Rock me like a hurricane!

Oj, hemma at last. Denna dagen har varit ett evigt flängande. Dagen startade med att jag vaknade. (Dööööh.) Gav mig av till gymmet, handlade lite mat och sedan lagade jag lunch. Stefanie, Henrik och jag drog till Fashion Valley där de hade en massa sminkningar o dyl gratis idag. Jag har blivit sminkade hela TRE gånger idag. Första gången hade tanta inte en aning om vad hon gjorde. Jag hade två blåtiror istället för två fina ögon :P Andra gången var det fint, men lite fööööör mycket brunkräm. Hej fejk! Tredje gången gillt hos Chanel där jag fick en fin aftonsminkning. :) Handlade en klänning och en tröja. NIiice. Of course one Hollister and one Billabong. Oj.
Kvällen spenderades nere hos Sherri. Tog en promenad ner med Luscious och vi hade middag, drinkar och boardgames. Jag är ruskigt bra på att nynna. Han inte mer än till andra tonen och Josh hade redan gissat "Here I am, Rock me like a hurricane!". Vi förlorade dock. Inte mitt fel ;)

Hm, kanske ska berätta om igår. Stefanie och jag hamnade hos min granne. Trevligt. En kille skulle flytta ut så vi var där och sa hej och hej då. Alltid trevligt. Mycket mer hände inte. :P

Imorgon blir det en lugn dag. Nattinatt! Mamma jag ringer imorgon. Om ni inte är hemma igen, GRATTIS PÅ MORSDAG! Puss älskar dig!

xoxo
Elin

Bonding w/ the neighbours.

Borde egenligen skriva en snutt för att hålla er sysselsatta, men jag är så trött så jag vet inte var jag ska ta vägen. Tip, sängen. Nu ska Luscious och jag sova. GODNATT!

xoxo
Elin

Snygga skor...ska vi k----a? (K3 ftw!)

Okej, jag vet att jag är lite tråkig det senaste med att bara snacka musik och visa videor, men jag är inne i en period där jag lyssnar mycket på musik. Det får mig att må så mycket bättre om jag har en hård stund. Igår hittade jag Robbie Williams - My way och man kan inte annat än att ge mannen stående ovationer. (Marco, jag har nog fortfarande DVD:n med Robbie Williams och sin konsert från Albert Hall i min byrå uppe nånstans om du är intresserad;) Och idag var jag inne på youtube en sväng till och hamnade på Michael Jackson. Med risk för att låta tjatig och säga det som resten av världen redan konstaterat. Han var talented. Shame. What a shame. I like him.
En liten spelninglista kanske mamma? Jag måste verkligen skaffa mig det där kontot på Itunes så jag kan ladda hem musik igen. Börjar kännas tråkigt med gammal musik på ipoden...

3oh3 - Don't trust me
Lil Wayne - Make it rain
Pink - Dont leave me
Sean Kingston - Fire burning
FM - girls on the dancefloor
Lovestick - Lady Gaga
Soulja boy tell'em - Turn my swag on
Jesse McCartney - How do you sleep
Jeremih - Birthdaysex 
 
Säkerligen glömt någon menmen.




Iallafall, ikväll träffade jag Stefanie. Vi var på Nordstrom och Macy's och självklart Hollister. Hittade ett par Elinskor på Macy's från O'Neil. NIiice shoes. Like I needed them. Not. Iallafall, nästa vecka ska vi på hud consultation. Dem ska ge oss tips m.m om våra hudar och smink mm KUL!!
Nu ska jag sova.

xoxo
Elin

Svenskt

Usch vilken dag. På frågan what have they now done svarade jag; hällt ut en hink med vatten på golvet. Yeeey. Daphne har varit i sitt esse idag. Avvänjning av nappen (jag vet, låter som en drugaddict) är hon tjurigare än någonsin. Jävlig också. Är det inte det ena så är det det andra. Om inte hink med vatten på golvet så är det att dricka vattnet ur hundskålen. USCHA! Och Dylan, honom ska vi ju inte tala om. (Skrikit konstant sedan imorse och ska självklart på det hela härma storasyster...)
Efter denna lyckliga dag drog jag på bio med Dana. Vi såg Night at the Museum - Battle of the Smithsonian. Haha, ett semåste. Garva så jag itne visste vart jag skulle ta vägen. Idag har jag även youtubat Roxette heeeeela dagen. Svenskt ska det va'!

Först när jag såg det här;


Insåg jag hur mycket mina fötter är snea. Haha, kolla vad snea dem är när jag snurrar och har mig. Btw, detta är min dancefinal. Vi hade så himla kul den veckan på träningen och under provet. :D Nu är jag klar dock. Slut. Finito. End. Haha.

Förresten. Dylan har sina underbara stunder, kollar bara denna filmen:


Och sist men inte minst. En film från Sea World. SHAMU SHAMU!


xoxo
Elin

Eftersläntare

Fick lite fler bilder från i lördags.


Seriöst den bästa bilden. :D

I belieeeve att vi skulle vända bilden upp och ner så att det såg ut som om vi hängde upp och ner, jag förstod mig inte på det hela så jag sa;

Let's do like this instead.
Clever Elin.

xoxo
Elin

Memorial Day-weekend

Spännande. Jag har haft fullt upp. Som jag kanske berättade igår var jag på grillkalas. Här kommer lite kort. :)


We love hats.
Oscar, Katie, jag och Mike. :)

Skitgott att sitta vid elden utomhus hela kvällen, vi gjorde smores :D Dock blev det lite kallt framemot slutet. Bilden talar för sig själv.

Niiiice night.

Idag har Sherri och jag varit på stranden. Skitgött och sedan bjöd hon mig på grillat igen innan jag började jobba ikväll. Så nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på att filmerna ska komma igång på tv:n.
Soo looong!

xoxo
Elin

Ja, men jag gillar att ha halva ansiktet som en tomat.

Daphne och jag var ju som sagt på Sea World imorse. Det var najs, men Shamushowen blev döden för mitt ansikte. Kom hem i eftermiddags och insåg att jag såg ut som en tomat. PÅ HALVA ANSIKET, resten var så där lite lagom. Efter det drog jag på ridlektion till en häst med pms, men instruktören sa att det var hästen. Jag red kanoners sa hon. Alltid kul att höra, men Bella var inte lika lycklig, hon tvärnita och hade sig. Nåväl, dem får väl ha en dålig dag med.
Efter det var jag bjuden på bbq hos min mass communication kompis Sherri. 40+ och trevlig som få. Alltid kul att någon kan ge mig en vettig stek här i landet. Inte blev det helt fel av att hennes granne är en handsome guy från Peru. Han joinade oss förövrigt resten av kvällen. Nu är jag i säng och trött som få. Imorgon ska ni få se kanonsnygga bilder.

puss och godnatt!

xoxo
Elin


Pics

Ja nu har jag lagt in ett fåtal bilder från tiden sen Sanna åkte. Enjoy!


Förbereder kalas :)

Haha jag skrattar varje gång jag ser hunden :) Vill säga: VARJE dag!

Gissa min favoritaffär. Hint: det börjar på H.

Guess who loooooves lollipops?!

No need of make up här inte :D

Haha störtskön kille. :)

xoxo
Elin

Ok Ok, now I'm back.

Så här tre adaptar och en sladd senare är jag back on track. Vet inte vad Gateway tänker med, men av någon anledning har jag fått tre adaptar denna veckan. Bra att ha ifall dem andra två går sönder eller vad? Kloka jänkare det där. Iallafall, nu har jag en fungerande dator igen. :)

Igår hade jag min sista final. I hip-hop. Det var en ruskigt kul final och jag kommer saknar den lektionen, vi hade så fruktansvärt skoj! En i min grupp ska skicka filmen till mig så ni ska få se min final. :D Haha!

Ikväll blir det kanske Sea World, annars film :) Imorgon ridlektion och Sea World med Daphne. Sedan barbequuueeee! När vi var ute efter mass  communicationklassen i onsdags så åt jag en minihamburgare som dem beställde in, den var så himla god! Jag råkade ge ifrån mig en njutningsljud och förklarade att jag inte ätit nötkött på ett par månader. Vips så var jag bjuden på en stor stek på lördag. Niiiiice. :D Haha. Så det ser jag fram emot :D

Lite bilder från de två senaste veckorna kommer sedan :)

xoxo
Elin

Finals

Denna veckan har jag tva finals i mina tva kurser. Haha. Skickade precis in min paper i mass communication och kanner mig nojd. Haha, Sanna hade nog ett ganska sa intressant samtal med mig igar, for mitt i alltihop skriker jag: Sanna vanta lite, satans idioter som inte kan kora bil!
Dom kan inte ens flytta pa sig tre millimeter sa att jag kan komma forbi ;)

Fick som sagt bara halva sladden till min dator sa nu far jag vanta ytterligare 3-5 dagar innan jag ar tillbaka pa heltid igen :P

Tills dess;



"Don't trust a ho, never trust a ho, cuz a ho won't trust me"
Haha, love love love it! I must admit.
Peace out!

xoxo
Elin

Hur kan du vara så hjärtlös?


American Idols bästa deltagar i år. Bara att förvandla Kanye West's Heartless till denna underbara akustiska versionen är ju bara för bra.

"He plays the piano too?! OMG!"
Vad jag sa till mina värdföräldrar när jag fick reda på att han både spelar piano och gitarr. Dem planerar att skicka in en kontaktannons åt mig till honom ;)

xoxo
Elin

I'm bääääck!

Yes, idag fick jag min dator. Problemet är att dem har glömt att skicka med halva strömsladden så försvinner jag igen beror det på att jag inte kan ladda min dator och väntar febrilt på sladden. Mutter, dem som låg på plussidan igen. Nåväl, kan iallafall berätta att jag fått ett helt nytt tangentbord och en ruskigt ren skärm. :)

Dans finals ikväll. Nice. Daphne's födelsedag med. Missar restaurangbesöket b/c of my final. Meeeen jag överlever utan god gourmet mat. :D Haha.

I'm starting to get really tired of maygray. And then there is June Gloom. Maaaaaaah vill ha sooooool!

xoxo
Elin

17 Maj

Idag har vi haft barnkalas for Daphne. Hon hade fatt bjuda in nagra av sina vanner och samtidigt kom slakt for firande. Halv atta var jag uppe i morse for att hjalpa till med forberedelserna. Dylan och jag var nere pa Von's och handlade is till hinkarna och sedan blaste vi upp ballonger med helium utav bara den. Han med ett samtal till min kara mor som gav mig den goa nyheten att hon ska ta en vecka semester nar jag kommer hem. Vad gott det ska bli att ha mamma hemma en heeeeeeel vecka med mig! :D
Snart ska jag ivag pa aupairmote. Vi ska vandra i Balboa Park. Battre det an att sitta hemma hos Pius med en flaska vatten och lyssna pa honom. Haha, men innan dess maste jag fortsatta med min paper som har due pa onsdag. Jag har skrivit tre sidor, behover 2 till och da maste jag aven leta upp nagra artiklar som stodjer det jag sager, eller nat liknande. Haha.
Vart ju aven bjuden pa 17 maj firande av ett par norrman, far jag svar pa mitt sms kanske det blir lite senare, annars glad syttone maj! ;)

Oj just det ja mamma! Pussa och gratta Casper fran mig ;) Det ar ju hans fodelsedag ocksa!! Haha.
Nu ska jag fortsatta dromma mig in i varlden om One Tree Hill. Spannande season finale tomorrow!! Yeeey! Och jag kommer ha tv pa mitt rum! ;) Haha, lite kan gora en lycklig har i varlden.

xoxo
Elin

Have mercy!

Denna veckan medans barnen har sovit har jag kikat pa Sabrina tonarshaxan och Huset Fullt. Niiiice. Men nu kara vanner far ni ha talamod, for jag har fatt ett mejl om att dem har skickat tillbaka min data till mig, sa vilken dag som helst ar jag back! Niiiice!

xoxo
Elin

Halla har?!

Vart ar alla kommentarer om att man saknar mig nar jag inte ar aktiv? Trodde jag skulle vara grymt efterlangtad, men icke da. Den enda som hade skrivit nagot till mig pa facebook var Sannas mamma. Haha, tydligen ar jag inte sa saknad har pa internet anda ;)
Fortfarande ingen egen data. Jag lever och har traningsvark. Ajsingen!

xoxo
Elin

Kan ju inte annat...

...an att bli glad av denna;
Sean Kingston - Fire Burning (on the dancefloor)


Hos Reija

En liten halsning fran mig. Jag lever. Har skickat ivag min data nu sa nu kan jag inte vara sa aktiv. Men ska forsoka uppdatera sa att ni vet att jag lever. :) Har varit pa workout nu iallafall, gott gott. Igar red jag igen.Gick kanoners faktiskt och nasta gang ska jag fa testa en annan hast som tydligen ska vara en riktigt hoppstjarna ;)
Har hittat en app till min ipod som gor att jag kan rakna kalorier och checka in med min workout and stuff. Haha, skitkul ju, nu ska har bli trana av :)

xoxo
Elin

Not agaiiin.

Nu är sladden till min data paj. =/ Jag ska skicka in hela skiten till Gateway så dem får fixa skiten. Jag är arg. Iallafall, om ni inte hör av mig särskilt mycket inom den närmsta tiden så var icke oroliga. Det är bara den rosa skiten som strejkar.

xoxo
Elin

Nöjdare meterolog får man leta efter.

Idag på nyheterna kunde man se rapporter från den stora skogsbranden i Santa Barbara. Den enda som verkar excited över det är väderleksmannen som smilade sig igenom hela reportaget. Nöjd kille.

FM - Girls on the dancefloor Niiiice, haha, gillar den på nåt vis Goooer. En annan är Keri Hilson ft Kanye West - Knock you Down Också nåt jag rekommenderar. Jag har en hel lista jag kan rabbla upp nu. Jag önskar så att jag kunde ladda ner hela min goa lista. Jag nöjer mig med youtube tills dess.

FM - Girls on the dancefloor
Keri Hilson ft Kanye West - Knock you down
Sean Paul & Rihanna - Break it off
Flo-rida - Sugar
Dj Felli Feel - Feel it
3oh3 - Don't trust me
Lil' Wayne - Make it rain

Kan ju inte lägga ut alla videor här, så ni får själva gå in på youtube. :) Idag har vi målat med färg här hemma. Mycket intressant upplevelse. Speciellt när mer färg hamnade på mig än på pappret. Nice. Hade lektion ikväll. Pratade om att Madonna gett ut en bok som hette Sex. Vet inte om jag vill se det innehållet.


xoxo
Elin

Cinco De Mayo

Det är den 5 maj idag. Något som ska firas enligt amerikanarna. Jag har inte en aning om vad det går ut på och jag hörde även av en att mexikanarna inte firar det speciellt mycket heller. Men det finns alltid anledningar enligt amerikanarna att fira något. Jag kanske ska införa lite firande av Sveriges nationaldag här i krokarna. Vore något det! Iallafall det var mysigt hemma hos Dana's vänner Kolman, Dave och Kent. Kent var duktig inom nåt kampsport aktigt och han sa att jag hade bra avstånd när jag slogs. Haha, inte en aning om vad han snackade om. :P Maten var god, sällskapet trevligt. Det var även några där som hette Samantha och William. Han hade målat sina tånaglar rosa och gröna och gillade mina blå. Självklart glömde jag kameran... Nu ska jag sova. Waaaaay past my bedtime.

xoxo
Elin

(Sannnnaaaa babeee, missss yooou!)

Baouda baouda

Fick en liten minnesflash från de dagarna mamma, Marco, Emmy och jag var i Smögen. Emmy hade nyss börjat prata och när vi skulle gå ner till stranden var det det enda hon skrek: Baouda baouda! (Bada bada med lite dialekt ;) Min lilla Emmy. Jag kommer snart hem :)

Haha, jag fick ett läckert kort av André igår. Berlinresan. Bleka, trötta och allmänt förnöjda, eller vad säger du Jenny? ;)


xoxo
Elin

Äntligen!

Jag trodde aldrig att denna dagen skulle ta slut! För det första var jag och släppte av Sanna på flygplatsen. Nu mamma förstår jag hur du kände när du släppte iväg mig. Jag hade nog lite samma känsla idag. Usch, det var hemskt. Veta att min allra bästaste kompis här i USA skulle åka ifrån mig. (Inte för att det kommer gå någon nöd på mig här. Hallå SOL!) Men ja, Sanna jag kommer sakna dig något så grymt.

För det andra (min lärare Peter talade om att man inte kunde ha ett det första utan det andra) smet Luscious idag när jag var ensam hemma med sovandes barn. Yeeey! Precis vad jag behövde. Jag var ett vrak idag kan jag tala om innan hunden hittades igen. Suck. Denna dagen tog på krafterna, så nu efter ett bootcamp, lite mat och One Tree Hill ska jag sova. Äntligen.



xoxo
Elin

Hundjäveln är hemma

Tur för honom det.


Hundjävel

Jag har tappat bort hunden.

Lättnad

Jag har haft denna låten på huvudet i säkerligen tre dagar. Har inte vetat vad den heter eller nåt. Det enda jag visste var att det  var något med "I make it right". Haha, sökt och sökt.. Nu hittade jag den. Men den heter "I make it rain". Haha. Jag gillar den. Den är med Lil Wayne mfl. Jag är nöjd.

xoxo
Elin

Lyssna på låten här.

Men hur svårt är det här?!

Jag har haft ett blondt ögonblick igen... Utanför Bar West igårkväll vid bilen väntade vi på att Dana skulle komma och låsa upp. Dock var en ruta nedvarvad så jag sträckte in armen och låste upp, med kommentaren; Men hur svårt är det här?! Och ja, larmet gick. Big time!


Nu bilder


Dana och jag

Sanna och jag. Lätt skönaste kortet för kvällen!
(Observera killens Björn Borg-kallingar. Norrman.)

Sanna och jag

Norrmannen Magnus, Sanna och jag.
Obs, vi kollar hans kamera och posar samtidigt. Ingen bra kombination...

Avslutar med partypingland herself.

xoxo
Elin

Bar West

Vart ute ikväll. Bilderna kommer imorgon då mitt internet inte hänger med nu. Nu ska vi nana gott gott. :)

xoxo
Elin

Levnadstecken

Ville bara tala om;
 
Att jag fortfarande inte fått någon knorr Marco.

Jag har inte lika ont längre mamma. (Det där med att mammor ska blåsa på det onda funkar lyckligtvis via Skype också;)

Mina polkagrisar är slut pappa.

Sängen nu, skriver mer imorgon då mera tid finns.

xoxo
Elin

Translation:

Just wanted to tell you;
Still haven't got a pigtail.
I'm not in that big of a pain anymore mom. (The thing that mom's always blow on the hurting part is working through skype too!)
My peppermintcandy is all gone dad.
No bed, more tomorrow!




RSS 2.0