When you're to school for cool

Nu är jag här och är sentimental och nostalgisk igen. Ni börjar vänja er va? Haha, bra. Iallafall, jag saknar min BFF Ja, jag använder Best Friends Forever!Julia varje dag. Därför förtjänar hon att nämnas här stup i kvarten.
JulleBulle och Pelin.

Snurrig i skallen

Man blir helt knasig av att studera på Högskolan. Allt är väldigt intensivt, och man ska kunna mer om medicin än vad man kan tro som sjuksköterska. Inte konstigt att allt blir lite snurrigt. Vid lunch idag var vi hemma och kekade och dialekter kan vara himla skoj när man är trött. Ni kommer inte tycka att det är kul alls om jag försöker förklara här, så det enda jag säger är; vi hade en kul lunch. Innehåll: räkor och mö snö. Ja.
Raise your hand if you understood what I just told you. Snurrigt, nej inte alls.

30 November, 2005

Grattis älskade Emmy på 5-årsdagen!!
Hjärtegullet är ingen liten bebis längre, hon är en stor tjej!

På den tiden då det begav sig; systrarna Blomberg/Savolainen. Emmy är inte alls gammal på detta kortet. :)



Window shopping...

...through my computer. Ja, jag har varit runt lite på mina favoritaffärer i USA's hemsidor. Jag vet. Igen. Haha, men jag kan inte låta bli, älskar dem verkligen. Och vet ni vad det bästa är? Att Hollister öppnar i Stockholm nästa år, och Abercrombie & Fitch ska öppna under 2012. Yay!
Det roliga är, eftersom Abercrombie äger och grundade Hollister så ser ju kläderna i stort sett likadana ut, bara prislappen som skiljer sig. Intressant.
Mysiga vintermössor och jackor hittade jag på Hollister idag.

Och en nice skjorta hos Abercrombie.


Afte

Jag är godkänd!! Mitt tentaresultat kom idag. Ooooooooh me likeeeeey! Jag är så glad att jag highfivar mig själv, då kära vänner, är man glad. Haha.
För övrigt sitter jag med mina munblåsor igen. Medicinskt kallat Afte. Om ni ville veta, jag kan ju sånt här nu ;) Haha. Vi har suttit och pluggat på bibblan hela dagen idag. Känner mig riktigt redig. Lagar och författningar är inte riktigt det roligaste man kan läsa om. Snnnnaaaaarrrkkk!
.
Älskar denna låten, man blir allt lite glad.
Cee Lo Green - Fuck you
Och denna för att den är fin.
Rihanna - Love the way you lie part II

Nejlikor

Elin das blonde har varit i farten igen. Ulrika, Sara och jag gick till ICA för att handla nejlikor, apelsiner och rött snöre för lite julpynt. Inne i butiken letar vi efter nejlikor och stannar vid ett ställ som ser ut att innehålla lite juliga saker. Jag hör:
"Men måste vi ha sånt då?" Jag fattar ju det som att Sara frågar mig, så jag svarar ju att det är ju själva grejen med nejlikefyllda apelsiner. Nejlikor! När jag inte hittar några går jag därifrån och ser att Sara och Ulrika skrattar åt mig. Varför undrar jag? Jo, det var ju ingen av dem som hade frågat mig, utan det var tjejen jämte som frågade sina handelskamrater. Ja, blonde as I said.

Flowermountain

Nu ska ni få se på grejer. Vet ni att jag har en alldeles egen gata? Inte, nu vet ni!
.
Mohaha!

Christmas

Idag får jag med gott samvete börja lyssna på julmusik. Anledningen? Det är första advent! Nedräkningen inför julen har börjat. Oh yes indeeeeeeeed!!

Hung over/Hang over?

Idag har jag sett fyra filmer.
1. Underdog, handlade om en hund som blev en superhjälte. Nice.
2. Hide & Seek, thriller med läskiga pappor.
3. Butterfly Effect, den bästa filmen idag. Lite psykologisk så där. Grejt.
4. Ironman, den suger. Kort och gott.
Vi har med andra ord haft en riktig bakisdag, innehållande tv och pizza i overload. Fast, det bästa är; att jag egentligen inte mått dåligt, lite lätt trött men vem är inte det. Nice.

Friday night

Vi hade förfest hemma igår. Började med något ölspel innan de flesta kommit. Det var intressant under dem korten som tjejer skulle dricka eller tvärtom, för jag var enda tjej. Haha. Skulle sedan bli utgång, men efter mycket om och med hamnade vi på Bull's. Efter stängning drog Ulrika och Sara till Mårtensson's och betalade dyra pengar för att komma in ;) Haha, Anton, Johan och jag åkte hem. Hade kunnat bli en iPhone rikare också, men, hederlig som jag är gav jag den till taxichaffisen! Väl hemma hamnade vi alla i min säng där vi snackade en bra stund innan jag somnade. Vaknar av att Björn Skifs spelas i högtalaren och Mattias låg ovanpå oss alla tre och skrek HEEEJ! Underlig kväll. Haha.

Remember the time

Memories.

Memory Lane

Som Ulrika uttryckte det: Jag tog en trip down Memory Lane. Yes I did.
.
Min födelsedag två veckor innan avfärd till amerikat.

Athen 2007. Robert och jag. Haha, vi gick sällskapet runt, alla skulle pussa varandra på kinden. Så mogna var vi :P
Sedan var det slut på min lilla memorytrip idag. MEN, lite nya kort på Daphne och Dylan, just arrived from the US.

Daphne, the cutest girl around.

Dylan, he's grown so big!!

Jakten på lycka

När eftermiddag är så mörk som den är nu, gillar jag att slå på lite nice musik. Just nu i jukebox á la Elin;
Kid Cudi - Pursuit of Happiness.
.

Så mörk är natten...

...i midvintertid...trallalalalaaaa. Ja, fick lite inspiration av min kära vän Julia till ett sådant där hablahej hablahå inlägg om hur mycket jag älskar advent och julen, men sedan ändrade jag mig när jag sjöng på den där låten. Midvintertid?! What? Vintern håller ju på fram till i februari, längre om den blir som förra året. Hur kan det då vara midvinter nu när vintern precis börjat. Förstår inte alls logiken i den sången längre. Pyttsan också.
.
(För övrigt ÄLSKAR jag allt som har med jul, advent och Lucia att göra ;)

Not snow.

Ok, det gick över i regn. Alltid. Why am I not surprised?

Snow

Förstår inte riktigt. Alla hemma pratar om det där kalla, vita som ramlar ner från himlen. I can't see it anywhere, och dem har det tydligen överallt. Weird for sure. Just i den sekund jag skrev klart den meningen tittade jag, guess what's happening...det snöar.

Dagens

Scenario: pratade med Julia på Skype när jag behöver springa och kissa. Inne på toaletten hör jag ett rop från mitt rum: "Eeeeeellliiiinnn!!!"
Ute i köket står fyra killar och ser helt oförstående ut, mitt rum var ju tomt.

Tidsfördriv

Alla har gjort sådana där listor med ett tema varje dag. Jag är ju som sagt lite otålig av mig, så jag gör alla på en och samma gång. Haha, kortfattat då of course, så ni slipper läsa en roman.
1 – Presentera mig själv
Elin Maria Blomberg, föddes 17 september 1989 och bor nu i Halmstad där jag pluggar till sjuksköterska. Har en extra stark kärlek till USA där jag jobbade som aupair i ett år.
2 – Min första kärlek
Som 2-3-åring var jag upp över öronen förälskad i grannpojken Kalle. Han var min karl han, typ 15 år äldre.
3 – Mina föräldrar
Min mamma heter Anneli och är världens skönaste mamma. Hon är en sån mamma som tror att sms är billigare ju färre bokstäver man använder i meddelandet. Men hon är mycket klok min mor och jag kan inte göra något utan att rådfråga henne först.
Min pappa heter Michael och bor i Stockholm, dit han flyttade vid mina föräldrars skilsmässa 2001. Min pappa är envis (antar att det är därifrån jag fått det hela...) och man säger att äpplet inte faller långt från trädet, för jag är otroligt lik min far.
4 – Det här åt jag i dag
Kul kategori. Frukosten bestod av ägg och keso. Lunch, kycklinggryta med pasta och kvällsmaten blev ett par mackor. Drack nog lite kaffe på eftermiddagen. Mummmaaaaaaa!
5 – Vad är kärlek?
Kärlek är något stort och varmt. Kan fördelas på många. Något man känner för någon man inte vill förlora till något pris, som man kan ge allt för. Man kan inte ta på den, men den är alltid närvarande.
6 – Min dag
Har ju varit sjuk, men produktiv lyckades jag vara. Pluggade i 4 h med Ulrika, sedan pratade jag med JulleBulle på Skype i 2,5 h. Jag kan detta med att fördela min tid på vettiga saker ;)
7 – Min bästa vän
Julia Linnea Andersson, 6 Juni 1989. Vet inte hur man ska beskriva våran vänskap i ord. Men kan man spendera 2.5 h på skype pratandes om allt från diarré och skandaler i Svenljunga, till vad vi ska göra om 50 år, ja då anser jag att man älskar varandra. (För vem tål att höra om diarré , skandaler i Svenljunga och en framtidsplan i 2,5 h?!?!) Julia och jag bodde grannar som små, och har alltid haft våra lustiga små traditioner. Vi har helt olika intressen, jag hästtjej, hon fotboll/hockeytjej, men har alltid klickat. Julia, jag saknar dig varje dag! Tösabita fick ju den geniala idén att flytta till Belgien. Yeah right! ;)
8 – Ett ögonblick
9 – Min tro
Jag tror att det finns någonting, men vad vet jag inte. Jag är en grubblare. Haha.
10 – Det här hade jag på mig i dag
Leggins, svart t-shirt. Varma strumpor och en mössa. Perfekt sjukoutfiten. Sval&varm, vad tillfället krävde.
11 – Mina syskon
Brukar säga att jag har 1½ syskon. En helsyster och en halvsyster. Johanna är 17 år och går andra året på gymnasiet. Vi har inte alltid dragit jämt, men av någon anledning har vi bättre kontakt ju äldre vi blir, och när jag inte bor hemma. Haha. Emmy min minisyster fyller snart 5 år och är min halvsyster. Hon är en sprudlande liten tjej som man bara måste älska, hon älskar Hello Kitty och Skaka Rumpa-låten. Man får många goda råd av henne. Exempel: "Elin, du borde måla lite fler sådana där tateringar(hon sa så) på dig, en fjäril i pannan till exempel". Ja, jag kanske inte alltid lyder hennes råd, men dem är goda allt.
12 – Ett sista ögonblick
Live today as if there's no tomorrow. Skrämmer mig lite grann att det kan vara sant, men so be it, what can you do?

Can't be love

Lite mysig kvällmusik.

Being sick sucks

Julia och jag har kommit fram till en sak. Det suger att vara sjuk away from home. Finns ju ingen här som tar hand om en eller tycker synd om en. Så vi finner då så enkelt att vi tycker synd om varandra. Yes. Julia, jag tycker synd om dig!!
.

Thyroidea

Låter ju lite elegant. Men i folkmun kallar man den för Sköldkörteln. Ja, så kul har jag just nu, plugga på kroppens endokrina organ och dess hormon. Thyroidea bildar T3 för den som undrar. Inte? Hepp. Binjurarna då? Grandulae Suprarenales? Dem bildar cortison eller adrenalin, beror på i vilken del av den man kikar. Det är nu ni ska säga "vad duktig du är och fortsätt ditt hårda arbete" för en dag när man mår så här är det lätt till att ge upp och lägga sig i sängen igen. Ja, jag är fortfarande sjuk. Blääää!

Sjukdag

Wow, hade glömt hur däckad man kan bli av en förkyldning. Sedan jag vaknade imorse har jag inte gjort annat än legat på soffan. Ok, jag gick till ICA och köpte lite bacon. Det är allt. Tar och tackar för mig idag och tar nya tag imorgon. Ciao bella!

Bedbugs

Det blev sent med flumtv-spelet. Det var nice. Nu ska jag och min täppta näsa krypa till kojs. Hoppas att jag vaknar piggare imorgon. Nighty night, don't let the bedbugs bite!

The cold from hell

Vaknade idag med ömmande hals och täppt näsa. Wtf, det bara small till över natten. Trots detta drog jag mig upp ur sängen och fixade mysfrukost. Satt med Leo, Mattias och Markus i tv-rummet och kollade på skidor. Lördagsmorgonmys på hög nivå. Fick fatt på Ulrika som OCKSÅ blivit förkyld inatt. Lustigt tänkte vi, men senare fick vi veta att Sara OCKSÅ blivit kanonförkyld. Oh snap. Ulrika och jag masade oss till bibblan där vi faktiskt fick en del vettigt gjort. Eftermiddagen spenderades i soffan med snowboard på tv och morgonsällskapet i soffan. Nice lördag.
.

Hollister

Inatt drömde jag en så himla nice dröm. Jag släpptes av någon anledning lös inne på Hollister, aldrig en bra idé. Dem har ju helt underbara kläder, och det enda jag kunde tänka när jag var där inne, var att jag hade egentligen inte råd med alla dessa kläder, student och fattig som jag är. Åh, mindre än ett år innan jag är där igen och kan shoppppaaaaa losss totalt! Me likey!
.
Se, tillochmed Hollister-reklamen grät när jag skulle åka hem! ;)

Mumma!

Jag kikade precis på det senaste avsnittet av One Tree Hill, som för övrigt är min alla tiders favoritserie, där det firades Thanksgiving för fullt. Och allt vad jag har sagt har varit det godaste jag någonsin ätit, i och utanför USA, glöm det. Glöm allt jag sagt. För nu ska ni få veta VÄRLDENS godaste. Trumvirvel...bapapapaparaaaaaa!!!! Pumpkin Pie. Period.
.

Day three

Här sitter just nu världens gladaste Elin. Varför? Jo för jag kekar mat igen. Åt fanders med detoxen. 2 dagar fick räcka och idag är det ju fredag och allt. Man kan ju inte sitta och äta clementiner och pimpla tomatjuice till Idol liksom...? Haha. Men man kan inte bara pang boom smälla rakt på bautamaten igen, utan börjar försiktigt. Så imorse fick det bli äggröra till frukost, ägg och bacon till lunch och ikväll blir det lax, keso och avokado. Mummmaaaaaa!! Jag är nöjder!

Day two

Sista dagen på min lilla provfasta. Kan ärligt säga att det har varit bland det tuffaste jag har varit med om. Man fattar inte hur gott det är med mat förrän man inte äter det längre. Scenario: Igårkväll lagade Anton lasagne, jag kekade äpplen och drack morotsjuice. Hurraaaaay! Idag kekade mina vänner lunch på ett mysigt kafé i Varberg (Vi var där för föreläsning idag...) men jag fick nöja mig med tomatjuice, äpplen och sharon. Smarrigt värre! Nåväl, imorgon ska jag äta smarriga ägg till frukost! Nu har man lite motivation till att inte hälla i sig en massa skitmat, utan kan keep up the spirit med lite nice mat.
.
Lissie - When I'm alone
Liten nice låt jag sjungt på heeeeela dagen!

Day one

Jag har ju inte svält ihjäl än iallafall. Se, inga problem detta, inga alls. Haha.

Ny dag nya tag

Jag har ju läst att man inte ska börja med dieter och liknande på en måndag, för att då är risken att man misslyckas större. Inte för att jag ska gå på en diet eller nåt, men Leo och jag i huset ska detoxa, så i ett par dagar ska vi bara äta frukt och dricka juicer. Nice.
.

Rejanna

Lyssnade lite smått på Rihanna's senaste album Loud och jag kan säga att I like it a looot. Lite reagge, lite party, lite allt. Oh nice. Om ni inte har förstått det än så ÄLSKAR jag ny musik :)
S&M
Man Down
Complicated

Motti Melon

Min mamma ringer:
"Var det du som var med i radion?"
"Eh, nej...?"
"Nehe, för på MixMegapol så var det en som var med i Chans till Romans, och han ville fråga chans på en i charken i Halmstad."
Ja, men jag är ju ensam om att jobba/ha jobbat i charken/delikatessen i en varuaffär. Haha. Det roligaste var att det var ENDA anledningen till att mamma ringde. Klart man kan prata lite skit och allmänt med henne, men det var verkligen huvudsyftet. Min mamma är rolig hon.
.
Min mamí!

Just hold me

Remember? :)



Ett gott skratt

Satt och kikade igenom mitt album från Oktober 2009. Alltså min sista månad i USA. Hittade ett kort som fick mig att skratta högt här i min ensamhet.
.
Vilket kaos. Enda väskan som är Josefine's är den rosa. Resten är min skit.

Totally forgot

Jag glömde helt av att det var måndag idag. Känns ju som söndag på alla vis. Men ganska skönt, för då är fredag snart igen. Helg är gött.

Monday morning


Liten moodhöjare så här på måndagsmorgonen.

En sak jag alltid gör när jag kommer hem är äter rostade mackor med marmelad och ost. Finns inget bättre. Det är vad jag växte upp på i princip. Fast som liten åt jag inte ost, så då var det smör och marmelad som gällde. Det ni! Det var tider det. Nuförtiden har jag ingen brödrost i Halmstad så jag får klara mig utan rostade mackor. Kanske kan hitta en billig på Myrorna. :D (Jag som fattig student har inte råd att köpa en ny, och fattar ni hur kul man kan ha inne på Myrorna?!!) Nu ska jag snart fika med Michan och sedan blir det hemfärd i eftermiddag. Halmstad, here I come again.

:)

Så sitter jag här i Svenljunga igen. Känns lite konstigare för varje gång jag kommer hem. Har kekat FarsDag-middag hos Tuomo och Pirjo (min styvfars föräldrar) och ska snart ner och lyssna på när mamma och hennes kör sjunger. :)
Igår. Oj, det är ett kapitel i sig. Åkte hem till Caroline där vi började spela drickaspel. Lärde ju mig ett nytt nere i Halmstad för ett tag sedan. Man ska slå en tärning och dricka på sex, och skriva en massa siffror, kort förklarat. Sedan hamnade vi nere hos Affe där vi kalaset fortsatte. Sedan var det nån tillställning vid gymnasiet dit det sålts biljetter men som i ändå kom in på. Vi drog ner medelåldern ganska ordentligt. Fullt av 30+ som på köpet var fulla som svin. Vem kommer inte upp på scenen då när vi stod där och försökte smälta vart vi hamnat, jo självaste Borås-pajken Magnus Carlsson. Haha, då blev det fart på tanter'a kan jag lova. ;) Konstig kväll.


Houston, we have a problem.

Julia och jag har ett problem. Vi var värsta biogeeksen som ALLTID var på bio ihop. Var det bio i Svenljunga, ja då var vi där halv 7 för att ta BRA platser. (Finns bara en salong, så man SLOGS om dem där sätena i mitten längre bak) Iallafall, vi hade en godis som vi ALLTID åt. En kola med chokladfyllning. En liten rund kula, som var i en liten förpackning. Brun/orange-papper. Någon som minns? If you do, please enlight me!! Vi har totalt glömt vad den heter och it kills me!!!

Guessing time

Jag har hunnit med mycket idag. Pluggat mellan 10.00 och 16.00, powerwalkat med Ulrika, städat min del av huset, tvättat och nu har jag komplementerat (heter det så?) en referenslista på ett arbete jag gjort i skolan. Hima redig jag vart. Därför är det nu ok att keka vingummin ;) Jag fortsätter btw på min lilla nostalgitripp. Här får ni en annan liten goding som jag, som boybandgeek, lyssnade på till förbannelse. Den som gissar rätt låt får äran. ;)
.

GeKås

Hastigt och lustigt blev det en sväng till Ullared och GeKås idag. Ulrika har ju aldrig varit där så nu fick vi visa henne Västkustens stolthet. Hahahaha, ok, lite överdrivet kanske, men man måste iallafall ha besökt Ullared en gång i sitt liv. Jag förstår inte hur man lyckas komma hem med så mycket skit egentligen. Fast det är inte skit, utan bra och ha saker. Som alltid.
Dagens bästa:
Saras mamma frågade Ulrika; "Ulrika, tog du kort på er i fredags?" Hon syftar såklart på våran utklädsel vi hade. (Björnligan) Vilket Ulrika svarar; "Nej, jag hade kontanter!". Haha, helt borta. Lätt dagens skönaste kommentar. Ok, det var kul om man var där.

Nostalgi

Denna är för min bästaste vän Julia. Blir man nostalgisk eller vad? <3
.

The US Top Hat

Älskar denna bilden på nåt vis. Ser ut som att jag läser instruktionerna för Sherri's rumpa. In the US Top Hat. Bara det.

Snooooooow

Det är tydligen "snökaos" hemma enligt min mamma. Med det menar hon lite slask på vägen. Haha, och att det tydligen ligger kvar på backen när det kommer. Jag med mina julkänslor kanske ska åka hem och få lite äkta känsla. Vilken tur jag har att jag ska åka hem på lördag! ;D
Jag gillar snö.

TacoTuesday

Jag tror inte att jag är riktigt normal. Jag har julkänslor. Det hade jag nästan redan i början av oktober när det var så där ursligt kallt och regnigt. Det är nåt mysigt över det hela. Och vet ni vem som inte kommer att vara sen att slänga på julmusiken 1:e december? You guessed right, meeeeee!! Hade helst gjort det nu, men då hade nog grabbarna strypt mig lagom till helgen. ;P

Perfect Day

.
Susan Boyle vet väl alla vem hon är. Nu har hon fått tillstånd av Lou Reed att göra en version av hans "Perfect Day". (Fråga inte varför jag vet det...) Och jag är faktiskt ganska glad, för jag gillar låten och Susan kan ju faktiskt sjunga så där änglalikt. Enjoy!

Paddla kajak

.
Kolla vad jag fick upp som förslag om jag ville åka bil från Philadelphia till Hawaii. Haha, kajak. Ja men visst!

Atomer och joner

Har haft en sån där jobbig dag idag. Började med lite sömn inatt, sedan 3 timmars föreläsning om kemi. Fuck kemi. Sedan var mitt humör i botten. Tappade ut makaroner på bänken, höll på att få ett sånt där utbrott där hela livet känns som det har vänt sig emot en. Sedan fick Ulrika med mig ut på en löptur, då blev mina lår knasiga istället och stela, så nu gör varje litet steg ont. Så jag ska nog lägga mig snart och hoppas på en bättre dag imorgon. It must be!

Som att lära en gammal hund sitta

Att man ALDRIG lär sig. Man ska inte dricka kaffe på kvällen. Konsekvensen blir att man sitter här kring midnatt klarvaken. Inte bra. Huvudet är trött, men kroppen är helt sprallig. Uscha.

Get out of my face

Eva Simons - Silly Boy

Playlist

Jag har gjort min egna akustiska spelningslista på Spotify. Den tänker jag dela med mig av. Enjoy!
--Acoustic--

Acoustic

Mitt humör bara stiger idag! Sökte på Acoustic på Spotify och en helt ny värld öppnade sig. Oh me likey! Jag har en väldans kul för mig själv iallafall ;)

Lazy Sunday

Slöare förmiddag får man leta efter. Efter att ha varit stenhårt plugg i minst 3 veckor känns det jättekonstigt att inte göra någonting. Alla i huset pluggar på någonting och jag har nästan ångest för att jag INTE har något att plugga på. Haha, då har man men. Iallafall, för att fördriva tiden lyssnar jag på en massa musik igen. Och jag kan inte annat än att säga att One Tree Hill ALLTID har haft bra musik. Att deras karaktärer är musiker är skitgött men att sedan musiken i programmen är bra också. I like.
.
Kate Voegele (Mia) - Wish you were here

Bethany Joy Galeotti (Haley) & Tyler Hilton (Chris Keller) - When the stars go blue

Gavin DeGraw - Jealous Guy

FörsoningsGasque

Igår var det FörsoningsGasque. Kortfattat; tvåorna anordnar en fest för ettorna efter Nollningen. Vi ska senare även anordna en TackGasque, som tack för festen och för att dem nollade oss. Igår var temat TV, serier och film. Sara, Ulrika och jag var Björnligan. Asnice, fram tills en snubbe kallade mig Tomte och jag blev sur. Haha. Härligt rolig kväll!!
.
Björnligan

Del av klassen som var med.

Sara och jag under middagen.

Aaaaall done!

Tentat lämnades in 11.45. Hade nyss ett ryck och städade mitt rum. Snart duschen och iordninggörning inför Gasquen ikväll, tema TV, film och serier. Niiiiiice. Hörde jag ett skål? (Nu är det meningen att jag ska få ett rungande ATT DU GJORDE tillbaka, och sedan ska vi gemensamt sjunga "och så svingar vi på sedeln igen", eller nåt. Typ, om ni vill.) Skål!
.

Summan av Kardemumman

Jag tror inte riktigt att jag uppfyller kvoten "Tentanervös". Jag har sovit som en stock inatt efter att ha tagit två alvedon innan sänggång igår. Sedan har jag inte vaknat en enda gång. Och inte har jag drömt om plugg inte. Nej, nej, utan jag har drömt om att jag blev jagad av en isbjörn genom skogen. Yes, jag funkar inte riktigt som alla andra.

Sunday Afternoon

Nu är jag där igen. På tube. Borde sova inför tentan, men är lite uppe i varv känner jag, så kikade på OTH och hittade denna ofantligt sköna låt. Grym röst!!
.
Rachael Yamagata - Sunday Afternoon

I don't wanna be

Med mitt guldfiskminne så har jag säkert redan nämnt detta, men jag ÄLSKAR hur introt till senaste säsongen av One Tree Hill alltid är en ny varje gång. (Oj, illa svenska) Men idag vill inte youtube vara min vän för jag kan inte få in en av dem här så att ni också skulle få höra, so you just have to trust me on this one. Eller besök tuben själv.

Alvedonen min vän

Tenta imorgon. Och jag har huvudvärk och mår illa. Jag hoppas innerligt att det bara är stressen som gör sig påmind, för imorgon är ingen dag jag har tid att må dåligt på. Så är det bara. Nu ska jag gå och köpa mig min kompis Alvedon. Han kan man lita på.

Remember Me

För att återgå till min lilla filmkväll för mig själv. Ja, min förväntan med filmen var att den skulle sluta lyckligt och ni vet hela den ruljansen. Men icke. Snyftfilmen Otto med stort S! Skulle ha en kväll med en lättsam liten lovemove, pyttsan det gick åt skogen. Gråten i halsen och tårar i ögonen. Man ska inte dra in 9/11 i sånna filmer, då sitter man där med tårarna på kinden. Haha, det var en bra film och ni borde se den. Remember Me.

Abso-freakin'-lutely!

Kikar på Remember Me med Robert Pattinson. Jag är ensam hemma, inte en enda av snubbarna är hemma ikväll. Då har jag chick-flick kväll. Det är nice.

Trött som en gris

Nu har jag varit ute och ränt runt med Ulrika. Alltså sprungit en sväng. Idag orkade vi med 55 minuter. Uscha, det var jobbigt, för idag är det en sådan där blä-dag. Man är inte frisk, inte sjuk och inte pigg och inte trött.
.
Ganska bra hur jag mår ;)

Said I wouldn't call but I've lost all control

Heldag på bibblan. Innan det var vi hos min lärare och pratade om mitt arbete. Eh... hon tycker att jag ska gå till skrivarverkstaden, eftersom jag verkar ha svårt för att skriva. Ouch, slag i magen. Jag har alltid varit den som skrivit mycket och gärna. En sak att jag kanske inte har ett vetenskapligt språk när jag skriver, men man säger inte till mig att jag inte kan skriva. Tant.
Piggar upp mig själv lite inför springtur nu med massa musik. Alla andra ska till Kårpuben idag, så jag dränker deras förfest musik i min egna peppmusik och laddar för löpning(läs; joggning) haha.
Förresten, remember när jag skrev att jag lärt mig lite onödiga saker i USA, som att keka med kinapinnar och säga "Jag är en potatissallad" på 5 ½ olika språk? Nu är jag uppe i 6 olika språk. Min kära vän Julia, som har en belgisk boyfriend lärde mig igår det frasen "ungefärligt" på flamländska. Redo? Ik ben en patatensallad. Jag är imponerad av mina skills. You should be too.
.
(För er som missade mina skills, re-run;
Jag är en potatissallad.
I'm a potatosallad.
Soy una ensalada de patata.
Ich bin ein kartoffelsallat.
Minä ollen yksi perunasalatti.
Birm bich...salatasses...nåt på turkiska ;)
.
Saknar ridningen idag.

Tuben

Went from Spotify to YouTube. Om jag gillar Spotify så ÄLSKAR jag Youtube. Igår satt Ulrika och jag helt fascinerade vid tuben. Vad kollade vi på? Jo, en riktigt obduktion!!! Hur häftigt som helst! Ge oss blod och vi tar hela kakan. (Ja, ni fattar vad jag menar.) Idag var det musiken som lockade och jag älskar att se alla nötter som försöker sig på covers av tophitsen. Men idag blev jag faktiskt lite glatt förvånad. Hittade faktiskt en bra Mashup. Hoppas ni tycker detta är lika roligt som jag. ;) Enjoy!

Kvällsaktivitet

I just LOVE "Related artists"-funktionen på Spotify. Det är som ett spännande litet spel. Trycker man på en så får man upp hur många andra som helst. Fråga inte nu men jag startade på Trains Hey Soul Sister och hamnade inne på Five, A1, Steps och Backstreet Boys. (Här har ni ett gammalt hederligt BSB-fan. Tror Julia kan förtydliga detta...) Haha, jag har nostalgi här till tusen på mitt rum. Tror snart killarna kommer undra vad jag håller på med här inne. Klart, dem får ju spasmer när dem tänker på Eiffel 65 och liknande. I need to have my girly moments too. True that.
Haha, tuffingarna.

Fångad i mitten

Minns ni denna gamla dängan? Om inte så var ni tydligen inte med i det coola gänget som lyssnade på boybands. (Läs; ...inte med i den lilla nördiga grupp som lyssnade på boybands.)
.
A1 - Caught in the Middle

Rocketeer

Ja, jag vet, det var inte längesedan ni fick höra denna låten. MEN!! A big but, insåg idag att sångaren i One Republic är snubben som sjunger i refrängen. Och så var musikvideon ganska go med.

Check

Produktivdag. Jag har haft färdighetsprövning vilken jag fick godkänt på, och sagt upp mig från ICA. Inget mer må dåligt över jobb. Nu är det skola 100% som gäller! :)

Färdighetsprövning

Nu är det nära. Och jag håller på att gå åt av nervositet. Ulrika och jag in fact. 25 min kvar. Wish me luck!

One of the D-days

Idag har jag Färdighetsprövning. Fatta om jag är nervös. Jag ska visa för en lärare vad jag lärt mig praktiskt. Och jag som hatar när folk stirrar på nåt jag gör. Uscha. Nåväl, har precis varit ute och sprungit med Ulrika. Det fick tankarna lite på annat håll. Nu; lunch.

RSS 2.0