Billionaire

Även om alla säger att den är uttjatad kan jag inte sluta tycka om Billionaire. Mumma!
.

The Seal

Alltså, det här med att ladda upp en massa bilder var himla tråkigt(Läs; Elin är enormt trött och vill bara sova;). Därför får ni bara ett par stycken. Yaaaay!
.
När skidor är som bäst.

När vinet sitter som bäst.

När skidvädret är som bäst.

När afterskin är som bäst.

Chosen

Fick just reda på att jag blev utvald till nästa års nollnings Sjuksergeant. Gött!

Du. Du har. Du har mig.

Haha, ni vet den tyska låten Du Hast med Rammstein? Den har grabbarna i stugan sjungt på hela veckan, fast på svenska. Det låter fruktansvärt roligt. Men anyhow, I'm back home. Har haft en ruskigt rolig vecka, den har varit helt crazy! Kan berätta mer sen, men jag kan ju redan nu avslöja mina vurpor. En i knappliften, en i en snöhög och en helt utan skidor. Ja, jag lyckas. Tar detaljer later on. Men en sak ska jag berätta. Det är ett par sega jävlar till att stänga av sina väckarklockor som vi bott med denna veckan. En av dem, hade en låt som man först bara höll för öronen för, men ju längre veckan gick, desto mer tyckte man om den. Haha.
.
Bullets of octane - Pirates

Afterski. Då vet ni vart jag har tagit väg...

imag0124_1296225 (MMS)

Afterski. Då vet ni vart jag har tagit vägen. :D


Teardrops

Somewhere deep within I have a heart. Grät som en liten freakin' baby. Hög tårvarning på denna, så ruskigt fint. När den lilla ungen säger "Daddy, I miss you daddy, I love you daddy!" så brister det totalt. Åh, ta er dem 10 minutrarna det tar att kika, helt klart värt det.
.

The Daily

Dagens humör: Glad, dock lite matt.
Dagens mående: Förkyld, men helt ok. Tackar som frågar ;)
Dagens borde: Duscha, packa...
Dagens frisyr: Tofs. Gårdagens. Haha.
Dagens smink: Nothing on but the radio.
Dagens klädsel: Pyjamas 
Dagens planer: Falkenberg ikväll för inflyttningskalas :)
Dagens materiella vill ha: En snygg jacka.
Dagens fundering: Varför lyckas man alltid packa så sjukt mycket grejer?!
Dagens beroende: Glee! 
Dagens tråkigaste: Att det inte är en enda sate hemma som jag kan annoya med mina frågor och funderingar. :P
Dagens längtan: Tills jag är klar med packning och duschning.
Dagens superlängtan: Till Falkenberg ikväll :)
Dagens tidning: Oj. Har inte rört en tidning på år och dag. (Läs; en vecka ungefär)
Dagens låt: Jag är lite inne på Glee idag, så varför inte I wanna hold your hand, One of us och Losing my religion á la Glee-style.

.
.
.

Sandbox

Jag carpe diem och klev upp. Eller rättare sagt, hyresvärden kom på besök så då kan man ju inte lika till sängs direkt. Tjötade lite med honom och sedan plockade jag fram dammtrasan och dammsugaren. Till en början var det bara tänkt att städa mitt rum, men vips så skiner köket och hallen också. I farstun var det tillräckligt mycket sand för att min lillasyster skulle kunna haft en sandlåda där. All denna sand från gatorna, it's erverywhere!!! Almost like the sand from the beach in my beloved SD, everywhere! Fast jag hade nog hellre valt sanden från San Diego än från Halmstads gator. Haha. Trust me on this one! Nu är allt snart packat, med betoning på snart.

Mysmorgon

Slocknade vid halv 12 igår. Vaknade halv 11. Trött tjej. Behövde nog sova, min förkyldning sitter där den sitter. Lite synd då jag drar till Sälen imorgon. Men förhoppningsvis blir den inte värre. Jag packar ner alvedonen just in case ;) Idag har jag packning och inflyttningsfest på schemat. Sex timmar till avfärd. Jag borde gå upp och packa och fixa käk och det ena och det andra. Men min säng kommer sakna mig så jag måste säga hej då till den ordentligt. Han är en social typ.

Peppar, peppar, ta i trä.

Jag är en person som inte vågar hoppas på saker innan de verkligen sker (tragiskt I know), därför är jag inne på expedia.se stup i kvarten och kollar så att det inte har blivit några fel med min bokning till USA. Det, förutom Sälen på söndag, är en av de få saker jag ser fram emot mest i år! Bara så att ni vet.
Nu kommer snart UlleBulle hit för vinkväll, skiter i att packa mer idag. :P

Pasta

Ja, jag duschar klockan 1 på dagen. Inget konstigt med det Julia, men, pasta på pasta. Är inte det lite kaka på kaka? ;) She's crazy!! (För er som inte studerat engelska hela livet betyder det tokig!!) Haha, jag skrattar så jag dör åt mig själv. Känner jag Julia så bra som jag tror jag gör så kommer hon tycka att detta inlägget är jättemesigt, men jag skrattar så jag har ont i magen. Oh vad jag älskar våran vänskap. MOhahahahaha!

Snor, spöksnor!!

Vaknade idag med lika tokig röst som min frisyr brukar vara på morgonen. (För er som inte känner mig; mitt hår är ett yrväder som står åt alla håll...) Ont i halsen och snuvig. Great, passar sig liksom inte nu. Eller ja, det passar aldrig, så det kan lika gärna skita i att komma. Men, jag har ju lärt mig nu att det är ett virus, så det finns ju som bekant inga mediciner. Humpf. (Visste ni att snor är döda neutrofiler och basofiler som är celler som hjälper till att bekämpa en infektion och sedan dör? Haha.)

I feel the need, the need for speed.

För det mesta blir det ganska grabbigt här i huset. Inte konstigt kanske, men jag har inget emot det. Ibland dock så vill man ha det där lilla tjejiga i tillvaron. Så jag har nog tjötat tillräckligt om Top Gun de senaste dagarna att vi faktiskt tittade på den idag. Haha. Jag hade inte sett den på flera år, sedan innan San Diego. (Den är ju inspelad i San Diego.) Kul att se om man känner igen sig liksom. Anywho, to the point. Har ni lagt märke till hur mesiga och lama filmer från 80-talet är? Hur grabbarna i duschen spänner sig så fort de är i bild, och då menar jag inte lite grann utan posar nåt så kopiöst!! Eller klyschrepliker som rungar genom rutan. Haha, inte riktigt vad jag hade förväntat mig av Tommy Boy, men nice film.
.

Segelbåt

I am sailing.

Tankeställare

Jag är lite inne på det här med psykologin och pedagogiken idag. Läste en bit i min bok som fick mig att reagera:
.
John Watson ansåg: "...bara ett förnuftigt sätt att behandla barn. Behandla dem som vuxna...var alltid objektiv, mild men bestämd. Krama dem aldrig, kyss dem inte och låt dem aldrig sitta i knät. Om nödvändigt: kyss dem på pannan, när de säger godnatt." Tänk hur världen hade sett ut om han fick bestämma. Det är så man blir mörkrädd.
.
Sedan är det en snutt som han själv berättar hade hänt under en av hans föreläsningar.
"...i slutet av en föreläsning, att en rar gammal dam reste sig och sade: 'Gudskelov att mina barn är vuxna - och att jag fick glädje av dem, innan jag träffade er.'" You go girl!!

Voff

Idag var det nog första gången sedan Studenten som jag faktiskt använde mig av min gymnasieutbildning. Igår började våran nya kurs som heter Samhälle- och beteendevetenskap. Den är uppdelad i tre delar; pedagogik, psykologi och sociologi. Under pedagogiken idag tog läraren upp Ivan Pavlov. Ringer det några klockor? (Oooooh, fyndigt Elin!!) Pavlov's hundar då? Inte...? Jo, men det var ju han som testade hur hundarna reagerade när de fick signaler innan matning, hur saliven utsöndrades etc. Och hur han ringde i en klockan och hundarna startade dregla. Sedan hur han tog bort klockorna innan maten och hundarna var förrvirrade innan de förstod att det inte hade att göra med klockan. Detta fick jag berätta idag och det känns skönt att kunna något. Haha.

Grown-up points

Idag ska jag tjäna in ett par vuxenpoäng. I vanliga fall brukar jag hålla allt på en ganska barnslig nivå, hålla barnet inom mig vid liv liksom. Men idag hörreni, ska jag på Tupperwareparty. Haha, det ska faktiskt bli riktigt roligt, snacka lite skit och så. :) Men som sagt, vuxenpoäng!
.

Another five

Julia var lite förundrad över hur jag hittade alla youtube-klipp. Ja, det är jag också, men det var inte det jag skulle tala om utan, när jag kikade runt här innan så hittade jag en låt med mina forna idoler Backstreet Boys featuring Pitbull. Kul mix, sedan att låten sög är ju en helt annan femma.

Sunsets in Sweden and the Laws of Eden

Good morning sunshines! Jag har inte mycket mer att berätta än igårkväll(vilket inte var speciellt mycket, la ni märke till hur mycket youtube jag använde mig av igår?!), så jag tänkte börja morgonen med en gammal goding från Julia och min sida. Enjoy and gutenmorgen. (Klaga inte på mig, jag kan inte tyska.)
.

Versus

Denna lilla mashup visste ni inte om va? Eller ja, låten var ju först menad åt P!nk, men den kom inte med på hennes album, so lucky mr Lambert att det blev så.
.

Evolution of Dance


I hennes små skor

Ibland finns det många fördelar med att bo med 5 killar. Ex. Enda gång de blockerar toaletten är när dem gör no. 2, dem bakar(ja, mina gör det), dem småtjafsar inte om en massa småsaker och ibland spelar dem lite ny, skön musik för en. Höromdagen spelade Anton denna låten och jag tycker den är lite mysig.
.

Step by Step

Testade på gymmets Step-pass idag. För att den senaste tiden bara gått på danspass, bodycombat och spinning var detta nytt och grymt kul! Jag som inbiten friskisare älskade den muntra tonen och det lite småtekniska stegen. Haha, det var grymt skoj, 1000 gånger bättre än spinningskiten! ;D Imorgon ska jag testa på nåt som heter Tone. Det ska bli ruskigt intressant det också. Jag är igång igen och nästa vecka är det skidor som gäller. Snacka om träningsvärk man kommer få då. ;)
.
En gång i tiden hade jag nåt som kallades solbränna.

Saknad

Jag längtar så kopiöst mycket till det är min tur att flyga till San Diego. Träffa mina vänner, släkt och värdfamilj. Få shoppa på Hollister och mina surfbutiker, äta på The Livingroom, bada i mitt hav. Tror ni inte jag blir avundsjuk när Blondinbella går och berättar att hon ska till San Diego på onsdag?! Åh, jag vill ha juni nu, nu, NU!!!!!
.
The Iron Gang. Henrik, jag, Alisa och Li.

Wonka's

I wish I had a Chocolatefactory, just like Willy Wonka. Hade inte det varit awesome?! Mumma.
.

My pink baby

Ok. Den var inte sååååå paj som jag trodde. Utan det var sladden. Dock sa han i affären att jag behövde en universal adapter då min dator är amerikansk. Jaha, den ändrade om strömmen också, jahaaa. Se där ja. Kanske därför han har varit lite kinkig. :P Men nu mår min rosa bebis bra igen.
.

Kommer ligga lite lågt då min dator pajade...

Kommer ligga lite lågt då min dator pajade igår. Eller, det visade sig vara sladden, men ingen sladd ingen dator. Sakna mig inte alldeles för mycket;)


Anywhere for you

Ulrika är här hos mig och vi har skapat en liten egen tradition som består av youtube och rödvin. Nej, vinet har vi inte korkat upp än, men youtube är i full gång. Sedan somnade Ulrika på soffan och jag slank in på mysmusik. Och hamnade på Backstreet Boys. Ops. Sedan satt jag och lyssnade på låt efter låt och var jättenostalgisk! Himla mys. Just like old times, back in the days. Satt och var "olycklig" till balladerna, när man ärligt talat inte hade någonting att vara olycklig för. Haha.

10 fast ones

Favoritlåt just nu: Alltså, jag har låtar för olika tillfällen. T ex Mikrofånkåt då det är lite upptempo som gäller, men en som jag lyssnar på någorlunda frekvent är:

Favoritblogg: Jag älskar ingen så. Jo, Julias.

Bäst film genom tiderna: Oj. Finns en del. Är bättre på tv-serier för då kan jag rakt ut säga Friends!!

Nyårslöfte för 2011: Surfa igen. :)

Vill-ha-just-nu: Huvudvärklöst huvud :D

Din specialitet: Malibudrinkar, och att tjöta hål i folks öron.

Drömyrke: Surfinstruktör. Men ska vi vara realistiska så ambulanssjuksköterska.

Med eller utan kebabsås: Med.

Många bra vänner eller få bästa vännner: Få bästa vänner.

Favoritkök: Thaimat ligger nog överst tätt följd av svensk husmanskost.

The Lazy song

Och Julia, denna är för dig ;)


Breakfast á la pancakes

Bor man inte hemma får man ibland göra lite som man vill. Så länge man inte bryter mot nån lag. Idag dock har jag valt att bryta "a descent breakfast"-reglerna. Istället för den heliga äggröran, eller youghurten med flingor valde jag gårdagens pannkakor med sylt. Och för att inte gå alldeles vild så åt jag en macka till det. Wihooo it rocks being a grown up!!! HIGH FIVE!!! (And there I shrank back to the age 14).

Take a breath, take it deep.

Guess who's gonna be off for four entire days?!?! MEEEEEEEE!!! Åh, klarade den muntliga idag så nu är humöret på topp!! Ska på danspass om en halvtimma och pannkakor till kvällen. Kan det blir bättre? Njae, tror inte det! Imorgon blir det tentafirande så det skriker om det, men känner jag mig själv rätt kommer jag vara lagom rastlös på söndag när jag verkligen inte behöver göra ett enda dugg. Skönt ska det i vilket fall bli! :)

Zombie

Jag har aldrig insett att jag har en Zombie-katt.
.

Sista kvällen

Jag vet, jag vet. Det har varit lite dåligt med uppdatering det senaste, men jag har en fullkomligt acceptabel ursäkt till det. Det stavas T-E-N-T-A. Imorgon har jag sista tentan på denna kursen, och den är muntlig. Så egentligen behöver jag sätta mig ner och plugga, men istället uppdaterar jag er. Haha. Nice.

Före kriget

Jag har haft denna låten på min spelningslista nu ett bra tag. Och jag tröttnar inte. Ni borde lyssna lite mer på Lady Antebellum ni också.
.

Fatsucker

Medans jag är och redovisar vårat Klamydia-arbete kan ni ju roa er med detta: ;)
.

Skööööj

Julia klagade på min låga aktivitet här idag. Hon uppmanade mig till att skriva nåt skoj.
"Vilken fågel är den mest coolaste och hippaste?"
Innebörden.
(Kom på den alldeles själv!!)

Moose

Alltså, ibland undrar jag var jag får mina intryck ifrån. Orsaken till min undran är mina drömmar. Inatt har jag varit ute på älgjakt, men dem var lite luriga älgarna förstår ni så jag tröttnade och gick på klassfest med högstadiet istället. Mitt i allt detta kommer min mamma och alla andras föräldrar, för det var en "Far&Son-Mor&Dotter"-fest. (Jag hade för övrigt en jättesnygg klänning på mig.) Men, det slutade med att jag gick ut på gården för att leta efter älgar igen, men hittar bara Boulebanor. Ja, Boulebanor. Där ser jag nåt sticka upp och helt plötsligt har jag hamnat i CSI och en mordutredning. Den ni. Slå den fantasin. Jag, jaga älg. Haha.
.

Hurley

Då jag pluggar stoll hemma idag så orkar man inte riktigt lägga ner tid på hur man ser ut. Så jag slängde på mig softarkläderna med leggins, linne och myströjan och tryckte på kepsen på huvvet. Min kära Hurley-keps fick kika fram från garderobens mörka vrår. Så, medans jag återgår till böckerna kan ni ju stirra er blinda på denna alldeles underbar kepa. ;)
.

Hold me darling just a little while

Detta måste vara en av de vackraste låtarna som existerar. Jag menar är det inte kärlek när man sjunger;

Oh where, oh where can my baby be? The Lord took her away from me. She's gone to heaven, so I've got to be good, so I can see my baby when I leave this world.
.

Stress

Hittade en bok på biblioteket som handlade om Stress. Som en kul grej kikade jag på symtomen. Följande symtom stämmer in på mig den senaste veckan:
Känslomässiga: Oro, irritation, frustration, nedstämdhet, skuld, känslomässig utmattning.
Kognitiva: Svårt att koncentrera sig, trögtänkt, tom i huvudet, virrvarr av tankar, glömsk.
Kroppsliga: Yrsel, darrighet/fumlighet, spänd/värk i nacke, axlar, rygg, spänningshuvudvärk, onormalt trött, magprogblem(magkatarr ex).
Haha, lustigt hur mycket som passar in ändå. En vecka kvar, sedan kan jag ta det lugnt. :)

Las Vegas

Ja, men då var Trump Hotel bokat i Las Vegas. Nice.
.

Kramp i handen...

...And done! Vilken fantastisk känsla det är att komma hem från en tenta och känna sig någorlunda nöjd. Jag är helt slut, men jag tror (hoppas) att jag inte failade iallafall. Vore himla jobbigt om jag gjorde det, för att plugga till denna tentan har inte varit lätt. Nu är det bara den muntliga på torsdag kvar och sedan kan jag få tillbaka en liten del av mitt liv igen. ;)

The T-day.

Nu är den här! Tenta dagen. Sömnen har det varit lite si och så med inatt, men ett par timmars koncentration och sedan ska det vara klart. Wish me luck!

...

NERVÖS!!!

T to the E to the N to the T to the A

Dagen före dopparedagen. Eller tentadagen...och jag sitter med riktig stressmage, har ont i den konstant. Uscha. Nåväl. Imorgon är det hela över, och bara att sätta sig ner med nästa veckas tentaplugg. Lite simplare, hoppas jag. Nu lägger jag ner böckerna och hoppas på det bästa imorgon, nu film. Mys.

Morning sunshines!

Egentligen borde mitt huvud vara fyllt av tentasaker. Borde koncentrera mig på tentan på fredag. Istället är jag i extas över min bokade San Diego-biljett, och min Sälen-resa. Det är ju helt klart mycket roligare!
.
Till Sälen ska jag åka med min ena Björnbroder.

I San Diego ska jag möta min vapendragare Sanna, Vegas, here we come!

Pucko

Åååååååh jag blir så arg. Jag har kikat på en blogg ett tag om en tjej som blev gravid som 14-åring. Han fylla 15 innan dottern föddes. Iallfall, jag var lite sur då, eller irriterad, för att hon upptäckte att hon var gravid i 20 veckan, med en kille hon inte ens var tillsammans med. Han var 18. (Vilken normal, frisk 18-åring sätter på en 14-åring?!?!) Sedan föddes dottern i december 2010 och ja, hittills finns väl inte så mycket mer att säga än att hon behöll dottern med en massa stöd från familj och killen, som hon senare även blev tillsammans med igen. Men nu till det som gör mig arg. Hon är gravid...IGEN!!! Hur pantad får man vara?!?!?!?!?! Hur detta påverkar henne skiter jag fullständigt i, men tänk på det stackars barnet. Den kan inte välja vilken familj den föds in till. Jag tycker det är tragiskt. Jag bryr mig inte när, hur och varför folk skaffar barn, men är man 15 och ska bli tvåbarnsmor, då är något fel.
ÅÅÅÅÅÅHHHHHH! Det stavas preventivmedel.

Mama, I'm coming home

Nu har jag något väldigt viktigt att tala om för er, så läs nu riktigt noga. Redo...? Inga halvdana försök till att läsa nu, så koncentrera er!! Here it comes...5 juni flyger jag back to San Diego!! Guess who's excited?!?!?! You can NEVER guess. MEEEEEEEEEEEEE!!!!!!! Oh nice.
.
(Och vecka 4 ska jag åka till Sälen på skidresa. Nice. Tänkte att ni ville veta det så här på tisdagskvällen.)
.
.
.
.
Nedräkningen har börjat!

Roffe

Igår vettni, då satt Sara och jag på biblioteket mellan 10.30 och 7. Den var lite tuff, men vi fick mycket gjort. Och idag har vi haft förelsningar om bandmaskar, spolmaskar, skabb och flatlöss. Intressant och så fruktansvärt äckligt i samma veva! Haha. Tre dagar till tenta!
Nu; Rena Rama Rolf

Nyår i bilder.

Lite pics från Nyår :)
.
Blåste kort.

Hade ett finger med i matlagandet.

Var nöjd med förrätten.

Got some löööööve from CärroBärro.

Var allmänt goer och glaer.

Tolvslaget var stabilt.

Min raketskada 3 dagar afterwards. Ser äckligt ut. Gult. Nice.

Smällkaramell

Min "krigsskada", ser ärligt talat ut värre idag än vad det gör på bilden som är tagen direkt efter smällen igår. Haha, ja, nice.

Fireworks

Jag har nu bestämt vad jag ska köpa för presentkortet jag fick av min syster i julklapp. En ny vinterjacka. Haha, jag blev ju bombad igår (Nej ingen riktig bomb, utan en nyårsraket), och min jacka gick sönder. Jag mår bra, men sitter med ett fint brännmärke på min arm. Lustigt hur man prioiterar i en stund av kaos. Jag pratade med Ulrika i telefon och andra armen skakade jag vilt då den träffades av raketen. Ändå hinner jag lugnt och sansat säga detta till Ulrika; Ulrika, jag ringer upp, det är lite kaosartat, fick en raket på armen. Haha, sjuksyrran Elin har aaaaallt under kontroll. Nåväl, det var ju packa jag skulle göra.
.
Passande låt ;)

RSS 2.0