Ullareds tanter'a

Jennys pojkvän påstod att Sofie och jag var som Gittan och Bettan på Ullared. Vi pekade lite åt allt och sedan fnissade. Iallafall, idag såg Sofie och jag likheterna. Särskilt när den ene hade en rosa mössa! Elin upp i dagen!


Julbord

Av någon anledning bytte Marco och jag plats igår. (Fråga mig inte varför, jag vet knappt själv.) Jag hamnade på ICA's julbord. Travligt värre. Men vilket julbord har INTE hederliga, svenska köttbullar?!?! Hallå här, brott mot svenska traditioner! Big time! Annars var det hela väldigt trevligt. Jag menar, på vilket annat företag finner du en av cheferna uppe på scen sjungandes något helt annat i mikrofonen när Jason Mraz's "I'm yours" spelas..? Haha.

Elin


Ulla, Ulla, Ulla. Haha!

Changed plans

Guess what? Jag slapp vara barnvakt och får gå på Julbord istället. Jag gillar det bytet Marco och jag gjorde. Jag kan ju erkänna att jag inte gjorde ett nedbyte iallafall. ;)

Elin

Oldie

Hörde denna gamla godingen!


Even fairytale characters woule be jealous

Jag hittade en massa gamla skivor med gamla kort på. 16-åriga Elin är det lite skillnad på. Jag har suttit och skrattar så tårarna rann här hemma. Julia, du ska få din stund i rampljustet också. :D


Miljoners miljoner

Ibland önskar man bara att man hade ett x antal miljoner man hade till sitt förfogande. Idag är en sådan dag för mig. Haha, jag rååååkade kika in på Billabong.com och Ripcurl.com och jag blev lite småsugen på allt där. Varför är det så när man inte har pengar? Och när man väl har hittar man knappt något? Så, om det finns någon handsome miljonär där ute, kontakta mig! :D

Elin

Thaifood

Håll i hatten nu! Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har spelat bingo! Haha, Michan och jag var inne i Borås och hamnade på Bingohallen. Haha, illa gick det. Vann inte ett ruttet öre. Vi kekade även på Thai Silk. Yummie! Men en annan sak som jag gjorde idag som är lite intressantare. Jag. Sökte. Jobb. I. Thailand. Haha. Hur crazy är inte det?! Haha, som reseledare. Det ni. Jag är crazy.

Såg för övrigt en kille som moonade i en buss idag. Fick mig av någon anledning att tänka på Robert.

Elin

The wheel on the bus go round and round...

I wanna go back. Helst igår. För mer regn orkar jag inte.

Helgplaner

Insåg precis att det är Julmarknad på Söndag. Vi ska gå ner hela familjen och kolla på grisen, spela på spel, dricka glögg och jag antar att jag blir den som åker på att dansa runt granen med Emmy! Okej, även om jag älskar San Diego så slår inget julen i Sverige, med eller utan snö!

Elin

Lidl snubben

Jag önskar att jag hade Lidl-gubbens fotölj. För det skulle innebära att jag hade pengar under madrassen. Oh, pengar. Ni vet sånna där gröna sedlar.

Nej. Nu är jag allt ute och cyklar. Sedlar är inte gröna i Sverige. Men jag kan iallafall fortsätta drömma om pengarna. Idag var det löning för alla som jobbade i Oktober. Men för oss, stackars människor, som inte började jobba förrän i November, får vänta ääääända tills slutet av December. Muntert klart.

Måndagar och Fredagar kommer jag framöver att spendera i stallet för övrigt :D Ska bli underbart skoj! Men jag har fortfarande träningsvärk sen i måndags. Aouch!

Mamma och jag spenderade hela dagen inne i Borås idag. Mysigt!


Elin

Woaaaaah!

Idag var första gången som jag träffade Susanne ute i stallet. Jag ska hjälpa henne med hennes häst Harmoni. Hon lät mig rida en stund också, så upp for jag och skulle känna på hästen. I stort sett det första hästen gör är att få ett ryck och kör varvet runt bockandes. Löste det gjorde jag och sedan gick allt ruskigt bra faktiskt. Men oj, imorgon, då kommer jag ha ont.
Men detta ska bli kul. Två gånger i veckan ska jag förmodligen hjälpa henne :)

Nu, sängen, imorgon, jobb :)

Elin

Monday

Idag är det måndag, och det innebär att klockan 8pm i San Diego visas One Tree Hill på tv:n. Fast om jag ska vara riktigt petig sänds det 3 timmar tidigare på östkusten. Så kring klockan 2-3 inatt borde det finnas ute på internet. Kanske ska vänta tills imorgon?

Elin

Dvärg

Av någon anledning ser jag jätteliten ut på detta kortet. Troligen för alla andra är så himlans långa.

Oj

I'm tired. Jag har hållit igång sedan i fredagsmorse. Jobb, åka buss, Göteborg. Lördag var det hem igen, sedan överraskningskalas för Elin som fyllde 20. Sedan idag har jag städat, diskat, fixat tvätt och sedan tränat. Hej, får jag lov att vara trött? Tack. Haha.

För övrigt har jag konsumerat 3 ton leverpastej och lika många ton sodastreamat vatten sedan jag kom hem. På onsdag är det 4 veckor. Räkna ut den matten ni.

Elin

En natt i Göteborg

Sådär ja. Hemma igen. Sofie, André och jag möttes upp igår och besökte faktiskt helt otippat Marks Gymnasieskola. Pratade lite med Ulf, Kirsti och Nicklas :) Var lite konstigt att vara där igen. Haha. Efter det åkte vi till Jenny i Göteborg. Vi lagade mat, drack vin och hade det trevligt. :) Även en gammal klassiker dammades av och bildbevisen får ni här;


Var är boxen?!


DÄR är boxen!

Lussekatter

Mumma, mamma bakade lussekatter idag. Så oerhört gottigt!!! Kan inte sluta äta, går bara inte ;D Har ju inte kekat lussekatter sedan julen 2007. Det ni!

Push vs Pull

Inte konstigt att jag har problem med det när dem själva inte kan reda ut det hela. Haha sicka nötter.

Wtf...rain?!

Okej, nu har jag fått nog. Sedan jag kom hem för 3(!!!) veckor sedan har det inte gjort annat än att regna. Jag har sett solen 1(!!!) gång. I San Diego var det minsann andra bullar, där var det donut's. Hahahahaha vad tråkig jag är, nej där var det soooool jämt och regn kanske en gång på 3 månader, om ens det. Suck.

Good morning

Emmy frågade mig precis om jag hade en hammare i ögat..Innan det undrade hon om jag ville lukta i hennes mun. Vad är grejen med snart 4-åringar liksom? :)

Badass

Systern min och jag kan våra saker. Badass.


Heineken

Haha, denna får mig att skratta varje gång. Lol.


One Tree Hill

My oh my. You just gotta love that show! Som jag sagt innan; till och med de fula är snygga! Synd bara att man måste vänta en vecka på att nästa avsnitt ska släppas. Vad ska jag nu hitta på?


Mamma mia

Spola fram till 1.47.

Min undran; varför?!?! HAHA!


Sleepless

Jag. Kan. Inte. Sova.

Har sovit 2 timmar. Yeeey! Huvudvärk, armen ömmar och allmänt risig. Precis som sköterskan sa. Yippie.

Ballerina style

När jag började jobba vart det inga problem att lyfta bananlådor, dra mjölkvagnar m.m. När jag gick hem kunde jag knappt lyfta min arm. När jag lyfte båda såg jag ut som en ballerina i nån av alla positioner. Lustigt.

Julia och jag lagade en underbart god soppa idag. Thaisoppa som även hette nåt knasigt namn. Kolla in hennes blogg och ni hittar receptet.

xoxo
Elin


Spruta

Sådärja, då var man vaccinerad också.

Morgonstund har guld i mun...

...Fast inte om man har min sångröst. Haha, jag seriöst vaknade av att jag låg och sjöng Livvi Franc och Pitbulls låt Now I'm that bitch och det fick mig att skratta högt! Sedan ringde mamma och pratade med mig om att jobba ikväll. Och är man knappt nyvaken blir jag enormt irriterad på att folk säger åt mig att göra saker. Så jag sa att jag banne mig inte tänkte jobba ikväll för jag skulle träna. Haha, när jag senare lagt på och vaknat till tänkte; oerhört dumt Elin, jag behöver ju pengarna. Haha. Så jag ringde tillbaka till ICA och sa till att jag gladeligen kommer ner och jobbar ikväll. :D Gööööött!!

Men det roligaste någonsin måste ha varit min dröm inatt.
Jag drömde att jag, mormor, Lil Wayne och Ne-Yo satt och lyssnade på en konsert i San Diego. Plötsligt börjar Lil Wayne och mormor prata om joints. Att det är gottigott. Haha, mormor och Lil Wayne...vilket team!

xoxo
Elin

Livvi Franc ft Pitbull - Now I'm that chick, ja dem kan ju inte sjunga bitch i officiella musikvideor.

 


Kvälls crush

Haha, jag har suttit och blivit lite smått förälskad i Idol-Ola, Körslaget-Ola eller vad fasen man kallar honom. Iallafall, han är oerhört duktig och för att använda ett ord som mamma skulle använda, charmig. Och han gör det ju inte mindre svårt att tycka om honom när han sjunger en av mina absoluta favoritsmörlåtar. Se...och njut!

xoxo

Elin


San Diego called me

Ååååååååhhhhhhh, min värdfamilj ringde mig nu ikväll och hej vad roligt det var att prata med dem!! Daphne och Dyla är så himla söta och Daphne sjöng Borsta, borsta tänderna för mig!! Åh gullebarn!! Jag längtar tillbaka!


Homecomingparty!

Igårkväll hade vi lite homecoming/födelsedagsfirande för mig här. Mormor och morfar, Moster Charlotta, Stefan, Adam och Oliver, Lauren och Tobias, Julia, Sofie, Moster Lotta och Peder, Jessica och Erik hittade hit och vi kekade god mat. Mycket trevligt var det och det blev sent. Klockan halv 3 var nog Sofie och jag i säng. Haha, jag vaknade imorse av att Casper lade sig på mitt ansikte. Mysigt värre.

xoxo
Elin

Hey hey hey!

Tack vare snälla Sofie's lillebror har jag nu Spotify. Det för mig gör det möjligt att lyssna på gamla Gyllene Tider. Jag är lyrisk.

För övrigt tror Emmy att det är min födelsedag idag bara för att vi ska lite släktingar över. Tihi, hon är rolig hon.

xoxo
Elin

Tillägg:
...och vänner. Ursäkta Julia ;D

Kloka ord

Besökte mina farföräldrar idag och min farmor berättade om när jag kanske var två-tre år och var ute och gick med dem i skogen. Vi kom upp på en grusväg och lilla jag hade sagt; "Kan det va' betong tro?" och stampat med foten i backen som för att kolla vad underlaget var. Märks att pappa jobbar med just betong... Haha.
Kollade även lite på ett filmklipp från när jag fick mina första inlines. Tänk er denna bilden;
Elin iklädd - trosor, limegrön t-shirt, chockrosa cykelhjälm och en herrans massa skydd. Inte vuxit i framtänderna, står ko-bent på inlinsen, för att jag inte kan åka. Tar sats, åker mot farfar med filmkameran och skriker: "Ser jag cool ut?!" Hög cool-faktor Elin. Blir ju inte bättre av att jag ramlar på rumpan i klippet efter. Go figure!

Var även nere på ICA imorse och pratade lite. Fått tider som börjar i December så jag har tre veckor på mig tänkte jag. I eftermiddags ringde dem redan och frågade om jag kunde hoppa in. Vesst sa jag, pengar behöver jag ju :D Då är man på't igen.
Kund idag: "Har du varit utomlands, du är så brun och fin om kinderna!" Om du bara visste lilla tant, om du bara visste.. ;P
OJ, rädd blev jag också, nekade en läskigt looking-guy att köpa cigaretter av några anledningar. Och när läskiga kunder blir sura, då känner man sig liten. Trodde seriöst han skulle komma tillbaka och slå mig eller nåt.
Hm, hände mycket idag.

xoxo
Elin

My life's a movie, call me Martin Scorsese...

...Om ni känner fört. Hade vart lite variation i vardagen.

Jag har ett problem. Julia fick in mig på planen att förnya bloggen med lite ny design. Problemet; waaaaay to many pics... Jag kan inte bestämma mig för vilka bilder som ska få äran att synas. Ni som sett några stycken, förslag? Heeeeeelp...? :P

Imorgon; farmor och farfar besök. Mental note to myself; Don't wear jeans with holes.
Fredag; städa. Club Elin, javisst!

Ska nog gå fint det här.

xoxo
Elin

Dålig mix

Makaroner med ketchup och varm oboy. Not to recommend.

Vad annat kan man göra?

Jag skrattar, för vädret är verkligen piss. Det spöregnar SAMTIDIGT som det snöar. Snöflingorna är lika stora som den där franska skådespelarens näsa och försvinner så fort dem når backen. Jag var ute och cyklade innan, tur att jag hann in innan denna underliga väder occured. Haha, Sverige är konstigt.

Haha, min mamma talade om för mig att ikväll ska vi banne mig på informationsmöte om aktier och sparande med banken i simhallen. Dem bjuder på macka och sedan får man simma, basta och bubbla. Klart jag kan avvara lite av min dyrbara tid för en gratis macka. Hallå här, gratis mat!!! ;D Ja har man för mycket dötid att slå ihjäl så...annars hade jag aldrig fått för mig att cykla ner till byn för att hämta min ipod, i detta vädret. Det är bara människor med bil som ger sig ut i detta vädret. Jag tror jag struntar i att springa och fortsätter knapra på min marabou... ;D

Fick mina biljetter till Östersund på posten idag. :D

xoxo
Elin

They call me Crazy Loop...

...Gotta gotta be crazy loop. Gotta get a life, oh, mom, I've tried. Gotta gotta be lonley-lon-lon-lon.
Nu är jag tillbaka med lite knasig musik igen. Men denna gången är det faktiskt min mor(!) som har hittat en åt mig. Och man kan inte annat än att dras med. "They call me crazy..." Jepps.
Min mamma slutar aldrig att förvåna mig. Tihi.

Klart att Youtube strejkar när jag vill lägga in låten, men tryck >here<.

And If you'd wanna take it back
You don't wanna take it back
You don't wanna take it back, my love
Don't you wanna love?

xoxo
Elin

Östersund

Jag känner mig lite som Rachel i Vänner när hon löser korsordet i tidningen alldeles själv! "Oh I did it!! And there's no one here to hug!" Jag har bokat biljetter till Östersund och varken Sanna eller hennes familj svarar på min fina, smått knasiga, meddlanden. THERE'S NO ONE HERE TO HUG!!! Jag lovar, jag är nästan helt normal. ;D

Imorgon åker jag tillbaka neråt landet, hem igen :) Bara så att ni vet.

Sanna, min toka, nu kommer jag snart!!

(Hade jag haft ditt nummer så hade jag ringt och terrat dig lite där, men nu får jag göra det här istället!)


Jag är en potatissallad.

Hur allt startade en gång i tiden...
;)

xoxo

Elin


Videos

Bella och jag på min sista lektion :)

 

Sedan kan man ju inte bara glömma denna godingen. :)

 

xoxo

Elin


Miss USA

Jag saknar San Diego. Jag antar att det är det grå och trista vädret som påverkar mig, men jag kan inte låta bli att sakna och längta tillbaka. Känns hemskt att säga när man precis åkt hem men man kan inte rå för hur man känner. Jag älskar att vara hemma igen det ska jag inte förneka, men man har fått smaken på något nytt. Nåväl, träffade Henrik igår och det var jättekul, vi kekade och tog ett par öl. :) Jättekul att se honom igen. Och snart är det nyår och då får jag se Sanna igen!!!!

Förresten är tv-reklamen på MTV om tonårsmorsan med en kangaroo-hoodie seriös?!

xoxo
Elin



Wireless

Min pappa har wireless old fashion style :D

"I need to go peepee!"

Ibland...ibland blir jag bara full i skratt och skrattar för mig själv. Människor runt mig måste tro jag är galen. Idag tänkte jag ta upp saker inom ämnet; kiss och bajs. För...det är sånt som dyker upp när man jobbar med barn.

Jag brukade säga att Daphne hade en "2 o'clock poopie". Varje eftermiddag under nap-time på pricken klockan 2 hörde jag från hallen;
"I have a poopie!"

Daphne brukade även studera ingående när jag bytte blöja på Dylan.
"What kind of poopie is it today?"
Nyfiken i en strut...

Och sist men inte minst tar vi en med mig själv. Av nån anledning sprang jag tydligen väldigt ofta på toaletten hos Mike and Sherri. Min öppningsreplik brukade bli;
"Hey Mike, sorry, gotta run, need to pee."
Han svar;
"Of course, why am I not surprised?"

xoxo
Elin


Storstan

Idag kommer pappa och hämtar mig. Jag ska besöka storstan. Sveriges största stad, Stockholm. Vet ni vad dert ironiska är? San Diego är större än Stockholm och San Diego klassas som en "liten" stad.
Igår körde jag och hälsade på min kusin Lauren i Borås. En filigt i stort sett hela vägen. Kändes lite trångt emellan staketen. Men är man van vid 4 filig motorväg så.. Haha, har en känsla av att det kommer ta sin lilla tid att vänja mig. Men det kommer, det kommer. Mitt största mål just nu är att komma in ordenltigt i tiden. Jag har vart i Sverige i en vecka idag och ja, det går sakta men säkert framåt.

Ska klippa mig om en timma! :) Skönt att reda ut tovorna lite grann.

xoxo
Elin

Lite smålustigt

Jag har gjort lite smålustiga saker sedan jag kom hem;

- Jag har låst in mig själv på alla toaletter. I USA har man en knapp man trycker in för att låsa, för att låsa upp behöver man bara dra ner handtaget och gå ut. Jag har stått och ryckt i varenda dörr en liten stund innan ljuset går upp för mig.
- Jag har dragit i vattenkranen. Här sitter kranen fast. I USA kan man dra ut den för att skölja ur hela vasken.
- Får tänka mig för innan jag pratar med Emmy. Annars kommer jag prata engelska med henne.

Kommer nog på mer snart. ;)

xoxo
Elin

I say I'll be back, gotta get some more coronas!

Jag lyckades ju slutligen bränna mig min USA-skiva igår och den spelar jag nu medans jag städar. Bästa med att vara ensam hemma; man kan spela musik hur högt man vill! Sämsta; vad fasen ska jag göra nu när jag är klar?! Jag har inte ens varit hemma i en vecka och det är första dagen jag är ensam hemma, men jag klättrar snart på väggarna. Jag kan ju inte gå ut och springa för då orkar jag inte skivstången ikväll. Illa det här... under tiden kan vi ju kika lite på bilder igen! Haha!

Henrik, jag, Alisa och Li på Beyhans födelsedag!

Jag provar skor! Älskade dessa, men hade inte riktigt pengar eller plats kvar i resväskan... What a shame!

Hockeynight, Capitals spelade.

The Monkeyseat. Sherri's bil är inte stor och där stängde dem in mig...

Turistade lite i San Diego. Bakgrunden; San Diego's navybase.

Beer Pong. Jag var ruskigt bra! Eller är!

Peace out for this time!

 

xoxo

Elin


Pitbull

Jag blir så glad av musik. Särskilt med musik som påminner om good times. :)


Din store fegis!

Fråga mig inte varför, men Julia och jag kollar på The Little Mermaid. "Din store fegis!"
Vi har varit på Gekås idag med. Så där himla mycket pengar har jag ju inte men jag köpte en samlingsskiva med Michael Jackson och lite cd-skivor så kan jag bränna min USA-skiva att ha i bilen. Gööööött!

I helgen vart det Svenljungamarschen. Vi hamnade på 147:e plats av 162 lag.. kanske inte det bästa, men inte heller sist. På kvällen drog vi till Kinna Stadshotell och det var lite konstigt. Samma gamla folk som vanligt... weird.

Menmen, lite bilder så blir det roligare.

 

Systra mi och jag i lördags :)

Ja, min röra när jag packade upp...var ska jag göra av allt?!

Sen mitt i alltihopa saknar jag San Diego. Denna kvällen var så förbannat rolig. Henrik och jag went nuts i baksätet.. Let's do it, and do it and do it and do it!

Skulle haft en bild till men det funkade inte, så den får ni vänta på.

xoxo

Elin


RSS 2.0