Gasque

Nu har vi haft gasque igen. Stabsgasque. Ni ska få se lite nice bilder. ;D
.
Mattias gjorde Ulrika och mig stolta i min sjuksköterskeoverall.

Antons klasskompisar.

Jag bytte om när jag kom hem, vet ni hur mycket en potatissäck kliar?

Naturens väsen. Haha.

Spex.

Anton med klasskompis.

Ulrika och min "hooooomie" Victor.

Pokeransikte

Längesedan jag hörde en go' cover nu. Typ förra veckan. Anyhow, I here present Pixie Lott och Pokerface.
.

Måsten

När man är så ofantligt nära sommarlov och ledighet är det inte alls kul att plugga. Solen skiner, det är varmt och härligt. Vem vill då gräva ner sig i skolböckerna? Tur att jag än så länge bor i hus så man kan ta sina böcker och bege sig ut i trädgården för plugg. Nice. Solbrännan börjar komma, inte några vinterbleka nunor här längre. Oh likey likey.

Easter

Har haft en helt underbar helg med den bästa Ulrika hemma i Svenljunga. Solen lös, en massa trevligt sällskap(och en hel del vin...). Lite av en snabbrepris här i bilder.
.
Red för första gången på ca ett år.

Varmt och gött.

Lekte ridläger nördar.

Mös, kekade gött och drack gött.

Bra påsk, bra påsk.

You're an Alien

Jag är en riktig sucker för folk som gör bra covers på bra låtar på youtube. Och denna bruttan, henne gillar jag skarpt. :)
.
Christina Grimmie - E.T.

Monkeybuisness

Hittade lite musikvideor med Bruno Mars igen. Den här första är ju lite underligen. Man är ju inte förvånad att han greps för knarkbrott iallafall. Haha.
.
The Lazy Song

Liquor Store Blues

Bad ass

Jag kan inte sluta flina idag. Och nej, det handlar inte om pojkar och sånt trams. Det handlar om hela min tillvaro. Solen lyser, lediga dagar, härliga vänner och stundande påskhelg. Kan man inte annat än att flina? Nej, precis. Hann med ett bad ass bodycombat-pass idag. Älskar när man känner att man ORKAR ta i hela passet igenom, och gå därifrån svettig som en gris. Omelett hemma tillsammans med Anton på det. Råkade dock dricka kaffe vid 9 så att sova är ju en liten omöjlig uppgift just nu. Tur att man är ledig imorgon.

Cheap monday...

...mottot för denna vecka. För slantarna är inte många inför stundande studiebidrag. Haha. Anyhow, vart utgång i lördags. Spännande som ensam tjej, men jag har inte haft så roligt på riktigt länge! Skavsår på fötterna är det enda, men det hoppas jag att ingen har dött av. ;D Idag har Sara och jag legat ute i solen och "pluggat". Det gick fint. Not. Haha. Mattias har bränt sönder sin rygg, jag är bara härligt rosig om kinderna. Älska vårsolen!

Blurr

Alltså, jag tror inte ni förstår hur suddig och luddig Överlämningsgasquen var. (Ja, jag tjatar om den, men jag är fortfarande chockad..) Iallafall, här kommer en bild som sammanfattar kvällen ganska bra. Jag hittade den i min mobil. Had no idea it was there.
.
Ulrika och jag har försökt ta kort på oss själva. Lyckat.

Pensionär

Hej, jag heter Elin och kan snart räknas in i pensionärernas klubb. Varför? För att jag har somnat på soffan ett x antal gånger denna soffan. Idag somnade jag som en liten gris, Anton fick väcka mig två gånger innan jag förstod att jag kanske skulle förflytta mig hit, till sängen. Så, godnatt alla, önskar pensjisen Elin.

Take over Control

Bra låt. Me like, me like it a looooooot.
.

Sunday Funday

Emmy fick tag i Johannas mobil och tog lite kort i Söndags. Det var nice.
.
Det är inte så nice att ligga i nedförsbacke.

Emmy valde sina tillfällen att trycka av.

Gött när man ser igenom solglasögonen. :P

Emmy ville också vara med på ett kort. :)

Pain

Penicillin äter jag men smärtan i magen har inte försvunnit än. Hoppas starkt penicillinen verkar snart, annars blir jag tokig. Just letting you know.

UVI

Tillbaka i Halmstad. Hade en jättemysig helg hemma med bara en massa mys. Mys med mamma och la familia, mys med Carro och vänner i Kinna, mys med mormor och morfar, mys med farmor och farfar. Jag är jättemysig nu när jag är tillbaka i Halmstad. Haha. Men, besök hos doktorn idag, där vi konstaterade att jag lider av urinvägsinfektion. Kul. Not. För det gör ont. Så penicillin i 5 dagar, tjofaderittan hej! Sen kan vi ju hoppas att det ska vara bra igen. I certainly do. Bilder från helgen later on.

Took the midnight train...

Tror jag tar tåget hem idag. Härligt spontan tänker ni nu. Cool tjej som bara gör som hon vill. Sedan kan vi ju strunta i att det varit planerat ett tag. Haha. Spontanitet stavas E-l-i-n...eller?
.

Flötigt

Fick lite backflashes idag och fick på Grease-klipp på youtube. Min bästis Julia och jag kunde inte sluta dansa till denna filmen för allt i världen. Vårat tv-rum var liksom tivolit. Det var tider det.
.

Sunshine

Vi gillar när solen tittar fram. Då går vi på långa promenader i solen och njuter. Sommaren är snart här!!
.

Livet därefter

Efter i Onsdags känns det ju som att vad som än sker kommer att hamna lite i skymundan för strippen. Haha. Anyhow så har jag varit på ett riktigt Bonnahak i lördags med liveband och fulla bönner. Sara slog i näsan så hon har ett sår, vi fick med oss kanske en 20 gratis klubbor hem. Sovit på en kort soffa, ätit stenhårt rostat bröd och roadtripat. Myst och kollat film med Anton och Ulrika ikväll, planerat hur vi ska lägga upp förfesterna efter flytten och även planerat in ett utflyttningskalas. Kan ju inte påstå att vi inte hittar saker att göra iallafall.

The Strip

If I'm lucky så är detta enda gången ni får se bilder från detta sammanhanget. Bara så att ni vet. Haha. Men, alla älskade oss och vi fick göra en gång till. Det är bra betyg, bara så att ni vet.
.
.
Sjuk <3 Maskin

RSS 2.0