Sleepyhead

Så..freakin'...trött!!! Jag gillar känslan, för man har ju faktiskt gjort något vettigt. Men det jobbiga är att hålla sig vaken till kvällen. Jag sitter här strax efter halv åtta och har battle med mina ögonlock. Hämtar snart tandpetarna!! Haha. Imorgon blir samma visa, upp med tuppen, fast ledig tisdag. Det gillar vi.
Talk to you later!

Sunday morning

Nu ni, det är inte ofta som jag är uppe klockan 6 en söndagsmorgon. Det skulle isåfall vara de fåtal gångerna man är ute och svänger sina lurviga tills nu, men det händer ju inte allt för ofta. Nu; mot sjukhuset och patienterna som alltid kallar en vacker ;)

Exhausted

Måste säga att det var längesedan jag har kännt denna trötthet som har infunnit sig. Att gå från skola till fulltid jobb är inte en dans på rosor. Snacka om utmattning efter tre dagar. Haha, kul är det iallafall, och tur det. Ögonen hänger tunga så här klockan 21.00 en torsdagskväll, sängen snart? Får se om jag orkar med den där filmen som jag lovade att se på med mina sambos. Ja, jag har blivit en torrboll(dock bara för 5 veckor). Haha.

A quick "hiiiiii"!

Praktiken i full gång. Andra dagen idag. Måste erkänna, hittills har det varit ruskigt roligt och jag trivs jättebra på min avdelning. Jag är nöjd. Trött, men nöjd. :) Ni får ha lite tålamod, might be bad with the update, yes. 'Till then, take care lovers!

Whaddup dauwg?

Idag startar det for real. Första dagen på praktiken, första dagen på avdelningen. I'm just a liiiiiiittle bit nervous. Woho!

It's so fluffy, I'm gonna die!!!

Jag rekommenderar verkligen att ni ska se Despicable Me. Ruskigt söt film, kollar bara in detta klippet. :)
.

Vuxenpoäng

Alltså, det här med att skriva CV och personligt brev är inte direkt roligt. Jag hatar att skriva och framtälla mig själv i det bästa ljuset. Det är oerhört svårt! Så om någon har ett tips är dem hjärtligt välkomna! Sedan är det inte direkt behagligt att koncentrera sig med ett trumset som går för fulla segel nere i källaren. :P

4 four chords

Kul grej. :D

Gimme some löööövin'!

Min alldeles underbara vän Julia har lite hastigt och lustigt slängt ihop en kontaktannons för mig på hennes blogg. Detta inlägget är endast till för att dessa besökare ska få en skaplig bild att titta på när dem kikar in här. Bara därför. Haha.
.

Stay the Night

Jag mår förvånansvärt bra idag. Måste ju vara den underbara solen som bidrar till det. Gårdagskvällen var mycket trevlig med klasskamrater, god tårta och sexparty. Haha, en tjej kom och visade oss allt vad sexleksaker heter. Kul kväll. Ulrika och jag avslutade den på Mårtensson's men det blev snabbt hemgång. Till min förvåning hittade jag Anton vaken hemma, så han satt jag och tjötade med i godan ro, tills Markus rumlar in frammåt tvåsnåret. Lyssna på detta; jag var hemma kvart över ett, men somnade inte förräns framåt tre. Lyckad tidig kväll för mig. Haha.

Wonderful World

Tentan är nu gjord. Kan varken säga bu eller bä faktiskt. Den kan ha gått precis hur som haver. Skönt att den är gjord iallafall, för då kan jag snart korka upp och slå klackarna i taket. Hiho. Yes indeed, det ska bli gött!! Jag ser ljuset igen!! (Inte bara av den anledningen att solen lyser ute idag.) ;D Underbara fredag!
.

Need...to...sleep.

Borde sova, borde plugga. Jag gör inte av dem. Jag kollar på The Bounty Hunter med Jennifer Aniston och Gerald Butler istället. Go' film. Äsch, huvudvärken tränger på. Natti!

True Friends

Ja, det är mycket musikklipp nu det senaste, jag vet. Men ni får faktiskt stå ut. För jag skiter fullständigt i vad ni tycker. Haha. Iallafall, bättre dag idag. Känns som man struntar i tentan nu, det får gå som det går. Önskar jag kunde säga; jag har gjort vad jag kunnat, men det är ju inte riktigt sanningen. Till denna tentan har jag verkligen inte lagt ner riktigt den tiden som krävdes kanske. Men går det så går det. Anywho, back to the music. Igår var jag så tacksam över mina vänner. Så denna låten är för dem ;)

Sing

Idag har jag haft en riktig crappy dag. En sak som dock fick mig att dra lite på smilbanden var Glee och deras version av My Chemical Romance's låt Sing. Den är nice.
.
Enjoy, lovers!

Sing it out for the one's that'll hate your guts

Kände redan imorse att denna dagen skulle suga apballe. Hur jag visste det...? Hur skulle ni känna om ni startade dagen med att bre fel sida av knäckemackan?!
.
Take me there, now. Pretty please.

Home is wherever I'm with you

Grymt söt unge. :)

Flitig som en myra

Ursäkta frånfället men jag har pluggat effektivt mellan 11 och 18 idag. Sedan bodycombat klockan 19 och TacoTuesday klockan 20. Busy dam here you know. Yes. Ttyl.

Höjden av trötthet

Anton lade av en sån där hickning kombinerat med en sväljning. Så kommer det ett högljutt tjut. Förstår ni vad jag menar? Anyways, så började jag skratta, för han skrämde mig, helt inne i mitt plugg jag höll på med. Och får en sån där riktig skrattattack som man bara inte kan sluta. Anton börjar skratta och får ont i operationssåret. Jag skrattar ännu mer för han sitter och skrattar varvat med; Aj aj aj. Haha, snacka om trött. Hehe.

Kick my ask

Nu kära vänner, kommer en goding igen. Mika står för underhållningen denna gången. Filmen Kick Ass såg jag inte speciellt mycket av (Sov igenom halva filmen...) men i senaste avsnitt av OTH så är Brooke som besatt av filmen. Kul. Nåväl, here's the song.
.

Afternoon craziness

Mitt tiggande efter Bruno Mars-biljetter gick det ju sådär med, så jag får väl sätta ihop min egna lilla konsert här hemma med youtube. Och vet ni vad jag gör, precis det. Haha.
.
Lite gött covers. Älskar när han skriker "neeeeext!"

Lite orsaken till varför jag började älska honom. Hehe. "I want money, a lots and lots of money!!"

Lite gött reagge-sound.

:)
Se, nästan som äkta varan. Om ni inte tycker det duger, give me the freakin' tickets. Haha.

Med risk för att låta bitter...

...Så måste jag säga att jag inte direkt är upp över öronen förälskad i Alla Hjärtans Dag. Sorry, men det är sant. Vi diskuterade detta idag på lunchen och sa det att är man tillsammans med någon så uppskattar man det oväntade. Kommer man hem en grå, trist, satans onsdag och borde är dukat med mumsig middag, då är det en underbar överraskning. Men har man någon så vet man att det kommer något idag. Man förväntar sig det hela. Det blir ett måste. Hur mysigt är det liksom? Att det blir av därför att det ska bli av liksom. Nåväl, nu låter jag väl som en surkärring, då jag inte har någon, men det är jag faktiskt inte. Tycker bara att man kan visa kärlek året om, inte bara idag.
För övrigt har jag fått skaka om mina grå idag då vi började med läkemedelsberäkning. Fy. Usch och fy. Matte. Blääääääääääääääää! Nu vet ni vad jag känner för matte. Haha. Bra dag, bra dag. Lol.....

There ain't nobody that can sing like me

Hittade av en slump (Ok, den var med i Grey's Anatomy) en ny mysig låt.
.

In my heart it's spring

As I promised...eller nu minns jag inte om jag gjorde det, men i vilket fall. Här kommer bilder från dagens promenix. :)
.
Underbara sol!!

Kolla isflaken! Coooooolt.

Grabbarna grus lapar sol. Anton och Mattias that is.

Sunday Funday

Anton, Mattias, Ulrika och jag gav oss ut i solskenet för en timma och en halvs promenad. Hur skönt som helst!! Ska visa er bilder sedan, men just nu ska jag njuta av Leo's nybakta kakor. Mums! Jag har det bra jag. Yes.

What the...?!

Dåligt med erbjudanden tycker jag. Haha.

Gimmeeeeee!

Jag kör en storbloggare: Ååååh, jag vill så gärna se Bruno Mars i Köpenhamn, men alla biljetterna är slutsålda! Ååååh, någon som vill ge mig ett par biljetter?
(Väntar nu tålmodigt på att erbjudandena ska drösa in!) *Hint hint*
.

Where am I?

I beg you pardon för min dåliga uppdatering. Men jag har för en gångs skulle inget kul att skriva. Ärligt. Yepp.

Thursday

Idag har varit en sån där jobbig dag. Man har egentligen inget att vara ledsen över, men allt har kännts som ett big äsch. Vädret kan ju ha bidragit (Regn och grått och kallt...) men ja, har egentligen inget att klaga på. Känner mig bara allmänt trött och seg. Ser framemot Ulrika's och min vinarfredag imorgon. Det ska bli nice.
.

:)


Help me

Jag behöver hjälp. Jag kom att tänka på en film jag såg för ett tag sedan. Den handlar om en blind kille, som blir kär i en tjej. Han får sedan möjligheten att testa ett expriment där han får på sig en grunka på huvudet och kan se! Men han får jättehuvudvärk av den. Så, det är det jag minns. Jag hade för mig att det var Josh Hartnett, men hittar ingen film med honom där han spelat blind, så tji på mig. HJÄLP MIG?!?!
.

Tjuren Ferdinand

Min kära vän Julia tror inte på min version av överaktiv blåsa. Hon tror snarare att jag smygsuper, eller skåpsuper som det heter med ett finare ord. Haha, eftersom man blir så satans pissenödig av alkohol. Jo, tack, hade det ändå varit så lätt. Haha, då hade vi ju faktiskt haft en orsak till varför jag kissar som en hel tjur.

Se där ja

I Fån Telefon med Gyllene Tider så sjunger han om en som gömmer sig bakom blå mascara. Jag hade förträngt att det fanns en tid då folk faktiskt använde blå mascara.

Ancient

Idag har jag varit på världens coolaste toalett. Jag som har besökt ett x-antal toaletter i mina dagar (För er som inte känner mig så måste jag lida av överaktiv blåsa, haha.) måste vara kvaliciferad för att avgöra detta.....Jo, det var den coolaste toaletten. Den hade ett skåp jämte toaletten som innehöll en massa gamla doktorsaker. Alltså såna där riktigt skrämmande tänger, stetoskop och en massa roligt. Toaletten var en sån där gammal som man drog i en kedja för att spola. Handfatet hade två kranar och ja, hela rummet var antikt. Det var som att gå på museum...fast med byxorna nere.

As of today

Lång dag. Först skola på förmiddagen; Kris och utveckling. Olika stadier man går igenom vid en kris eller trauma. Mycket intressant faktiskt! :) Sedan upp till sjukhuset nu i eftermiddags för information om praktiken. Träffade min handledare och lite sånt där pappersarbete, typ scheman, lite underskrifter mm. Kommer bli kanon. Nu pluggar jag. Effektiv dag. Snart bodycombat. Kommer vara något trött ikväll, yes. Tur man är ledig imorgon. :) Städa lite då kanske, skulle behövas. Nåväl. We'll see.

Tatoo.

Ok, jag vill ha en ny tatuering. Yes. Fåglar är nice.
.
.

For real?! :S

Alltså, är denna låten seriöst på riktigt?!?!
.

Music Maestro!

I took a trip down Memory Lane och tillbaka till San Diego för en stund. Under min tid där älskade jag låten Don't trust me med 3OH3. Så många internskämt har uppstått kring den låten, framförallt det om att Sherri och Mike skulle sälja mig på gatan för att ha råd med biljetterna till Vinter-OS som var i Vancouver. Haha. Nåväl, back to the point. 3OH3 har nu släppt ett nytt album (Ok, 2010) och jag fastnade för denna låten. Double Vision. Enjoy!

My Bill to the Bong

Jo, det var ju så att jag klippte mig i helgen. Helst hade jag velat toppa så lite som möjligt, men mitt stackars hår har sett bättre dagar, så jag fick snällt kapa av ett par centimetrar. Nåväl, bad hairday anyway today, så det blev mössan på. Och som jag sa igår, jag HATAR folk som ska se sådär stoneface-coola ut på sina bilder. Därför ger jag er lite mer fun pics. Haha. Bomtjackalacka!

Glee

Jag älskar Glee som jag säkerligen har sagt förut. Nu är det nya avsnitt ute!! Wihoo! Och inte nog med att dem är tillbaka, dem har gjort en av mina favoritlåtar. Score!
.

Stoneface

Något jag stör mig på: Bilder från fester/tillställningar etc (mestadels i bloggar då) där folk ser ut som om dem är på  begravning och har 7 svåra år. Hur svårt är det att le?!?! Eller har dem verkligen så tråkigt? Åh.
.
Ett leende kan göra vem som helst lite gladare.

Weekend

Vart i hela världen tar tiden vägen?! Var det inte igår jag satt och väntade i Varberg i två timmar på det satans tåget? Jovars, tågkrångel lyckas jag ofta pricka in, i fredags var inget undantag. Men hem kom jag. Och nu är jag tillbaka i Halmstad igen. Intressant helg. I fredags var kusin Lauren och jag inne i Borås och kollade på en tredje kusins band som spelade. (Att det nu handlade om heavymetal kan vi ju strunta i.) Tidig hemgång blev det. Under lördagen hann jag med att klippa mig, fika smörgåstårta (och dricka rödvin...mumma) hos mormor och morfar för att sedan ha myskväll hemma med mamsen, Emmy och Marco. Idag drog jag mina lurviga till Carro och hade en eftermiddag fylld med kaffe och kortspel. Kortspelandet slutade som det brukar, med Elin i stadig botten. Haha.

'Cause it's Saturday

Hur ofta brukar man sitta och dricka rödvin med sin mamma och mormor klockan 3 lördag eftermiddag? Bara en sån där nyfiken fråga igen.

Pack your bags

Idag är det till att packa ner sitt liv i väskor igen, och bege sig till hemtrakterna för helgen. Har jag talat om hur mycket jag hatar att packa och framförallt BO i väskor. Det är oordning, trångt och uäck! Det förtjänar inte ens att nämnas här. Haha.
Ikväll blir det in till stan med underbara kusin Lauren. En annan kusin, Emil, ska spela på Puls med sitt band, så vi ska dit och kika. Lite gammalt, hederligt Elin-Lauren häng. Mys! Resten av helgen blir i lugnets tecken med mys hemma och sedan fika med CärroBärro på söndag. :)
.
HATAR att packa. (Detta är dock uppackningen efter hemkomsten från USA.)

Bra kombination

Eh, Sara och jag tog oss lite vin. Vet inte om det var så lyckat när man gett blod, kul hade jag iallafall. Hehe.

...



Afternoon

Blodet är uttömt och nu är det skolan som gäller. Snacka om effektiv dag. Hann med två bibliotek också. Nu känner jag hur huvudvärken kommer smygandes. (Brukar komma ett par timmar efter att jag gett blod...) Så bit ihop och charma byxorna av folk är mitt motto i eftermiddag. Tror ni jag lyckas? Haha.
.

Blood

Imorgon ska jag vara den där goda medborgaren igen som alla vill vara. He he he, jag ska ge blod. Upp i ottan, till sjukhuset och sedan back home för lite uppvilning. (Ja, jag blir lite yr och danner efter blodgivning.) Sedan är det skola. Tro't eller ej! Skola! Bokade även tågbiljetten hem idag. Ska bli mysigt och träffa familjen igen, inte sen jul nu! Men nu hägrar sängen, natti!
.
Sängen ja.

Wishes

Haha, det är när man hör låtar och texter som denna som man "önskar" att man vore olyckligt kär. Jag är ju inte direkt deppig av mig, men fin är den. :)
.
Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor,
Jag kan inte ens stå
när du inte ser på,
och färglös som en tår blir jag
utan dina andetag

Utan dina andetag

Jag har lovat mig själv på heligt och dyrt att ALLTID hata Kent. Nu har jag ju dock gått och gjort mig själv besviken. Utan dina andetag kan nog vara bland det vackraste jag hört. Nu är det ju dock så att jag inte hittar några klipp med denna på youtube, förutom liveversionerna, så ni får nöja er med Lisa Nilssons version. Peace.
.

Pukefly

Min kära mor gjorde mig en bamsetjänst och lånade en bok jag behövde för skolan på biblioteket hemma i Svenljunga. Sedan postade hon boken till mig, med lånekvittot och allting. Istället för att läsa boken så satt jag och studerade lånekvittot nyss. Jag börjar fundera på vad för böcker min mamma lånar till min lillasyster.
Exempel: Hedda har affär, Spyflugan Astrid och Tass Tass Tass. Haha. Okej, det lät roligare i mitt huvud insåg jag nu...

Polly

Gissa vad jag kommer sjunga på hela dagen?!?!
.

Grus, slät sten och löv!! Idag händer det grejer!

Haha, jag har lika mycket att göra som denna duvan har. Haha! (Sedan att jag borde plugga kan vi ju skippa;)
.

Simba

Ja, jag kikar igenom youtube's hela arkiv av Disney nu. Kom till ett klipp med Simba och Nala sjungandes Vi är en/We are one och vet ni vad som förbluffade mig? Att Simbas röst låter likadant som den svenska, nästan. Lyssna själva!

Nostalgi

Vad jag är glad att jag växte upp under 90-talet. Barnprogrammen var bäst såsom; Bumbibjörnarna, Luftens Hjältar, Räddningspatrullen och Disneydags. Och så denna gamla goding. Han var såååå cool. Darkwin Duuuuuuck. Haha. Tänkte dock på en sak, det skriker ju 90-tal in den. Lyssna på "beaten". Låter som en blandning mellan Backstreet Boys och Michael Jackson. He he he.

To say no

Vet ni vad jag precis lyckades med?!?! Tacka nej till en stor påse Polly och Geléhallon. Hallå här, jag är världens största gottegris, och jag sa nej! Jag är duktig. :D (Lever lite rehab nu så här veckan efter alldeles för gott i Sälen...) Woopsie, forgot about my english-only-thingy. He he he.
.
Just realised what made me chose not to eat Polly. It was the blue bag, with both dark and light chocolate. I don't really fancy the dark ones, so I just said no. Mohaha!

Änglish

I surrender. I don't wanna write in swedish right now, so you just gotta accept that this text will be in english. I'm bored, that's why this sudden urge to write in english appeared. I think. I've tried to study all day, I managed to read about 40 out of 70 pages I was supposed to read. But instead of study I've been thinking about my trip to the US this summer. (I believe I found the reason to all the english...;) I'm so freakin' excited!! I'm gonna spend my time carefully. A little bit beach, a little bit shopping, a little bit hanging out with my friends and so on. I WANNA GO NOW!! I told you last week, or the week before, that I had two things to look forward to this year. Sälen and San Diego. I can now delete Sälen from that list. That makes San Diego alone on that list. June 5th. Yeeeeees.
.

Dizzy

Idag har jag planerat. Den senaste tiden har jag blivit yr när jag tränat tungt, t ex bodycombat. Inte kul att mitt i passet känna sig svimfärdig. Jag har självdiagnosisterat mig och kommit fram till att pga av mitt något låga blodtryck är boven i dramat. Apoteket kunde inte hjälpa mig, så jag googled it och läste att jag skulle testa att dricka en maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vatten innan passet. Det har ju resulterat i en mycket kissenödig Elin idag. Haha, värre än vanligt. Hjälper inte detta måste jag nog faktiskt ringa läkaren, för det är jobbigt som stryk.

Nellie the Elephant

I Sälen kom denna mysko låten på stup i kvarten. Kolla på refrängen när dem dansar med armarna. Så har vi hållt på hela veckan. Hur kul?! Haha, jag tycker det är kul. Mohaha!

I have a dream

Ååååh, mitt älskade Hollister. Kolla in dessa mysiga plagg. (Jag är inte alltid så tjejig av mig, jag gillar det bekvämt. Haha.)
.
Mys.

RSS 2.0