Hold your horses

Händelserik dag för Svenljunga idag. Första trafikstockningen...ever! Och bankrån på det. Mer spännande saker har inte skett sedan Kungen besökte byn ett x-antal år sedan. Enough history for today, ey?
Elin

You know where to find me

Om ni undrar vart jag tagit vägen, stavas det I-C-A. Day 'n' nite. Ok, kanske inte riktigt 24/7 men nästan så, och är jag inte där, ligger jag någonstans som utsketet äpplamos och sover. Trött stavas det.
Ttyl.
(Känner att det är mycket expressions idag.)
Elin

ROFL

Skitkass, men hallå; OH NO ELIN!

Long day

Idag börjar jag 9. Idag slutar jag halv 8. Guess who's gonna be tired tonight?

Sunday Funday

No photos today please!

Idag har varit en ganska så skön dag. Började med tipspromenad med mamma och Marco, sedan lite häng i trädgården och sist men inte minst ett svettigt stationsmedelpass på Friskis. Jag är nöjd. Igår var jag hos Sara på kalas. Väldigt trevligt att träffa henne och hennes familj igen. Nu, Top Model.
Elin

Slomo

Slomo är nog den underligaste människa jag någonsin sett. En snubbe i blå t-shirt som åker runt på stranden i slowmotion på rullskridskor till classic musik. Haha. Kolla in hans website och njut. Weird karl. Tydligen så är han hjärnkirurg också.
Elin



He ate my heart then he ate my brain

Lada Gaga är ibland lite märklig. Jag gillar hennes låt Monster men i den sjunger hon som min rubrik lyder; he ate my heart then he ate my brain. Weirdo.
Elin



You scream, I scream, we all scream for ice-cream

Oh my gosh. Söndag. Igen. Denna helgen har inte direkt varit helgen då jag kunnat samla krafterna. Hela lördagen spenderades på Högskolan i Borås för Högskoleprovet, och idag kalas och träning. Därför förtjänar jag den gigantiska skål med glass och maränger jag har framför mig nu. ;D
Elin

...

André. Blanca. Bianca hör ihop med Bernard.

Just enjoy

Musik, skippa detta inlägg om ni inte vill lyssna på bra musik;)

Travie McCoy ft Bruno Mars - Billionarie , sommarlåt

Lil Wayne ft Nicki Minaj - Knockout

Kevin Rudolf ft Birdman, Jay Sean, Lil Wayne - I made it

Usher ft Will.I.Am - Omg


Look what I found

Jag hittade lite bilder medans jag städade. (Det kommer alltid något ut från den onda)
Börjar klart med Blomberg ;)

Eliten i Satelliten

9F Muckfoto

6B. Lääängesedan!

I wanna be...

...a billionaire so freakin' bad. Jag älskar att leta och upptäcka ny musik. Idag har jag hittat en himla massa och den bästa, enligt mig, är Billionaire av Travie McCoy ft. Bruno Mars. Love it! För övrigt storstädar jag mitt rum, det är därför jag klart letar musik och gör annat istället, bara för att haul the cleaning.
Elin

100-års kalas

Min vän Michan fyller 20 nu i April. Hon hade kalas med 4 andra nyblivna 20-åringar. Det stavas kalas. Igårkväll drog jag med mig Hedström till kalajset och det blev ett riktigt bra kalas. Kusinen bjussa på Tequilashots och när maten väl var avklarad så var det dans på schemat. Buggat har jag inte gjort på länge och till och med jag dammade av mina gamla buggskills. Klockan 1 brann förstärkarn till stereon upp och då hade Johan och jag delat på en 2 liters orangejuice. Läge att dra hem kanske. Yep. Tidigt hemma, men jag tror den juicen gjorde min dag idag. Jag har varit människa. Var tillochmed hos mormor och morfar på påsklunch, något min kusin inte klarade av då han låg hemma "i hemska dagenefterplågor". Min andra kusin var imponerad av mitt ärr på ryggen och tyckte det liknade en skottskada. Coolt tyckte han. Ja, jag kan ju alltid dra en vitlögn framöver och påstå att det är en krigsskada.
Nu är det dock läge för sängen, för, min ankel behöver vila(ja, omkullknuffad på dansgolvet resulterar i aj aj-fot) likaså min nacke. (Elin, do not headbang.)
Elin

Confused

Jag börjar bli lite förvirrad vad det gäller traditioner. Julmaten är densamma som påskmaten och nu ska vi blanda in Midsommar mitt i alltihopa och äta färskpotatis och sill till lunch. Jag vet inte riktigt vilken högtid jag firar idag. Just letting you know ;)
Elin

RSS 2.0