I've done it again

Johanna Men vi brukar vara lediga på Skärtorsdagen. Den var en röd dag innan.
Mamma och jag Nej Johanna. Den har aldrig varit röd.
Johanna Nehe, men då kanske vi hade studiedag eller nåt, för vi har varit lediga.
Jag Men den kanske var på en måndag så att det blev en klämdag.
Jag fick stirrande blickar från både mamma och Johanna.

Efter en stund kläckte mamma;
"Skärtorsdagen infaller ALDRIG en måndag Elin." Och min fail var ett faktum...även för mig.
Elin

Someone to the rescue?

På träningen igår spelades Imma be med Black Eyed Peas. Go låt, fram tills det en sa; Det låter som dem sjunger Hammarby istället. Så varje gång jag hör låter hör jag Hammarby. Not 'cause I care men stöööörande.
Elin



Wtf?!

Ok, jag kan hantera att bli kallad Emmy's mamma. Men när folk tror att jag är hennes mormor, då måste det vara fel någonstans. Hallå här.
Elin

Why am I not surprised?

Jag tror jag precis skvätte upp ketchup i näsan. Hur man nu lyckas med det. Men så heter jag ju också klumpig i mellan namn.
Elin

Blonde goes...brunette goes...

...blonde again! Hihi, jag är någorlunda blond igen och jag älskar det. Blondes do have more fun! I can feel it in my toes. Yes indeed.
För övrigt har jag dille på Michael Jackson denna veckan. Igår kollade Josefine och jag på This is it. Har jag velat ett tag. Idag kollar jag på livespelningar med MJ på youtube. Och som jag skrev för ett par dagar sedan är Beat it min favvolåt. Hittade då självklart en go livespelning med den. Live är bara för bra.
Annars så händer det inte ett piss här. Eller jo, flög av hästen igår. Alltid något.
Elin



San Diego

I want my tan back.

Inte alls

Jag har inget emot att jag är trött som stryk idag. :)

Kärt barn har många namn

Nu vill jag att ni kommenterar min nya header. Thumbs up? Annorlunda? Please let me know, thanks in advance.

Elin

Sunday

Back efter ett par turbulenta dagar. Mamma, Emmy, Marco och Johanna har haft magsjuka. Vilket resulterade i en livrädd Elin, som i fredags inte fick jobba hos kocken, ifall jag smittade/skulle bli sjuk. Fick jobba extra för att alla var sjuka och även hela lördagen åt systra mi. Idag, äntligen, kan jag vila. Har redan hunnit med stallet och tipspromenad, bara träning och eventuellt biobesök kvar. Bara 6 dagar till helg. Thanks heaven!
Elin

That's what she said...

Jag undrar vad tanterna tänkte igår när dem hörde det här;

Elin Jag köpte den där nya med vibrator, för att testa.
Mamma Jaså?
Elin Ja, den har tillochmed 3 olika hastigheter!!
Tillråga på allt bar jag på en liten fyrkantig box;)

Jag köpte...en ny mascara.
Elin

Say Say Say

Hittade en annan gammal låt med MJ och Paul McCartney.

Beat it

Jag älskar Beat it med MJ. Just love it!

One Week

...Sedan går det mot ljusare tider igen. Håret alltså. ;)
:)
Jag har jobbat ganska bra på min klädeshög också ;)

I like

...jag gillar det som händer.

En liten parantes

Glömde lägga till. Carros katt är något man passar sig för. Hon klöste mig över två fingrar så blodet rann. Idag är jag öm i fingrarna och hoppas på att jag inte ska drabbas av typ...rabies? ;)
Elin

Parteeeey

Igår firades Caroline med besked. Hon fyllde som sagt år och jag var bjuden på kalas hemma hos henne, för att senare dra ut. Samlades ett litet gäng i hennes lägenhet, bjöds på kamben och kyckling (direkt från grillen på ICA;) och massa frukt och mums. Sedan såklart tårta! Vem kan inte motstå tårta?
En sak jag fann lustig var att det hela tiden kom nya människor inhoppandes så jag lade ner det där med att komma ihåg namn. Senaste människan som kom anlände lagom till taxin. Väl inne i Borås gick vi till något som Carro sa hette Viva till mig, men senare fick jag höra att det hette Vi Våga? Men är inte det en frisörsalong?! 23 var det iallafall och vakten var lite kinkig men sen så jobbar han på Kinds Vakt så då självklart släppte han in oss, jag menar vem älskar inte oss från ICA? Rena personalfesten. Haha.
Men en sak med dagen efter är allt tovigt hår. Det hade jag klarat mig utan.
Elin
Skatboet. Yay.

Make it a better place

Michael Jackson har gjort ganska många låtar som han vill att man ska förbättra världen med. I "We are the world" sjunger han; It's time to lend a hand to life, the greatest gift of all. I "Earth Song" sjunger han; What about the bleeding Earth, what about us. och i "Heal the world" sjunger han Heal the world, make it a better place for you and me. Allt det köper jag. Men när han senare i "Heal the world" sjunger Make it a better place for you and me and the entire human race så känns det lite som om han ran out of good words. Haha, the entire human race?! Hela befolkningen eller bara alla hade varit bättre. Haha. Kanske är sättet han sjunger det på som alltid får mig att reagera och skratta. Anyways, jag får lusten att gå ut och krama lite träd och rädda lite barn här och var när jag lyssnar på dem så han får ju sitt budskap fram iallafall. Bara en liten parantes.

Elin

Stop talking, use facebook.

Nu när vi är ensamma hemma utan Emmy och Marco har mamma, Johanna och jag alla varsin dator. Ibland kan det gå långa stunder utan att vi pratar med varandra. Vad gör vi istället? Vi kommunicerar via facebook.

Elin


Peanutbutter cup

Åhhh, vad så lite kan göra en så lycklig. Jag fick ett paket från Reija idag! Bara det gör en glad. Sedan var det ju 100 gånger bättre att öppna det hela!! Fick den rosa morgonrocken, en ask Reese's som sjunger om Reese's och salvan för blåsor i munnen. Kanon!!! Tusen tack Reija!!
Nu ska jag återgå till att mysa med min morgonrock! Yay!
My presents!

The robe as we remember it!
(Vi fick också den lila!!) Lite läckrare med brännan till dock, haha! ;)

Pepparkvarn i snoken

Ida stavade ut Jag har en pepparkvarn i näsan på tyska för mig, som jag skrev i ett meddelande till Alisa på facebook. Hilarious, om det hade varit så att Alisa förstått vad jag skrev.



Piece of a cake

Susanne skickade ett klipp från youtube till mig när Harmony löshoppar. Fin pålle.

Vurpa

Idag lyckades jag. Vinterns första vurpa. Trodde jag hade klarat mig, men icke. Haha.

Elin

Memories

All the crazy shit I did tonight,
Those would be the best memories,
I just wanna let it go for the night,
That would be the best therapy for me


Giddy up

Jag besökte Z90.com's hemsida idag och kikade lite på vad dem spelar för musik i mitt kära San Diego nuförtiden. Hittade ett par låtar som jag gillar skarpt. Tänker dock inte skriva det här, för då kommer André med sina; Elin du är vit. Haha. So, that's it. To bad your you, ni missar något ska ni veta. ;D

Elin

Done

Ok, I'm back. Jag har haft en seg vecka. Trött som stryk och extremt uttråkad. Så jag har kollat Alias. Varenda lediga minut har jag legat och sträckkollat. Nu är jag klar. Med alla 5 säsonger och jag undrar nu vad jag ska göra. Lustigt hur man lever sig in i saker. Häromdagen kom jag på mig själv med att undra om nån på ICA var en hemlig spion som varenda dag räddade världen undan bomber och kärnvapenhot. Tur att jag är färdig nu, för annars hade jag väl också börjat med att säga "Copy that" in i min handled. Eller smugit runt hörnen på köttdiskarna. Det vore nog en syn. Iallafall, nu är jag klar och kan börja göra något vettigt med min tid. Förslag? Jag har tråkigt.

Elin


Springdepression

De senaste dagarna har jag varit hemskt trötter. Solen har visat sig hur gott som helst, men jag har bara gäspat, och gäspat och gäspat så mina käkar nästan hoppat ur led. Förutom det så mår jag prima. Fast idag sa två personer (oberoende av varandra) att jag förmodligen drabbats av vårdepression. Låter läskigt. Haha, låter himla seriöst och skulle det nu vara så att jag drabbats av det, så är det en högst mild form. Men nu ska jag återgå till att vara trötter, stay out of trouble everyone!

Elin

Tranemo

Inte varje dag man åker till Tranemo. Vad man nu ska där och göra. Men jag ska dit och kolla på träningskläder och gummistövlar. Just letting you know.


Elin

RSS 2.0