Tired

Nu är jag trött. Har ju i stort sett inte sovit ordentligt på två dygn. Jag längtar tills ikväll då jag ska sova. Kanske tillochmed ska ta en liten nap nu. Hm...får nog bli så innan vi drar till stranden. Trött Elin checkar ut, see ya!

Play the music maestro!

Nu, musik från mitt älskade San Diego. Dessa låtar gjorde min resa!
.

Kesha - Blow

Lupe Fiasco - Show goes on

Okej, det var ganska många låtar, orkade inte fler. Haha. Så ni får nöja er med mina favoriter så länge ;)

To travel

Äntligen hemma! Flygresan som skulle gå så smidigt och snabbt, i förhållande till hur lång den kan vara, fick sig en liten oväntad turn i London. Började med en timma försening i San Diego. Strax efter start tog jag mina magic pills, somnade efter dinner och sov i ca 4 timmar. Nice. Landade i brådska i London, sprang för att hinna med min connection flight, en snubbe mötte mig till och med utanför gaten. Trots det missade jag mitt plan...och snubben säger till mig att det inte går några fler till Göteborg idag. Trött, sleten och allt så höll jag nästan på att börja gråta. Jämte mig stod en svensk flygvärdinna som h örde mig svära (haha) och hon sa till mig att det alltid går flyg från andra flygbolag. Snubben tog mig till hjälpdisken där min bästa vän satt. Han gav mig en biljett på nästa flyg till Göteborg, två timmar senare. Nice. Fick även en biljett så att jag fick gratis käk. Mumma!

Efter en laxbagel med creme cheese somnade jag på en bänk, kramandes min handväska. Gick till gaten, boardade planet. Där fick vi beskedet att det var kö till startbanan pga regnoväder. En timma efter utsatt tid kom planet iväg. Vart lite skakigt, men jag landade på svensk mark igen 22.55. Snacka om resa. Men nu är jag hemma och ska i ett par dagar kämpa med min jetlag. Suck, har sovit 4 timmar inatt. Yaaaay!!! ;)

Aven solen har sina flackar

Sitter just nu och skrattar at mig sjalv. Reija och jag spenderade min sista dag pa stranden. Jag smorjade mig, men har brant mig...sa ser ut som en kokt krafta. Niice. Det roliga...jag var noga med att smorja mitt arr pa armen efter nyarsraketen...och nu har jag en vit flack pa armen, for den solkramen funkade alldeles utmarkt. Haha. ;) Imorgon ar jag pa resande fot igen, hemmat denna gangen. See you then!


Midsommar

Midsommarhelgen ar over. Hoppas ni har firat ordentligt. Sjalv firade Reija och jag Midsommarafton med att sighseeinga runt i San Diego, lunch pa IKEA (KOTTBULLAR!!!) och roadtrip. Hehe. Imorgon hoppar jag pa planet hem till Sverige igen, sa tisdagkvall landar jag i Svea Rike igen. Tank att 3 veckor gick sa fort. Hujedamej, snart pensionar ju!


What you got

Jag vet inte hur manga av Sveriges bloggare som har forsokt sig pa en musikkarriar. En hel del. Och dem har sugit appung. Gissa da min forvaning nar Dessie faktiskt har lyckats gora en lat som gar att lyssna pa. :) Nice.


:)


Mina pluttar :)

Daphne :)

Dylan :)


Sour like a lemon

Jag ar sur. Extremt sur. Jag fick Underkant pa min lakemedelstenta. Den sura biten; jag hade svarat exakt likadant som tva klasskamrater, och bada tva har fatt godkant. Varsta ar att jag kan inte kolla vad som ar fel forran jag ar tillbaka i Halmstad. Snacka om frustrerande. Oooooooh.


Sweet meeting


Mina underbara sma alsklingar!


Count on me

Jag ar i en liten Bruno Mars-bubbla, sa ni ska fa en liten mysig lat av mig. Enjoy!


Every moment is a Kodak-moment!

Nu kommer lite bilder igen. Nu nar Sanna akte sa fick jag lite egentid med datorn, enjoy!

Min man Bruno. :)

:)

Bruno :)

Hur manga svenskar behovs for att oppna en Helium-behallare? 4...and it still didn't open..

Mel, me, Julie, Ali and Amber

Playing Buzz. :)

Cutting up the Swedish Strawberry Cake :)


Picbomb

Lots to do here i San Diego. Darfor kikar jag bara in lite snabbt med liiiite bilder.
.

Going to Mel's graduation.

Night out in PB.

"Larde" Sanna och Frida att surfa.

Bruno Mars konsert!!!!!!

Out walking Buddy. :)

Dansar till Party Rock Anthem med Frida.

Biljetter till Bruno! :)

Phone-girls. Haha.


Pacific Beach

Alooohaaaa! Ikvall ar det utgang nere i PB som galler. Sanna, Frida och jag har dratt pa partystassen och snart gar taxi Levin ner mot PB. Vi ska keka middag och sedan lite drinks maybe. Igar var det Mel's graduation och josses vad roligt det var! Helt otroligt vad likt det var alla amerikanska filmer! Ni ska fa se bilder, da jag kommer hem igen. Nu, ingen egen dator, bad idea. Saaa ni far halla er tills jag kommer hem. Adios!


Concert

Oh, guess who's excited?!?!  Idag kopte vi biljetter till min kara BRUNO MARS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OH LALA! Just wanted to let you know.


Jetlag

Klockan ar 6.46 tisdag morgon, och jag har varit vaken i cirkus 2 timmar. Harligt det ar med jetlag. Haha, slocknar strax innan 10 pa kvallen och sen sover jag som en liten gris. Igar hann jag med en nap pa 2 timmar ocksa. Snacka om trott tjej. Gar inte riktigt att beskriva hur jetlag kanns, men jag hoppas det har over snart, for att behova sova pa eftermiddagen som en och annan pensionar ar inte riktigt min grej. Haha. Idag ska jag ner till my old neighbourhoods Pacific Beach och hanga med Sanna, lite bad, lite surf, lite shopping. Niiiice. Sedan ikvall ska jag svanga forbi min van Sherri och saga hej! :) Nu kanske man ska keka lite frukost, lite smatt hungrig. Haha. Adios amigos!



San Diego

Jag ar framme, i mitt kara San Diego. Nu kommer jag inte vara sa aktiv har, men ni vet att jag lever! Xoxo

June 5th

San Diego, ready or not, here I come!!!


(Grattis Johanna på 18-årsdagen!!!!!)

Resfeber...

...med råge!!!! Imorgon mina vänner är dagen här. San Diego here I come!! :D
.

24 hours

Jag är trött. Så trött att jag har tagit tre(!!!) powernaps idag. Igår gick Sara, Ulrika och jag till Bull's där vi mötte upp lite klasskompisar och kekade en ruskigt god middag, lite vin klart på det. Senare flyttade vi min säng o dyl till min nya lägenhet. Jösses vad mycket roligare det är efter lite vin! ;) Sedan bar det iväg till Caféet där vi träffade grymt mycket folk från alla staber etc. Hade sjukt kul och Ulrika och jag var hemma klockan halv 3. Blev lite senare än vad vi först hade tänkt oss med våran "myskväll". Haha. Uppe med tuppen imorse för att cykla hem till huset för flyttstäd. Dammsuga, våttorka och packa det sista. Mitt vemod jag har kännt idag är utan dess like!! Sagt hej då till två av mina sambos och lämnat in nyckeln. Hemma i Svenljunga klockan 3. Snacka om händelserikt dygn. Därav mina tre powernaps.

RSS 2.0