Be right back

Är snart tillbaka. Lite dåligt med tiden så här klockan 6 på morgonen. Men jag har iallafall varit i huvudstaden på besök, ikväll ska jag till Göteborg. Så ni vet vart jag håller hus. See ya!

Top Gun

Kikar lite emellanåt på Top Gun på 4+. Vet ni vad det sjuka är? Den är inspelad i San Diego och jag känner igen mig!! Stället där dem körde under motorvägen, vyn över SD och Coronado Island där the Navy Base ligger. Hur coolt är inte det?! Awesome!

Casper

Min katt är inte riktigt nöjd med att Skrållan bor hos oss tillfälligt. Han vågar inte riktigt gå i närheten, vilket är ett litet problem då Skrållan ligger mitt i hallen som leder till varje rum. Jag har fått lyfta runt kattstackarn hela kvällen. Haha. Dagens I-landsproblem for sure.

Roadtrip

Stockholm imorgon it is. Roadtrip med pappa och Skrållan. Haha, nice. Just nu har jag hittar lite ny go' musik från mina favoritstationer i San Diego igen. Jag älskade radiostationerna där! Hade 4 stationer jag varvade mellan och dem spelade aldrig dålig musik, här är det alltid reklam istället. Not nice.
.
Florida ft. David Guetta - Club can't handle me

Usher ft. Pitbull - DJ got us fallin' in love

B.o.B ft. Rivers Cuomo - Magic

Energy to the max

Wow, jag är helt överaktiv idag om man jämför med dem senaste veckorna. Klockan är 11.46 och jag har redan hunnit med att;
- Ta med Skrållan på en morgonpromenad.
- Handla.
- Varit ute i skogen och letat svamp.
Vad har jag nu kvar att göra resten av dagen? Slappa? Ok, that's the deal. Apropå ingenting. Imorgon tar kanske Skrållan och jag vårat pick och pack och drar till Huvudstaden. Nice isåfall.
Elin

Again

Bruno Mars har gjort en duett med Natascha Bedingfield, Alexandra Burke och som jag redan sagt; David Guetta. Who thought a day gone so wrong, could turn out so lovely? :)
(Det regnar, jag har tråkigt. Märks det? Jag hänger på youtube stup i kvarten.)

Göteborg by Night


Jag och Sanna :)

Trappan i Göteborg

Alla tre.


In hopes you're on the other side

I think I broke my toe yesterday. Ok, kanske inte, men fasen vad ont det gjorde. Jag var hos Carro och vi spelade våran goa mix av volleyboll och fotboll igen. I en slänt. Jag sprang, halka och körde ner tån i gräset så den vek sig bakåt. Jag drog upp en hel skåra i gräsmattan. Haha, det gjorde svinont. Idag är min stackars stortå öm. Hehe.
En annan sak, vi är nog som ett gäng småbarn med. För vi började redan inomhus att kasta bollen, bara det är ju en varningsskylt. Sedan att vi drog i en vas som inte välte var den andra varningen brydde vi oss inte om. Nej nej. Det var inte förrän vi välte ut en vas full med snäckor som vi bestämde oss för att gå ut. Haha.
Och, det öser ner regn idag. Good day to start your vaccation people! Yes indeed.

It's better if you don't understand


Är det någon gång man ska ha röta är det vid sånna här tillfällen.

Trött tjej

Hemma. Ända från tisdagskväll har det varit full rulle. När jag slutade halv 8 i tisdags hoppade jag in i Volvon och körde till Kinna där jag plockade upp älskade Sanna! Drog med henne till Svenljunga där vi tog en raggarrunda på torget. Så då var Svenljunga avklarat. Och ett besök på ICA. Klart. Igår drog vi in till Göteborg där vi kekade god mat, drack gött rosévin och god efterrätt. Träffade lite gött folk från Östersund och sedan drog vi ner till ån som rinner inne i centrala Gbg. (Ok, det kanske inte är en å, men vatten är det iallafall) Där satt vi och myste en bra stund med Fanta o Rosé och gött tjöt. Himla skoj. Just det ja, min kära vän Jenny kom med också. Sedan gick vi den korta biten till Berså där vi skakade rumpa. Jag lyckades bli bränd en gång på varje arm av en cigarett. Sanna skällde ut den ena snubben i säkert 20 minuter. När hon var klar hade jag gått för länge sedan. Haha. Sedan lyckades jag även halka omkull, golvet var halt efter folkets vilda dansande med drinkar i handen. Aj i skinkan.
Idag har varit tröttsam. Jag stannade till och med till i Kinna hos Caroline för ett dopp i sjön och kvällsmat. Gött att det tog mig 5 timmar att köra hem från Gbg. Haha.
Oh, inatt kommer mamma mfl hem! Ska bli så skönt faktiskt. Ska krama dem alla och ja, krama dem. Volvon fick inte följa med hem denna gång. Den står skrotad i Köln nånstans. Jag vet inte vem jag ska tacka nog för att ingen i min familj skadades. Men RIP Volvon. Den går ju faktiskt att ersätta.

Just lettin' you know

Sanna is in das house of Blomberg. Tänkte att ni ville veta ;)

What the...?!

En liten, teeny tiny nackdel med helgen. Allt bad har get mig; halsskav och vatten i öronen. Kanon, bli förkyld nu när Sanna kommer imorgon. Hallå här IMORGON!!! Jag ska göra som jag alltid gör när jag börjar bli förkyld; ignorera det hela. That's a deal.

Shrimpen.

Yes, Shrimpen is bäck. Mitt face is on fire och jag ser ut som en tomat. Haha. Bara att gilla läget helt enkelt.

Happyland

Den här fick ju mig att dansa av lycka. Bruno Mars + David Guetta! Niiiiiice. Haha, jag är i extas, städningen blev helt plötsligt uthärdlig! Wihooooo!
Bruno Mars - The First Time

Broken

Jag tror min katt har brutit sin svans. Min lilla stackars Fatso', Billy Bob eller CasperBasper.

Watermelon

Är det bara jag som lyckats få ett blåmärke efter att ha blivit attackerad av en vattenmelonskrutt?!

Fanta och rosé

Oj oj oj. Har haft ett hektiskt dygn. Ett gött dygn och ett förbaskat roligt dygn!
Vi drog nästan med en gång ner till stranden där vi spelade Rugby i vattnet. Dränka eller dränkas. Jag användes mest till slagpåse. Haha. Kvällen kom och vi grillade och lyssnade på världens bästa partyskiva. (Ofc hade jag gjort den) Vi spelade lite mer volleyboll/fotboll som vi hade gjort under eftermiddagen. Lyssnade lite mer på Fanta & Rosé (tror de flesta hatar mig idag för den låten...haha den ÄR catchy!) Sedan när taxin väl skulle komma, kom det bara en och inte två som beställt, så det var bara halva gänget som kom in till Varberg. Jag inräknad. 3 till, 2 försvann av dem, så då var vi bara 2 kvar. Vi kikade runt lite innan vi hamnade på Oscar's. Mitt motto i baren; "Nåt gött tack!" och jag fick banne mig nåt gött. Sedan började helvetet att leta upp en taxi hem. Jag snodde en framför en blond tjej. Hon skrek "din jävla bitch" efter mig, men jag tog taxin först. Först till kvarn heter det ju...Kom hem efter ett tag iallafall och fick sova....på en satans tältsäng haha. Blivit lovad en dubbelsäng och fick en fucking tältsäng. Nice. Haha.
Idag har vi spenderat i horisontalläge i solen eller upprätt med ett tappert försök till något som var en blandning av fotboll och volleyboll igen. Det var nice. Hann även med lite gött rugby i vattnet igen. Hehe. Jag hade en goooo helg. How 'bout you mates?
För att inte glömma, jag har gett upphov till lite nya namn i helgen. Tydligen hoppar jag lite roligt när jag spelar volleyboll. Därav döpte dem lite skutt till Superman och Älgen. Tack för den. Sedan fick jag även namnet Failin, ibland lyckas jag helt enkelt inte. Haha.
Failin out.

Whaddup?

Släppte ut katten klockan 7. Skinande sol. Klockan 8; spöregn och åska... Sedan somnade jag och vaknade kl 9.30 igen. Slapp morgon haha. Idag drar vi ner till Varberg, sol eller inte. Ska bli nice. Nu, frulle.
Som Barney säger: "Stinson Out!" Fast jag får väl dra till med: Blomberg out.
Inte alls lika catchigt...

F U C K M E

Jag brast just ut i ett asgarv a lá Elin här hemma. Jag hittade precis en tjej på bdb som kallar sig "IfUSeekLizzie". Hon kanske vart en 14 år och det enda jag kan säga är; jag tror inte att hon vet budskapet i Brittan's I U Seek Amy är exakt. Haha, poor girl.

The dustsucker

Ni som känner mig vet ju att jag är blond. Men det behöver inte betyda att jag är dum. För nu ska ni banne mig få höra! Idag, lagade, jag, dammsugaren! Mohaha! Den har varit trasig ett par dagar. Men jag gav den en vänskaplig liten bitchslap idag och den gick igång.
Ok, det kanske var med tur än skicklighet, men wtf, jag lagade den!

Bruno Mars

He got me again.

Eclipse

Tvingade med syrran på lite aktiviteter idag. Jag vet inte alls vad hon tyckte om 'et, men med fick hon dras. Först drog jag med henne till en svinkall sjö för lite uppfriskande bad. Efter det släpade jag med henne till Borås för en bio hon redan sett. Jag kan ju inte gå själv. Hallå här. Och ja, hon fick byta om emellan.

Thunder

Åskan kom. Jag sökte skydd inne hos grannen. Jag kan ju inte sitta själv med åskan smällandes över huset. Sånt går inte för sig. Sedan att jag var livrädd är ju en annan femma.

I brist på annat

Vad Elin har gjort idag:
1. Insett att en blomma i vardagsrummet (som jag har vattnat ett flertal gånger) är gjord i plast...
2. Badat.
3. Ätit glass.
4. Ätit potatis.
Vad Elin gjorde igår:
(Doktorn ordinerade snäll mat.)
Elin gick ut och drack Mojitos. All night long.

Favorite

Ända sedan jag var liten har jag älskar rostat bröd med marmelad och smör på. Nu när jag äter en något strikt diet för ett par dagar ingick detta över listan på "snäll mat". Wihooo, rostat bröd till frukost, potatis till lunch och waaait for it...wait for it fisk till middag! Jag är i extas, efter att ha druckit sig mätt är jag just nu världens lyckligaste! Om nu inte magen får spel på att jag har mat i magen igen. Haha. Let's hope not! Now back to "How I met your mother". C ya suuuckkeeeers!

Potatoes!

Hade egentligen tänkt vänta till imorgon, men jag var så satans hungrig efter jobbet, så jag kokade mig lite potatis. Det var den bästa potatisen jag någonsin ätit!! Tragiskt. Haha. Sedan klämde jag i mig lite marknadsgodis också. Screw this shit med att bara dricka. Haha.

Telephone

Visst är det härligt när tanterna ringer hem till dig klockan 8 på morgonen och frågar: "Är det Elin?" Ja, det är Elin. "Andersson?" Nej, Blomberg. Sedan hör man en hel ramsa om hur ledsna dem är att dem ringt fel. Härliga tider.
Sedan en kvart senare ringer jobbet och undrar om man vill jobba. När dem väl ringer är de sedan förvånade över att man är vaken. Så idag är det jobb mellan 9 och halv 8 som gäller. Money money money! Ok, jag har inte ätit på ett dygn, blir lite sur av att inte äta. Haha.
Elin

Hungry eyes

Jag är hungrig.

Fatso'

Min katt chillar med stil.

Doctor Jones, calling doctor Jones

Ok, så jag ringde läkarn imorse. Vet ni vad dem sa till mig efter att ha ställt 1000 frågor om mina toalettbesök? Endast dricka i ett par dagar. Ingen mat. Wihooo...or not. Sedan när jag väl får börja käka igen, nej då ska jag bara äta "snäll" mat. Kokt potatis, ris, rostat bröd osv. Och jag som skulle grilla på lördag. Go figure!


Pretty please

Dear mage. Nu är det inte roligt längre. Kan du bli frisk nu så jag kan äta normalt igen? Jag tycker inte det är särskilt kul att gå runt och må illa jämt och ständigt. (Nej jag är inte gravid) Haha. Så snälla. Bli frisk.

Power-nap

Jag är tillbaka i min rutin i SD. One nap a day. Haha Reija var den som fick mig att sova en snutt varje eftermiddag. Jag menar, hon sov, vad skulle jag då göra? Sova I guess. Idag satte jag mig en fällbar stol ute på altanen med en tidning och lite Spotify. Efter 10 minuter sussade jag sött fram tills dess min syster kom och undrade vad jag höll på med. Haha. Jag gör som spanjorerna. Tar en siesta när det är varmt. Problemet? Himla svårt att vakna till nu. Hm, ja.

Just a few more hours, and I'll be right home with you

Nu gott folk. Jag har verkligen inget vettigt att skriva mer än; gooooodnatt! Haha, annoying eh? Att jag inte hade något vettigare att skriva? He he he he...

Beth

Ok, jag har aldrig varit ett fan av Kiss eller annat rockband för den delen heller. Men när jag hör låtar som denna är jag villig att tänka om.
.

Breakfast

Jag HATAR frukost. Jag är aldrig hungrig och ja, svårt att få ner. Men äter jag inte står jag där på jobbet senare och är vrölhungrig. Så varje morgon är det samma visa; sitta och trycka i sig frukosten. Allt kan inte vara lätt här i livet. Haha.
Btw, Sanna kommer till mig om 2 veckor!!!! Wihoooo! Guess who's excited?!?!
.
Jag och Sanna på Bar West. (Observera Norrmannens kalsonger;)

2 veckor!!

Flippifloppisar

Efter en helg i floppisarna och bikini är man inte alls sugen på att dra på sig jobbarbyxorna, strumpor och skjortan. Nej, inte alls sugen. Fast, det är klart...skulle bli lite kallt att jobba i shorts inne i iskuben. Så, det blir nog bra ändå. Idag jobb mellan 11.00 och 19.00. Smell ya'll later!

Need you know

Minns ni gänget som gjorde covers på Kesha's Tik Tok och Jay Sean's Down? Inte? Nåväl, det har även gjort en på Lady Antebellum's Need you know som jag spelade för er ett tag sedan. Sugna? Klart ni är ;)
.

Åke-Tråk och jag

Jag har tråkigt. Höjdpunkten idag var när min syster kom hem så vi kunde åka ner till ICA och handla mat. Haha, då har man en seg dag! Åskan har inte kommit än, men jag bara väntar på att den ska komma. Säkerligen inatt. Nu ska jag kolla film.

L8r!

Thumbs up

Ok, solen gick i moln. Typiskt. Nu har jag den där åskkänslan igen. Det kommer att komma, I can feel it in my toes. Uscha. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra istället.
Vi skulle vara coola. Så kommer Peter med sin tumme.
Jag, Carro och Peter.

Så vi allihop körde på tummar därefter. :)
Jag, Ahn och Carro

Tuna

Jag vet inte ens vart jag ska börja. Åt en dålig tonfisksallad till lunch i fredags. Halvtimme senare pratade jag med den stora telefonen inne i badrummet. Aj aj. Till kvällen mådde jag bättre så jag drog ner till Varberg som hade varit mina planer från början. Jag var chaufför den kvällen. Dumt att reta magen ännu mer. Hela lördagen spenderades nere vid havet på stranden. Niiice. Till kvällen back to Svenljunga, för inflyttningsfest hos arbetskamrater. Idag Söndag; soooola!
Elin

Morning sunshine!

Åh, vad det är underbart att vakna när solen är ute. Haha, ja, jag är på kanon humör idag! Wihoooo! Haha, kan ju bero på att det är fredag och att jag ska åka till Varberg asap efter jobbet. Nice. Seee ya!

Multitasking

Jag kan multitaska. Sedan om det inte går så bra är ju en annan femma. Jag började med att bädda rent i sängen,(Där har jag fortfarande täcket kvar) övergick till att noppra ögonbrynen (Ena klart...) och nu står jag här, för jag var bara tvuuuuungen att spela en go låt för er så här på kvällskvisten. Underbar är den. It's a quarter after one, I'm a little drunk and I neeeeeed you know. Mums!
Lady Antebellum - Need you know

Bland lakan och moppar

Hm, var någonstans är man normal om man får för sig att börja städa nu? 3 veckor innan familjen kommer hem?! Haha, men jag behövde byta lakan. Det är glödande hett i mitt rum också för övrigt. If you wanted to know. Mr Princess, you're not alone.

Shity day

Idag var en sån där Shity day. Men träffade Michan när jag slutat jobba. Vi kekade lunch och sedan fick hon äran att klippa mig. Nu är jag på någorlunda humör igen. Lite hungrig dock. Slumrade en halvtimma innan med, blev lite paff när min syster helt plötsligt gick. Haha. Då är jag ensam hemma ikväll. Hujedamej.

Silly boy get out of my face

Åh, I'm so frickin' pissed! Kan inte någon bete sig någorlunda moget här eller? Nu skiter jag i det och tänker inte ens le åt dig idag. Du ska få mitt kyliga FU-smile. Känns bra va? Bra deal.
Ok, jag vaknade på lite fel sida av sängen idag känner jag. Gotta go workie, I'm outtie!
(Ta inte illa upp av detta inlägg. Jag är lite morgonkinkig. Haha)

RSS 2.0