My year

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Surfat!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade nog inga. :P
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Hm, nej.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej och tack och lov för det.
5. Vilka länder besökte du? USA och Sweden. ;)
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? San Diego.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 4th of July, firandet av min födelsedag (17/9,18/9 och 19/9)
8. Vad var din största framgång 2009? Att fullända mitt år i San Diego! :D
9. Största misstaget? Att ibland vara lite för godtrogen.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Hm, en feberomgång hann jag nog med.
11. Bästa köpet? Vill ni verkligen att jag ska lista allt från mina shoppingturer?!?!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Hollister.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Alla strandagar, se Sanna igen, se mamma igen.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Boom boom pow, Hotel Room, Sexy bitch, Sex on fire, Don't trust me, Birthday Sex och herregud.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Så himla mycket gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Surfat.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Ätit. Hahahaha.
18. Hur tillbringade du julen? Med mamma, Emmy, Marco, Johanna och Toumo och Pirjo. :) Sedan mormor och morfar med hela den släkten.
19. Blev du kär i år? Bara i San Diego.
20. Favoritprogram på TV? One Tree Hill, True Blood och Grey's Anatomy.
21. Bästa boken du läste i år? Twilight-böckerna.
22. Största musikaliska upptäckten? Gavin Degraw's skiva var inte helt fel.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Min Hollister-mössa!!!!
25. Något du önskade dig men inte fick? Tror inte det. :)
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jobbade, sedan var jag ute och kekade med min värdfamilj. Efter det mötte jag upp mina kära vänner och hade lite födelsedagsfika :)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Lite mer ledighet med mina vänner i solen :D
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Casual, färgglatt, surf.
29. Vad fick dig att må bra? Helgerna på stranden, samtal med Sverige.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Robert Pattinson, MUMS!
31. Vem saknade du? Min familj hemma i Sverige. :)
32. De bästa nya människorna du träffade? Detta kan bli en lång lista;
- Henrik, Alisa, Sanna, Sherri, Stefanie, Li, Beyhan, Dana, Mike, Josh. (Min värdfamilj, men dem träffade jag ju året innan det...)
Sedan vart det säkert en hel hög till.

Han jobbar i butiken...

...där jag handlar ibland.(Lena PH för övrigt sjöng den raden.) HAHA! Idag vart vi och handlade på ICA här i Östersund. Jag står med vagnen 10 m från Sanna när VÄRLDENS snyggaste (okej, kanske till att ta i lite, men nu vet ni ju hur snygg ungefär) kille gick förbi mig. Det roliga var att Sanna hade sett honom också och hon hade lika fånigt som jag stannat upp i sin rörelse och bara stirrade på karln. Sannas mamma såg oss två och undrade vad som hänt. Haha, det som är ännu roligare är att Fia, Sannas syster, känner människan. Han är 18. Lammkött. Mums. Hahahahaha. En sak bara, han jobbar på ICA. Haha.

Elin

Östersund

Jag är framme! Såååå håll till godo. Orkar inte skriva en massa nu! ;)

Elin

Hajar som hajar

Jag tror inte jag har full koll på hur man åker pulka...

Igår var det Harry's för hela slanten. :D Träffade halva kusinskaran och en massa gamla SPK3:are. Hemskt roligt var det! Mindre roligt idag. Nu ska jag iväg och fortsätta fira jul. Den tar aldrig SLUT!!

Elin

Outgoing

Snart är det dags för utgång. Därför sitter jag här. Haha. Snackade lite med Li på facebook och denna lilla konversation hade vi;

Haha, u gotta love Li! :D

Elin


Xmas day

Dagen efter känns alltid så tråkig på något vis. Alla förväntningar är bortblåsta och ja, det är dagen efter Julafton helt enkelt. Haha, inget slår ju Julafton! ;) Tomten kom med lite paket till mig tillochmed; även om jag missade själv Tomten. Fick min ÄLSKADE Burberry parfym, fotoalbum, choklad i mängder, REESE's och lipglosses. Och en liten minatyr Starbucks-kopp. Från Reija klart. :) Nöjd tjej här.

Vet ni vad jag måste göra idag? Packa. Hatar att packa. Men denna gången för något roligt, för på mååååndag. Då smäller det!!! (Sanna, om du inte fattar ska jag till dig då!!!!!!!) Hehe.

Elin

Dan' före dopparedan

Insåg en sak idag. Jag har inte firat jul på 2 år. Jag räknar inte förra året. För SD har inte; snö, mörker, ljus, julmat och mamma. Haha, men det är sant. Man fick zero julkänsla där och här har jag all julkänsla i världen! Snö, kallt och mörkt! Ikväll har vi lagat lite julmat, spelat lite kort och bara myst. Marco kom på en himla skoj quiz-tävling på Spotify. Gissa tv-serien! Nice. Sedan somnade jag på soffan. Imorgon, julafton ute på Ljungafors. :) OCH vet ni vad?!?! Imorgon är det bara 4 dagar kvar!! Sedan är det byebye Svenljunga Heyhey Östersund!
Nyår kommer bli bäst! Åre i ett par dagar där vi ska skida, afterski:a och parta. Nice huh? Yes for sure!

Hepp, nu ska jag ta och sova om tomten ska kunna komma någon gång! Heppåre! (Eller Äpple om man vill det!)

Elin


Saknar my babes!

Christmas day

Har en känsla av att jag kommer sitta hemma Juldagen som läget nu ser ut. Kul, kul liv. Not. Jag ska banne mig flytta ifrån denna skitby, byta upp mig till nåt bättre. Jag ska banne mig fly landet.

Elin

G K s

Gekås, Ullared, Halland, Sverige, Norden, Europa, Världen. Dit åkte mamma och jag idag. Tokiga säger ni? Smarta säger vi. Inte alls trångt, var tillochmed så man kunde gå med sin vagn utan att krocka. Big wow! Inhandlades; skidställ (Östersund om en vecka!!), locktång, tandkräm och lite diverse julklappar.

Hepp.
Jag säger som min farfar; två kameror men ingen lampa!! (Eller, "mycket snö men ingen ficklampa", men farfars fras var lite personligare ;)
Elin


Nite nite

Nighty night! Don't let the bedbugs bite!

Sa Reija det till mig svarade jag; If they do I'll hunt them down with a flipflop. Hon brast alltid ut i skratt. Tydligen är inte det vanligt med folk som slår med sina flipflops. Trodde jag var vanligt i Flipflopens stad. Haha. Anyways;

Nighty night!

Elin

Elin in a nutshell

Ibland förundrar jag mig själv. Ibland lever jag verkligen upp till min hårfärg. Nyss satt jag och grävde i mitt minne igen. Kom fram till den dagen i försomras när aupairen Ida hade hejdå-kalas hemma hos sig. Det började skymma och jag skulle gå in från uteplatsen in i köket. Vad jag inte såg var att dem hade en nätdörr. Gissa vad jag gjorde? Självklart gick jag rakt in i nätdörren. BONK sa det lite tyst. Jag famlade bakåt lite paff, vad var det som hade hänt? När lyset tändes i skallen på mig tänkte jag snabbt: Hoppas ingen såg! Då hör jag ett asgarv bakom mig och där står klart Henrik och viker sig av skratt. Retligt värre. Elin i ett nötskal. Det värsta var nog ändå att min näsa lämnade ett avtryck på nätet. Haha.

Elin


Bad things

I'm done with True Blood. Nu är det bara att härda ut tills season 3 börjar i USA. :) Men ledmotivet till serien Bad Things av Jace Everett är gudomligt bra. Tog ett tag, men idag fick jag på den högt här hemma och hujedamej, GOODIE!! That's all, stay out of trouble!

Elin


LMFAO

Vad är roligare än skadeglädje?! Jag hamnade på felsms.com och jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv! Kolla in detta exemplet;

Haha, man kan inte annat än skratta! Enjoy my friends!! (You can thank me later ;)

 

Elin


Santa's here early.

Guess what? Whaaaat? Idag kom ett paket med en stoooooor lastbil till Granstigen.(Jag kanske vågar hoppas att den ska till nr 14.) Den parkerade lite fint utanför vårat hus och nyfiken som jag är glodde jag klart ut genom hallfönstret.(Det tänds en strimma hopp i mina ögon.) När chaffisen hoppar ur och går mot min ytterdörr kan jag inte med att stirra längre. Jag fortsätter att knyta mina skor. (Jag låtsades mest för nyfiken var jag ju, kom hon verkligen till MITT hus med ett PAKET?!) Pling sa ytterdörren och jag öppnade. (Fick hålla mig en eller två sekunder för jag ville ju inte verka som om jag hängde på låset.) Hon säger glatt; Paket till Elin och Emmy! JAAAAAAAAAAAAAA, hurray, yeees! Öppnar paketet som färdats ända från San Diego med förtjusning (Efter lov från mamma) och till min bestörtning innehåller det inslagna julklappar. Hopp. Då får jag vänta en vecka till innan jag får veta vad det är i paketen. Go figure!


(Men tack Reija!!!!)

Elin

California, knows how to party.

Fick lite abstinens från California och helt utan anledning sökte jag på California på Spotify. Jag fick fram California Love av 2pac. Den spelade dem emellanåt i somras och jag gillar den lite grann. Tidig hiphop men ack, kan man annat än älska allt innehållande mitt kära California. ;)

Throw it up y'all, throw it up, Throw it up
Let's show these fools how we do this on that west side
Cause you and I know it's tha best side.


Elin

Sleepin' beauty

Måste vara något allvarligt fel på mig. Nu är det tredje gången mina armar somnar under nätterna KONSTANT!! Så fort jag inte ligger på rygg somnar dem och sedan gör dem jätteont.. Weird.. :S Just nu känns mina fingrar sådär konstiga som dem gör när nåt vaknar i kroppen efter att dem somnat. Och det gör ont!!

Elin

Bullshit

Vad ska jag nu göra fram till 18 Januari?! One Tree Hill tog julledigt. INTE okej. Inte okej. Haha.

Elin

Hipp hurraaaaa!

Det är alldeles för sällan som dem visar ridsport HEEEELA kvällen! Gissa vart jag sitter bänkad ikväll.




(Psst, Eurosport)

Hummus ftw!

Min älskade mor gjorde alldeles egen hummus idag. Min basföda till lunch i SD. Yum!!

Elin

Åkern bakom huset hemma.


Hej mitt vinterland, nu är jag här!

Jag frågade min vän Henrik idag lite ironiskt vad det var för kallt, blött och vitt som dalade ner från himlen. Till svar fick jag; "Ser du en gul fläck kan det vara öl. Det är Guds sätt att visa upp det, så det inte går till spillo."
Okey. För det första; jag fick inte svar på min fråga.
Nummer två; någon som ska med ut i snön på barrunda?!?!

Elin

Summer of '95

Mamma och jag städade vårat skafferi idag. Skulle slänga ut lite saker, torka ur m.m. Gissa vad vi hittade?! En sirap som var oöppnad och gick ut 1999!!!!! Vi hittade också en vitlökskryddmix om gick ut 1995! Då var jag 6 år, dude! Ska jag behöva påpeka att vi har flyttat 2 gånger sedan dess?!

Elin

Not satisfied yet...

Denna nya designen föll mig inte riktigt i smaken. Nytt på ingång. Det är ju meningen att jag ska vara nöjd, eller hur? :)

Elin

Det sa Jonte.

U2's låt Sunday Bloody Sunday kan man med vis övertygning höra Små negrer i sanden och i en annan låt kan man höra Se på lilla Lennart. Idag hittade jag en ny. Dem har översatt hela Kate Ryan's Desenchantee. Hiho!

Elin


Where's the logic?

En undran; VAR någonstans är detta logiskt?!


New design

Som ni kanske ser har jag ändrat lite här. Kommer mera... Förhoppnigsvis. Lite skavanker finns det allt fortfarande. Men det kommer, så småningom. Förhoppningsvis. Haha.

Elin

You're stuck

Jag kom på en finess med min dator idag. Jag kan numera klippa ut saker på min skärm och visa er hur. Vill ni se? KLART ni vill! Jag är stolt! Alldeles själv dessutom!!

Elin


Vem pra Östersund.

Imorgon om 2 veckor kliver jag av tåget i Östersund. I'm excited, och otålig som jag är önskar jag att den dagen var redan idag!

Elin


Svenska kontrollanstalten för mejeriprodukter och ägg

Vad in i Norden är det?! Men för att tala om annat så är det Lucia idag. Missade Lucian på tv:n imorse. Eller missade och missade. Kände inte riktigt för att gå upp klockan 7 för att kika på spektaklet.

Elin

Vi ses i dimman

En sak, vad hade Peter Jihde druckit emellan bidragen igår? "Vinnare av Idol 2009, Calle Grönwall!!" Va?!

För övrigt tog vi en helylle kväll hemma idag, Jullebulle och jag. Vi har bastat, kekat mat och nu spelar vi Rappa Kalja med systra mi och hennes bihang. ;)

Imorgon är det Lucia!


Sauna

Så här fräsch blir man av bastubadande med god vän.


En träkulle

Nothing, really nothing kan slå One Tree Hill. Var bara det jag ville. Förutom att Julia och jag ska ut och göra Svenljunga osäkert ikväll. C ya!!

Elin

Hallelujah

Varför har ingen talat om för mig att "Hallelujah" finns i en svensk version?! Hallå här.
Ikväll var mamma, Julia, Julias mamma Karin och jag på Luciakröningen i Svenljunga Kyrka. Så himla mysigt och jag ÄLSKAR verkligen Luciasångerna. Julia och jag har haft detta som en lite tradition sedan ett par år tillbaka. :) Mys.



Improvise

Dags att åka till jobbet och improvisera. Får se när jag dyker upp hemma igen. Det står att skåda i stjärnorna.

Elin

Björnbär eller Itelefon

Någon som förstod min rubrik? Jag har kikat lite på mobiler här nu ikväll. Insåg att jag hade ganska dyr smak. Iphone eller Blackberry såg smarriga ut. En vit Iphone hade ju inte suttit fel, men Blackberryn är ju läcker den med. Frågan är ju bara vart pengarna ska komma ifrån. Lite svårt med ekonomin för tillfället. Haha.
Det enda jag har att svara på det är; vi är som vi är för att vi inte blev som vi skulle.

För övrigt är jag sugen på Irland eller England.
Elin

Jag?! Hammra?!

Jag bad Marco lite snällt att hjälpa mig spika upp lite tavlor. Det resulterade i att jag stog själv med hammare och spik i handen. Jag?!
MEN inga blå fingrar och nu hänger dem där. Bra Elin!


LOL smileyface

Haha, har ni hört den låten med Soulja Boy Tell' Em och Trey Boyz? Haha, jag kom på idag att dem spelade den på radion innan jag åkte hem. Och jag skrattar varje gång. Sikken fånig låt. "LOL smileyface".

För övrigt går min prövotid på körkortet ut idag. JA GOTT FOLK, jag har haft körkort i 2 ÅR!!! Grattis till mig. Det ska jag fira med lite lakrits, skål!

Elin

I left my heart in San Francisco

Allas våran kära Frank Sinatra spelar här i min Spotify just nu. Och denna låttiteln stämmer nästan, jag menar det är bara 8 timmars bil mellan San Diego och San Fran. ;D Idag har jag valt ut lite bilder och satt i mina fotoramar. Att foton kan förgylla ens dag så himla mycket! Jag ska nu återgå till mina minnen och låtsas att städning är roligt...

Elin

Good times

Idag har jag lyckats med följande; Låst in mig på min mosters toalett så dem fick hjälpa mig ut. Lyckat Elin. Sedan ska jag nog ta och rensa öronen också.

Jag skulle ha hört;
"Om man bantar får man rynkor och hängbröst."
Jag hörde däremot;
"Om man bantar får man rynkor och blir hemlös."

Produktiv dag av mig. Good times.

Silence is golden.

Så stod det alltid på biografen i San Diego innan filmen började. Dem hade även en inspelning med ett barn som skriker, människor som pratar och mobiler som ringer. Allt låter som om det är runt en så första gången trodde jag seriöst att någon hade med sig ett barn in till bion. Efter den inspelningen sa en röst; "Please don't spoil the movie by adding your own soundtrack." Fyndigt.

Men det var ju inte alls det jag skulle säga, vadå sidetracked? Haha. Jo, klockan är inte ens nio än och jag har väckts två ggr av min telefon. Det är jobbigt att vara en hardworking woman. Okej, mamma ringde en gång. Men ändå.

Elin

Do You Remember?


Jay Sean ft Lil Wayne & Sean Paul - Do you remember?

What if?

What if I vill läsa finska sidorna i BT också?! Hallå här, tänk om jag också är intresserad av vad den finsktalande befolkningen har för sig?
Idag är det nog nåt om en kör. För det är en kör på bilden. Texten lyder; Helkkyykää, oi joulun laulelot. Någon som känner sig manad att översätta åt mig?

Haha.

Elin

Vem Pra Bahia

En alldeles bortglömd gammal favorit!!!

Simone Moreno ft Timbuktu - Vem pra bahia (Vi drar till Malmö)


Dagens ord

Satt här för mig själv (okej, Johanna sitter brevid, men ändå) och konstaterade i min inte så mycket självständighet att ordet Douchebag klingar gött på tungan.

Om inte annat så var jag på New Moon igår och som dem flesta blir man ju lite smått kär när man ser filmen. Träffade helt otippat på Pernilla. Idag har jag jobbat. Ont i benen. Efter det tog mamma och jag en promenad i skogen ner till åkrarna bakom huset med Skrållan. Jag tog en massa väldigt fina bilder på frosten m.m but guess what? När jag la in korten på datorn var det bara de 5 fulaste korten kvar. Besviken. Go figure, Elin's kamera vill inte som hon vill. Haha.

So the bottomline is; my camera is a douchebag and ya'll have a great evening!

Elin

Earth Song

Kikade lite på Michael Jackson's Earth Song-musikvideo. Och annat än att han gjorde bra musikvideor kan man inte säga.

Elin


Finally!!

Idag är det 1 December, och jag får helt "lagligt" spela julmusik!! Haha, min ABSOLUTA favoritlåt är Band Aid's "Do they know it's Christmas".

Elin

 


RSS 2.0