Jävlar!

En eftermiddag kom Anton upp på mitt rum småfnittrandes och bad att få visa ett klipp med orden; "Här ska du se ett raserianfall utan dess like, tänder till direkt!" Och ja, det var faktiskt ganska kul! Check it out, homies!
.

New Years Eve

Hur många av er är det som är uppe tidigt och pluggar så här på Nyårsaftons morgon? Ingen...? Haha. Gott Nytt 2011 på er! (Om jag inte hinner till datorn innan inatt!)
.
Morronfrillen i högsta hugg, ni ska se högen med papper in front of me.. lika vild den. ;)

Almost the last day of the year

Tiden bara rusar iväg. Imorgon är det som bekant Nyårsafton och jag ska till Kinna för kalajs. Nice. Idag har varit en lång dag av jobb. Himla skoj att bara hoppa in lite grann så där. Imorgon måste jag dock plugga lite på förmiddagen så jag inte hamnar allt för mycket efter. Nu, film! :)

Knalleland

Ååååh jag shoppade loss idag med CärroBärro. Eller loss och loss. Fick inhandlat ett par stövlar som jag så länge velat ha, och en pyjamas, vilken jag nu ska ta med mig upp och sova i. Finns det nåt bättre än en go' och mysig pyjamas?! Tror inte det, så godnatt!!

Mirror, mirror on the wall

När man är hemma och är barnvakt har man inte mycket annat att välja på än plugga eller slösurf. Vad tror ni jag väljer? Haha, iallafall, igår under mitt sånt val hittade jag denna låten;
.
Natalia Kills - Mirrors

Taco Tuesday

Tisdag alla redan. I don't think there'll be any Taco Tuesday today, men jag hänger inte läpp för det. Nej, jag ska först jobba(efter att nu har pluggat i ett par timmar) och sedan ikväll sätter jag mig på bussen till kära Caroline!! Man kan ju inte plugga 24/7 så jag tar mig en liten utflykt till Kinna, yes indeed.
.

Memories

Gick igenom våran externa hårdisk här hemma och hittade en massa roligt från USA. Bland annat denna lilla snutt på Daphne. Oh DaphDaph!
.

Whip my hair

En liten fråga bara. Fick inte denna ungen nackspärr efter inspelningen av denna videon?!?! (I would've...)
.

Sarkoplasmatiskt retikel...

...Sedan kommer ju dessa "värförtjänta" pauserna i plugget. Julia och jag var lite nostalgiska häromdagen och lyssnade på lite nice music from the past. Idag kom jag på en låt som jag var helt förälskad i. Den är nice, kanske inte att plugga till, men rensa skallen till. Haha.
.
Base Attack - Techno Rocker

Pilot to tower

Då kör vi! Alltså plugg. En och en halv vecka kvar till tenta. Need to study! Over and out!

Pärl Hamnen

Lätt bästa soundtracket till en film någonsin. Kan lyssna på den om och om igen. Jag älskar Pearl Harbor.
.

Dagens ungdom.

Bilden där jag hoppar, alltså min lilla Kapten Krok-bild, fick detta gensvar på bilddagboken. Haha, classy.
.

Just another ordinary day

En helt vanlig julafton med oss brukar se ut något i stil med det här;
.
Kapten Krok-Elin to the rescue!
Gresafamiljen från Gresaljunga.

Another day (Annandagen)

Finner det ganska lustigt hur lite motivation jag har till att plugga. I mitt lilla häfte läser jag och stryker under en sida, sedan måste jag belöna mig själv med en massa slösurf. Haha, man finner väldigt mycket roligt när man inte borde. Kanske ska återgå till plugget?
.

JulleBulle

Som jag sa, Le...wait for it....gendary!!!

Queen of Hearts

Har en känsla av det kommer bli en Julia & Elin-förfest med lite Don't stop me now. Yes indeed, I can feel it in my fingers, I can feel it in my toes.
.

Juldagen

Dagen efter dopparedagen. Lustigt att det alltid är samma visa varje år. Dagen innan Julafton infinner sig den där lugna, exalterande känslan som bara dagen innan Julafton kan ge. Mys med familjen hemma och någorlunda tidig sänggång. Julafton börjar ganska tidigt den med, vaknade strax efter 8 och familjen började dagen med en julbastu. Ut till plastfarföräldrarna för jullunch. Mat. Ooohhh jag gillar julmat. Sedan är det efterrätt, och sedan fika med tårta. Sedan kom Tomten, lagom vid Kalle Anka, nåväl, jag fick se Tomtens verkstad, den bit jag anser roligast. Guess what, efter klapparna var det nog mat igen, annat kan jag inte gissa att det var. Eller jo, varenda ledig stund igår spelade vi Xbox Kinect, så vi har nog kompenserat med tillräckligt mycket rörelse för all den julmaten igår. Haha. Innan hemfärd gjorde vi ett stopp hos mormor och morfar för lite julmys. Bra dag. Trötter som stryk när man kom hem, slocknade strax efter 11. Idag; utgång med bästaste Julia! :)

Merry Christmas

God Jul allesammans! :)


Mor, systra mi och jag på Julaftons morgon.

:)

Dan före dopparedan.

Ja, kanke ska skriva ett mer vettigt inlägg där ni actually förstår vad jag skriver. Jo, jag har praktiserat på Svenljunga ambulans idag. Haha, åkt med och observerat. Jättekul! :) Efter det drog Julia och jag till simhallen för lite nice häng. Sedan på det blev det julmat hemma, så nu är jag redo för sängen. Tröttare tjej får man leta efter. Natti!

SOS Alarm

Vet ni kära vänner vad jag gjort idag?! Jag har åkt med Svenljunga ambulans hela dagen!! Nu vet jag igen VARFÖR jag pluggar så mycket som jag gör, varför jag ska lära mig cellens delar och all den skiten, nu är jag back on track!! Har haft så himla skoj idag så det finns inte! Fick se en naaaaasty fotledsfraktur bl a. Det ni, den var nice! Inte för stackarn med foten kanske, men jag, oooh nice. Haha, jag hade till och med ambulanskläderna på, grönstället. Oh niiiiiiice!

Safe at home

HEMMA!!

(Tack kära JulleBulle för skjutsen;)

Detour

Jag är imponerad. Jag har fått ner all packning i; en väska och en typaktig bag. Plus väskan med datorn och skolsakerna. Jag är mycket imponerad. Jag minns för ett år sedan då jag skulle resa till Östersund. Då hade jag den väskan jag har nu + min stora blå resväska som jag fraktade hem saker från USA i. What the Beejeezus did I pack that week? Undrar jag fortfarande, haha. Anywho, I'm on my way home, med en liten detour runt Varberg. Nice.

Gastric Catarrh

Jag lyssnade inte på mitt kinesiska horoskop igår. Vet inte vad för spicy jag ätit idag, men magkatarr, det har jag. Eller jo, drack två koppar kaffe hos Ulrika, utan mjölk. There it is. Yummie. Lyssna på dina goda råd nästa gång Elin, please do.

Tomorrow

Färdigpackad. Haha låter som att jag fått min beskärda del av drinkarna, men så är inte fallet. Nej, nej, utan jag har packat ner allt jag kan tänkas behöva de närmsta 12 dagarna. Ingen lätt uppgift. Men det är klart, så när på de små sista detaljerna så är jag klar. Imorgon bär det av till Varberg i ottan, och sedan plockar Julia upp mig där! :D Woop Woop, för att citera Julia. Holla!

Packingday!

Började förmiddagen med att Sara och jag gick till Ulrika och överraskade henne med paket och fika. (Hon fyller år 26 december) och hastigt och lustigt blev våran pluggdag på biblioteket förflyttade till Ulrika's kök. Sedan klockan halv ett har vi suttit med ett satans mikrobiologi-arbete om Chlamydia trachomatis, Chlamydia pneumoniae och Clamydia psittaci. Känn på det ämnet. Haha. Nåväl, klockan fem bedömde vi oss klara. Nu är det bara att hugga in på packningen här hemma och det sista på tenta häftet. Visade sig att vi har missat lite grann. Kul, not. Åter till packningen!

Tan

Det är dumt att sätta sig ner och kolla på bilder från varmare breddgrader. Det får en alltid att längta tillbaka, särskilt nu när jag är trött, både iochmed skolan och för att det är sent. Ni förstår inte hur skönt det kommer bli kl 14.00 på onsdag när jag får åka hem :) Iallafall, hittade en bild från en kväll nere i Carlsbad hos Reija. Tre ord; jag är brun.
.
Bobby Brown

Motivationen, where are you?

Vi har arbetat de senaste veckorna på ett tentahäfte, ett häfte där vi samlat allt de visentliga inför tentan. Jag har lyft upp det säkert fler gånger än jag kan räkna till på mina händer, men lagt ner det lika fort då jag insett att det är över 20 sidor med text. Nice. Motiverad? Njae inte så va...återgår nog till mitt youtubande och mina tända ljus. Haha.

Questionmark

Satt just och kikade runt på en massa olika bloggar. Nästan varannan blogg hade "frågestunder". Tänkte för mig själv att det vore lite kul att ha. Finns säkerligen en massa, otåliga läsare som håller på att dö av nyfikenhet. Sedan kom jag på att jag inte har en särskilt stor blogg. Haha, jag skippar nog detta med frågestund.
.

The Snake

Min vän Li från San Diego visade mig Kinesiska horoskop på yahoo.com en gång i tiden, och from time to time brukar jag kika in där för att se om det står nåt kul. Ibland står det läskigt sanna saker, som faktiskt kan stämma in på verkligheten.
.
Ok, denna kanske inte riktigt stämmer in just idag, men äktenskap är inte det rätta idag ;)


Denna är dock mer sanningsenlig. För jag har haft magkatarr lite från och till det senaste, senast igår hade jag ruskigt ont i magen efter en chillibomb. Så imorgon LOVAR jag att vara snäll mot magen :)

Gå in på yahoo.com själva och kika på era kinesiska horoskop. Lite kul i vardagstristessen ;)

San Diego please.

Läste på skolans hemsida nu att våran termin slutar den 4 juni. Guess who's on an airplane June 5th? ME! Eller ja, jag måste ju boka först. Haha, men jag ska banne mig hinna till Melanie's skolavslutning som är den 9:e juni. Det ni. Jag är ju praktiskt taget på väg!! ;D

Three Days Grace

Nu är det bara tre dagar kvar innan jag är hemma. Förstår ni hur mycket jag längtar hem just nu? Så hääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket och lite till. Så let's gear up and let's get through these three days that are left. Yaaaaaay!

"Away from you, away from the duke..."

"...and away from the Moulin Rouge!!" Det måste ju vara en av de bästa filmerna någonsin! The best love story of all times. Haha, jag älskar den iallafall. :)
.

Wanna be startin' somethin'

Do you guys remember att jag tog en American Streetdance/hip hop-klass i San Diego? Jag hade världens grymmaste lärare iallafall, som var ett stort energiknippe med störtskön attityd. Idag hittade jag ett klipp på henne när hon dansar den Michael Jackson-dansen hon lärde oss sedan. Kan ju redan nu meddela att hon gör det 1000 gånger bättre än vad vi någonsin gjorde. Haha. Anyhow, hon är cool.
.

Vinnande koncept

Jag har hittat det vinnande konceptet för att julhandla. Ok, det är inte det mest ekonomiska, men kul det är det! So this is how it goes; för varje paket du köper, köper du ett till dig själv.
Jag kom nyss hem från lite julshopping, och vad fick jag med mig hem om inte en klänning för Julafton? Haha, älskar mitt koncept. Så himla mycket roligare. Jag kanske borde ansöka om patent på det hela. He he he. Eller, ho ho ho så här i Christmas-tider.

M J

Coola snubbar.

She Owns The Night

Jag vet inte riktigt vart veckorna tar vägen. Det är ju söndag igen!! Hur gick det till? Jag är nyfiken. Nåväl, helgen har vart lugn, har verkligen inte gjort något alls. I fredags köpte vi pizza och kollade/pratade oss igenom "På Spåret" hemma hos Sara. Ruskigt mysig kväll. Igår var vi så pass hurtiga att vi faktiskt besökt biblioteket ett par timmar. En lördag, I know!! ;) Sedan när jag kom hem insåg jag att jag skulle spendera lördagskvällen helt SJÄLV i huset. Det är nog första gången sedan vi flyttade in som jag var själv i huset. Det var faktiskt lite läskigt, det är ett stort hus. Så jag tog mitt förnuft till fånga(läs; vinbox) och gick till Ulrika. Där uppfann vi en ny drink (vitvin och juice, haha), kollade på The Holiday för att sedan över gå till youtube-klipp. Backstreet Boys, Glee, Spice Girls...inte undra på att jag kom hem vid halv 2. Haha. Idag blir det den sista julklappshoppingen och ytterst lite plugg.
För övrigt har jag en ny sak.
Alla säger ju rödvin och inte rött vin. Men man säger vitt vin och inte vitvin. (Hänger ni med?) Iallafall, igår slant min tunga och jag sa vitvin hela tiden. Det är det nya. Den nya it-grejen, att säga vitvin. Bara så att ni vet. Ni hörde det här först! ;)
.
Far East Movement ft Mohombi - She owns the night

Fredageftermiddag

Idag introducerades klassen på Mikrobiologi. Mikrobiologi betyder "Läran om små liv". Exempel; bakterier.
När jag efter en stund läst på tavlan och sedan kikar ner i mina anteckningar ser jag en underlig sak. Vet ni vad jag skrev? Läran om små barn. Hahaha, första tanken, hej pedofil. Nästa var asgarvet då alla runt mig såg vad jag skrivit. Haha, var är det logiskt att man skriver barn istället för liv? Haha. Åh jag skrattar fortfarande då jag tänker på det. Tihihi.

Gleek

Slog mig för ovanlighetens skull ner en stund framför tv:n och gissa vad som var på? Glee! Och inte vilket avsnitt som helst, utan ett av mina favoritavsnitt, inspirerat av Lady Gaga. Dem gör sköna versioner av både Bad Romance och Poker Face, men eftersom Gaga är lite "tjejig" vill inte killarna göra Gaga, så dem gör Kiss istället. Och då är det en av de heta boysen som drar till med Beth av Kiss. Oooooooooooh, me likey!! Så eftersom det är fredag och allt så kör jag ett litet Glee-medley för er ;)
.
Beth

Poker Face

Umbrella/Singing in the rain

Snowstorm

Jag undrar lite vad som skedde över natten. När jag gick och lade mig var det stjärnklart och svinkallt. När jag nu vaknar morgonen efter är det snöstorm och milt. Haha, dem brukar säga att saker och ting inte sker över en natt. Well, i detta fallet har dem fel.
.

...

The King, what king? Fucking!

The Munchies

Hade totalt glömt bort ett av mina favoritgodisar i USA. SKITTLES!! Hur i hela världen kunde jag glömma det? Fast nu när jag tänker efter saknar jag Mike's & Ike's också. Och Reese's. Och Goldfishes. Och Yoghurtland. Och Starbucks. Och det där goda thaimatstället. Och The Livingroom. Och Kono's. Och IKEA San Diego. Let's face it. Jag är sugen så här på kvällskvisten på ett snack. Yummie!
.

Encephalon(hjärna)

Jag lagade precis en smarrig kvällsmat. Torsk, som jag blandade ihop med creme fraishe med smak av gräslök och scharlottenlök. Mummaaaa, och så potatis till det.
Dock var det inte det jag skulle ta upp, utan det var att det är himla omotiverande att plugga klockan 8 en onsdagskväll. Inte alls. Haha.

A nice cup of tea/coffee


Nu har jag en fråga. Och ett konstaterande.
Konstaterandet: Vi hittade en mugg här en morgon en dag efter en förfest.
Frågan: VEM har med sig en mugg till en förfest?!?! Och sedan glömmer den framförallt!! Haha.
Iallafall, jag har adopterat denna mugg fram tills dess att en eventuell ägare hör av sig. Den gillar mig och jag gillar den. ;) Nåväl, jag tycker det är lika kul som det är förbryllande.
.
Das kopp.

Hostage

Julia skrev idag om en man i Florida som tog 6 män som gisslan på en skola, innan dess hade jag läst i morse om en polisman i Borås som sköt sig själv när han skulle tas in på förhör. Alltså vart är världen på väg? Det händer lite för mycket otrevligheter nu så här innan jul. (Ok, de som sker vid alla andra tidpunkter är också otrevliga..) Julia slängde även upp en länk till där man kunde se mannen i Floridas lilla show. Alltså, man får se han skjuta på männen och allting. Det är hemskt, men samtidigt kan man inte se bort, för ärligt talat är man lite fascinerad. Ok, det lät fel. Let me put it like this;
Det är som att bevittna en trafikolycka, det är omöjligt att titta bort, man kan inte sluta titta.

One week

Imorgon är det en vecka tills jag kommer hem. Fattar ni hur skönt det ska bli att vara hemma i 1 ½ halv vecka? Oerhört. Bara få umgås med familj och vänner(ok, jag ska plugga stöll mest...), få koppla bort Halmstad lite. Tror man behöver det emellanåt. Alltså, stortrivs och allt, men ibland vill man bara hem och vara mammas lilla flicka för en stund.
Nu är det tre dagar av skola, sedan helg igen. Har ju haft långhelg med ledig måndag och tisdag. Tre snabba, som Jonny brukar säga. Haha.
Nighty night all!

Somewhere in the ocean

Stan Walker - Black box

Vuxenpoäng

Haha, jag skaffade mig precis ett x antal vuxenpoäng. Har varit ute på en promenad, lagat lunch och nu sitter jag med efter-maten-kaffet. Och gårdagen, där lät vi ju som rena rama helgonen. Biblioteket hela dagen, Lucia i kyrkan och sedan stjärnskådning. Haha. Men det jämnar nog ut sig med allt barnsligt jag har för mid där in between ;)
.
Coffee i annan bemärkelse :)

Can't say I'm sorry

Efter den mysiga kvällen igår fortsätter vi morgonen/förmiddagen i samma stil. Ulrika och jag ska ut i solskenet och promenera innan lunch och bibblan. Livet är skönt denna veckan. :)

Can't say I'm sorry

Efter den mysiga kvällen igår fortsätter vi morgonen/förmiddagen i samma stil. Ulrika och jag ska ut i solskenet och promenera innan lunch och bibblan. Livet är skönt denna veckan. :)

Stjärnorna, faller i natten nu...

...och det bokstavligt talat. Det är stjärnfall ute, vi satt ute i säkert en timme och kikade på stjärnorna. Mysigt, men svinigt kallt! Så när vi kom tillbaka in kröp Leo, Mattias och jag(jag hade fortfarande ytterkläderna på, haha) ner under täcket i min säng och tinade lite grann. Sedan vankades det te och nattamacka.
Idag är det Lucia också. Sara, Ulrika och jag gick till kyrkan ikväll och lyssnade till en Lucia-koncert, jättevackert, men en sak saknades; min trofast vän Julia. Vi brukar varenda år gå på Svenljunga's Luciakröning. Men inte i år. Synd.
En tredje och fjärde sak. Insåg nyss att vi har världens bästa blindbock-källare. Blev verkligen bäcksvart där nere innan när vi släkte. (Snarare, Leo släckte när jag hängde tvätt...) Haha, kul! Och den sista saken...tror jag just har krympt ett av mina favoritplagg i tvätten. Åååååååh, jag HATAR tvättmaskinen just nu. För, det är ju faktiskt inte mitt fel. Nej, nej. Not at all.
Två delar av stjärnskådartrion. Alltså vi som häll ut längst. De andra tre gav upp ganska fort.

En sekund

Detta är varför jag älskar Julia Andersson.
.

End of the Week

Ofattbart hur fort en helg går. Det är redan söndag. Fast jag klagar inte, jag har fortfarande två dagar kvar av ledighet. Ska plugga stöll måndag och tisdag. Men gött att inte känna att man måste upp till skolan. Nåväl, back to samtalsämnet helgen. I fredags hade Sara, Ulrika och jag Idol-kväll som utvecklades till en kväll på stan. Haha. No surprise there. Anton hade besök av sina lumparpolare så vi mötte upp dem på The Corner. Förstår inte hur jag hamnar där varje gång. Trevligt var det iallafall. Lördags var man lite seg. Fast det hindrade mig inte från att göra en julskinka med Leo, smarrigt värre! Under kvällen kom Ulrika, vi kekade pizza och kollade film. Riktigt mys! Och idag blev det en dag på bibblan. Våran kära bibbla.. haha.
.
Inte alltid så lätt att vara ensam tjej i ett hus fullt med killar... :P

Leo och mitt mys igår. Mummmaaaa!!

Popstars

Julia och jag har verkligen haft våra perioder av maniskt tv-tittande. Det kan man märka då vi i princip kan varenda Friends-avsnitt utantill, varit på alla Harry Potter-filmer ihop (förutom den senaste) och ja, nu detta; Popstars! Någon som minns? Ett musik program som var som Idol fast 1000 gånger bättre. Det var via detta program som Excellence, Supernatural och Martin Rolinski blev "berömda". Eller kanske Jamie Meyer för dem som hade en crush på honom. Jag var iallafall team Martin. Julia, Lauren och jag var verkligen maniskt besatta av detta, varje vecka släppte dem singlar med låtarna från förra veckans program, och gissa vilka som hängde på låset när affären öppnade?! Jo, vi klart. Haha. Jag själv slog ju till på stort sedan och köpte samlingsskivan, och den ligger banne mig och dammar hemma i Svenljunga någonstans. Himla kul! Kul att vara nostalgisk ibland. ;)
.
Martin Rolinski - Wig Wam Bam

Warberg

Idag kära vänner finner ni mig hela dagen i Varberg. One step closer to home. Soooo if you need me, då vet ni var ni hittar mig :)

Grinchen

Pust, stånk och stön. Först biblioteket mellan 10.00 och 15.00. Trött, sedan spinning mellan halv 5 och halv 6 = lost. Haha, helt snurrig, trött och allmänt sprallig. Jag menar, vi hade piruettävling i köket. Jag kan dock inte avgöra om jag gillar spinning eller inte. Alltså, det var ju inte så att man gick ut därifrån helt lycklig, nej nej, inte som efter ett gött bodycombat eller friskis-pass. Men slut, det var man. Inte en gnutta energi kvar. Lustigt. Nu kära vänner, en jultradition ska gå av stapeln: How the Grinch stole Christmas. Yes.

Lil' Saturday

Bra dag. Började med gratis frukost imorse(Möte med Halmstads Hemvårdsförvaltning om sommarjobb), sedan skola till tolv, halv ett. Efter det hem för lunch och chill. Rejäl promenad med Tripp och Trapp och sedan Alice in Wonderland efter kvällsmaten. Imorgon inväntas en heldag på biblioteket. Nice.
Oh, btw, pratade med min värdmamma idag, eller skrev rättare sagt, på lördag ska jag få prata med mina små gullegrisar!! Dylan har ju börjat prata som en och annan chatterbox och jag har inte fått höra honom än!! Can't wait! Nu mina vänner; Glee.
.
Gullegrisarna.

Snow fight

Jag har träningsvärk så det tjuter om det. I magen, i benen, i armarna. Till och med i tummarna!!! Då har man tränat ordentligt va? Haha. På detta ikväll lägger vi till en öm näsa och en stycke fläskläpp. Varför? Jo, snöbollskrig kallas det. Med 5 killar. Haha, det var himla skoj, dock en fläskläpp rikare, men vem gnäller, vi hade ju kul :)

Looking back in the past

Nu ska jag delge er en del av mig från förr. Haha, jag har ALLTID varit en geek vad det gäller boybands och chickflicks movies. Så nu till saken, någon som minns tv-serien Summerland? Inte, haha, I do, all to well. Iallafall, skådisarna i den sjöng en snutt, och jag minns att jag ÄLSKADE den. Så, nu ska ni få höra denna excellenta sång. Don't judge me, just laugh with me. ;)
.

Awesome

Barney i How I met your Mother får mig alltid att skratta. Idag fick han syn på en sekreterare och sa: "So...who's the eyebroccoli?" Haha, som eyecandy, fast tvärt om. Do you get it? Inte...? Haha, kul var det iallafall. ;)
.

Morning sunshines

God morgon :)

Trainings vaerk

O-M-G. Om vi har tur kommer jag kunna lyfta mina armar ovanför axlarna imorgon. Likaså Ulrika. Vi var på Box Challenge idag, och ja, det var en riktig challenge. Boxas och slåss och armhävningar dit och sparkar dit. Men det är skönt att känna sig så trött efteråt. Så nu mina kära vänner blir det sängen, mycket tidigare än på länge!!
.
Ja, där är den vanliga Hollister-påsen.
Aldrig att jag lämnade shoppingcentrat utan en påse därifrån ;)

Mulåsna

Eh. Julia dumförklarade mig igår. Jag berättade att jag blivit mulad för första gången i år. Varpå hon svarade, and I quote: "HAHAHA, man ska inte gå utanför dörren med en massa killar i huset. Åh, oerfaren!" Men då till min respons. Hur ska jag ha lärt mig när jag inte har två storebröder?! :P Då tycker jag helt klart att det är ok att inte veta sånt. Sen kanske man ska ha lite sunt förnuft, men sen när har jag alltid mitt närvarande?

Driver Licence

Idag mina kära vänner är det en historisk dag. Iallafall ur min synvinkel. 6 December, 2007 var datumet när något storslaget hände. Vet ni vad? Trumvirvel............Jag tog körkort! Så idag firar mitt körkort och jag tre år tillsammans. Då är det ävem tre år sedan Polisen stoppade mig. Haha, han stoppade mig första dagen på körkortet. Varför? Jo, för dem stannade varenda bil som körde igenom Svenljunga den dagen, körkorts- och nykterhetskontroller. Haha.
Dagen till ära firades på biblioteket. Yaaay! Haha or not. Anywho, nu ska här snart gå på Box Challenge. Jag har lyckats övertala Ulrika som ska följa med. :D Se hur mycket man kan lyfta armarna efter det.
Ciao!
.

Failorin

Kolla vad jag hittade på tjuvtittat.se
Ska jag skälla på Caroline kanske? ;)

Juxtaglomerulära apparaten

Det är jobbig dag idag. Plugget är påträngande och gnager alltid lite i bakhuvudet. Känner att man behöver en paus, men över jul är det som mest plugg att göra. Ingen lugn jul med andra ord. Usch. Vaknade imorse med smått panik inför allt plugg, tog mig samman, pluggade en stund, sedan ut på en lång promenad med Ulrika och nu plugg igen. Känns lite lättare nu. Haha, ja, det är inte alltid perfa att vara student. :P

Winter Wonderland

Nu snöar det för fullt här i Halmstad och vad passar inte bättre än julmusik med självaste Jason Mraz? :)
.
Winter Wonderland

All I want for Christmas is Us

Fail

Jag ska inte se på filmer som folk säger är JÄTTEBRA. Jag bygger upp förväntningarna och sedan blir det fiasko. För så himla bra var den inte...eller? Såg The Green Mile för ett tag sedan. Den är bra, men inte WOW, särskilt inte efter alla de där övernaturliga sakerna sker. Idag var det dags för Shutter Island. Helt ok film, men inte heller nån WOW. Folket här börjar undra lite om det är nåt fel på mig. Haha. Nu ska jag sova, lång dag.
.

Julbak

Mycket slit och många timmar senare har vi lyckats knåpa ihop tre olika sorters julgodis. Eller ja, en chokladmoj med nötter i, pepparkakor och så en blåbärskola. Jag är imponerad. Men nu är jag trött.
.
Jag dansar, men det ser ut som jag får ett utbrott på degen.

Mattias var trött efter sin tenta.

Bad boys in the kitchen.

Mr. Semla.
Markus, Simon, Elin, Mattias, Leo och Anton.


Frankie Boy

Vi fick på julsånger med Frank Sinatra. Sen när blev vi 50 bast?! :P Men det är mys!
.

Christmas Candy

Ibland slår det här med att var spontan ganska hårt tillbaka på en. Ulrika och jag kollade på Idol igår, med min rödvinbox. Eh, Ulrika gick hem klockan halv två efter väldigt mycket skratt och youtubande. Mindre kul idag, men inte låter jag det slå mig ner, nej nej, vi ska baka julgodis här i huset. Mummmaaaaa!

Oj

Alisa lärde mig en kul grej i San Diego. Deras ord för oj / hoppsan är Uppsala. Sedan stavningen vet jag inte, Opsala? Iallafall i Onsdags på Kåren träffade jag en tysk, och vi snackade en stund. När jag berättade om Uppsala för honom, så gapskrattade snubben. Ja, alla tyskar tycker det är kul med att vi har en stad som heter Uppsala. "Hej, jag kommer från Hoppsan!" Ja, det tycker jag är kul iallafall. :)

You name it!

Impulsiv var det ja. Orkade inte sitta hemma och hänga, så jag tog mitt Óboy-paket och min chokladkaka (Ja, det är en himla massa choklad idag...) och traskade till Ulrika. Vi har ägnat oss åt skvaller och fnitter. Skön kväll där vi bland annat diskuterade namn. Vi hoppas att namn som Bengt och Hildur aldrig kommer bli populära igen. Inget illa menat om nu någon mot förmodan skulle heta det. Men, det finns så många FULA namn i Sverige. Därför är jag ganska nöjd över mitt Elin Maria.
Sedan kom samtalet in på Svenljungas original som Kniv-Arthur och Konny Kofot. Ulrika skrattade så hon höll på att gå åt. Ja, tyvärr har ju Kniv-Arthur seglat sina sista skepp, men Kofoten, han lever och har hälsan. Är det bara Svenljunga som har sånna original?! :P
.
Inget av korten från igår blev speciellt lyckade, detta är ett av de bättre.
Gissa då hur de andra såg ut... ;)


Hustomte

Alltså. Jag blir rädd för mig själv. Jag är nästan 100% säker att jag hade mina örhängen på mig när jag kom hem inatt. Nu när jag vaknade i morse. PUTS VÄCK!!! Where can they be? Påminner lite grann om tandställning. Gick och lade mig en kväll, och morgonen därpå var den borta!! Jag tror min lilla hustomte är tillbaka, busigare än någonsin!

Impulsive

Slår man upp impulsiv/spontan i ordboken kommer det stå; Elin. Jag lovar. Det finns ingen som går in på ICA som shoppingsällskap och kommer ut med fler varor än kompisen. Ikväll är det Kåren. I eftermiddags bestämde vi oss för att dra dit. Spontan. Yes. Gött. Yes.
.
Party på intåg. Vi ses i dimman!

RSS 2.0