Sergeant Brachiocephalica


Best crew.

Invigning av Nollorna.

Stab.

When it all is over

Samtidigt som det är otroligt skönt att nollningen är över, känns det lika tråkigt idag att all denna knäpphet, roligheter och sattyg är slut!! Det går inte att beskriva i ord vad jag upplevt, så here is some picks.
.

Staben

Bacon längs Laholmsvägen.

Nollning.

SJUKs gäng.

.

Maskin fick en present av SJUK.

Sekunderna före avtäckning.

Bästa Staben. :)

Sergeant-dansen.

:)

Jag måste ha haft världens bästa nollor!

TV4


Inte varje dag man är med i TV4 Nyheterna.

Att nolla

Snacka om utmattad. Nollningen har hållt på sedan i torsdags, och snacka om att energin man har verkligen inte räcker till mer än det. Min lägenhet minns knappt vad städ är, mitt smink har nog börjat mögla och kylen ekar tom. Men vad gör det, att nolla är så sjukt kul!! Vi har de bästa nollorna, kreativa, positiva och ja, alla kör all in. HELA TIDEN!! Så vet ni hur svårt det är att vara gravallvarlig och låta sur hela dagarna? Stackars Ulrika måste skälla på dem också. Men på lördag ska de få höra hur stolta vi är över dem! :)

Där tog energin slut till att skriva mer. Ciao!

The time is here

Nu är det så att jag kommer vara enormt upptagen i ca 2 veckor framöver. På torsdag drar årets Nollning igång, vi började redan igår med allt intensivgöra. Så, hör ni inget av mig den närmsta tiden så var inte oroliga, I'm still around, just not as Elin ;)

Weekend

Yepp, sista jobbar helgen. Sedan går mitt vikariat ut och sedan är Nollningen igång. Från ett heltidsjobb till ett annat. Haha. See ya.
.

Förresten så fyller älskade Sanna år idag! Grattis honeybun!

Home alone

Jobbar resten av familjen så har man inte mycket mer att göra än att kolla youtube och gosa med katten. (Ok, jag har suttit och tagit igen all förlorad tv-tid också...;) Och kom på att Mattias spelade en go version av Rolling in the deep för mig. Here you go!
.

Drunken Sailor

Ända sedan jag hörde en reklam på Spotify när en liten unge sjunger denna låten har jag letat efter den. But here it is!
.

Orutinerat

Orutinerat av mig att köpa en ost, för att sedan komma hem och upptäcka att jag inte har en osthyvel.

Back Down South


Kings of Leon - Back Down South

After Beach

Dagen efter igen. Igår var jag på afterbeachen i Tylösand, (avslutning!) med Mattias och hans två kompisar Oskar och Herman. Solen sken och vi hann till och med ett bad innan hemfärd. Sedan till kvällen blev det utgång med samma gäng. Lite trött här idag med andra ord.
Igår lyckades jag med en sån där grej som ingen vill vara med om. På afterbeachen fällde jag upp min brassestol och satte mig. Tror ni inte den fäller ihop sig som en liten musfälla? Där satt jag som ett fån och kom inte loss. Haha.

Lära en gammal hund att sitta...

Snacka om att jag aldrig lär mig! Kom hem från jobbet. Tog med datorn till sängen för att kika lite. Jomenvisst. Säkert. Efter 2 minuter sov jag sött. Jag måste lära mig att inte lägg mig i sängen, hur mycket jag än vill!!! Nu; Tall Ship Races och lite Rix FM festival.

Gammalmodig

Haha, kolla vad jag fick kryssa i idag när jag ansökte om CSN. Lite roligt "på heder och samvete". Känns lite som att den tiden är förbi då man lovade på sin heder och samvete. En del idag tar det väldigt lätt på det här med heder. Haha. CSN borde uppdatera sig till något lite mer aktuellt, typ, lova på din Ipad/Iphones liv. Haha.
.

Griffin & Phoenix

En av de finaste, sorgligaste, vackraste filmerna nånsin. Ååååh, jag gillar den.

.

Shake that bottle, make it...pop!


RSS 2.0