Huvudvärk a la grande

Oj oj oj. Hårt igår. Det var överlämningsgasque, så nu är jag SJUKs nya Sergeant på riktigt. Hatten och allt är numer i min ägo. Nice. Men det var inte lätt resa. All den sprit dem hällde i oss kan inte vara hälsosamt nånstans. Och inte nog med det, det som jag var så nervös för igår, SJUKs tradition är att strippa, till Barbie Girl inför alla. Kul. Men det gick kanon, och vi fick till och med "En gång till!", vi var de enda. Mohaha! Lyckad kväll.

The D-day

Idag smäller det. Idag är den dagen som Ulrika, Sara och jag både har längtat efter, men samtidigt fruktat med hela vårt hjärta. Ååååååååh, imorgon får ni veta. Men det har med underkläder att göra. Ciao bella!

I like it

Idag kirrade jag sommarjobb. Jag är nöjd! Mellan 11 Juli och 14 Augusti ska jag arbeta på Andersbergs Hemtjänst. (Ligger tydligen i Halmstads getto, det ni!) I say Boom Boom, now let me hear you say Weehooo! Och så refererar jag till klippet under. Haha.
.

Sleepless

Kul att inte kunna sova. Dödstrött som man är behöver man sova. Men orka fortsätta när man försökt mellan 3 och 6. Njae. Bra start på söndagen.

Countdown

Hallå här, vet ni vad jag nyss räknade ut?!?! Att det är knappt två månader kvar tills jag landar i San Diego igen!!! Nu kan man börja ta på det, snaaaaaaaart!!
.

Återtåget

Igår var det fullt ös igen. Resultatet idag? Ja, jag mår bättre än igår(Var en relativt lugn Elin igår som var ute och svängde sina lurviga), men idag har jag träningsvärk i armhålan(?!?!) och en flaga avslagen från min tand. Opsie. Nåväl, det syns inte, och gör inte ont, så jag ska nog klara mig tills jag blir kallad till tandläkaren i april. Starten igår och förrgår är bara början på allt kul vi har i vår. Nu är det bara att le och se glad ut! :)

Självömkan

Oh dear Mother of God. För ett tag sedan "gillade" jag Rödvin på fejjan. Idag är jag sååååååå häääääääääär när att ogilla den. Att något så delicious kan få en att må så dåligt. Det var inte ens meningen igår att det skulle bli så vilt som det blev. "Bara ett par glas vin, det är ju trevligt" lät det igår på oss när vi bestämde oss för att hänga med lite klasskompisar. Sedan bar det av till Fox and Ancor som har karaoke på torsdagar.(Nej vi var inte där uppe och hade oss.) När dem stängde tolv tycker man ju att det kunde ha varit förnuftigt att gå hem, men nejnej, jag hängde på till det ökända The Corner. Det är aldrig bra. Haha. Nåväl, man får ligga som bäddar och stå sitt kast. Det är vad jag gör, med solglasögonen på.

Red Wine

Nästa vecka ska jag berätta en asrolig samt jättepinsam grej angående Nollningen. Men då den fortfarande är hemlig så får ni hålla med godo med detta: Att Ulrika, Sara och jag ska dricka vin idag med den pressen på oss vi har inför nästa vecka, ja då kan det bara sluta på ett vis. Haha. (Vi ska på karaoke senare med klassen, så vi kanske kan få lite utlopp för allt. Haha.)
.

Breaking news

Hur ofta händer det att man hamnar på vimmelbilder och inte ser helt monolajd ut? Never! Förutom nu då. I'm in chock!

Kick ass

Anton var en sån pärla igår och hjälpte mig med min stackars datorn. Virus och all skit man kan få led den av, men nu är hon som ny, min rosa bebis. Problemet? Den är liiiiite snabb ibland. Haha, ni vet den lilla plattan på en laptop som man kan "rulla" ner på en sida med? Den är jättesnabb!! Så när jag ska bläddra ner ytterst lite är jag helt plötsligt i botten. Wow, min baby is on fire!!
.
<3

Rolling in the Deep


I'm a dreamer

Lärorik dag, tung dag, intressant dag. En dag man inte vill upprepa, en dag man vill uppleva igen, en dag som innehöll alla sorters känslor. Sorg, glädje, skratt, medlidande. Det är därför jag känner att detta yrket passar mig. Man får allt.
Idag har jag varit med om mitt första dödsfall. Det var inte dramatiskt på något vis, personen somnade in lugnt och stilla efter en tids sjukdom. Att se en död var inte så jobbigt som jag trott, det jobbiga var att se den lealösa kroppen. Hur all energi var som bortspolad. Men samtidigt är det som dem säger; man ser så lugn och harmonisk ut som död. Alla rynkor slätas ut och lidandet är borta.
Efter denna kvällen har jag en massa tankar i huvudet, så jag är jättetrött. Nu stänger jag ner och ska samla mina krafter. Imorgon är en ny dag.
.

Dansa, dansa

Har haft en liten trip down Memory Lane här hemma igen. Lyssnat på en massa låtar från 90-talet. Så medans jag går på praktik ikväll kan ni lyssna på denna:
.

Misery

Det är inte bara min energi som är lindande under praktiken. Även Julia börjar säga ifrån, DÅ är det illa. För när jag inte ens har tid/ork att sitta vid datorn och slöskriva med henne, då har det gått långt. På onsdag Julia. Onsdag. Hold oooooooooon!!! ;)

Truth of the matter is I'm complicated

Nu är det så mina vänner... trummvirvel... jag flyttar till egen lägenhet 1 juni. Det ni!

Get messed up today, I'll be ok tomorrow

Jag vet, inte så frekvent uppdatering här. Men ska jag vara ärlig har jag ingen direkt lust eller tid. Praktiken tar sjukt mycket tid, och energi. Utöver det planerar jag en Nollning och sedan finns det inte mycket tid kvar. Så ni får ha överseende. :)
.
Så här ser jag ut när jag kommer hem från sjukhuset. Haha.

For all we know we might not get tomorrow

Hittade en hittills för mig okänd bild från mitt Byebye-party i San Diego. Tänka sig att i sommar är jag där igen!!
.
There's so many things that are just wrong in this pic.

Yesterday

Kära Caroline fyller år idag, så gårdagens schema bestod av kalajs. Det var nice. Bowling, käk och sedan utgång på Harry's lyckades vi trycka in på kvällen. Är ruskigt trött just nu, så ni får ett par bilder så kan vi ta resten en annan gång.(Yeah right, like that's gonna happen...;)
.
'
Depåstopp på Tonic.
.
Jag missade totalt, därav den bistra minen.

Nattakäket.

'Cause it's Saturday

Wihoooo, nu drar jag hem till CarroBarro!!! :)
.

Morgonbikt

Igårkväll ville en äldre herre sjunga "Drömmen om Elin" för mig. Så jag lät honom, och han tyckte den var mycket bärre än all skit, t ex and I quote: "Den där melodifestivalen!!". Haha, söt gubbe. Påminde mig om när jag var liten och morfar tog fram sitt dragspel och spelade Drömmen om Elin för mig. Mys. Känns skönt att dessa små tillfällen livar upp misären som ibland finns på sjukhus.
.

Give me everything

Blev på lite bättre humör idag när jag hörde denna låten(Vädret är piss..hur glad kan man vara då?!):

Humor

Hehe, trött som jag är älskar jag detta klippet ikväll. :D

Trött som en gris

Alltså, jag trodde jag var trött efter helgen ute på Tylebäck. Det är INGET mot vad jag är idag. Somnade kring ett inatt(alldeles för sent, men kan man inte sova, så kan man inte...) och gick upp med tuppen klockan halv 6. Nu är jag helt färdig! På detta ska jag lägga en timmes BodyCombat klockan 7. Gissa om jag kommer vara död när jag kommer hem. Tidig sängång idag, yes.

Tired as hell

Det finns trött och det finns utmattad! Jag är en bra mix mellan dessa två. Efter att ha gått upp 5.30 onsdag-fredag, upp kl 6 lördag morgon för att bege mig på Nollningskurs lörd-sönd måste jag medge att jag är lite mör. Tur att jag är ledig imorgon. Jag har verkligen kämpat för att hålla mig vaken till kl 9 nu, då är det ok att gå och lägga sig. Yes it is! (Jag har för övrigt haft en väldigt kul helg!!)

Black, black...black and blue...

...beat me 'til I'm numb. Inget med detta att göra, men lyssnade lite på Mr Bruno again. Jag har varit så produktiv att jag sökt en massa lägenheter hela eftermiddagen. Nice. Praktik idag igen klart. Var med på en koloskopi, man går upp med en kamera i ändtarmen och ut i tjocktarmen. Coolt måste jag säga! Haha.
Åh, inatt drömde jag en mardröm, det var längesedan nu. Uscha, hatar det! Ska inte beskriva hela drömmen, men den gick iallafall ut på att alla blev ihjälskjutna av nån skjutgalen idiot. Bläää!
Nu, träning!

Funny this thing

Jag slocknade strax efter halv tio igår och gick nu upp halv sex någorlunda pigg. Eller ja, pigg och pigg, ingen studsar upp ur sängen halv sex, men nu så är jag i full gång. Away to the hospital!! :P

PVK

Nu så...ett par minutrar och även lite ork till att uppdatera er. :) Det har varit en hektisk vecka, start på praktiken och start på Nollningsmötena. Full rulle med andra ord!! Kan ju meddela att jag trivs över förväntan på sjukhuset och min avdelning, patienterna kan vara riktigt sjuka, men ack så underbara! Personalen är hjälpsam och allt flyter på bra. Igår och idag har jag fått ta venprov på patienterna (sedan att resultatet varierar..;) och det är inte alls samma sak som att sticka gummiarmarna i skolan. Haha, konstigt nog... Nåväl, börjar komma in i det någorlunda nu och jag kan nog inte ha det bättre!
.
Perifer VenKateter

RSS 2.0