Änglarnas Stad

Sådär. Hemma med min egna dator, så nu kan jag berätta lite mer om Los Angeles. Klockan halv tio söndag morgon styrde Sherri kosan bilen mot I-5 North som tog oss upp till LA. På vägen upp körde vi ner till Long Beach och Huntington Beach som en liten detour on the way up. Stannade först i Santa Monica där Julia och jag länge har drömt oss bort till, i början handlade det om cykelpoliser numera är Julia inne på badvakterna, och jag, ja jag kollar på surfarpojkarna :) Efter det åkte vi upp i Bel Air och Beverly Hills. Kikade lite på UCLA, och sedan åkte vi ner till Rodeo Drive. Tyvärr såg jag inga stjärnor som shoppade idag men en och annan fancy car såg jag allt.
Efter det åkte vi till Hollywood Boulevard där Walk of Fame finns. It was boiling hot, men inget klagande här, jag hade ett mål. Hitta Greta Garbo och MIchael Jackson! MJ's stjärna gissade jag inte skulle bli ett särskilt stort problem att hitta, kunde dock bli lite knivigare med Greta Garbos. Men där vandrade vi och plötsligt såg vi en låååååååång kö. "I think I found Michael Jackson's star!" Yes I did. Och där i kön, vems stjärna hittar jag inte om Greta Garbos?
När vi var klara med all stjärnskådning begav vi oss till Griffith Park där dem hade en utkiksplats där man kunde se Hollywood-skylten riktigt bra. Troligen den bästa utsikten över LA + skylten. Ever. :D Sedan hände det inte så mycket mer. Åkte bil hem. Insåg att San Diego är så himla mycket bättre än LA; LA är skitigt och worn down. Allt ser så glamoröst och fancy ut på TV och alla bilder, men i verkligheten är det bara skitigt och ja, inte så himla imponerande. Jag är glad att jag sett allt jag såg, men känner ingen brådska med att åka tillbaka. Been there, done that. I love San Diego.

xoxo
Elin




Los Angeles

Hemma fran Los Angeles. Eller hemma och hemma. Mitt andra hem har i staterna, hos Reija. Lite spontant sadar men Reija tyckte det var battre att jag kom ikvall istallet for imorgonbitti. :) Sa nu sitter jag har efter en heldag i LA. Men jag vill vara lite social mot de andra sa jag skriver imorgon nar jag ar hemma.

xoxo
Elin

I love SD.

Jag spenderade mestadelen av dagen på stranden. Jag tror seriöst jag bor i paradiset. Jag blir så lycklig av lite sol och att slappa på stranden. Nu hettar det lite i kinderna så här till kvällen men inget allt för allvarligt. :) Skulle haft en lugn hemmakväll för mig själv, och det började jag med också, men sedan ringde Henrik och undrade om jag ville med på bio. Ja men det bangar man ju inte, så vi såg Year One. Haha, lite småkul men också lite fjompig.
Nu ligger jag här och kollar på en dokumentär om MJ. Alla hans bästa musikvideos. Det är så jag tycker man ska minnas honom, för allt bra han gjorde och inte för alla fel han lyckades med. Nåväl, nu ska jag fortsätta bliga på tv:n. :)

xoxo
Elin


Jag menar, vem skulle inte älska detta?


LAKRITS!

Jag har abstinens, I NEED LAKRITS!! Det bara kom nu sådär lite granna på eftermiddagen. Inte alls kul. Vad som är mera kul är att jag har semester om 25 minuter. :) Dock är mina planer lite diffusa över vad jag ska hitte på. Åker ju gärna inte till LA själv menar jag. :P

Jag hade en mycket märklig dröm inatt. Drömde att jag var tillbaka på ICA, skulle jobba igen, märkligt nog. För det första fanns det ingen skjorta som passade mig, för det andra hade dem bytt ut ALLA sillsorter så jag hade inte en aning om vad jag skulle göra. För det tredje var det ingen som hade märkt att jag var borta. Lustigt.

xoxo
Elin

The day the Music died...

...klassas som dagen då Buddy Holly, Ritchie Valens och The Big Bopper dog i en flygkrach, men jag tror popvärlden fått sig en törn idag när Michael Jackson dog. Jag är seriöst helt paff. Slog på tv:n i eftermiddags och vad ser jag? In memorian, Michael Jackson. Hallå här? Vad är detta för dåligt skämt? tänkte jag, men ju mer jag tittade ju mer insåg jag att the king of pop is gone. Jag tror USA är i chock, de visar inget annat på TV och ja, alla talar om det. Trots sina motgångar är han fortfarande deras guldklimp. Jag gillar MJ.

Rest in Peace Michael Jackson.


Storytime

Där hamnade jag med barnen nu i förmiddags. Alltid lika keligt. :D Haha, men eftersom jag jobbar ikväll är jag ledig nu mellan 1 och 5.30. Nice, ska ner till stranden en sväng och hänga :D

Inforuta för mamma:
Det är en av mina vänner här borta. Mycket trevlig, pratar spanska och är allmänt goer. En av grundarna till mitt nya smeknamn: Lil E.

xoxo
Elin

Lill-Lördag

Trodde jag skulle få minst en kommentar från min kära mor om mitt biobesök igår men icke då. :D Haha.
Ikväll hängde jag lite med grannarna, vi eldade lite, drack öl, kollade lite dumma amerikanare på TV och snackade skit. Mest om finländare av någon anledning. Trevligt värre var det iallafall. :) Förstår inte varför jag har så svårt att komma i säng jämt för. Kolla nu är den redan 11.13p igen. Bad Elin, Bad Elin.

Natti!

xoxo
Elin

Så...

...nu fann jag lite tid mellan stranden, blöjbyten och lunchen till att uppdatera er lite granna.
Gårdagen var på många vis mycket tröttsam. Barnen fick vaccinationer igår och pga detta var dem lite smått grumpy. Jobbade till fem, trött som stryk. Då blev jag bjuden till Marcus och Jonathans hejdå-bbq. Lite småkul men stämningen var lite nedstämd kanske. Efter det drog jag på bio med Oscar och vi såg Hangover. Haha, inte lätt för dem stackars killarna. Vaknar upp i Vegas och vet inte ett jota om vad som hänt. Haha. Sedan blev det genast sängen. Idag har vi varit på stranden hela förmiddagen och nu så sover förhoppningsvis barnen. Jag skriver förhoppningsvis därför att Daphne
är inne i en period där sovandet kan sluta hur som helst.
Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa Stefanie och göra nåt kul.
Tre dagar till semester!

xoxo
Elin


Hangover

Var på bio ikväll med Oscar. Nu är jag trött, skriver mer imorgon. Godnatt!

xoxo
Elin

Midsommarfirande

Jag vet inte hur jag bäst ska beskriva vårat firande med ord. Jag visar lite bilder istället. Det enda som ni kan se på bild är våran pillowfight.


Midsommarstången, sort of.

I väntan på maten. Sort of.

Dans runt stången. Sort of...

Hann med lite rumpskådning. :D

Lil E och Oscar

Sill o potäter. Sort of.

Fixar kransarna. :D

Och klär min midsommarstång. Påhittigt av Sherri att tejpa fast den. ;P

Nåväl, det sammanfattade hela kvällen ganska bra. Plus kuddkriget men det var lite senare när ingen höll i en kamera. :) Nu ikväll var jag ute på Coronade Island och hängde lite vid en bonfire. Mycket mysigt. Hade dock en väldans problem att hitta dit. Hamnade först hos the Navy. Hm, dem gillade inte riktigt att jag skulle in till dem så jag fick vända lite snällt ;) Sedan hamnade jag på andra sidan Coronado. Till slut fann jag den stooooooora stranden. Nu ska jag sova, för jag är ruskigt trött.

xoxo
Elin

Nu så...

...ska här kalasas! Glad Midsommar!!

Vem har sagt att man inte kan få till sill o potäter här?! :)

Har inte fått bilderna på Daphne än, men bjuder på Dylans "Cheese"-smile! :)

Han är ju för goer. Imorgon ska jag lägga in en video på hans smilande. :)

Ikväll var jag på wigparty. Vad gillar ni min rosa kalufs? Den är het! :D haha, det var kul iallafall och nu ska jag sova inför imorgondagens hektiska schema. Jobba, rida, midsommarfirande :D Hehe.
Sov gott allihopa, ni artar er på kommentarerna!
Framför allt Cina's kommentar, den gillar vi gott folk! Kul att höra att ni därhemma existerar. André, du kunde faktiskt ha fyllt ut din med ett puss eller nåt ;) haha! Nej usch, nu svamlar jag bara en massa. SOV GOTT!

xoxo
Elin

Btw, jag saknar min mamma :)

Som jag lovade...

...kommer här lite bilder från veckan som gått. :)


Daphne, Saya och Dylan på stranden.

Bbq at the beach. John, Henrik, Elin, Johannes och Ida.

God I love San Diego.

:)

Innan alla kom. Glad med mina matpåsar.

Daphne och jag med våra snygga EGENgjorda kepsar! :)

Pink is nice :)


Nåväl. Helgen blir kul. Imorgon ska jag på Wig-Birthdayparty. Jag ska få rosa hår ;) Lördag, jobbar jag morgonen, ridlektion på eftermiddagen och sedan ska vi fira svensk midsommar nere i PB med mina vänner. :) Haha, det ska bli ruskigt kul då jag kommer vara den enda svensken. ;) Nu ikväll sprang Lusci och jag ner till Sherri, snackade lite skit och sedan sprang jag hem igen. Stannade till hos Marcus och Jonathan och sa hej. Dem åker ju hem snart. Ialllafall jag är imponerad av mig själv att jag lyckades med denna bedriften. :D

xoxo
Elin

Wireless skit

Ja, bredbandet har inte varit våra kompisar de senaste dagarna så ursäkta min frånvaro.

Måndag
Jobbade
Träffade Petra, Henrik och Petras två kompisar. Vi kikade runt lite i Old Town, mycket trevligt.
Tisdag
Jobbade
Hade bbq på stranden med ovanstående plus Ida. Mycket trevligt det också. :)
Idag
Jobbade
Ska nu och träffa Stefanie en sväng sedan får vi se vad som händer. Jag lovar jag ska lägga in lite bilder från veckan när jag kommer hem. Nu måste jag duscha, tog mig en springrunda med Luscious och snackade lite med en granne. Alltid trevligt

Btw. Ni är RUSKIGT dåliga på att kommentera. Erat nöje är att läsa allt detta, mitt är att läsa era kommentarer ;)

xoxo
Elin

Nätdörrar är inte riktigt min grej.

Hm, jag gjorde en äkta AFV-grej igår. Var på bye-party hos Ida och skulle gå in i huset. Vad tror ni hände? Jo, det var en nätdörr ivägen som jag ryckades träffa med hela mitt ansikte. Ingen såg förutom en kille bakom mig som skrek "I SAW YOU!!" Hahahaha, det var faktiskt ruskigt kul, men haha vad dum man känner sig. Jag menar, det tog bara stopp och där stod jag helt numbstrucked. :P Nåväl, det var en kul kväll och idag har jag vart lite sleten, var hos Reija och hängde i hennes pool :)
Nu ska jag sova, måndag snart igen...

xoxo
Elin

Lördagmorgon

Nu ska jag snart jobba, 9-1. Inte så farligt men ruskigt keligt att gå upp... Var på bio med Therese och Ida igår. Det var faktiskt kul, vi skulle sett Hangover, men det blev Land of the Lost istället för den andra var sold out. Ikväll ska jag till Ida på hejdåparty. Hon ska åka hem snart.

Denna morgon är allt grått och trist och jag fick lite känsla av att musten gick ur mig. Ibland känns det fruktansvärt långt kvar till oktober. 3 ½ månad. Är inte så lång tid som 8 ½ men har man inte träffat någon hemmifrån på så lång tid så känns det nu. Speciellt när alla slutar skolan, studenter och födelsedagar är hemma nu så känns det lite extra att sitta här utan alla.

Igår var det ett år sedan jag tog studenten. Det kändes också mysko.


xoxo

Elin


Yeeeeeeeeey!

Josefine har bokat flygbiljetterna!! 1 Oktober kommer min kääääraaaaa vääänn till MIG!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Okej, nu till att vara lite seriösa. Jobbade lite igår, var på Allens jobb. Dem hade öppet hus med mat och kul saker. Tog sedan hem barnen, la dem för att sova och sedan jobbade jag till 10. Efter det åkte jag till Dana's kompis och hängde lite, Vi ska ha maskeradparty i september ;D haha. Nu börjar jag jobba snart, ska göra mig i ordning. :)
Just det ja, fick ett mail igår om att jag ska börja fundera på när jag vill åka hem. Måste skicka ett mail tillbaka nu, 27 oktober vill jag åka hem ;)

xoxo
Elin


Nedräkningen har börjat!!

Söt som socker

Igår lekte Daphne, Dylan och jag ute en stund. Då de fick för sig att cykla hämtade jag min ridhjälm och keps. Jag måste ha världens sötaste värdbarn!


Dylan

Daphne

D & D.


Ikväll träffade jag Stefanie, vi hängde lite i mallet där jag köpte, host ett par host flipflop host, från Hollister. HOST! Mums!

Back home soon my dear friends. :)

xoxo
Elin

Ickeaaa

Om amerikanarna ska utala IKEA rätt. Där åkte iallafall Petra, Henrik och jag ikväll. Köpte sill, choklad och sylt. Fin blandning. Åt även köttbullar och mos. :) Efter det åkte vi till Sherri och gav henne lite svensk choklad. Grannen Josh fick smaka med och dem konstaterade ganska fort att svensk choklad är bättre än swiss one. HAHA! Fick lite skämtsamma kommentarer om Sverige och Schweiz i fredags och jag visade dem allt! ;)
Fick reda på att det tydlgen bara är vi hemma som säger knö. Knödde, knö. Hallå att knuffa. Trycka på. Daaah! ;D Kom nyss på ett annat. Flöna. Haha, jag gillar våra ord.

xoxo
Elin

100 dagar

Tills jag fyller år. Imorgon för mig, idag för er därhemma. Snart idag för mig. Blev lite sent här va. Var på bio ikväll med Dana och Henrik. Vi såg den nya Disney filmen Up! i 3D. Weeeeird. För det första börjar filmen med att den gamle snubbens fru dör, sedan sörjer han henne i stort sett hela filmen. Deprimerande eller vad? Den hade sina humoristiska tillfällen men inte lika ofta som de deppiga. Suck...men det var trevligt. :)
Tillbaka till min födelsedag. När dessa hundra dagar har gått är det 12 dagar tills jag slutar jobba och då är snart Josefine här och sedan är jag nästan hemma. Hallå här, jag är i princip hemma imorgon! ;)

xoxo
Elin


This weekend were just...weird.

Hm, vet inte var jag ska börja. Har ju redan berättat lite om fredagen, nere hos Sherri. :) Kan ju tillägga att jag blev skjuten av en soft air gun. Rakt i armbågen och sjävklart tyckte skytten att det var hiiilaaarious. Not. Sved lite grann. Haha. Så lördagen började med jobb. Var i parken med barnen sedan hade jag ridlektion under eftermiddagen. Det var varmt som i en bakugn men det var kul. Gick fint.
Det var meningen att Reija skulle hämta mig under kvällen men blev lite ändrade planer från deras sida så jag stannade nere hos Sherri och spelade boardgames och hade det trevligt med hennes vänner. Idag har jag legat ute på hennes baksida och stekt. Lite väl mycket för just nu är jag som en tomat. Mysigt. Men vädret är underbart och man klagar inte. :)

Nu ska jag för en gångs skull sova tidigt. :) Mamma, jag försöker höra av mig i veckan istället. ;)

xoxo
Elin

Changed plans.

Jag skulle ju som sagt ut med Stefanie en sväng igår, men efter vissa omständigheter beslöt hon sig för att stanna hemma. Så jag tog tag i det hela och åkte ner till Sherri. Där hamnade vi inne hos hennes granne Josh. Vi drack vin, spelade Wii och sedan grillade vi också. Jag åt världens godaste pecanpie. Oh my god it tasted like heaven! Aldrig ätit nåt så gott, fast ändå, jag vet inte om den kan klå Marcos revben. Var hemma kring ett och nu sitter jag här 8.30 in the morning och är redo för jobb. Fasen jag är redig!

Mamma, ringer imorgon hos Reija istället. Hinner inte nu idag.

xoxo
Elin

Alien

Igår var jag ute en sväng med Stefanie och hennes pojkvän + kompisar. Hade lite race med Minin och ni kan ju gissa vem som vann ;) (Helt lagligt körde jag nästan också;) Men han hade lite svårt med uttalet av mitt namn så det blev Alien, så gissa vad jag hette hela kvällen... Vi var på en bar&restaurang i La Jolla. Mycket mysig, sedan vart det hemfärd .

Nu ska jag ut med Lusci.
xoxo
Elin

A!

I got an A in dance :D A A A A A A A A A A A A!!

Total blackout

Slutade precis och föll rakt ner på sängen och längre kom jag inte. Denna dag, denna dag.
Åska. Ni som känner mig vet att jag och åska inte är bästa vänner. The New Children Museum som vi skulle till i downtown visade sig ha stängt på onsdagar. Synd att vi inte visste det innan vi åkte dit. ;) Daphne hade ett enormt vredesutbrott här i eftermiddags innan napen. Oh My God give me strength.. hon höll på i 20 minuter att bara skrika och ha sig. Som om inte det var nog lyckades jag spilla bleach på hennes nya fina rosa byxor. Hej stora fina fläck. Nåväl, nu ska jag ta en dusch och starta om. Ikväll ska Stefanie och jag på någon skinconsultation. Niiice.

Idag köpte jag även två jättefina klänningar från XXI (Forever 21) haha. Niiice.

xoxo
Elin

Guess what?!

Igår (Söndag) åt jag min första egenplockade apelsin i mitt liv. Haha, intressant va? Iallafall, hur ofta plockar man apelsin hemma egentligen? ;) Mumsigt var det också. Sååå söndagen var lugn som jag förutspådde, men inte hemma i lugn och ro nej nej. Lusci och jag drog ner till Sherri igen och där spelade vi tv-spel, kekade kakor och lite senare joinade Oscar och Mike oss för poker. :) Jag vann, tills jag blev trött. Haha.

Nu kollar jag på Yes Man med Jim Carrey. Den är kul. Pussnatt!


xoxo

Elin


RSS 2.0