To be honest...

...mitt liv är inte så himla spännande just nu. Denna veckan jobbar jag 7 dagar, den kommande jobbar jag 6. Wihooo party! Tur att jag får betalt för det ;) Hepp, I'm outtie, gotta go workie! Until next time; stay out of trouble ey?
Elin



No signal

Vårat bredband ligger nere hemma. Därför så oaktiv. Både här och fejjan. Peace out!

Sunday night

At night when the stars light up my room, I sit by myself talking to the moon,
Try to get to you in hopes you’re on the other side talking to me too.
Or am I a fool who sits alone talking to the moon?

Familjen drog hem till mormor och morfar där vi bastade och grillade. Mums. Vädret var störtskönt med värmande sol och vi lyckades få till lite läsida. Men av någon anledning när vi kom hem kom en JÄTTEknall av åska. Uscha! Men regnbågen som kom sedan. Den var inte att leka med.
.

Gruff

Vi har en gräsklippare. Men inte vilken gräsklippare som helst. Utan en sådan där liten självgående sak. Ganska söt. Han är som en liten dum hund. Flyger och har sig över hela gräsmattan, dock utan att lämna några lämningar efter sig. Perfekt. Och jag kan svära på att jag hörde honom gruffa här ute för en stund sedan. Så han fick namnet Gruff av mig.
(Vem skriver ett helt inlägg om en gräsklippare?!)

Elin

What up Oprah?

Billionaire-låten har en helt ny innebörd för mig nu. Jag varnade mina vänner igår att det kunde kanske hända att jag kanske skulle spela den en hel del. Och ja. Det gjorde jag. Och vi sjöng, och sjöng. Sedan spelade vi lite Singstar. Och sjöng, och sjöng lite till. Jag har inte vågat prata än idag, för jag have really no idea if I'm able to talk or not... Haha.
Men vi hade himla skoj igår. Tack Sofie och Josefine för det! Stackars Sofie fick höra mig sjunga Billionaire i stort sett hela vägen hem sedan också. Stackarna måste ju ha men för livet nu när dem hör den låten ;)
Elin

Hair

Jag har av någon anledning alltid gillar dagen-efter-hår. Så härligt ostyrigt på nåt vis. Påminner mig lite om kära California-goldilocks-saltvatten hår. Det håret ÄLSKADE jag. :)
Idag
San Diego hår.
Är det inte då passande med en låt om oss California girls?

Bruno Mars

Talking to the moon

The other side

Count on me

Billionaire

Oh every time I close my eyes,
I see my name in shiny lights.
Yeahh, a different city every night.
Oh I - I swear, the world better prepare for when I'm a billionaire.
Jag älskar, älskar, älskar och ännu en gång ÄLSKAR denna låten. Sedan jag hittade den i våras har jag spelat den på repeat 84 ggr om dagen. Minst. Nu när jag hittade den akustiska versionen också blev ju inte saken värre. :) Jag är nöjd. Minst sagt.

Surfin' USA

Som sagt, är man sjuk har man världens dötid att slå ihjäl. Satt och kollade igenom mina bilder från SD. Där fann jag bilder från när jag surfade första gången. Eller surfade och surfade...plaskade lite i vattnet är mer relevant. Iallafall, jag minns Henrik's kommentar från när han såg bilderna. "Elin...är det jag som ser fel eller är jag brunare än vad du är?! Är det ens möjligt?" Haha.
Första lektion, teorin.

Surfin' USA.

"Did it really fit?"

Season finale

En fördel med att vara sjuk; man hinner catcha up på alla tv-serier som man missat lite av. Jag kollar aldrig på tv längre, utan kollar bara på internet i stort sett. Så nu har jag kollat alla Grey's Anatomy, alla NCIS och alla One Tree Hill som finns ute.
Nackdel med; dessa satans season finales. Varför ska alla sista avsnitt avslutas med att nån blir skjuten eller kidnappad och fan och hans moster? One Tree Hill är tillbaka i höst och slutet var inte ok, INTE OKEJ.
Btw, någon som har förslag på vad jag kan kolla på imorgo, förutom tråkiga repriser på tv:n. Just det ja, jag är sjuk på riktigt nu, inte halvdant. Så I'll be home all day. Kommer klättra på väggarna som Klas Klättermus. Eller nåt. Vad vet jag, huvudet tjockt som en kokosnöt kommer det inte mycket vettigt ut ur mig.
Och min katt snarkar som en hel skogshuggare. Mycket produktiv dag. Yes indeed.
Elin

Thunderstorm

Ok, I'm in a whiney mood. Jag har feber och det åskar ute. Som de flesta vet, HATAR jag åska. Livrädd. Och jag är själv hemma. Yippikayeeeey!
Elin

Just my luck

Arrrrrrrrrghhh! Miss Förkyldningsbomb träffade mig hårt igårkväll. Idag vet jag inte vad jag är, frisk, sjuk? Något mellanting som inte kan bestämma sig. Ena stunden mår jag någorlunda, nästa piss. Och vad visar febertermometern? 37.8. Mastodontfeber. Or not. Kul. Or not. Som ni kanske har listat ut så blev det ingen blodgivning för mig idag. Så mycket för den goda gärningen.
Elin

I follow you 'til you love me

Jag HATAR verkligen Lady Gaga's Paparazzi. Finns ingen värre låt. MEN, a big but, detta klippet fick mig att gilla låten. Endast denna versionen dock. Gaga kan ta sig i brasan, för denna killen kan han.

Ok, I'm up, I'm up!

Det är ju inte humant att vara upp nu. No. Inte efter att inte kunna somna och sova med förkyldning. Då är det inte skönt. Bra, då har vi uppfyllt dagens gnällkvot också allaredan. Yes!
Elin

Gulligt?

Och hur i all världens da'r kan sån skit vara gulligt?!?! Moget klart jävla tönt.
(Ok, ingen fattar förutom jag, men jag var tvungen att skriva nåt.)

Goldstar

Imorgon ska jag göra en god gärning. Jag ska ge blod för första gången i mitt liv. Jag borde få en guldstjärna, precis som i lågstadiet när man hade alla rätt på stavningsprovet. Inte för att det hade med saken att göra.
+ Att jag imorgon ska gå upp klockan 05.00. Inte okej.
Elin

Teenager

Fatsoe a.k.a Billy Bob a.k.a Casper blir tonåring idag.

Käre Luscious

Sov gott käre vän, sov gott. 

Memories are golden.


Black Saturday

Det händer grejer igen i Svenljunga. Missing girl, ambulans på Granstigen, militären i skogen OCH razzia mot Red Devils. Här händer det grejer. Vad är det för håla man bor i egentligen?

"If we ask for a lifevest he's throwing an anchor."

Dr. Seuss

Klockren.

I could not, would not, in a house.
I would not, could not, with a mouse.
I would not eat them with a fox.
I would not eat them in a box.
I would not eat them here or there.
I would not eat them anywhere.
I would not eat green eggs and ham.
I do not like them, Sam-I-am!

Dr. Seuss blev en av mina favoritförfattare i USA. Barnböcker klart, men han är klockren. Just klockren.




Parmaskinka

Jag har skivat så himla mycket Parmaskinka idag att min tumme snart ger upp. Tur att jag bara har 5 timmar kvar att jobba. Yay! Parmaskinka någon?


I like it

André, läs inte detta. Det kommer nämligen att komma lite av mina senaste findings inom musiken ;)

Enrique Iglesias ft Pitbull - I like it

B.o.B ft Hayley Williams - Airplanes


Aaaah, finns inget bättre. Yay!

Telephone

Bara för att jag igår hittade den där Bad Romance videon med Lady Gaga så skickade Henrik en videosnutt som soldater i Afghanistan gjort. Det är hennes Telephone.Vänta åtminstone till när hon sjunger E-e-e-e-e-e-eh stop telephoning m-e-e-e. Vid 1.06. 
Jag skrattade igår så jag fick ont i magen. :) HAHA!


Bad romance

Jag är en himla sucker för Lady Gaga's Bad Romance. Därför tycker jag att denna videon är himla sköj.

Why, oh God why?!?! ;)

Hur kan man inte tycka om mig? What's there not to like? Jag som är så charmig? How can that be? En fråga bara liksom. Haha.

Hey, Soul Sister

Sommarmorgon i San Diego. Allen spelade den VARJE morgon! NU, nu börjar dem spela den på radion här hemma. Haha.
Train - Hey, soul sister

Dagens begär

Kaffe. Nu. Mums.

True

"If you always do what you've always done, then you'll always get what you've always got. And while what I got had its perks, I'm looking for something different now."

He he he...

Vart sover Lejonkungen?
I Simbassängen

*Palmface*

How on earth kunde jag glömma av Robbie Williams? Nåväl, nu är han återupptäckt och det är bra.
Your gay friend

LMFAO

Sherri har ringt mig hela dagen på Skype. Jag har inte varit hemma, men när jag väl kom hem förstod jag att hon ville något viktigt. När jag väl fick tag på henne igen talade hon om det mest chocking news ever!!! Våran lärare Gary vi hade i Mass Communication har gått och blivit kvinna!!!!! Hahahahaha! Snubben heter numera Katie och har skaffat sig plasttuttar! Den större operationen är gjord också. Big wow. She made my day, big time!!
Elin

RSS 2.0