Chickflick

Jag och min katt kollar på en riktig chickflick. Ah, Hollywood kan sina saker. Haha.

Soccer

I soooo totally agree!!!!!



Girly stuff

Nu ska jag visa er mina vänner lite tjejgrejjer. Jag köpte lite nytt smink idag. Aqua-inspirerat. Himla coolt. Jag har nu ljusblå fingrar och fick med mig en annan coral-färgad nagellack hem också. Men här mina vänner ska ni få se på sminkningen jag fick till. :D

Hallå här.

Klockan är endast 8.40am och jag har redan hunnit varit inne och vända i Borås. Nu är det bara till att hoppa i jobbarkläderna och sedan ner och knega mina 4 h innan jag kan slänga mig i brasse-stolen i trädgården. Wihooo!

I'm not Bossy, I just have better ideas

Puckat av mig. Lovade att köra min syster till sjukhuset halv 7 imorgon. She better be nice to me after this. Haha. Sleep tight!

Monday morning

Måndag. Igen. Det är extra jobbigt att göra sig i ordning och tänka på att man ska jobba heeeeela dagen när man har haft en så himla bra helg. Hallå här, jag vill ha semester året om. Helst sommar också. Det hade inte varit fel. Jag borde flytta tillbaka till San Diego, då funkar ju det där med sommar året om iallafall. Yepp.
Plus, brände fejjan i solen i helgen, så himla attraktivt att se ut som en satan kräfta i fejjan på jobbet. Särskilt när vi har röda skjortor. Hahaha, hej missmatch. ;D
Hittade en grushög.

Yuck

Min katt fick för sig att spy i trappan innan. Inte ok. På tal om katter. Igår när Carro och jag åkte runt på alla grusvägar stannade vi uppe hos hennes farmor (mormors syster) och jag ställde ner väskan i 3 minuter. Jag gick en bit bor och ser hur en katt kastar sig mot väskan och vänder upp rumpan mot min väska. Sprut. Jaha, en hankatt. Han markerade revir. Gissa vad min väska stank senare i bilen...

Bara en liten parantes.

Btw, Jag har ALDRIG i hela mitt liv träffat människor som har varit lika bra på att söla som jag är förut. Jag är imponerad av hur folk kan vara lika gresiga som jag. Wihooo!

Tonight I'm not takin' no calls, 'cause I'll be dancing

Sorry för mitt frånfälle, men jag tog mitt pick och pack i Fredags och drog till Falkenberg. Midsommar i Falkenberg säger jag bara. Niiice. 
Vi, Carro, Martin och jag, kom ner strax innan 3 i fredags eftermiddag och vad skedde då? Jo, vi kastade fram brasse-stolarna och korkade upp flaskorna. Solen stekte och ja, vi hade inte bråttom. Caroline och jag skulle sedan bara ner och känna på vattnet, max en lilltå. Vi har ganska stora lilltår gissar jag på då vi var blöta upp till hakan när vi kom tillbaka. Efter en stund kom de andra också, Johan, Affe, Ankan, Bylander, Tobias och säkert fler. Vi kokade lite potatis och slängde fram sillen. Nubbarna kom och även visorna, grannarna applåderade till och med när vi vart klara. Grannen grillade, Carro skrek; "Vad fan är det som stinker bränd gris?" Grannen; "Förlåt det är nog jag, fast det är oxfilé..." Haha. Nice, men inte nog med det. En stund senare känner Caroline en doft till och ropar igen; "Nu stinker det dö gris igen!" Då står grannens man där och ursäktar sig. Bra på den. Vi drog senare till Grottan då vi inte kom längre med taxin. Eller snarare, Carro fick inte plats, så vi gick. Två andra åkte taxi 200 m och ringde sedan och frågade vart dem var... Haha. Ännu senare skulle vi in till stan för att leta upp de andra som åkte i första taxin. Bara jag och Martin och ett okänt par kom med taxin. Carro och Tobbe gick hem och de resterande kom in senare till city. Var inne på Harry's i en kvart (hann kissa) sedan blev Affe utslängd. Han ansåg det som en bra idé att hoppa över en mur/disk full med glas och sedan landa i ordningsvaktens knä. Hängde med han för lite käk innan vi drog hem halv 2. Sov. Lördag. Sooooooool hela dagen. Kräfta på kvällen. Back to Kinna, grill, film, sova och sedan en herrans massa körandes på grusvägar idag. Fråga mig inte varför. Och sedan lite stek i solen nu i eftermiddags. Tycker jag lyckades sammanfatta det hela ganska kort ändå? Har ni någonsomhelst hum om vad jag gjorde i helgen? Ja inte satt jag här iallafall! Back out in the loooovely weather. Jobbar imorgon, så ska njuuuuuuuta av sista strålarna innan jag går tillbaka in i betongklumpen imorgon.
Smell you later!

The Navy Base

Flaaaashback.

När jag skulle ut till Coronado Island en gång i somras, så fick jag vad min kompisar kallade "enkel vägbeskrivning". Jag kommer till och med ihåg vad gatfan som jag skulle svänga vid hette. Orange Street. Jag körde och körde och körde och körde, men inte om det någon fucking Orange street?! Vet ni vart jag hamnade? Vid the Navy Base. Från ingenstans dök det upp en stor grind, med en lika stor vakt. (Hans bössa var inte liten den heller) Jag vevade ner rutan och bad om ursäkt för jag var totally lost. Vet ni vad det lustiga var? Han hade släppt in mig om jag inte sagt något. Varför? Därför min värdpappa hade jobbat därute en gång, så lilla Mini Coopern hade en dekal som släppte in mig på Navybasen. Coolt! Jag hade ju kunnat ta en liten rundtur där ute och flirtat med pojkarna ;) Men vakten var snäll och förklarade den "enkla vägen" för mig. Ok, den var ganska enkel, om det inte varit så att Orange Street från början hette nåt helt annat och sedan mynnade ut till Orange Street. Lätt för mig att veta? Nej.
Elin


Mini Coopern, bilen med skillsen.

Wine

Jag fick ett litet mejl idag. Varsågoda, ta för er av tipsen ;)

"Hej!

Jag som är kunnig när det gäller vin, har några tips som jag gärna delar med mig av inför fredag.


Först och främst skiljer man mellan röda och vita viner:
Lättast skiljer man dessa båda vintyper från varandra om man skvalpar ut en skvätt på en vit bord
sduk. 
Det vin, som lämnar en lila fläck efter sig, är ett rödvin. Riktiga kännare kan på bara smaken avgöra om vinet är vitt eller rött. 
De vita vinerna smakar i regel ättika medan de röda smakar stämpelfärg. Man kan alltså genom att suga på en vanlig kontorsstämpel och
sedan jämföra smaken med ett vin, konstatera om detta är rött eller inte.

Till fiskrätter, såsom fiskbullar och matjessill föredrar de flesta vitt vin, medan man till kötträtter såsom falukorv och sylta bör ta ett rött
vin. Portvin är ett vin som man serverar i porten. Har man inte någon port, kan man bjuda på det i trappuppgången eller i hissen.

Om man själv ska bära hem sina flaskor från systembolaget gör man klokt i att köpa ett lättvin, så man inte får för mycket att kånka på.

Till vilt bör man välja något vildvin, medan man till grillat och annat vidbränt kött serverar brännvin. Renstek sköljer man ner med renat.

Saker som är svåra att säga när du druckit för mycket vin:

- Oöverträffat
- Innovativt
- Preliminärt
- Kvastskaft

Saker som är väldigt svåra att säga när du druckit för mycket vin:

- Västkustskt
- Konstitutionerad
- Substantiera
- Tillvägagångssätt

Saker som är i stort sett omöjliga att säga när du druckit alldeles för mycket vin:

- Tack, men jag vill inte ha sex.
- Nej, ingen mer sprit för min del.
- Ledsen, du är inte riktigt min typ
"

Now I'm that bitch and you're just a clown

Mer förvirrad människa får ni leta efter. När klockan ringde idag satt jag en bra stund och funderade på vad det var för dag och varför min klockan ringde. Haha. Seg om något. Träningsvärk idag med, körde mitt egna lilla skivstångspass i trädgården igår efter min löprunda. Aouch. Nu folks, I'm outtie, gotta go workie!
Elin

The Police

Igår när jag kom till jobbet stod det 3 poliser utanför personal-ingången. Jämte satt en snubbe som hade tagit en cykel. Polisen frågade mig lite frågor, sedan rådde de mig att låsa min cykel också. Det bästa med det hela; det var banne mig en snygg polis som pratade med mig. Haha, Svenljunga har fått en handsome looking guy till polis! Det ni, här händer det grejer!


Firetrucks!

Vi fick besök av brandbilarna idag.


Var ju tvungen att fåna mig vid brandbilen ;)

Nej, det hade inte hänt nåt, dem grillade i våran trädgård. Haha.

Emmy och jag :)

Lite blyg för brandgubbarna :)

:)

Videon till California Girls kom ut nyligen. Jag tyckte den var lite rolig ;)

Shop 'til you drop

Jag hade rätt om denna dagen. Jag har gått som i en dimma, skittrött. Tur att det snart är tisdag. Nya tag. Och jag är sugen på en ny klänning. Yes I am, jag har tydligen inte tillräckligt av dem ;) Tur att det är lön denna veckan. Behövligt inför midsommar. Då ni, ska jag ner till Falkenberg med CarroBarro och hennes gäng. Gött. Det ni, med lite sol kan bli kanon! :)
Elin

Mondays

Jag har sovit på nåt konstigt vis inatt, så nu har jag nackont. Yaaaay! Eller inte. Måndagar säger jag bara, detta kan bli en kanoners en. Or not. Nu, work. Take care, try stay out of trouble, ey? ;)

Dynamite

Lite gött att vakna till på morgonen. :)

Canada

Det kom in 3 stycken idag och handlade som var från Canada. Dem frågade en massa på engelska och jag svarar. (Of course.) När dem sedan var klara frågade ena tanten mig om vi läser engelska i skolan för att jag pratade så bra engelska. Ja, det gör vi svarade jag, men jag bodde ju i San Diego, CA i ett år. "Oh, that explains it all!" svarade hon då och gick. Haha skön tant.


1-2-3 Fanta och rosé

Sikken helg. Helt slut. Synd att jag ska börja jobba om 30 minuter. Haha. Jag var hos Lauren igår. Betyder att det alltid händer nåt gött. Typ, mitt nya nickname; ICA-Elin. Vet inte om jag ska vara bedrövad eller smickrad, haha! Hepp, hinner inte mer. Peace out!

Memories

Nu ska jag lägga upp en massa facebook statusar som fick mig att gråta av skratt. Enjoy! :)
Sherri fick mig alltid att skratta. :D

:D

Jag tog över Henrik's nummer när han åkte hem. Det var inte bara Alisa som trodde det var Henrik som ringde.

Happy bday in it's own way :)

If anyone remember what I meant with this, please give me a call!

Aaaah, I DO miss it!

Inte alltid så lätt.

Same with this one, what the heck?!

OMG, the most hilarious night ever!!!

Bootcamp was the hardest thing ever!

Please don't.

Exhausted.

Jag vet vilka som kommer vara tröttast imorgonkväll när hela bröllopsjippot är över. Speciellt om dem springer hela rundan runt. Haha, poor fellows.

Anonym

Someone has commented on my blog as anonymous, but I'm sure I'll miss you too, 'cause I sure do miss Target! ;)

Från och med Du

Lyssnade lite på Oskar Linnros (snubben i Snook) nyss och det var ganska gött, som Jenny skulle sagt. På mycket bättre humör nu, dock kvarstår mitt uttalande om att visa är riktiga klöthuvven.
Elin

Idiots

Att det kan finnas så satans dumma idioter i världen. Kom in en kund helt förskräckt, för det var någon som hade lämnat sin bebis i bilen och den gallskrek. Solen skiner och tänk er; bastu. Hade jag inte hittat föräldrarna hade jag gått ut och pangat rutan. Stackars unge. När vi hittade dem sa dem inte ens nåt. Bara till varandra: "Hämtar du honom eller?" Sedan sa en kund att dem hade varit inne i butiken i minst 15 minuter. Kötthuvven. Jag är arg.

Ruuuuuumpaaaa!

Haha, jag hörde Sean Banans låt Rumpa för ett par dagar sedan. Man kan ju inte annat än att skratta. Shaka den för Sean Banaaaaaaaaan! Det var bara det jag ville. For now.
Elin

Inte okej.

Som min vän sa; "Jag har fortfarande inte greppat varför ni börjar klockan 6 på ICA." Trust me, det har inte jag heller... Nighty night!!

Cupid Shuffle

Jag ska banne mig starta en egen lite tradition på kalas. En som jag lärde mig in the great America. Det är en dans. Den kallas Cupid Shuffle. Skitkul när man är många. Så hörrni, ni hörde det här först. Cupid is the shit. Haha.

Stackhouse

"When this thing blows over you can go out and not get laid all you want too!"
Haha.

Stackhouse

"When this thing blows over you can go out and not get laid all you want too!"
Haha.

Alejandro!

Behöver jag säga en gång till att jag ÄLSKAR Bruno Mars och Billionaire? Tänkte väl det.

I scream, you scream, we all scream for ice-cream!

Jag gillar att jobba på ICA de dagar dem demar nåt gött i butiken. Idag var det en tjej som demade glass. Jag tror nästan att personalen var dem smakade mest. Iallafall vi i delikatessen, vi har kekat glass hela eftermiddagen. Ett tag stod tre stycken vid glasståndet och smakade. Hahahaha. Samtidigt stod moster min 5 m längre bort och provade meloner innanför tröjan. Ja, personalen på ICA är normal. Welcome!
Elin

I hit the jackpot ch-ch-ch-ching!

Kom på en sak. Hemskt vad dagarna blir långa när man inte jobbar hela dagen. Klockan är bara kvart i 7 och jag har jättetråkigt. I vanliga fall brukar jag ha en timma eller nåt kvar att jobba. Haha. Someone amuse me? Annars kommer det komma sådana här små tråkiga inlägg var 10 minut när jag kommer på något som enligt mig själv är ruskigt kul. Dit, dit vill ni inte gå. He he he.
Elin

Glee

Åh, tänk om man ändå kunde sjunga. Då skulle jag gå med i en kör och sjunga arslet av folk.

Crazy

Jag börjar ärligt bli lite rädd för mig själv. Ok, att jag pratar lite med katten då och då...(Okej ganska ofta) men när jag helt ärligt står och pratar med mig själv och även svarar skrämmer jag mig själv lite grann. Denna veckan har 2 kollegor frågat om jag pratat med dem eller med själv. Just nu kom jag på mig själv med att prata med min sminkväska. Igår skällde jag på tomatlådorna inne i kylen. Jag klassar mig själv nu för officiellt crazy. Just letting you know.
Elin


Galen, jag?

Inget gott betyg

Jag sjöng lite här nyss. Och min katt for i taket för han blev så rädd när jag började sjunga. Inget bra betyg alls.
Haha.
Elin

All about you

En regning dag som denna gör denna låt mig på redan bättre humör :)

Rain

Jag hade nyss den absolut bästa och sämsta idéen någonsin. Jag gav mig ut för att springa. I regn. Helt underbart då man blev sådär barnsligt blöt och bara kunde skölja iväg all stress och tristess. Samtidigt, fy fan för att springa i regn och bli blöt med tunga kläder. Haha.
Nu ska jag snart ner och jobba. Igen.
Elin

LOL

Årets bästa felskrivning.

HAHAHA!

*Henrik heter egentligen något annat. ;)


Sweetness

Vadå bringing back some ol' and goodie memories?!?!

Pannkakskyrkan

Letade mig in till Lauren's nya lya i Borås igår och hade det lite sköj. Hamnade först på Trädgårn där det var Reaggekväll. Där var även resten av kusingänget från syskonskaran Dennis. Nice. Sedan bar det av till Harry's. På vägen dit lekte jag inte nudda sandlådan. (Hela gågatan i Borås är en enda stor satan sandlåda!) Hade lite problem ett tag med en snäll herre helped me out. Sedan träffade vi på Pannkakskyrkan. Seriöst!  Dem gav oss pannkakor, och där tjötade jag lite med Ulf som jag helt otippat träffade på. Lauren's kommentar: "Pannkakskyrkan? Det är en kyrka i min smak!" Harry's...där tog nån jävel min tröja!!!!!!! Mupp. Sedan ja, hälsade lite på Josefine. Och på Macedonken träffade jag på en trevlig herre i grön T-shirt. Han ville ha med mig hem. Men jag följde troget med Lauren hem igen ;D
Om ni ville veta vad jag gjorde igår.
Elin

Proomqueen

Idag är det två årsedan vi var på bal. Kors i allsindar vad tiden går.
Jenny och jag.

Favoritbilden på Luscious och mig :)

Harmony väntar tvillingar btw! :)

Sofie's och min roadtrip till Borås ;)

Har man kul så har man! Jag vet inte hur många gånger vi hörde Billionaire den kvällen! :)

Elin

San Diego, Lindbergh Field, please!

Jag satt och kikade lite på flygbiljetter till mitt kära SD innan. Enkel resa kostar runt 6-7000 kr just nu. Helt ok faktiskt. Nästa sommar är det jag som flyger till mitt andra hem ;) Saknade stranden lite idag när jag låg i trädgården här hemma. Jag menar, här, får jag stirra på satans kalhygge. I SD finns ju iallafall surferdudes att lägga ögonen på. Har jag turen här kommer en ekorre och spatserar förbi, blir jag varm kan jag skölja mig med vattenslangen. I SD där, där finns en underbar strand och ett helt hav! Oh ja, jag ska åka, definitivt! Någon förutom Sofie som är på? ;) Jag kan locka med heta dudes på stranden(eller kvinnliga sådana om ni känner så), Vegas och sol! Haha, fasen jag är bra på att sälja. :P
Nu ska jag ut och rusa i skogen. Eller ja, rusa kan jag ju alltid försöka till, jogga stillsamt är mer verklighetstroget.
Elin

Morgonrutiner

Jag är värdelös på att tag i saker. Jag har lite småbråttom idag eftersom jag måste gå ner till jobbet. Vad gö jag få? Jo jag sätter mig här och glider runt. Haha. Kan ju tala om att jag finally came around att ge blod igår. Jag har Sverige näst vanligast blodgrupp. 0 +. If you wanted to know. Nej jag måste verkligen resa på arselet nu. C ya!
Elin

Dream on

Sing with me, sing for the year
sing for the laughter, sing for the tear
Sing with me now, if it's just for today
Maybe tomorrow, the good Lord will take you away.

Gillar låten skarpt. Har varit ute och sprungit idag. Det ni! Imorgon gör vi ett nytt försök till att ge blod.

RSS 2.0