Mr Guitarman

Mike och Sherri skaffade sig varsin Skype idag, så kvällen har jag spenderat åt att prata med dem (på bådas Skype) och bara introducerat dem med Skype. Sedan började det roliga. Jag skulle med ut i trädgården och säga hej till solen (UNDERBART!), lyssna på Mike spela gitarr, se dem äta lite frukost och snacka en massa skit. Till och med Oscar vågade sig in i deras lägenhet för att säga hej. Kors i taket. Sedan kommer det konstiga, eller hysteriskt roliga. Dem skulle ut på promenad och för att jag inte skulle sitta själv uppfann dem Mr Guitarman. De satte honom i stolen och gick, helt seriöst. Det är stunder som denna som jag saknar San Diego och mina knasiga vänner!
Elin


Min syn när Mike och Sherri gick.

What's the deal?

Jag har bara en fråga. Varför skulle alla klappa mig på huvudet igår när vi var ute?! Bara en fråga liksom.

Why me?!

Igår hade jag lite carproblem. Vem annars? Började med att det var en lokal snöstorm ute. Tätt inpå ramlar min vindrutetorkare av. Yay! Jag har inte en aning om hur man sätter tillbaka den satans torkarn så jag körde hem med en torkare. Olyckligtvis var det den framför föraren som gått sönder........ Ringde ett litet ynkligt samtal till morfar och frågade honom om han kunde hjälpa mig. Det trodde han, så jag rullade ner två gator hem till dem. Morfar hade dock inte rätt delar eftersom själva tork mojjen gått sönder! Ännu ett yay! Hamnade tillslut nere på Preem där dem kunde hjälpa mig, och dem skrattade inte ens när jag sa att jag inte visste hur man satte fast den igen.
Mental note to myself; lär dig sätta fast en vindrutetorkare.

Elin

Lycka

Idag, idag, idag mina kära vänner drar träningen igång igen. Snacka om att jag har väntat. (Ok, det har bara vart inställt i 3 dagar, men ändå!) Jag har överskottsenergi så det skriker om det. Idag, ska jag somna trött av träning och inte tristess!

Elin

Boooooring

I brist på annat än snö har jag börjat kolla på Alias från början. Lite småspännande. Idag har jag storstädat mirtt rum och skottat. Märks det att jag behöver utlopp för min energi nu när både friskis är stängt pga av snö och ridhuset?

Elin

Mjukstart

Måndagar börjar jag inte förrän klockan 11 och det är ganska skönt med en mjukstart. I helgen har det varit snö av alla dess slag som gällt. Skottning hit, skottning dit. Pulsa i snö där och lite här.
Denna veckan ska jag ta mig ett beslut gällande England.

Elin

Happy Ending


Gammal goding från gymnasiet som jag ALDRIG tröttnar på. Slutet!!

 


England baby?

Idag ringde det en dam till mig och frågade om jag vill åka till England och jobba som hästskötare. En timma utanför London. Tål att tänkas på! Helt klart! Isåfall kommer jag spendera den närmsta tiden på annan ort. Yihooooooooo!

Elin

Snö

Harmony's Hope :)

Gull.

:)

 


Surfing fever

Jag skulle inte tacka nej till en 20+ surfinginstruktör. Absolute inte.

Åh ögongodis!

Min syster gör narr av mig här i soffan. Bara för att det är en snygg karl på tv:n (då menar jag verkligen dräggelsnygg!) så får jag tydligen inte sitta och sucka och ge ifrån mig ett litet åååh emellanåt. Bara för att hon inte vet hur en snygg karl ser ut när hon ser en (Joakim, ta inte illa upp.)!
Tillbaka till mitt huvudämne; Robert Buckley. Den nya snyggingen i One Tree Hill. Han är med i en film på 3:an ikväll och jag sitter klistrad vi tv:n. Filmen är säkert egentligen superkass, men han är ju med så då blir allt bra!
(Jag är inte alls hormonstinn eller nåt. Haha.)
Elin

Don't upset the rhythm

Under dagen då jag jobbar står jag ju bakom "kulisserna" inne på ICA och det kan bli väldans tråkigt. Så jag har tagit till mig knepet att lyssna på min ipod during min arbetstid där inne. Konstigt hur något så tråkigt nästan blir roligt. Ibland kommer jag på mig själv med att nästan dansa där inne. Hehe.

Go baby, go baby go, don't upset the rhythm!
Underbar låt av the Noisettes, Don't upset the rhythm
Lyssna även på Ke$has album, Animal. Brao!

Elin

Tjuvar

Det händer grejer på Granstigen. Grannens huslarm gick av och goda grannar som vi är undersökte vi saken. Så jag drog på mig paltorna och gick ut. Väl ute stöter jag på en snubbe på gatan som jag inte kände igen. Läskigt värre. Sedan slutade larmet att låta och vi gick åt varsit håll. Vad som händer nu vet jag inte. Men det är lite av vardagsdraman här på Granstigen. Screw Stureplan och Whiteroom, det är här det händer grejer!

Elin

:)

We are the world - Haiti 2010

Jag älskar när kändisar har gjort Band Aid, We are the world mfl. Nu är det ute en nyversion av We are the World. Skönaste är ju Lil' Wayne mitt i allt. Han är lite malplacerad men störtcool. :D

 

Elin


Brunette

I was just thinking... Nu när jag inte är blond längre borde jag ändra utseendet på min blogg. Vilka är för? (Med det menar jag att jag har kommentartorka här på min blogg!) ;)

Elin

Weekend

Where to begin? Jobbade i fredags till halv nio. Hann hem till På Spåret!!! Wihooo, tantpoäng right there. I lördags åkte vi ut i skogen för att åka pulka och grilla korv. Resultat; kom inte upp med bilen när vi skulle hem, för mycket snö så pulkaåkningen var utesluten och vi fick ingen fjutt på elden. Lyckat... Till kvällen pratade jag med Li på Skype. Idag var vi ute i Västerlidsbacken och åkte pulka. Mer lyckat denna gången. Grillade även lite korv som faktiskt blev varm!! ;D Och nu ikväll har jag tränat och oj vad skönt det känns nu. (Det är därför jag nu sitter här med ostbågar!)

Elin



Skog

Fastnade i skogen utanför Svenljunga idag med bilen. Behöver jag säga mer?!

Galopp

Jag tog ut Harmony på en liten skrittrunda idag. Men när jag kom tillbaka så var gräsbanan öppen och spåren efter dem andra värligt tydliga. Slutade med att Harmony och jag spurtade runt bana i full kareta! Och oj vad kul det var! Hästen var lika lycklig som jag och när vi var klara hade jag ett stort leende på läpparna. Jag tror helt och hållet på det där med hästterapi. Det gjorde helt min kassa dag till en på topp!

Elin

Duvan

Haha, älska duvan!


Down the hill

Haha, right on!

Lutfisk

Mamma, Emmy, Johanna och jag åkte ner en sväng till min moster Lena idag och kekade lutfisk. Gott är det och sällskapet var mycket trevligt, 4 kusiner var där plus Tobbe. Inte ofta man ses nuförtiden :P
Anyways, huvudsyftet med detta inlägget var att vara lite egoistisk och visa dem barntillåtna bilderna från min akrobatik i lördags. Se och häpna över min likhet med ett kylskåp;


Nästan där...


Elin

Sticky Fingers

Igår tog jag bussen in till Jenny i Göteborg. Vi hade planerat en liten tjejkväll mixat med utgång. Och mixat blev det också. Jenny drog på sig rollen som bartender. Både lyckade och misslyckade försök. Men vi levde gott på mojitos hela kvällen. Mums.
Vi blev lite nostalgiska och av någon anledning fick vi fram Backstreet Boys på youtube och sjöng allsång till deras gamla dängor. Emellanåt fick vi in ett och annat danssteg också. Haha, måste varit en syn! Sedan av någon anledning hade vi lite akrobatik också...? Bilder kommer. Tror jag. Haha.

Och sedan när det väl var dags för utgång drog vi med en av Jenny's kompisar Axel. Vi hamnade på Sticky Fingers. Lite speciellt men det var kul! Men idag har det varit mindre kul. Trött som stryk! Haha.

Elin

Joey doesn't share food!!!

Haha, Lmao!


A new me

Surprise, surprise I'm not blonde anymore!!

Elin


Just google it

Wtf?!


Supersize me

Seg som jag är har jag nu idag för första gången sett Supersize me. It totally grossed me out! Och om jag någongång gillat snabbmat kommer jag aldrig mer ägna det en tanke. Yuck!

Elin

Never Say Never

I somras var Melanie och jag på The Fray's konsert at Cricket Wireless Amphitheater i San Diego. Jag satt nyss och tittade igenom mina videoklipp jag har därifrån och fick fram "Never Say Never". Absolut den bästa låten dem gjort, helt klart. Men det fick mig även att minnas när Henrik skulle åka hem i September, för ett par dagar innan han åkte satt vi alla i bilen och så kom låten på radion. Alla blev helt tysta och började vråla med lagom till "Don't let me goooooooo!". Haha snacka om blödiga mesar vi var! Kul minne iallafall. Haha, jag kan inte sluta skratta åt våra försök till att vara ledsna. Hahahahahaha!

Elin


Use somebody

Skön cover.


Harmony's Hope

Igår hade jag träning ute på ridskolan med Harmony, och hon var så fantastiskt duktig! Jag var så himla glad efteråt att det till och med sitter i idag! Var bara tvungen att berätta ;)

Elin

Hero of War

I can't help it men denna sången är underbar! ;D


RSS 2.0