Soldag

(Sunday) Söndag för mig är mysdagen med stort M. Idag har jag kikat på film hela dagen och fick fram vad jag anser vara en av de bästa filmerna som gjorts. A walk to Remember. Sådär lagom tragisk och romantisk på samma gång. Att huvudrollsinnehavaren är vrålsnygg gör ju inte saken sämre. :)

Elin


Skills that kills

Idag på jobbet hade jag en liten potatisincident. En liten rackare slant av sleven och försvann ner mot golvet... MEN till min förvåning fångade jag upp den med foten, ni vet sådär som fotbollsspelare fångar upp fotbollar. Jag stod där helt paff ett par sekunder och kom sedan på att jag inte spelar fotboll, och likt förbannat rullade potatisen av min fot i samma stund som jag kom på det. Det kunde ju inte hållit i längden...

Elin

Strawberry Cheesecake

En sak jag inte förstår är hysterin över Ben & Jerry-glass. Okej, den är god, men tacka vet jag hederlig gräddvaniljglass.

Elin

Every single day, yes I'm really missin', missin' you

Ååååååh, Hollister!!


Summerdresses

:)

Yum, give me!

Elin

Jobba Äta Rida Träna Sova

Mer består inte mitt liv av just nu. Så det finns faktiskt ingen anledning att skriva nåt. Nu ska jag städa mitt rum.

Elin


Då hade jag UGGs när det var 15 grader varmt. Suck, give me!

Fake

Min mormor frågade mig 3 gånger i fredags om jag har "sånt där låtsashår". Jag kunder ärligt svara alla tre gångerna; nej! Jag har nu även bokat tid för klipp och färgning av mitt hår; men jag vet inte om jag vågar färga. Haha, kanske ska vänta till efter sommaren? Hjälp...?! :P

Elin


Kalas

Min kära mor fyller år imorgon och igårkväll hade vi lite kalas med släktingar. Bland annat kom alla mina mostrar, inte en vanlig syn faktiskt. :) Det var trevligt och vi fick till och med mormor och morfar att spela Wii! :D En syn i sig. På tal om syn, varnar er för en av bilderna som kommer längre ner. Känsliga bör varnas ;)

Ikväll är vi ensamma här, Johanna, Joakim och jag. Gissa vem som kommer sitta ensam i soffan sedan? (Hint; rimmar på Pelin)

Elin




Orka var ordet

Sedan jag kom hem från jympan har jag suttit vid köksbordet. Ätit lite macka, druckit lite mjölk. Sedan försvann energin och nu, 3 kvart senare orkar jag inte resa mig med tanke på vad som måste göras; duscha, tvätta bort smink, tvätta håret, torka sig, smörja in sig med tonvis av lotion, klä på sig och slutligen borsta tänderna. Bara av att skriva ner det hela gör att det kändes 1000 gånger jobbigare. Dem kanske hittar mig fortfarande sittandes här imorgon bitti? Just nu känns det ganska troligt.

(André, dina kommentarer brukar bestå av; Elin du är vit.) Haha.

Elin

Deprimerande...

...att den enda som med någon regelbundenhet kommenterar min blogg för tillfället är i Belgien.

Elin

Lil'C

Var nyss en snubbe på tv:n som kallade sig själv Lil'C. Intressant.

Elin

Dagens ungdom...

Min syster och jag ibland alltså. Hon satt i köket, jag i vardagsrummet. Resultatet;



One Tree Hill is baaaaaaaaaaaack!!

I'm excited! One Tree Hill är tillbaka! Såg senaste avsnittet nyss och det är seriöst den bästa serien någonsin. O-M-G!

Idag hörde jag Stay The Night på min ipod så där lite random. I samma stund som den började spela var jag tillbaka på stranden i kära PB. Så många gånger som jag retade gallfeber på Henrik med låten, och så många gånger som Alisa och jag låg och ylade till sången bara för att jävlas. Eller den gången som Li låg och sjöng; Stay the night, won't you stay the night? I can be your lover, hold on tight! För att i nästa sekund säga; Sorry Henrik, but it's actually really catchy! Aaaah minnen minnen!

Elin


Henrik(och sina 80 dollar glasögon, ser ut som mina, 12 dollar...), jag, Alisa, Li och Susi :)

1000 kr fattigare

Mor min, Emmy och jag åkte in till Borås idag en sväng. Först var vi på Blodgivarcentralen och jag tog blodprover. Jag ska nämligen bli blodgivare, men pga att jag tatuerade mig i Oktober så får jag inte ge förrän i April. 6 månaders karens för säkerhetsskull. Efter det gick vi till Fotriktigt och kikade på träningsskor. Hittade ett par jättebra, dock var dem tvugna att beställa dem, så jag gick därifrån 1000 kr fattigare, men inga skor med mig. Hoppas dem kommer snart så jag kan kassera min gamla, slitna skor. Det roliga i den butiken var att man fick springa på ett band och så kollade dem hur man såg ut när man sprang. Jag har som jag redan vet sneda fötter. Haha, det första han sa var; "Detta är inget nytt? Detta har du haft sedan barn?" Ja, jag har alltid varit sned. Men sedan var det en annan sena som påverkas av vilka skor jag har. Alltså, aj aj till flipflops. Haha.
Nu är det snart dags att dryga ut min träningsvärk med lite ny! Himla skönt att träningen kommit igång igen!

Elin

Ett Daphne minne

One, two, buckle my shoe,
Three, four, open the door,
Five, six, pick up sticks,
Seven, eight, lay them straight,
Nine, ten, do it again.

Dylan körde mer; EEeeeeeee!

Wopsie Daisy!

Jag är en riktig klant. I onsdags var jag ute i stallet och fixade åt hästen. När jag skulle hänga tillbaka grepen slant den av kroken och damp ner i skallen på mig. Aouch! Haha, fick mig en liten bula där bak. :D

Idag på jobbet hade vi en som demonstrerade lite grönsaker. Man kunde seriöst tro att han varit auktionutropare för det enda man hörde i hela butiken var; "Mina damer och herrar!! Idag har vi två för 12:-, var inte blyga, kom fram kom fram. Kvinnan här bakom mig smet visst förbi ja. Grönsaker är det viktigaste på eran tallrik!" Så där lät det hela dagen. Förutom när han var på rast. Det var skönt. Haha. Tur att någon är entusiaistisk iallafall ;D

Elin

Lite varstans.

Jag har ont. Var med och testade mammas jumpapass idag. Jag har redan träningsvärk. Illa. Ont i armarna, magen, benen och jag tyckte mig nyss känna nåt från min högra stortå. Lid med mig! ;)

Elin

Harmony

Orkade inte rida busfröt idag så jag bestämde mig för att longera henne lite grann. Jag har att göra med en ettrig liten rackare som är en ängel ena stunden och en plåga nästa. :D Jag är glad. Jag får min "veckliga" dos av stall och skit. I like!

Elin

Rain

Mika släppte förra året sitt nya album "The boy who knew to much" och jag har fastnat för låten Rain. Go.

Elin



Idag händer det grejer!

Min syster Johanna fick upp mina ögon för denna lilla reklamsnutt. Och jag lmfao! (För den som inte hänger med i svängarna; Laughing my fuckin' ass off! (Och ja André, jag är vit, white as snow.)) Btw, enjoy!


Keepin' up the spirit

Det händer inte så väldans mycket just nu. Därför blir det ganska tråkigt att läsa min blogg. Haha. Nytt för idag; ska på provtagning för Blodgivarcentralen om en vecka. Sedan ska jag börja ge blod. Nice av mig. Det var det. Haha. Sa ju att det inte var mycket. Tills nästa gång; stay out of trouble! Hell to the yeah!

Elin


Jag har kikat igenom mina kort idag. Hittade denna ursöta på D och D. :)

Google Translate

Ibland får Google Translate mig att skratta.




For heaven's sake!!

Apparently har jag glömt att skriva om min lilla nyckelincident i Åre. Minns ni australienarna jag fick värma mig hos medans jag väntade på taxin? Jo, deras nyckel fick jag av någon anledning med mig hem. Dagen efter fick jag ju så snällt pallra mig tillbaka till deras hak och skamset ge tillbaka nyckeln. (Lite pinsamt är det ju faktiskt!) Men i dörrens möttes jag av ett: You're a legend!! Dem hade tydligen letat. IALLAFALL, det var inte det jag skulle skriva, nej, utan detta. Nyckelmarodören har varit farten igen. Jag har lyckats få med mig Sanna's extra bilnyckel med mig hem. Fråga mig inte hur. Det är fortfarande ett mysterium även för mig. Peace out!

Elin

Missing you


Everyday that you're gone I sing that sad song.
- Missing you

Hollister

Jag skulle lätt kunna åka till USA endast för att få shoppa lite på Hollister.


A big duuuuh-moment

Kom att tänka på i höstas ett par dagar innan jag fyllde år. Jag var ute och körde i min ensamhet när jag började sjunga på Birthdaysex bara så där. Problemet är att jag inte höll mig till den rätta texten... Vrålandes sjöng jag; Birthdaycake! I samma ögonblick jag sjöng det insås jag vad fel det var. Antar att jag längtade efter födelsedagstårta.

Elin


Julia and Elin á la 2001

Julia hade hittat en gammal bok som jag tydligen gav henne i julklapp 2001. Det var en Harry Potter-minegenbok-minavänner-aktig bok. Vad Julia skulle ta med sig till en öde ö 2001; en oläst Harry Potter bok, kudde och tändstål. Något sådan fråga fick inte jag svara på men datumet kunde jag minsann inte skriva. 01-15-12. Kanske tur att jag inte fick svara på en sådan avancerad fråga när jag inte ens kan skriva ut datum korrekt. Jag har alltid vetat att Julia varit smartare än mig. Haha!

Elin

Latest addiction

Har ju som sagt ofta olika låtar som jag lyssnar på tills jag går åt. Senaste;


Kors i allsindar

Igår tror jag det omöjliga skedde. Det handlade en supersnygg kille på ICA i Svenljunga. I thought things like that didn't exist. At least not here. Haha. Nu vet ni. Håll ögonen öppna om han kommer tillbaka.

Elin

Monday but thursday

Bara för att jag börjar jobba idag så känns det lite som Måndag. Tack och lov är det Fredag imorgon. Haha, jag gillar tvådagarsveckor. Inte mig emot. Idag har jag även jobbat dubbla pass. Me likie! More to speeeeeeeeeeeeeend. Haha eller inte, more to save might be the right thing. Yes, och om jag ska komma iväg till nåt varmare ställe som jag planerat, ja då får jag ligga i.
För övrigt blir denna helgen goer. Julia och jag ska köra masshäng. Alltså, vi två, umgås hela helgen. Inte samla på oss en massa andra människor och hänga med. Bara så ni vet.

Elin


Kändistätt

Gissa vilka kändisar som jag festade med på nyår? (Okej, jag såg dem aldrig, men vi var ju i samma lokal!) Damdadaaaaa; Hasse Aro och Adam Tensta. Som Sannas mamma sa; kändistäta Åre. Jag är ju med i innegänget nu som festar i Åre på samma fest som Hasse Aro. Hahahaha! Hoppas ni hörde ironin i min röst. Men inte alla som har det. Och när jag kom till Stockholm så såg jag Johannes Brost. Om det nu var så himla mycket att hurra över.
Jag hade hemskt gärna velat hitta vimmelbilder från Bygget men fann tyvärr inget så ni får lov nöja er med denna dam;
Starstatus! ;)
Elin


Kaninmat

Trots att jag har en kusin som jobbat på Max så måste jag säga att jag kan väldigt lite om deras meny. Beviset; i tisdags var jag inne i Stockholm med systra mi och hennes bihang (läs pojkvän Joakim). Vi tog en lunch på Max och jag tänkte att jag kan ju iallafall inbilla mig att jag äter nyttigt och tog Delifresh LowCarb-målet. Låter ju bra, eller hur?! Vet ni vad jag fick in? En hamburgare vars bröd bestod av två salladsblad. Slutsats; min sidesallad kändes en aning överflödig.
Elin


Bye bye Östersund

Nu sitter vi här, kvällen innan min avresa neråt landet. Herregud vilken rolig vecka det har varit. Den har flygit fram utan dess like! Vi har gjort så lite men samtidigt så himla mycket.
Igår vart vi ju ut igen och jag skulle låtsas vara amerikan med mitt Californiska körkort. Vakten ville inte riktigt släppa in mig på det, så jag fick fint hala fram mitt svenska. Buttergök... Efter det fortsatte min tur. Kommer in på stället och det första jag gör är att halka omkull! (Snö + klackar, inte bästa kombinationen.) Pinsamaste var ju ändå att en tjej försökte hjälpa mig upp för att hon trodde jag var stupfull. Pinsamt. Big time. Och idag har vi åkt pulka. Nice. Nu blir det snart "Harry Potter and the halfblood prince". Sanna och jag har fått nippran på Harry denna veckan då dem visat filmerna på tv:n. For instance, vi hann se en film igår på våran "förfest". Partyprinsessor no. 1!! ;)

Imorgon, åker jag hem. :'(
Elin


Pull me backwards

Tröttare människa får man leta efter. Jag är nog störd vad det gäller att sova morgonen efter kalas. Jag gick och lade mig vid 5, vaknade klockan 9!! Gårdagen var superkul! Började med förkalas i stugan. Middag bestående av potatisgratäng, fläskfilé och sallad. Desserten glömde vi hemma. Haha, blev chips och choklad istället. :D Vidare in mot Åre och till Bygget. Kanonkul! Hehe, gratis champagne och en massa rolig musik. Efteråt hängde jag på ett gäng australiensare då det sket sig med taxi bokning, så i väntan på ny taxi fick jag värma mig hemma hos dem. Tackar tackar! Haha en av dem slutade inte säga OMG omg omg omg omg! Åt allt! Haha, lite knas. Nu är vi hemma i Östersund igen iallafall och snart hoppar vi nog till sängs. Lite trötta flickor här uppe i Norrland! Bilder kommer en dag då jag har sovit. :)

Elin

RSS 2.0