Be back in...

Ursäkt frånvaron, men har lite att stå i. Återkommer efter fredag! Be back then!
.

Sjukhustema-fest i lördags. Nykterist javisst!

Friday

När jag cyklade hem ikväll mötte jag lite kompisar som var på väg in till stan för att fira tenta. Just nu känner jag mig mer än näjd att jag är nykter och kommer vakna pigg och alert imorgon! :) Vi har spelat Geni hela kvällen, ruskigt roligt, men visste ni att örfil på finlandssvenska betyder kanelbulle? Inte?! Nu vet ni! Haha.

Obduktion

Idag har jag varit på obduktion. Intressant! Sedan sprack mina byxor när jag skulle cykla hem, för att sedan krocka med Ulrika. Haha. Ingen bra dag. Sen plugg resten av dagen. Ögonen går i kors nu. Måste. Plugga. Mer. Snaaaaaaaaaaark.

Skräckblandad förtjusning

Vet ni vad jag ska göra imorgon? Jag ska på obduktion. Spännande! Undrar verkligen hur jag kommer att reagera. Har sett en död människa, men han öppnade dem ju inte upp. Nåväl, det märker vi imorgon...

Hollywood Hills

Jag vet...jag är lite efter. Men denna låten lyssnar jag just nu på, om och om igen.
.

Sunrise Avenue - Hollywood Hills

Varberg

Idag ska klassen åka till Varberg för en tre timmars föreläsning. Föreläsaren orkar inte komma till Halmstad. Ååååh, jag hatar när vi ska dit. Så omständingt. Uscha. Nåväl, plugg innan dess!

Mama, I'm in love with a criminal


Britney Spears - Criminal

Jag antar att ni inte vill höra mig klaga mer så jag delar bara med mig av lite musik. Här tar vi inte helg, back to the plugg!!

Enough is enough

Jag har suttit konstant vid datorn idag. Skrivt och skrivit och harvat om och om igen. Mina ögon går snart i kors, och jag är långt ifrån färdig. Just nu är det inte alls kul att plugga, oavsett om det är intressant eller inte. Blääääääääääääääääääääääää! Jag lägger in mitt Veto mot denna tenta. Två veckor kvar...sen så.
.

Skulle nog behöva andas lite. Haha.

Djungelboken

Asgött att vakna till denna en gråmulen lördag som denna.
.

Nu se så, skaka tass...kusin!

Ljuv musik för mina trötta öron

Jag har hamnat i en liten David Guetta-period. Älskar hur låtarna kan få en stressad student att må lite bättre. Flytta partyt från krogen hem till min etta. Me likey!
.

David Guetta ft Christina Aguilera - Last Dance

David Guetta ft Jennifer Hudson - Night of your life

David Guetta ft Akon - Crank it up

Och så en som inte är David Guetta men som är mumma!

Mohombi - Maraca

Red Eye

Kul. Att vakna med ett öga som är rött, jätterött!! Det känns inte, men syns. Kul. Haha. Ser ju ut som jag flögit nattflyget till New York med ett öga.

Helgen

Har i stort sett spenderat hela helgen med mamma och min syster. Lite kort.
.

Emmy hade fotbollsträning. Jag hade nog platsat i deras lag.. haha.

Undan gick det.

:)

Hamnade i en rolig butik.

Hoppade i lövhögar.

:)

Och krattade löv... Haha. Bra helg!

Lugg

Jag förstår inte varför min mamma insisterade på att alltid klippa lugg på mig som liten! Den var ju överallt förutom där den skulle vara...i pannan. Snygga kort det finns på mig som liten.

Kudde

Vaknade med lite nackont idag och började analysera varför. Jo, insåg ja, har man en katt som snor kudden och man själv sover utan, så är det inte så konstigt att man får lite nackont... Nåväl, it's back to Halmstad idag, men innan dess ska jag plugga... Yay! Men för att muntra upp mig lyssnar jag på lite nya favoriter.
.

David Guetta ft Sia - Titanium

Agnes - Don't go Breaking My heart

Kudde

Vaknade med lite nackont idag och började analysera varför. Jo, insåg ja, har man en katt som snor kudden och man själv sover utan, så är det inte så konstigt att man får lite nackont... Nåväl, it's back to Halmstad idag, men innan dess ska jag plugga... Yay! Men för att muntra upp mig lyssnar jag på lite nya favoriter.
.

David Guetta ft Sia - Titanium

Agnes - Don't go Breaking My heart

Sergeantdansen 2011


För er som inte sett den än, Sergeantdansen 2011.
Kolla in hon i blå overall och svart hatt ;)

Fatsoe

Hemma i Svinaljunga again. Hade en liten dust med min katt igår, vi slogs om vem som kunde ta mest plats i sängen. Jag tror han vann...bara för att han är så charmig.
.

Packåsna

Hur skönt det än är att åka hem så HATAR jag att packa. Jag älskar att ha valmöjligheter och skulle helst ta med mig hela garderoben. Funkar inte riktigt så när man ska vara borta över helgen... Haha. Så ja, det, disk och städ är vad jag har att slåss med här på förmiddagen innan mitt tåg går i eftermiddag. Svenljunga here I come!
.

Hade det vart mer San Diego väder hade jag inte behövt packa så mycket...

...Men när det är mer såhär(minus snön) så blir det genast lite mer att packa...

Not again...

Tro inte att min otur är slut. Nej vet ni vad som hände igår? Bettan fick punka...igen!!!!! Så det var bara att dumpa henne hos Sara och traska till träningen, och sedan när jag väl skulle hem igen så började det klart att regna, med mina uggisar på. Sucks to be me yesterday!

StreetDance

ÄLSKAR när man hittar saker man glömt av att man hade. Exempelvis, dessa videos på när vi hade "midterm"-test och "final"-test i skolan i USA. He he he.
.

Midterm.

Final.

Happy Bdday Dyl!

Mitt värdbarn Dylan fyller år idag och det firar jag med att kolla igenom alla mina bilder och videoklipp från min tid i USA.
.

Daphne sjunger Borsta Tänderna och I ett hus i skogens slut...Dylan körar i bakgrunden ;D

Sovmorgon, vad är det?

Trött brutta. Tränade igårkväll för att sedan bege mig till Mattias på kalas, snubben fyllde år igår serrni, så då vankades det mat och tårta!! Mumma, det gillar vi. Hemma i tid dock, men tror ni Elin somnar tidigt? Nej, nej, det låter som hela havet stormar, somnad vid halv 3? Känner att det kan bli en intressant förmiddag på biblioteket...
.

Mattias och jag i somras. :)

A rainy day like this...

Finns det inget mysigare är Disney-filmer när vädret är grått och regnigt? Youtube är Gud's gåva till oss som inte har fått med sig tv eller video till Halmstad än. Idag har jag hunnit kolla klipp från Lejongkungen, Aristocats, Robin Hood och Djungelboken. Haha man kan ju inte annat än att älska dem!
"Var inte orolig Cherifen, hon är säker gamla Bettan!!" Hehehe.
.

Och så lite Aladdin :D

Sången dom spelar när filmen är slut

Ulrika och jag har de senaste helgerna kollat på gamla godingar filmer. T ex förra helgen blev det Top Gun, denna helgen blev det En Officer och En Gentleman. En lustig sak vi upptäckte. Sången som alla känner till från Top Gun, Take my Breath Away, spelar dem i hela filmen igenom, bara små snuttar, men HELA TIDEN!! Samma sak i En officer och en gentleman, där spelad dem snuttar av Love lifts us up where we belong hela tiden. Orkade dem inte leta upp olika låtar på 80-talet eller vad?

För övrigt har jag valt att lyssna på Peter LeMarc idag när jag pluggar. Han har ganska tragiska texter, samtidigt som man blir lite glad av dem. Eller jag blir, mina föräldrar lyssnade alltid på honom när jag var liten, så jag får nostalgiska minnen av hans låtar.
"Var är livet, vad har vi gjort, säg mig hur kunde vi bli så gamla så fort, det vi ser i spegeln kan inte vara jag."

Peter LeMarc - Sången dom spelar när filmen är slut

Sunday

Det händer verkligen inget roligt just nu. Eller jag ska ju inte påstå att jag går och vantrivs eller så, men att plugga hela helgen och inte göra annat resulterar i att man inte har så mycket intressant att berätta. Igårkväll bakade Ulrika och jag en päronkaka. Ulrika fick en stooooor kasse full med päron av sina grannar från deras egna päronträd. Mumma!!! Kollade lite film och sen kom Tina och hälsade på, hon tröttnade på grabbhänget hon var på och följde med oss istället :D Idag; mer plugg och träning.
.

Fatsoe kan det här mer att chilla.

Coming home

Duktig lördag. Har både pluggat och sprungit. Då fötjänar jag en filmkväll, eller hur? :D
.

.

.

Hoppas det är lika härligt nästa vecka som det var på dessa bilderna. Jag längtar hem nåt så kopiöst när man vet att man snart ska hem!

Turn to me

När man ska plugga hela dagen och sedan ge sig ut för en springtur med Ulrika behöver man ladda lite. Hittade en låt som var med på senaste releasen av Body Combat. Den kan jag lyssna på hela dagen bara för att tagga till. Haha, kan nog behövas då Ulrika har sprungit ett par veckor utan mig, hon springer foooort! Så ja. The song.
.

Trinity - Turn to me(Supreme & Mob 2010 remix)

Igår gjorde jag en "Dagens goda gärning". En tjej snattade på Cubus, vilket jag såg. Hur smart är man när ens väska piper, och man går in i omklädningrummet för att "Kolla väskan" och där inne slänga ur en bh? (Det var det jag såg, att hon slängde ur den) Så sa till personalen som tog hand om det hela, fick lämna vittnesmål och allt. Haha, nu väntar jag på att Pappa Blå ska ringa. Sedan gick vi till Make Up Store och strosade. En praktikant undrade om jag ville ha en gratis ögonmake. Ja men visst, det kan ju vara trevligt sa vi. Och jag gick därifrån med två blåtiror. Haha. Tur att Ulrika och jag bara skulle ha mysfredag för oss själva.

Hawaii

Vet ni vad? Imorgon är det 2 årsedan jag åkte till Hawaii!! Hur sjukt fort går inte tiden?! Ååååh, i vädret som är idag hade det ju inte varit helt fel att dra dit igen...
.

Dem har trevliga Buddha-statyer på Hawaii.

Goda cheesecakes!

Härliga solnedgångar och stränder.

Mumma maaaaat!

Och mumsiga drinkar.

Sedan är ju Bruno Mars därifrån. Tror jag ska emigrera dit, gifta mig med honom och så. Vore inte det smart? Dem behöver säkert sjuksköterskor där också. Det spikar vi!

What's your story, Morning Glory?

Hur man ska vakna en dag det regnar:

Kent - Utan dina andetag

Nu börjar Elin piggna till och är redo för en skoldag 9-4. Eller...? Smell you later som MattePatte brukar säga.

Vad händer?!

Nu börjar jag fan undra om jag är med i Dolda Kameran eller någonting. Man skulle nog seriöst kunna göra en komedishow om mig. Vet ni vad som hände idag? När jag skulle cykla till skolan idag krockade jag med en annan cyklist vid ett hörn. Ingen skada skedd...förutom att Bettan gnesslar igen!! (WHY GOD OH WHY?!?!?! Haha) Senare vid ett övergångsställe ramlar cykeln medans jag väntar på grön gubbe. Vad är oddsen liksom? Sen halkar jag nästan omkull i en dressingfläck på golvet... Is it a full moon? Jag vet inte om jag vågar gå ut imorgon, vad kommer då att ske?
.


One picture

En bild säger mer än 1000 ord sägs det.
.

Vad säger denna bilden om Ulrika och mig? Haha, eller ja Marcus också. Haha.

Just not my day

What's up with the world?! Min cykel pajade idag igen!! Kom ut och vad hade hänt? JO PUNKA!! Ååååååååh. Som tur var dem snälla i cykelbutiken och fixade den med en gång. Dem är mina nya bästisar i cykelaffären! Haha inte nog med det. Han tog inte kort i butiken så jag var tvungen att gå och ta ut. För att komma till affären måste man korsa en järnvägskorsning. Och bankomaten låg så klart på andra sidan. Så inom loppet av 5 min behövde jag korsa den 3 gånger och vet ni vad? Det kom ett freakin' tåg VARJE GÅNG!!! Haha. Tur att jag ska på Body Combat ikväll och få ut lite ilska.

Lunch

Jag har lagat världens simplaste, men godaste lunch. Så god att ja, mummmaaaaa! Lax i ugn tillsammans med paprika och champinjoner, och kokt potatis med remouladsås till. Lite citron på det. Hallelujahmoment!! Ibland är vanlig mat det bästa nånsin. Bara så ni vet vad jag håller på med idag menar jag.

Skitspis

Haha, det kan inte vara lätt att vara polis och läspa... För övrigt tappade jag ner min skärbräda bakom spisen. Man måste ju få vuxenpoäng när man klarar av ALLDELES själv att kånka ut spisen och sen knuffa in den igen? Eller...?
.

Ett av mina inte så vuxna tillfällen. Brottning/Kittling med MattePatte en gång i tiden.

Bettan...

Flyter fortsätter...or not. Min cykel Bettan, hon har mått lite krasst det senaste. Men idag tog jag tag i sakern och gick till cykeldoktorn. Hon behövde nya ventiler förstår ni. Klart på en minut och gratis var det för jag var så söt(cykelsnubbens ord, inte mina, haha) och så kunde jag cykla hemmåt. 500 m bort gick luften ur bakdäcket...punka tänkte jag och sa ett par icke så vänliga ord till Bettan, kunde hon inte klarat sig en bit till? Jag hade lite bråttom och orkade inte gå tillbaka, så jag ledde henne till nästa cykelbutik. Han hjälpte mig med ÄNNU en ventil. Haha, gratis den med, schyssta snubbar i cykelbutikerna idag. Så nu är hon racersnabb, som en racerhäst!! Haha. Och alla dem pengarna jag sparade på att vara snygg idag slösade jag på skor sedan istället. Men snygga är dem, så nu kan jag och mina nya älsklingar ta en tur på racercykeln när vi vill!

Suddenly I realise

Jag har alltid varit en person som gillar att det händer saker. Eller...sen jag flyttade hemifrån. Haha. När jag bodde i USA kunde det inte gå en helg utan att jag var tvungen att umgås med vännerna, hitta på nåt, stranden, shoppa, bio, vad som helst! Likaså har det varit det senaste året sen jag flyttade till Halmstad, jag har alltid haft nåt att göra. Nu i skolan har vi en enormt krävande kurs som kräver 100% uppmärksamhet av oss. Det innebär: helger hemma med plugg. Snacka om variation. Andra helgen i rad som jag bara är hemma och pluggar i stort sett hela dagarna. Jag har nog aldrig varit så rastlös av mig samtidigt som jag tycker det är enormt skönt. Klart att jag hunnit med att umgås med vänner, men jag börjar sakta med säkert lugna ner mig och ta det lugnt. Framsteg för hyperElin! :D
.

Ok, helgerna i SD var lite annorlunda jämfört med Halmstad.. ;)

Allsång i Halmstad

Jag berättade precis för Ulrika att jag hade allsång. Svaret jag fick tillbaka: Elin, man kan inte ha allsång med sig själv. Haha, inte?

Och jag tror nog, att du förstod, när jag sa, att jag alltid vill vara kvar.

Jag har alltid musik på när jag pluggar. Jag kan dock inte ha på partymusiken, för då finner jag absolut ingen lust till att plugga whatsoever, men...jag har skapat mig en liten lista med perfekt musik. Just nu är det särskilt en som spelas intensivt. Jag tror de flesta känner igen den.
.

Per Gessle - Varmt igen


Minns ni detta skatboet?

'Cause it's Saturday

Lite fler bilder från Mjuc-gasquen.
.

Det var suddigt, men kul!

Folk som skulle envisas med att ha fingrarna i vägen till exempel. Hur nöjd jag var ser ni nästan..

Alla i SJUK älskar Boo, han petar dock Ulrika INTE i näsan ;)

Maskinmys i SJUKutstyrsel.

Så vi var tvungna att visa att vi kan mysa med! :)

Idag har Ulrika och jag haft världens myskväll. Först kollade vi på Rebound och sedan våran allas favorit Top Gun. Hur kul är det inte att se hur annorlunda filmer görs idag jämfört med då? Hur cheesy mycket är, hur de spänner sig och lutar sig på allt. Haha, grymt kul! Vi lyckades även med en springtur och innan dess ett varv inne i stan. Plugg på det. Härlig lördag med sommarvärme. Skönt med en bakisfri söndag imorgon. Nighty night!

Korv Stroganoff

Idag fick jag ett sånt sug efter korv stroganoff att jag till och med skippade frukosten för att direkt bege mig på lunch. Jag glömmer aldrig när jag kom hem från USA och inte hade ätit det på ett år. Mamma hade lagat det till kvällsmat och det var det bästa jag kekat nånsin tror jag! Mumma! Lite samma känsla idag. Niiiice.

RSS 2.0