Ursäkta frånfället

Ok, I'm back. Vi har inget bredband, och ingen orkade köpa nytt refill till det mobila vi har. Men nu tog jag tag i det. Saknade Spotify alldeles för mycket. Hehe, så ja. Nollningen är över och idag startade skolan. Himla mycket information som skulle in på en och samma gång. Himla jobbigt. Haha, har inte gått i skolan på 2 år och så helt plötsligt är man heltidsstudent igen. Hej och hå. Nåväl, i lördags var det finsittning och alla körde all-in. Vi hade bland annat köttbullepicknick i våran hall här hemma när vi kom hem. Helt normalt. Inget konstigt där. Finsittningen var kul, först buffe och en massa tal etc, sedan vidare in på Kåren för dans. Bra avslutningen på det hela. Innan allt avmaskerade sig våran Straffmästare, General, Sergeant och alla som varit utklädda under nollningen. Himla konstigt att se dem utan. Nu ska jag nog ta tag i mig själv och gå ut och springa. Ja ni läste rätt. Springa. He he he.
.
Nollemarkeringarna, lite röda i fejjan efter en dag i solen.

Finsittningen, jag, Ulrika och Sara.

She got me

Jag sa i föregående inlägg att Straffmästaren inte skulle vara glad på mig idag. Jag hade rätt, bara det att dem kidnappade mig klockan halv 2 inatt. En klasskompis och jag blev bortförda med ögonbindel och fick gå på dubbeldate. Med hela staben samlade runt omkring oss. Dem hade fixat allt, kex, druvor, cider och tända ljus. Vi fick dansa tryckare (med 1 m avstånd) och lyssna på en saga om de 3 små grisarna. Sedan skulle killarna läsa en dikt också. Ja, det var en trevlig timma. Haha, halv 3 var jag hemma igen. Ingen i huset hade hört något. Lol.

Straffmästaren

Låt oss säga så här. Nollorna har "ingen sexualdrift what so ever!". Det är en av reglerna under nollningen. 2:orna håller stenhårt på detta. Ganska kul att se hur dem kämpar för att den verkligen ska följas. Speciellt under Kårpuben mm. Idag hade mina klasskompisar fått en massa straff under lunchen (jag och två klasskompisar kekade hemma hos mig) med bland annat att poppa popcorn. Straffmästaren hade varit lite arg och sagt att det var en Sjuknolla som inte hade följt regeln kvällen innan och haft roligt med en Lärarnolla. Guess who? Jo jag klart, jag hade stått för nära min ena sambo. Haha. Så hon var sur. För att sedan toppa det hela mötte jag henne utan min nollemarkering när jag gick och handla. Hon kommer inte vara glad imorgon. Aj aj aj.

På't igen

Alltså, jag hade fått tillbaka min röst någorlunda. Så åker jag tillbaka till Nollningen och skriker igen. Jag har inte vågat prata idag, men har en känsla av att rösten inte vill vara med. He he he. Or not. Vi har registrering idag.

Se där ja

Imorgon åker både cykel och kaffekokare med på tåget. Låt oss alla hoppas att regnet inte står som spö i backen när jag ska cykla från station och hem sedan. Vore inget roligt. För övrigt gillar jag Christina Aguilera's I'm not myself tonight. Sedan en annan sak, min sista dag på ICA i Svenljunga idag. He he he. Jag kan den valsen nu. Nu kör vi på Maxi. Haha.

Just the way you are

Finns det seriöst något bättre än youtube? Jag älskar att leta runt efter goa covers på mina favoritlåtar och se videos på allt och inget. Kan lätt sitta i ett par timmar och lyssna. Kan man ana att jag har städat ut mitt rum och inte har något annat att göra än att sitta på youtube? :P
.
Till exempel denna, Come back home med Shawn Fisher. Lite småmysig att lyssna på. :)

Exhausted

Jag vet inte när jag senast var så här trött. 4 dagar av flyttning, nollning och kalajsande är exhausting!
I onsdags flyttade jag ner till Halmstad. Bor numera med; Anton, Mattias, Simon, Markus och Leo. Härligt litet gäng vi är där i villan. Först nu i helgen har alla rum blivit klara så det har varit lite rörigt, men vi har ju knappt varit hemma. :) I torsdags startade Nollningen. Oj. Den är helt sjuk. Alla program har sin egna stab, innehållande en general, en sergeant och en straffmästare. Dem har makten över oss och utsätter oss för alla möjliga saker. Allt från att steka bacon på backen (Vi är baconet...) till att tävla som krabbor i diken på stranden. Man blir helt hjärntvättad av skrika dagarna i ända. Nu när jag är hemma för att jobba mina två sista dagar har jag fått häva min impuls att skrika "Goddag högst ärade General!" ett flertal gånger. Igårkväll var det Nollepub och då var det kalajs på schemat. Trots det var vi hemma halv 1. Det är inte en människa som orkar! I fredags var jag hemma kvart över 9 och trodde jag skulle vara tidig. 5 minuter efter mig rumlade mina sambos in, minst lika trötta. Finns inga ord att beskriva hur trött jag är. Därför ska jag nu sova, imorgon kommer ju självaste Borås Tidning och ska intervjua en. Inte varje dag det sker! He he he.
Oh just det ja. Jag har fått en cykel. Niiiice. Den åker med på tåget på tisdag. Me likey!

General Dux de Lux

Alltså, det finns inte en chans att jag ska kunna beskriva vad jag håller på med just nu. Nollningen är något helt hysteriskt. En vild mix av skrik, sång, lekar, straff, spel och gemenskap. Mer kan jag nog inte skriva, för då somnar jag över min dator. Inte bra. Den som vill ha mer detaljer får banne mig ringa! ;) Natti

Check

Första natten; check! Har sovit någorlunda bra faktiskt. Men van som jag är av att vakna i normal tid vaknade jag kvart i 8. Inte normalt någonstans. Haha. Idag är det nollning, ska bli intressant... haha.

Ser man på

Då sitter man här. I Halmstad, nyinflyttad. Har träffat 4 av mina 5 sambos. Alla är killar. Haha jag är ensam tjej. Kan bli intressant. :D Nu, sängen!

Ser man på

Då sitter man här. I Halmstad, nyinflyttad. Har träffat 4 av mina 5 sambos. Alla är killar. Haha jag är ensam tjej. Kan bli intressant. :D Nu, sängen!

Skvallerkärringar

Jag har idag lärt mig att killar är lika duktiga på att skvallra som vi tjejer är. Fast dem är mycket enklare att tysta ner än vad tjejer är. Haha, bara att hota dem lite grann så håller dem käften Preeeeetty easy. He he he. Ingen vill reta mig, för dåååååå. I'll kill you! ;D


Doppa

På facebook skulle jag uppdatera min status och skriva "Dan' före dopparedan" men sedan mindes jag hur mina gamla klasskompisar skämtade om att doppa. Och då lät det helt plötsligt som att jag skulle ut på karljakt imorgon. Så jag skippade den frasen och skrev nåt annat. Känns bättre nu. Haha.
(Insåg precis att jag skrev the D-day på fb och det kan ju lika gärna betyda Doppa det med. Fuck, jag kommer inte ifrån det. Haha.)

Patience

Hm, tisdag. Och vet ni vad? Imorgon. Flyttar. Jag. Ser man på! Ska tala om att det är väldigt svårt att packa ner alla sina grejer i lite väskor. Yes it is. Jag har hållit på i flera dagar och är fortfarande inte klar. Haha. Men imorgon måste jag vara klar så. Just get on with it.

Nervöst sammanbrott snart?

Sakta men säkert börjar nervositeten komma smygande. Jag flyttar i övermorgon!!!!

Queen

Hela helgen har vi lyssnat på Queen och Scorpions. Hur gött är inte det? I like it.
.

The hat

Fann detta ganska lustigt. Jag fick på mig förra årets födelsedagspresent. Och den satt kvar. Har nu kilat runt i huset med denna vackra skapelse på huvudet. Grannen gick förbi och jag fick en något förvirrad blick. Förstår inte varför? Har inte alla sådana här mössor?
.

Sjuan

Jag behöver/vill åka till IKEA. Nån med bil som känner sig manad att hänga på?
Sedan så har jag varit i Kinna hela helgen. Nice, igår bowlade vi (jag fick 2 strikes, första gången i mitt liv det hände ;) sedan hamnade vi på nån weirdo hemmafest hos grannen till Carro och Martin. Liveband i trädgården är tydligen vardag där. Sedan kom det fram en snubbe till mig och sa; men det är ju Elin!! Aldrig sett snubben i hela mitt liv, och han började prata om grisnäsor som var uppochner vända så jag börjar undra om han bara lyckades gissa rätt namn. Haha.

Pokerface

Igår var det fredag. Jag är ung, så vet ni vad jag gjorde? Caroline, Martin och jag stannade hemma och spelade kort. Till klockan 02.00. Partypeople! Haha, det var faktiskt en rolig kväll som var lugn och skön. Behövs det med. Speciellt med min magkatarr (Jag har visst stressat och varit lite orolig det senaste), Martin med sin förkyldning och så Hypokondrikern herself; Caroline Larsson. Sjuan blev ett spel vi återvände till. Vi körde först till 500, jag vann. Sedan till tusen. Jag förlorade hårt. Sedan kom jag aldrig tillbaka. Imorse åkte jag på stryk igen. Först till 500. Inte min dag helt enkelt. Haha.
Sedan undrade jag nyss med varför det var så mycket bananflugor i mitt rum. Anledningen; min syster tog med bananlådor hem till mig igår, och lät bananplasten ligga kvar i lådan. Yummie! Nu ska jag fortsätta röja bland skräpet. Ttyl!

Ibland förvånar jag mig själv

Nåt är på gång. Men vad? Inatt åskade det stoll. Vet ni vad jag gjorde? Sov stoll! Jag vaknade två gånger av mullret, men somnade om igen. Vad är oddsen?! Senast det åskade sprang jag in till grannen som en och annan liten unge. Haha, it's a miracle! Jag kanske var så trött efter röjet på mitt rum. Oj oj oj, det ser fortfarande ut som en krigszon, fast en mer organiserad sådan.

In my closet

Jag rotar lite i min garderob och gissa vad jag hittade längst in? Min beach-towel från San Diego. Men det var inte det bästa, utan vet ni vad det var? Att den luktade San Diego! Jag är i extas och går runt och luktar på en handduk. Okej, känns lite patetiskt nu när jag skrev ner det. Haha, men sån är jag!

Mac & Cheese

Mac & Cheese, long time no see. Jag älskade mac&cheese, jag åt det varje gång barnen åt det. Haha, det bästa; det är så himla simpelt. Macaroner, ost och lite mjölk. Yummie in my tummie! Alla övergav mig här idag. En kväll då jag är ledig, ja då drar alla iväg. Haha. Så jag sitter i min ensamhet och äter mac&cheese. (Det tål att sägas fler gånger! MAC & CHEESE!!) Drar mig lite för att gå upp och ta tag i rummet...

Fuckin' A

Jag ska rensa ur mitt rum. Så himla keligt det är. Minns ni hur jag drog på det i USA? Hur det rummet såg ut med kläder ÖVERALLT och lika mycket grejer. Hur har jag lyckats med det igen?!?! Bra fråga.. mitt VISA-kort har ju inte direkt gått varmt de senaste månaderna. Haha. Bara kanske lite.
Så här såg det ut när jag kom hem.

Halmstad

Jag ska nu bli Halmstadbo. Nice. Mitt rum är; kannooooon! Inte jättestort, men jag har en gigantisk garderob!!!!! Hehe, jag är nöjd. Ska inhandla mig en säng, så småningom, och ha en massa fluffiga kuddar. Sedan att jag måste skaffa ett skrivbord och hyllor är en helt annan femma. Inte alls lika kul att handla. Nödvändigt ont kallas det.
Sedan det där med ICA. Haha, det finns 2 Maxi i Halmstad, och tror ni inte att jag lyckats ringa den 5 km bort och inte den som ligger granne med mitt hus? Klanten Elin är i farten. Haha men har jag tur kommer jag iallafall få extrajobb. :)
Nu har jag en massa att planera. Och packa. Suck, hatar att packa. Bara att hämta bananas lådor på ICA.

Land of Confusion

Den som ärligt kan säga att denna musikvideon är bra, var god räck upp en hand. Nu. För övrigt är låten ruskigt bra. Bara så vi har det på det torra.
.
Genesis - Land of confusion

12 hours

Jag kör en sådan där 12-timmarspass idag. I delikatessen, gissa vem som kommer lukta skinka ikväll..?

(Jag ska även på intervju på ICA Maxi imorgon i Halmstad. Men det är göööött!)


Kääääss dag

Nu, verkar det börja lösa sig. Dagen som började helt kasst blir nog ganska bra. Jag har två rum på gång som jag ska ner och kika på på onsdag. Sedan hörreni, har jag även pratat med ICA Maxi i Halmstad. Gissa vilka som blev imponerade av mina kunskaper?! He he he... Alla extra pengar jag kan få. Yes please!

In your face

Jag är sur. Och lite arg. Dem strök mig från utbildningen i Kalmar för att jag kom in i Halmstad! Jag som ordnat boende och allt i Kalmar, och betalat första hyran. Surt!!!!!!!!!! Nu är det ju bara att börja leta i Halmstad. Mutter, någon som känner någon i Halmstad? Plussidan; inte långt hem och jag kan komma hem och leka oftare. Haha! Inte alls fel, nej nej. Får inte deppa ihop nu utan ta nya tag. Imorgon, måste nog sova först. Mutter. Jag är aaaaaarg!

Söndagsångest

Ok, nu är jag hemma igen. Denna gången ganska så permanent. Eller tillfälligt, beror på hur man ser det. Börjar jobba imorgon igen och jag är inte alls sugen. Kan bara tacka och bocka Failorin (aka Caroline) för gästvänligheten. Haha. Imorgon börjar jag jobba igen. Sedan om 3 veckor(!!!!) börjar jag skolan. Hjälp! Mycket ska hinnas med; IKEA, flyttlass, eeeh. Ok, det var nog det, men iallafall! Jag är ett nervrak. Jag är nervös! Nice.
Minns ni förresten min vän Sherri's hattsamling i San Diego? Hon tyckte ju att jag skulle skapa en egen och gav mig en stor blå, hårig hatt i födelsedagspresent. Nu har jag utökat samlingen med en badmössa som ser ut som en tuppkam. I like it! I'll show you a pic later on!

I'm off again

Det är bara till att precis komma hem så man hinner packa om. Nu åker jag till Varberg igen, fast bara en natt, så det ska ni väl klara utan mig? Right? Goodie goodie! Ttyl!

In the archive

Jag hittade 2 bilder från mina sista dagar med mina hostkids. Och jag gillar dem skarpt.
Daphne
Dylan

Honey, I'm hoooomeeee

Nu är ni allt glada va? I knew it! Och vet ni vad? Det regnade inte en enda gång i Varberg. Jag är nöjd. Jag brände mig till och med i solen. Men nu ska ni få höra;
I tisdags drog vi ut med en båt och åkte ring efter. Himla skoj, men samtidigt var det det läskigaste jag gjort. Första gången jag åkte, åkte jag med Martin. Det fick fint, dock ramlade jag av två gånger. Haha, men det var kul. Andra gången åkte jag med Carro's bror, Tobias. Då hände nåt, vågorna blev större! Och farten ökade. Haha, enda jag minns var att jag skrek världens dödsvrål. Haha, för sekunden efter for vi in i en mastodontvåg och det tog stopp. Upp flög jag, gjorde en volt(!!!) och ramlade raklång på magen ner i vattnet. Aouch. Vilken tur att vi hade flytvästar, för jag blev helt domnad efter plasket. Haha. Kunde inte riktigt simma på en stund. Sedan kommer Martin och hans pappa upp jämsides med båten och skriker: "Rör er inte, det är fullt med brännmaneter runt er!!". Haha, jag har aldrig skyndat mig så fort upp ur vattet som då. Iallafall, nu i ett par dagar efteråt har jag haft lite ont i mina muskler. Nu är det mest högerlåret som ömmar kvar. Det var ju det som fick smällen. Jag har varit lite mörbultad. Ja.
Annars har vi bara kekat och spelat volleyboll dagarna i ända. (Ok, en och annan drink också;) Haft det gött. Lekt gul bil-leken. (Varför förklarade jag den för Martin och Carro?!) Kollat på film hos Affe hann vi med också. Se där ja. I'm back home.

Get out of the gutter...

...med andra ord lämnar jag Svenljunga idag för ett par dagar igen. Denna gång är jag snäll och talar om vart jag tar vägen, så ni slipper oroa er. Snäll jag är va? ;) Denna gången drar jag till Varberg. Även om vädret ska bli piss så kan man ju inte sitta hemma när man är ledig. Am I right? Right?! Soooo, so long suuuuuckers! ;)

Yummie in my tummie

Blir man inte glad?!

H Wood - Could it be you

Auburn ft Iyaz - La la la

Glasses

Skrållan är en cool hund. Haha, watch that dog wearing my glasses! ;)


Paycheck

En kul sak igår. Min granne kom in och handlade, tog ut pengar från mig i kassan och sa: Dem är till dig. Tänk om varje kund som handlar gjorde samma sak. Fasen vad rik man skulle bli då. Det hade jag gillat.

Just the way you are

(Vågar jag än en gång hylla Bruno M här? Didn't think so...)

Cleaning up the mess

Måndag. Och jag är ledig heeeeeeeeeeeeeeeeela veckan! Den sitter allt störtskönt i kistan. Jag städade precis hela huset alldeles själv. (Johanna städade toaletterna, men det behöver vi ju inte nämna...) Nu luktar allt gött igen. Det enda kvar nu är två packningar på mitt rum som ligger på golvet. Inte så nice. Stockholms-högen i ett hörn och helgens grejer ligger i andra. Inte alls sugen på att gå upp dit, så jag stannar nog här.
Jag insåg en sak igår. Är det dagen efter är det inte alls kul att byta panten på jobbet. Speciellt inte den med alla burkar som luktar gammal öl. Bad idea, bad idea. Yuck! Och vi lyckades ta oss igenom hela lördagen utan ett enda kort. Och jag som hade massa nya kläder på mig. But trust me, det var snyggt! ;D

Hut hut hut!

Utgång i Göteborg igår. Det var längesedan jag hade så roligt under utgång. Det blev aldrig tråkigt, haha. Vi var på Excet, och det var väldigt förvirrande där inne. Man kunde gå i tusen olika trappor och tusen olika rum och ja, vilse gick man. Haha. Musiken var goer och ja, nice kväll. Firade Carro's pojkvän som fyller år imorgon. Vi var nog ett gäng på 8 pers som slutligen gick ut. Innan dess var vi inne en sväng på Liseberg och körde 5kamp. Mer om det behöver vi ju inte nämna... ;)
Idag är det mindre roligt då jag jobbar mellan 3 och 8. Men sedan är jag ledig en vecka till. Gött, då blir det nog lite Varberg tror jag.

Imorse såg vi världens sämsta film. Helt kass. Den enda bra grejen är att nu har vi lärt oss hur man ropar ordentligt när man spelar american football. :P "Blue 21, blue 23, ready? Hut hut hut!" Nu kan ni med.

I'm bäääääck!


RSS 2.0