One picture in time

Jag har blivit dålig på att ta bilder. EN bild har jag lyckats ta i fredags när Ulrika och jag firade våra godkända tentor. EN!!! Inte riktigt likt mig.
.

Sminket var ju klart iallafall. Haha.

Träningsvärk?!

Insett idag att jag har träningsvärk från HLR:n igår. Haha. Ligga och göra kompressioner i 4 timmar känns kan jag tala om. Lite tragiskt är det allt, haha. Träningsvärk, pyttsan heller.

S-HLR

Idag har jag lärt mig något som inte alla kan!! Jag har fått utbildning i att använda en hjärtstartare. S-HLR kallas det, Sjukvårds-HLR. Snacka om kul lektion. Vi har fått träna på dockor och lärt oss att starta ett hjärta med hjälp av en defribillator. Med godkänt tentaresultat i ryggen känns det som att man är på god väg. Snart praktik!! :)
.

Bland de första bilderna på mig och UlleBulle.

Julsångsmassaker

Jag har verkligen förstört jullåtar hela kvällen hos Ulrika. Hittat på lite egna texter sisådär...Eller snarare aldrig lärt mig dem korrekt, helt enkelt varit för lat att kolla upp. Men idag blev det ganska uppenbart att jag sjöng fel. I En stjärna lyser så klar började jag sjunga: Här kan vi glömma hopp och fred som vi skall äga en gång, barnet som fötts tar himlen med och jorden fylls utav sorg. Först där började jag reagera, då det lät mer som en sörjar-låt mer än en julsång. Haha.
För den(likadant som jag) inte kan orginaltexten; en liten påminnelse:
"Här kan vi drömma om den fred
som vi skall äga en gång
barnet som fötts tar himlen med
och jorden fylls utav sång"


Shawn Fisher

Alla vet ju att jag är en liten sucker för acoustic-covers på youtube. Alltid kul att hitta lite nya små talanger här och var. Iallafall, hittade tillbaka till en snubbe som jag skulle kunna gifta mig med pga av sin röst och sin gitarr. Inga problem!
.

.

Always Coca-Cola

Jag blev lite arg igår. Kollade på tv hemma hos Sara och så kommer en reklam på. Jag tror genast att det är Coca-Colas julreklam som visas, men icke då, det är Telenor som har härmat den reklamen på pricken. Jag blev så arg, man gör inte om något så heligt som Coca-Colas julreklam, så är det bara.
.

The real one.

Fyyyyy...

Thursday

Lustigt hur jag inte hinner skriva här trots att monster kursen är över. Hoppas jag, tentaresultatet har inte kommit än...Troligtvis fredag, uscha. Därför lyssnar jag på USA for Africa - We are the world. Nice.

Hangover


Glad brutta

Jag mår lite dåligt idag. Började lugnt och sansat igår med lite körsång på Kåren, lite vin på det. Helt lugnt och ok. Sen hem till mig för vad...fest? Förfest? Nåt kallas det iallafall och ja, jag mår ju inte hundra idag. Men kul hade vi! :)

Black & White

Kom nyss hem från att ha ätit sen lunch/tidig middag med Tina och Jimmy. Gav mig på en Black and White och mummmaaaaa! Svider lite för ekonomin men det var helt klart värt det! Ikväll lyder planen: Körkonsert. Nice.
.

Skulle lagt in Black & White med MJ, men hittade ingen bra version ;) Så enjoy med min favorit Beat it :)

Lazy Saturday

Myskvällen med bästa Ulrika igår. Kollade på film, först The Romantics, vilket slutet sög appung på. Efter det blev det Green Street Hooligans, helt klart sevärd! God mat, lite vin och gott sällskap. Vad mer kan man begära? ;) Idag är det en segare dag, inget planerat och jag har kollat One Tree Hill hela dagen, fram tills nu då jag släpade mitt lazy ass upp ur sängen och städade. Men nu är frågan...now what?!
.

Lazy day...känner mig lika pigg som Luscious på bilden.

The day before today

Igår var det Studentonsdag på Bond här i Halmstad. Jag samlade på mig ett tappert litet gäng som drog dit. Tina, Jimmy, Jocke och Caroline. Hade fruktansvärt roligt, träffade mycket härligt folk och dansade som en tok. Me likey! :) Lite sliten idag dock, mest sömnen det felar på:) Så nu film, sedan sängen.
.

Jocke och jag, plus Mattias :)

Champagne Showers

Snubbarna i LMFAO är ju bara för sköna. I helgen såg jag en konsert med dem på MTV. Jag flinade mig igenom den för dem kan underhålla! Kolla in videon under, särskilt vid 4.45 cirkus, då går dem lösa med champagnen ;)
.

Don't stop the party

Vart hemma i helgen ja. Mysigt som vanligt att umgås med familjen lite grann. Hängde med CarroBarro i lördags, det slutar alltid med att vi spelar kort och jag hamnar överlägset sist, JÄMT!! Sen på söndagen vart det mumsig smörgåstårta och marängtårta hos mormor och morfar. Snacka om illamående på tåget hem sen. Nu är det back to reality i Halmstad.
.

Black Eyed Peas - Don't stop the party

Casper


Släpp iiiiiin miiiig!!

Jag har umgåtts med min katt i stort sett hela helgen. Ja, jag kommer bli en sån där stackars ensam katt-tant när jag blir gammal. Haha. Poor me.

Sore muscles

Jag har för övrigt träningsvärk. Sara och jag gick på thai/box igår. Aj. Mina. Armar. Och. Ben. Lyckades nog sträcka mig i höger innerlår(Ja, låter som på en ko...) och ja, armarna kan ju inte vara mer än möra efter en timma box. Så idag har varit en intressant historia att gå på toaletten, träna etc. Haha.

Smile

Idag i skolan pratade vi om lite hur folk från skogen(jag) och folk från städer beter sig annorlunda i mötet med främlingar. Vi från skogen hälsar på de flesta automatiskt(har uppstått ett par tillfällen då jag hälsat på främlingar mitt inne i stan för att vara trevlig..) medans stadsbor kanske inte hälsar lika friskt. Vi pratade också om att man kan överföra sin glädje till en annan människa genom att bara ge dem ett vänligt leende. Skulle testa det idag när jag gick in till stan. Mötte en tant som såg lite lagom sur ut. Jag gav henne ett vänligt leende och förväntade mig att hon skulle göra samma. Men den blicken jag fick tillbaka...om blickar kunde döda.
.

Se vad glada vi är! ;)

And last but not least grant somebody their last wish.

Ja ja ja jaaaa. Alla hatar denna låten och är SÅ TRÖTTA på den. Men nej, inte jag inte. Varför skulle jag liksom? Varje gång jag hör den tänker jag på Sofie och mig i bilen in till Borås en dag i maj. Öppna runtor och full volym. Vi diskuterar vilt om vem som ska få gifta sig med Bruno(Jag of course). Senare på kvällen har vi den nog på repeat i Josefines lägenhet. Snacka om besatt brud. Brings back good memories!
.

Travie McCoy ft Bruno Mars - Billionaire

Hittade tillochmed en bild från bilresan!! Våren 2010.

Benjamin Button

Har precis sett klart The Curious Case of Benjamin Button. En av mina absoluta favoritfilmer. Har ni inte sett den? SE DEN! Sötare film får man leta efter.
.

Sweet Miss Blue

Sliten partyprinsessa checkar nu ut. Trevlig kväll, energin tröt dock, nu sängen!!!!
.

Hangover


Passar så fruktansvärt bra idag den här låten. I got a hangover, I been drinkin' to much for sure...I got an empty cup pour me some more. För ja, idag ska vi på maskerad förstår ni. På't igen! ;)

Done and done!

Tentan är gjord, utstyreln fixad. Nu tentafirar vi!! :D

Vad gör vi? Nu KÖR vi!

Upp till besvis, 10 veckors skräck tar slut idag! Tentadags! Men är förvånansvärt lugn...mysko. Nåväl, måste vara min bästis peptalk igår. Se själva!!
.

RSS 2.0