girl!

Man kan ju inte annat än att hylla läraren i american streetdance. Så roligt har jag inte haft på länge, vi dansade konstant i 50 minuter och rummet fylldes av härlig hip-hop musik. Som min vän Julia säger, fast med mina ord, med ett dåligt beat kan vem som helst tappa lusten till att fortsätta. Läraren, en efter mina bedömningar, en ung tjej är en sån där som man bara avundas för hennes sätt att vara. Laid back, cool och allt vad man nu kan tänkas säga. Då är det helt klart värt att sitta tre timmar i lektion på onsdagar om tisdag och torsdag kommer bli så här kul!

Ikväll lagade Sanna och jag pötätamos och böttekullar. Muuuums! Glömde dock lingonsylten hemma hos mig så, nu ska vi se om jag får det rätt, som Kajsa Warg sa, man tager vad man haver...ketchup. Räddaren i nöden.

Vet inte hur aktiv jag kommer vara här de närmsta dagarna, för mitt virusskydd går ut idag. Vi får hoppas på det bästa, att jag hittar ett billigt helst idag. ;)


xoxo
Elin

Influenser från Sweden?

Igår var jag på min andra klass som jag ska ha nu i sexton veckor. Mass communication. Hm, seriöst värre då läraren gav oss hemläxa redan första lektionen...och jag har inte ens boken än. Men det ska väl gå att ändra på? 90 dollar är väl ingenting för en liten bok? Kors i allsindar vilka sjuka avgifter. För övrigt verkar kursen någorlunda kul, läraren ser ut som en blond BWO-Martin och jag har redan fått smeknamnet "The Swedish Lady". Gött att snubben minns mig på ett eller annat vis. Han var lite lustig då han småpratade med sig själv och mumlade en massa inför oss och ingen förstod vad han ville med det. Avslutade gjorde han med ett jätteflin vars tänder säkerligen var borstade med Crest Flouride. Ja, det var iallafall den tandkrämen han pratade om.
Nu ska jag bara komma på vad jag ska skriva min första inlämning om. Kanske först ska skaffa boken?
Dans ikväll, mumma. Här ska fläsket skakas!
xoxo
Elin

Som hemma?

Haha, Sanna och jag var på bio igårkväll. Dock var vi heeeelt ensamma i biosalongen. Lite läskigt, sedan när vi lämnade bion så var det tomt utanför också, kändes lite som om jorden helt plöstligt var ödelagd. Haha, jag tror personalen hade flytt eller nåt efter Sannas och mitt mental breakdown inne i salongen. Se mer på videobloggen senare ikväll för mer detaljer. Kunde ju lika gärna suttit hemma i soffan och kollat film. :D


Skulle ju till skolan igårkväll. Kom väl dit, om än 15 minuter sent. Först skulle jag hitta skolan, tydligen ett väldans problem, sedan parkering, ytterligare ett problem och när allt det jockset var utfört, ja vart ska jag då gå?! Vart är klassrummet? Men med min röta så hade jag hittat parkeringen precis jämte salen. Göttish!

Nej, Daphne ska hämtas.

xoxo
Elin

Första skoldagen

Ja, idag har jag skola för första gången. Är lite nervös, vet inte hur jag ska hitta, parkeringen har jag inte en aning om och ja, allt är lite småkaos. Men det ska bli kul, börjar ju med dansen. :) Så det blir fint.

Tack Sanna för den underbara lunchen idag. Mycket gott. (Ska dock tilläggas att den var från Panda Express, men det behöver jag ju inte säga.) Det är trevligt med lite sällskap mitt på dagen. Och för att svara tillbaka lite på Sannas blogginlägg så vill jag också säga tack Sanna. :) Tihi.
I Söndags när vi var på Von's och handlade lite så ville expediten ta kort åt oss för han trodde vi var här som turister, och vi som inte ville göra honom besviken ställde upp oss så fint leende :D Hihi, lite kul.

Back to work! Just det ja, min Valentine-date är bokad ;)

xoxo
Elin


Godnatt


IKEA



Godnatt från San Diego.

xoxo
Elin

IKEA

Ikväll ska Sanna och jag till IKEA. Vi ska säkerligen handla choklad och kuddar. Kuddarna till Sanna. Får se om jag dem är så sköna så att jag också måste köpa en. Kanske kanske. Iallafall det ska bli trevligt. Kommer bli lite svårt med kvällsträffarna nu då jag börjar skolan imorgon kväll. :) Ska faktiskt bli kul även om det är kvällskurser och att jag hittade en ridkurs nu i dagarna på en annan skola. Meeeen trots allt det ska det bli kul. Jag ska ju faktiskt dansa!


Ursäkta hur min blogg ser ut, men jag började ändra och orkade inte resten. Det tar vi en annan dag. Så den får se lite b ut. Nej nu måste jag ut ur huset. Har varit här hela dagen med sjukt barn. Inte det roligaste som finns. Smågnälliga och danna. Mat ska vi äta också, maaat!

Idag fick jag hem mitt Californiska körkort, pyttsan att det tog 2-3 veckor, tog ju inte ens en hel vecka. Tjihooo, nu är jag som min värdmamma sa en äkta Californiabo. ;D

xoxo
Elin

Ber om ursäkt.

Jag borde ha censurerat videobloggen för jag vet själv att jag svär i en av filmerna, vilket inte jag finner särskilt attraktivt. Och min kära mor påpekade detta också så ja. Jag ber om ursäkt. :) Meeen ibland blir det så helt enkelt :P

För er som inte hittat den än, här är videobloggen.

xoxo
Elin

Heeeeemmaaaaa

Så. Avklarat. Avresan hem blev trevlig. Jag plockade upp Sanna som kom med tåget från LA och vi skulle ta en fika, men då ingen av oss var särskilt fikasugna köpte vi nailpolish remover och drog hem till Sanna en stund. Kollade på lite klämkäcka videosar som vi filmat, och även en tillägnad mig från LA. :) Videosnuttarna ligger nu ute på våran videoblogg, ursäkta utsmyckningen i bloggen, men den är under reparation. Klicka här och ni kommer dit på ett ögonblick. Då kan ju ni därhemma få en liten skymt av mig hur jag låter och har mig just nu. ;D



xoxo
Elin

Slött värre

En riktigt slö Söndag har vi idag. Kom inte ut från huset förrän strax innan tolv, då skulle Daniel, Melanie och jag på bio. Mall Cop, skulle vi se. Jag hade längtat efter att få se den och efter reklamerna på tv:n så trodde jag att den skulle vara super. Lite för höga förväntningar hade jag dock. Inte alls så kul som jag trodde. Meeeen, inte mycket att göra åt det.
Efter det blev det lunch på IHOP. (International House of Pancakes) Mumma! Sedan drog Reija, Melanie och jag till nagelsalongen och fick tårna fixade. Tihihi! Ska jag ens nämna att jag har ont i ljumskarna idag? :D
xoxo
Elin


Cheri

Ja, det var namnet på godingen jag red idag. En mycket lugn och fin häst, och som tränaren Dennis sa, hon är bra att börja med :) Jag var lite nervös då han av någon anledning på telefon trodde att jag var på olympisk nivå, så jag kände en liten press idag. Men så fort jag kom upp på hästen sa han att han genast kunde gissa hur jag skulle rida, och att han var imponerad av min sits och kunnande. Han sa även att vi mest skulle finslipa min ridning med smådetaljer. Dennis visade mig lite tips om händerna och skänklarna och han sa att jag hade "a good eye". Jag är jätteglad, för en bättre första lektion kunde man ju inte ha! :D Bilder kommer imorgon när Petra skickar dem till mig. :)

Sitter nu i Carlsbad och väntar på att Reija med familj ska komma hem från ishockeyn i Escondido. Det är lite läskigt att vara i detta stora hus ensam när det är mörkt ute. Tur att jag har Missy för hon skäller så fort någon närmar sig huset :D Tacka vet jag Missy!

xoxo
Elin

Fredagskväll

Slutade nyss jobba. Tiden var utsatt till åtta men tjugo över sju kom mina värdföräldrar hem. :) Frågan är ju nu, vad ska jag hitta på när Sanna är i LA? Haha, kanske ska följa med Susi och bowla, måste bara hämta hennes nummer igen. Minns det inte riktigt i huvudet.

Idag har jag köpt en ridhjälm. Tjihooo och imorgon ska jag använda den flitigt också, ännu bättre. Detta har jag längtat efter i fyra månader och ingen är lyckligare än vad jag är! Ska bara få min satans kamera att fungera också. Mutter.

Imorgon/idag fyller mamma år! Grattis grattis kära mamma! Känns konstigt nu när man kommit in i livet här borta att inse att ni fortfarande är kvar hemma. Jag har lite svårt att föreställa mig livet hemma just nu. Trots att jag jobbar så är detta livet så oerhört slappt och gott. Jag älskar den Californiska slappheten, alla klär sig så casual och vandrar runt i flipflop. Idag for example, regnade det, vad tog jag på fötterna. Jo just det, flipflop. Atmosfären är så avlappnad. Synd att San Diego inte är Sverige.

Haha, idag pratade jag med Sannas mamma på msn. Det var lite kul, hon var mycket trevlig och berättade om sin au-pairresa och hur mycket kul dem gjorde. Hon ansåg att vi partade för lite och skulle bege oss ut mer i svängarna. Lättare sagt än gjort, vi kommer inte så långt på våra blott 19 år. Men hon lovade att bjussa på Long Island Ice Tea när dem kommer till påsk. :) Tackar!

Jag väntar på den dagen någon av min familj/vänner säger: "Resan är bokad!" Meeeen som jag sagt innan, jag klarar mig alltid. Haha, insåg nyss att idag är det fredag, hela helgen framför mig, och jag funderar seriöst på att gå och lägga mig. Alla andra dagar denna veckan har blivit sena och fulla av liv, och när helgen väl är här, är det inte ironiskt då att jag går och lägger mig?! :P

Nej, nu blev det långt och tråkigt.

xoxo
Elin

Kvällens bravader

Sanna som inte lämnat sitt hus sedan i Måndags plockade upp mig igårkväll och vi åkte ner till PB för en kort fika. Observera ordet kort. Hemma SENAST elva. Kommer till Starbucks, pratar lite med en fuller australiensare, irriterar personalen på Starbucks för att vi kommer två minuter i nio då dem stänger och handla kaffe för Sanna, te för mig. Letar sedan efter lämplig mat till Sanna efter det att vi insett att affärerna är stängda så det bli inga fliflop för Sanna. Hamnar på Denny's hon handlar och vi blir inbjudna till svenskarna på lite tjöt. Ja, men vi åker bara dit en kort stund. Åka senaste halv elva. Punkt. Tiden var då halv tio.
Hamnar hos Marcus och Jonte, trevligt, trevligt, lite småkul sådär. De äter, vi tittar på. Undrar varför vi alltid ska komma när dem äter? :P Men oj vad klockan rinner iväg när man har trevligt. Klockan kvart i tolv lyfter vi rumporna från soffan. Men inte är vi klara där, nej nej, sedan ska vi kasta boll och saker med. Kan ju bara säga att jag blev Sannas nya mobboffer, hej hjärnskakning! ;D Hemma kvart över tolv.

Så mycket för den korta fikan!

xoxo
Elin

Duktigt

Jag fick ett ryck idag och tog en promenad ner till PB. Okej, det är inte jättelångt, men backarna är inte att leka med. Iallafall jag knatade ner, moodet på topp. Dock ville inte mina skor vara med längre och gav mig skoskav. Återigen gick jag in till Henry's och Trader Joe's, men icke sa Nicke, inga plåster där inte. Kom till en av mina favoritbutiker och biträdet såg min pina och gav mig ett stort plåster, så att jag kunde gå hem igen. She saved my day!

Ugly Betty på tv:n. Sanna sluta jobba!

xoxo
Elin

Tittarstorm.

HJÄLP jag blev anfallen av arga läsare. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, jag borde skämmas som gick kultur att ens påstå att det var Elsa Beskow som sa "man tager vad man haver". Det var ju Kajsa Warg. Haha, men man kan inte komma ihåg allt. ;)

Sanna ville även påpeka att hon även lagade mat i tisdags. Okej, Sanna och jag lagade mat. Hon kokade pasta, jag stekte köttfärssåsen. Haha, viktigt med det finstilta, Sanna jag ber om ursäkt! ;)

Mamma, nyfiken i en strut, öppnar man struten så tittar han ut! :P

IDAG IDAG IDAG! Har jag bokat ridlektion. Åh, det ska bli så kul! Lite dyrt, 40 dollar för en lektion, men det är det värt! Sedan måste jag även ut och shoppa en ridhjälm, hm, lämnade ju min hemma. Haha, och det andra roliga är, dem hade fått för sig att jag var på olympisk nivå vad det gäller kunskap. Hahahaha, hoppas dem inte blir allt för besvikna när lilla jag kommer.

Ikväll ska Sanna och jag ut och göra PB osäkert. Eller ja, vi är inte så harmlösa som vi ser ut, vi kan bitas. Bara så att ni vet.

Åh så glaaaaaaad!

Avslutar med lite Dr. Seuss:
"You're in pretty good shape for that shape you're in!"

xoxo
Elin

Man tager vad man haver

Var det Elsa Beskow som sa det? Iallafall lagade jag köttfärssås igår till Sanna och mig. Sprang runt lite bland butikerna här nere och kunde inte riktigt bestämma mig för vilken jag ville handla i, så det blev lite från varje. Dock sög Trader Joe's igår. Ingen dricka, ingen efterrätt. Vad är det för satans butik? Tacka vet ja, Von's. Den snubben kan man lita på.
Hyrde även film, men Sanna's dvd bestämde sig för att strejka och inte enda av oss fyra kunde lista ut hur man fixade den. Just det, fyra var det ja. Vi fick besök lagom till efterrätten. Trevligt trevligt. Dock är det tröttsamt att umgås sent på nätterna. Haha, nattugglan Elin har talat.

xoxo
Elin


Videoblogg

Haha, Sanna kekade lunch med mig idag. Vi handlade lite på Subway och kekade hemma hos mig. Mumsigt. Sedan blev det som alla kan bli en seg eftermiddag, lite småflummiga. Det slutade iallafall med att vi beslutade oss för att skapa den "Ytterst seriösa videobloggen". Ska bli kul att se hur vi följer upp det hela. Ikväll ska vi ordna lite med designen samtidigt som vi lagar mat och kollar på film. :) Oh herregud denna eftermiddagen var allt annat än tråkig. Vi har tillochmed redan hunnit få skamliga förslag på vad vi ska göra i våran videoblogg. Måste dock göra er besvikna med att tala om att de förslagen är inget som ligger i topp tre på videomaterial.

Hepp, om jag ska komma iväg och handla måste jag röra mig lite mer än vad jag gör nu.

xoxo
Elin


Körkort

Japp, då är man ägare till ett amerikanskt körkort. Det är inte alla som har det.


En dag kvar

Sedan kanske man kan hoppas på att man har ett amerikanskt körkort. Om dem inte schabblar till det igen, annars hade jag haft ett månads gammalt körkort just nu, om jag hade klarat körprovet vill säga, om jag hade fått ta det. Mutter, satans DMV.

Jo Julia, våra möten går ut på...Jag vet knappt själv. Man ska träffas gruppen och umgås men tydligen måste vi få nån sorts utbildning också. Så nästa gång ska vi gå på High School Musical on Ice. Det ska bli kul, men igår var det så keligt så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Speciellt inte när våran LCC väljer att kolla på mig hela tiden när han snackar, så jag kan ju inte lite diskret sitta med tankarna på annat håll heller, så han måste tro att jag är väldigt engagerad.

För övrigt ljuger Sanna på sin blogg. Hon vann inte alls. Hon vägrade även att publicera min kommentar och jag vet att hennes familj nån gång ibland kikar på min blogg så Sanna... HA! ;) Vi får helt enkelt välja ett spel nästa gång som vi kan vinna i tillsammans. Måste ju finnas något som dem är kassa på eller hur? :P

xoxo
Elin

Swish

Då är det snart måndag igen. Fattar inte riktigt vart helgerna tar vägen. Iallafall, kom nyss hem från PB, Sanna och jag tog tag i saken, vilket bestod av ett Pictionary och drog ner till Jonathan och Marcus för lite utklassning. Trodde vi. Hårt slog vi i backen vid första förlusten, även om våran Bigfoot slog allt och alla, och därmed upplöstes vårat braiga koncept, flickorna mot pojkarna. Andra omgången blev blondinerna mot brunetterna, vilket resulterade i att jag vann en gång iallafall. Vi konstaterade att Sanna inte var något bra på Pictionary.

Vi försökte även oss på en match volleyboll tidigare idag, men tidsbrist, nätbrist och matbrist resulterade i åtta personer nedsjunkna i sanden med ett trött uttryck. Helgen sprang nog ikapp oss tror jag. För övrigt  var au-pairmötet svintråkigt idag. Meeen så kan det gå när inte haspen är på.

Dålig på det här med bilder.

xoxo
Elin

Söndag morgon...

...och jag mår prima bananer. Bra va? Gårkvällen startade som jag sa lite utanför våra planer, och vi hamnade hemma hos mig på lite förfest och sedan skulle vi ner till PB för en hemmafest. Trodde vi var något som skulle bli kul. Vi kommer till stället som visar sig vara baklagret på en av butikerna på Garnet. Killen säger stolt att vi kan plocka vad vi vill och sedan får vi det till reducerat pris. Det var ju inte det som var det konstiga. Nej nej, stället stank av hasch och andra rökbara saker. Så Petra, Sanna och jag stack ganska fort, kändes lite väl rough för våran smak. Så vi bestämde oss för att promenera hem till mig som inte bor allt för långt från Garnet. Men Sanna, later som hon är, stannar till hos de stackars svenskarna som sover(vilket jag lovar Marcus att jag talade om för henne), och ska tigga till sig skjuts på en sån där dålig turistsvenskengelska. "Dånt nåw vär aj livv drajv mi håme". Haha men snälla som dem var klev båda(!) upp och körde först hem Sanna där det provades på brottning, och sedan hem mig och Petra. Tack snälla rara Jonathan och Marcus!

Idag kanske det blir lite volleyboll spel, och sedan au-pairmöte. En ganska sansad Söndag då Petras huvud inte är på topp.. :P Bilder kommer senare.

See ya!
xoxo
Elin

Skojigheter

Det blev en mycket spontan kväll. Istället för matlagning med Sanna så blev det Soupplantation och nu är vi snart redo för kalas nere i PB. Vi har även med oss Susi (tysk), Ida(dansk) och Petra(svensk). Mycket skoj. Så det blir inte så många fler ord från mig ikväll, återkom imorgon.

Jo, vi har Malibuuuuuuu! :D

xoxo
Elin

Schtek i Carlsbad

Carlsbad, sol, Reijas hus. Innebär...häng vid poolen. :) När det inte var roligt längre att uggla i solen hoppade Daniel och jag ner i jacuzzin. När DEN blev tradig ja då fanns det ju bara en sak kvar att göra. Hoppa i poolen! Så då är årets första dopp avklarat. Dock inte i havet men alltid något. :) Imorgon får det nog allt bli mer häng vid poolen.

Ikväll har jag tryckt i mig ett carmelapple. Ett äpple doppat i chocklad och kola och annat gottigt. Farligt farligt, men oooooh. Haha. Farligt gott! Tur att den butiken finns i Carlsbad och inte granne med San Aquario. :P Då hade jag för längesedan rullat fram som en svensk köttbulle.

Imorgon ska Sanna och jag försöka få våra naglar fixade. Ska bli skoj, frågan är bara hur vi ska hinna med allt eftersom hon slutar jobba klockan fem. Haha, det blir en stressig kväll. Tänk Sanna på att vi ska baka också! ;D

Btw, jag är bäst på Buzz.

xoxo
Elin


Skamligt

...att jag sitter här när vädret är så fint. Men jag kan inte riktigt njuta heller då barnen sover och jag måste hålla ett öra inåt hela tiden. Men lite stek blev det iallafall. :) Dylan har slutat med sin morgonnap och sover endast på eftermiddagarna tillsammans med sin syster. Han brukar dock vakna till efter en timma, trots att han behöver sova lite till. Han bruka lyckas somna om och jag håller mig tyst. Enda problemet är mina höfter. Dem knäcker och har sig så hur enkelt är det att smyga när det knäcker högljutt från höften?

Idag riktar jag min tacksamhet mot den där garbage-mojängen (kom varken på det svenska eller engelska ordet) i handfatet. Hemma fick man minsann hålla på att skrapa och ta i äckliga matrester när man städade av tallrikarna efter maten, yuickie, men här kan man bara skölja av dem ner i zinken. Lat, ja, äckligt, nej.

När denna dagen är över är jag lycklig.

xoxo
Elin

Oj då.

Fick just reda på att det området Sanna och jag var i igår, tydligen är det stället där gängen och slummen bor i San Diego. Haha kul. Bra att vi förebyggde med låsta dörrar och öppen taklucka. Haha.

xoxo
Elin


Push vs Pull

Jag vet inte hur många som har problem med detta, men Sanna och jag är iallafall två av dem. Igår skulle vi in på 7-eleven lite snabbt och käckt, Sanna trycker och har sig på dörren som med visst motstånd faktiskt går upp. Det är först när vi kommer in som vi inser att det står pull på dörren... Kul tycker vi och handlar våran glass. Inte nog med detta, nej, nej, vi är inte klara än. På vägen ut gör Sanna om samma sak! Drar i dörren som med viss möda går upp, och när vi är utanför brister det. Hon har lyckats igen. Haha, klockrent. Det är faktiskt redigt svårt att hålla isär dem två. Konstigt nog.

"Wioewioewioewioewieee." - Internskämt Sanna och Elin.

Glömde skriva igår att vi var ute i väldigt god tid innan Skateworld öppnade, så vad gjorde vi? Jo vi köpte munkar och satt i Sannas bil i en timma. Musik, tjöt och relaxing ute i förorterna. (Dörrarna väl låsta, dock hade vi takluckan öppen...så vem som helst hade kunnat ta oss ändå. Låst eller inte.)

Marcus, jag förväntar mig minst en kommentar. Där med basta!

xoxo
Elin

Rollerblades

Äkta 80-tal. Trägolv. Grymt fula rullskridskor, (även dem måste härstamma från 80-talet) discomusik, och tanter som åkte bättre än mig. :P Jag ramlade ju iallafall inte, dock lyckades jag få en annan tjej ramla. Hon hakade sig fast i mig och dratta på rumpan. Ops. My bad. Haha, det var ruskigt kul. Sanna och jag åkte runt som småbarn, brett mellan bena och armarna utsträckta. Haha. Vilken syn. Innan dess kekade vi lite, första och sista gången på Taco Bell, första amerikanska doughnaten. Yuickie, imorgon är det tillbaka till mina bönor och tofu ;D

Min fötter kills me. Nattinatt.



xoxo
Elin

Åter igen...sol!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt kära vänner där hemma. Jag kan inte låta bli att nämna solen. Jag måste, jag menar har man bott i Sverige hela sitt liv och hamnar här, ja då man blir så lycklig av solen. Det är januari, vädret är som en svensk högsommar. Nu pratar jag ju inte om de regninga somrarna. Min vän Julia som jag uppfattat har varit den mest avundsjuka på solen behöver dock inte längre avundas mig. Tösabita har fått jobb nere i Spanien och vad jag har hört har Spanien en hel del sol också ;) Hon pratade dock något om att besöka San Diego innan jag far hem. Och det har jag inget emot. Jag tror bara att det skulle kännas konstigt att se alla mina gamla vänner eller familj här, jag har ju på något konstigt vis lyckats bygga upp ett nytt liv här, där dem inte ingår just nu. Låter elakt, men så är det ju. Jag är ju här, själv. :)

Weekly meeting igen igår. Jag sköter mig tydligen väldigt bra. Samtalet tog fem minuter och vi pratade bara om hur vi ska hantera Daphne när hon trotsar. :P (Jag klappar mig själv lite på axlarna.)

Idag ska Sanna och jag förmodligen åka rullskridskor. Inomhus, till discomusik. Ingen annan ville hänga på, eller kunde för den delen heller. Men vi ska ha kul! Min kamera är trasig med så det blir nog inga bilder på ett tag. F--k. (Måste ju göra bloggen barnvänlig.)

Solen hägrar.

xoxo
Elin

Sun Diego

Är en av mina favoritaffärer, men namnet passar även mycket bra nu när den hemska vinterna försvunnit härifrån. (Om man nu kan kalla 15 grader ruskig vinter.) Idag har det varit en ca 30 grader varmt och ja, underbart. Finns inte så mycket mer att säga om det. :)

Jag har en ganska go vecka in front of me. Jobbar hela dagar måndag till torsdag. Sedan halvdag på fredag och sedan ledig heeeeeela helgen! Wihooo! Och inte nog med det, min värdfamilj ska åka till min värdmammas mamma så jag är ensam hemma. Okej inte ensam, för Sanna ska bo hos mig, men gott! Vi ska laga god mat och mysa. :)

Minns inte om jag skrev igår att Petra visade lite brottartag på mig. Här är ett bildbevis på hur stark människan är.


Nepp, nu börjar snart One Tree Hill. Mjammi!

xoxo
Elin


Jag säger bara mm...

...och hänvisar till termostaten här brevid. Återkommer senare.

Söndag kväll

Oj, jag har typ inte varit hemma på hela helgen. Bra kämpat av mig. Men skoj har jag haft. Idag drog Sanna och jag ner till stranden kring halv tolv. Dock var vi i stort sett ensamma. Vet dock inte om det beror på att Chargers spelade ett viktigt game eller om det beror på att vi är knasiga svenskar som dras till solen som dyngbaggar till hästskit. :P Iallafall var det mycket mysigt och ja, solen värmde gott! :) Sedan anslöt sig Susi till oss och det var kul! Vi åkte till UTC och jag gick lös med mitt visa-kort. Oj oj. Rea är kul. Köpte en klänning, tröja, bälte, tröja och linne. Och en bikini. Oj oj. Inget mer på ett par veckor nu. Ne-ej.

Nu ikväll hyrde vi film och kollade på hos Sanna. "Make it happen" hette den. Hm, kanske inte kollade så där jätteaktivt då Petra visade lite brottarövningar. Haha hon slängde runt mig som en liten vante. Haha, oj oj. Jag är imponerad över hur stark den kvinnan är.

Nej jag måste i säng om jag ska orka med måndagen imorgon. Puh!


xoxo
Elin

Wii.

I suck on Wii. Haha, men kul var det.



Var ska jag börja?

Åh Gud. Denna dag. Det har varit molnigt idag. TVÅ HELA MOLN!!!!! Haha, illa, illa. Ja, men igårkväll var Sanna och jag nere i PB hos Marcus och Jonathan. Det var trevligt. Ska inte berätta för mycket av vad som hände men vi drack jäger. Jag slutar där. Mer behöver ni inte veta. Resten är inte hälsosamt. Punkt.

Idag har vi varit nere på stranden i La Jolla och vi har även kollat solnedgången uppe på Soledad Mountain. Mycket trevligt. Imorgon ska vi ner till stranden igen, because, Santa Ana is hereeee. Wihooo! Just nu sitter jag hemma hos min vän Petra, vi kollar på Moulin Rouge och ska snart spela lite Wii. Kan bli kul, bara det att jag är förbannat trött. Jag har aldrig spelat Wii innan så det ska bli intressant. :)
Nåväl, nu ska jag dra mig mot Wii:et.

xoxo
Elin

Ny dag...

...nya krafter. Nu ska jag ta tag i det hela och berätta om gårkvällen. Petra bjöd ut Sanna och mig på indisk mat. Av någon anledning förväntade jag mig någon mysig liten retaurang som den i Berlin, men icke då, den låg i en indisk shoppingmall och maten var långa vägar ifrån den i Berlin. Tyvärr inte åt det bättre hållet. Men det var kul, smaklökarna hade det kul åtminstone ;D Restaurangen låg långt åt tjotahejti också. Haha, sedan av någon anledning bestämde vi oss för att åka tillbaka och keka glass. Jag som blir lite övertrött emellanåt hade kul med Sanna i bilen, därav bilden i föregående inlägg. Jag skulle ta kort på en glaspyramid och ja. Flum flum! Men det var kul åtminstone.

Ikväll ska Sanna och jag ner till PB och skåla med svenskarna. Kan bli skoj. Speciellt när jag börjar jobba klockan nio imorgon bitti. Göttans!

Kära mamma och syster. MUSIKTIPS ;)
Beyoncé - Halo
James Morrison ft Nelly Furtado - Broken Strings
Taylor Swift - Love Story
India Arie - Therapy
Gavin Rossgale - Love remains the same

Självklart får ni andra gärna ta del av tipsen också, men det är främst till dem jag ger musiktips annars. Okej, Julia, du med!

xoxo
Elin

Znark.

Trodde jag skulle orka skriva något, men insåg genast att jag är för trött. Håll tid godo tills imorgon. Bilden ger en hint ;D

xoxo
Elin




Twilight

Jag är lite sen vad det gäller hysterin kring både boken och filmen men nu kommer min, om något lilla, kommentar om hela baletten. Såg filmen nu ikväll med Sanna. Jag gillade den faktiskt, på något konstigt vis var den humoristisk. Jag la till med ett asgarv ett flertal gånger under filmen. Men som min kära vän 08-Sara skrev något tidigare i sin blogg, ungefär att kärleken mellan Bella och Edward är något unikt och man vore lycklig om man upplevde den någon gång. Nog om det. Jag gillade filmen, dock har jag halva första boken kvar. Haha, bra kämpat av mig. Kanske jag hinner läsa resten av böckerna innan de hamnar på film med ;D
Men något jag tycker är kul är att huvudpersonen i filmen, Pattison något, såg jag första gången i Harry Potter-filmen. Stackaren klarade inte av en onder trollkarl men i denna filmen var han minsann odödlig och mäktig. Han klättrar högre på stegen. Snyggt face har han med ;P



Nåväl, de andra bilderna funkade inte ikväll så ni får hålla tills godo till imorgon. Men egentligen vet jag ju att det är mig ni vill se ;D

xoxo
Elin


:)

Ikväll ska Sanna och jag på Twilight. :) Är någon intresserad av att följa med är det bara att höra av sig. :)
See ya'll later!

xoxo
Elin

Balboa Park

Ja dit drog Dylan och jag imorse. Man kan ju inte sitta inne när det är så fint väder. Underbart! Jag märker att jag fortfarande går efter de svenska erfarenheterna vad det gäller soliga dagar, för skiner solen på morgonen så vill jag bara ut och suga i mig allt solljus för imorgon kan det ju faktiskt regna! Haha.
Nåväl, väl i parken så letade jag upp de international cottages. Och där finns "House of Sweden". Hihi, lite småkul. Jag kikade in och dem har det möblerat och tapetserat som ett gammalt torp hemma i Sverige. Dylan var inte riktigt lika imponerad som jag var men vad kan man begära från en 1-åring?! :)

Julia och jag har fört en mäkta intressant diskussion de senaste dagarna. Hon vill låna en piska av mig (eller snarare av min syster) till en maskerad hon ska på. Men jag menar på att det heter spö då det är ett ridspö hon vill låna av mig. Tihi. Vi har ju kul iallafall. :) Så Johanna, när du läser detta kan väl du låna ut det till Julia? :P

Min mamma kommenterade på mina nyårsbilder och sa att det var ruskigt söta pojkar på bilden, men hon undrade, var det inga flickor på kalaset? Hehe, jo, det var det, men jag fastnade inte på dem korten helt enkelt. :D Men jag gillar hennes kommentar, så klockrent från min kära mor. Kan riktigt höra henne säga det. Man är aldrig utom räckhåll från sin mors vaksamma ögon! ;D

Hepp, ska kanske ta och vika lite tvätt innan monstren vaknar ;D

xoxo
Elin

Sorgligt värre

Tyvärr Julia, det är sann fakta. Vi har det snäppet varmare här borta ;)

Haha, mamma, kära lilla mamma, jag saknar dig.

xoxo
Elin

You look like a mommy, but you're not.

Tack för den Daphne. :) Haha, men min värdmamma sa att det är skönt att Daphne säger så då hon verkligen visar att hon ser mig som en mamma. Eller nåt, hon accepterar att det är jag som har hand om henne m.m. Jag har hört det ett x-antal gånger nu denna veckan. Haha, lite småkul.
Hon är även väldigt skarp vad det gäller att snappa upp saker. Vi lyssnar egentligen bara på radion när vi är i bilen och där är vi inga längre stunder, ändå har hon nu tre favoritlåtar.
Följande: O.A.R - Shattered (Turn the car around), Estelle - American Boy och T.I. ft. Rihanna - Live your life.
Jag undrar om jag har något med saken att göra...

Hehe, idag fick jag lite fler bilder från nyår. Så jag slänger in dem här också, så ni får se lite vad jag har för mig här borta.

Den sista säger nästan allt. Jag var nykter men hade skoj ändå. Körde ju. Efter dessa bilder begav vi oss ut på skateboarden som jag så fint förklarat för er innan.

Igår tog jag tag i det hela igen. Jag...sprang...på...stranden...igen! Yes, skitgott, och ja, jag klarade mer än vad jag trodde och idag var jag tillbaka där igen. Mumma, nu ska här tränas! Ska bara ner till gymmet nedanför hillen också så ska jag ha ett gym lite närmare.
Jag konstaterade en sak idag. Bensinen måste vara så mycket billigare här, för jag får en fulltank för 44 dollar. Inte illa pissat.

Nej nu hägrar One Tree Hill! Back i rutan again! Mumma!

xoxo
Elin

Nakenbad

Haha, det trodde ni allt va?! Nej inte här inte. Vi var hos Petra ikväll och badade jacuzzi. Med bikini. Sorry att göra er besvikna, alla hormonstinna tonårspojkar. Glömde att ta kort med det var mysigt med lite tjejsnack mellan Petra, Sanna och mig :).

Äsch, ska sova tar mer imorgon. Najt najt!

xoxo
Elin

Itouch baby!

Idag blev jag en stolt mamma till en Itouch. Nu har jag en ny bebis att ta hand om. :) Hon är jättesöt och är så stor som 16 GB. Namn har jag inget än, men storasyster Pinkie (min data) ska få hjälpa mig med ett lämpligt namn. Blir nog något så bra som Blackie eller nåt. Ska jag ta en minut och vara seriös? Okej, jag har köpt mig en Itouch idag för mina julklappspengar. Jag har även tagit mig kragen och klippt mig idag, inte mycket men det slitna åkte av iallafall. :) Sedan har jag köpt en klänning också som jag ska hoppa runt i till sommaren eller något annat påhitt. Hängde även med Reija på bootcamp imorse och det var om jag ska uttrycka mig milt, fruktansvärt, horribelt jobbigt. Jag är glag som överlevde. ;)

Satans låt jag haft på huvudet hela helgen. Weoweoweoweowei, weoweoweowei. Ni förstår vilken jag menar? Haha. kanske inte, men så går den iallafall. Lil´ Wayne - Mrs Officer. Inte världens bästa låt, men den lilla snutten fastnar som Karlssons kalasklister på Pippis skor.
Stackars Reija har fått höra mig sjunga den heeeela helgen. Nåväl bara Lördag till Söndag, men ändå!

Angående att folk (okej, inte för att jag har en hel folksamling som läser min blogg, men de få som läser...) tycker att jag uppdaterar dåligt. Då ska jag minsann tala om att jag uppdaterar oftare än er med bloggar också, jag är lika nyfiken på vad ni hittar på hemma som ni är på mig. Sådeså!! :D Ta det med en nypa salt, tänkte bara tala om vad jag tyckte och så tycker jag. Punkt. Slut. End. :P

Läste idag på min systers bilddagbok att hon saknar mig. Alltid trevligt att höra, speciellt när min syster och jag kanske inte haft världens bästa vänskapsband. Men jag saknar henne konstigt nog också! Oväntade kommentarer kan göra en mycket glad ibland. Så alla sådana ord är alltid uppskattade.

Jenny, ta dig i kragen. Du som inte lämnade din mobil utom synhåll i mer än ett par minuter innan. Vad hände? Skärp dig kvinna, jag vill inte behöva ringa och väcka Robert varje gång. Ops, sorry about that Roberto. Bastufest i Oktober? :P

xoxo
Elin


Hilarious

Haha, jag kan inte annat än att skratta!


Lustigt det här

Hej alla som smygläser min blogg. (Läs Robert.)
Trevligt att ni kikar förbi :D

Lördag. Ska till Reija snart. Blev inget av mina finfina planer för igår så jag mår prima, men Sanna och jag hade kul iallafall :)

Writer lite some mer later.

xoxo
Elin

Ops...

Internet har inte funkat på två dagar så jag ber om ursäkt för min frånvaro. Med det sagt vandrar vi vidare.

Nyår är väl färskaste ämnet att ta upp. Mitt i jobbar veckan så Petra och jag bestämde oss för att fira lugnt och sansat hemma hos henne, men vips sa det och jag satt i en lägenhet på fest hos två svenska killar, Jonathan och Marcus. Weird säger jag bara. Jag menar vad är oddsen för att jag hamnar hos just svenskar?! Men det var kul, fick mig en skateboardlektion, och då ska det nämnas att jag är den enda som inte drack. (Körde faktiskt bil, jag är inte religös.) Ändå slutade med en öm ankel. En skateboard på rymmen träffade finfint där :D
Slutsats av lektionen:
Jag är kass på skateboard,
Åk aldrig i lerpölar, skorna blir så skitiga
Sitt på rumpan så funkar allt! 



Men en sak som är konstig är; det är olagligt att skjuta nyårsraketer hemma! Där gick jag ut i godan ro och skulle fira tolvslaget och kolla lite raketer. Vad fick jag se, en öde gata. Inte en människa var ute, förutom vi då. Haha, mycket udda nyårsafton! Klubbkrig hann vi med också! Herregud, jag var på kalaset i kanske 2 timmar. Jag är effektiv tidsparare!

Helgen blir nu något lugn, ska till Reija imorgon och då det inte blev något av mina finfina planer för ikväll så kommer jag förmodligen vara pigg imorgon också! :D Haha. Tyvärr Sanna, nästa helg!

xoxo
Elin

RSS 2.0