Mjuc

Mjuc-gasque igår. Blev lite väl bra, cykelturen hem var lite spännande! Iallafall, SJUK klädde ut sig till Maskin och tvärtom, så SJUKt kul hade vi. :) Trevligt folk och härlig stämning:) Mindre trevligt idag, haha, huvudvärken Allan bl a...
.

Sjuk levererade igår :D

Not the Same

Sitter och kollar på 112 - På liv och död. ÄLSKAR det programmet, man får verkligen motivation till att fortsätta plugga!! :) Emellan avsnitten lyssnar jag på denna, min nya favorit:)
.

Not the Same

Sitter och kollar på 112 - På liv och död. ÄLSKAR det programmet, man får verkligen motivation till att fortsätta plugga!! :) Emellan avsnitten lyssnar jag på denna, min nya favorit:)
.

Powernap

Det mest underskattade som finns är eftermiddagsnaps. Fast jag tar lite för länge. Haha, jag får lite svårt att vakna till sen. Haha. Detta är en ovana jag la mig till med när jag var hos Reija. Man tar alltid nap där. Haha. Mmmmm vad det
är gott att sova. Nu ska vi bara piggna till så vi orkar träna sen.
.

Saknar mitt gäng lite idag.

Morning has broken

Solen skiner och jag är någorlunda pigg. Man ska ju inte klaga så lite som vi är i skolan. Typ 2 gånger i veckan...desto mer arbete här hemma... Nåväl, I'm off! Have a good day!

"...när lördan kommer vill jag ta mig ett rus!"

Nej inte denna helgen. Den var så lugn och skön! Lite plugg, lite mys och lite förkyldning. Haha. Inatt har jag sovit så illa då jag hostat hela natten. Uscha. Nu biblioteket för mer plugg!

Lost and found

Hittade lite bilder som ingen fått se än :)

Hur sergeanten kunde sett ut.

Inte direkt lika...

Finsittningen :)

Elin fixar!

KulturKungen var törstig. :)

Maskin försökte ta våran flagga, maskin ska egentligen älska sjuk. Tveksamt här ;)

Solstooooooool!

Liten regnskur.

Pluggheeest

Pluggsöndag idag. Det innebär pyjamas, mystofflor och myströjan på. Kaffekoppen i ena handen och datorn i andra...typ. Man tar ju lite enstaka pauser, eller ganska många. Jag har lyckats diska och röja lite här hemma. Har fått på gamla godingar med Gavin DeGraw och nu är jag inne på Per Gessle. Lustigt hur allt detta kan vara roligare än att skriva om labprover till njuren och de endokrina organen...
.

YrPelle

Haha, snacka om yr. Förkyldning gör mig alltid lite lost(lite mer än vanligt) och kaffe på det. Haha, bra kombination. Skulle snurra runt och ta ut mjölk ur kylen, får en riktigt yrselattack och sätter mig nästan på rumpan. Är man tragisk eller tragisk? Haha.

ÅH! Igårkväll hade jag en riktig myskväll med grabbarna Grus. (Mattias och Markus) Vi var och kekade mat på en mysig restaurang och sedan bar det av till huset för film. Sen började min näsa täta på och min röst försvann sakta men säkert. Sen att man var trött på det gjorde ju inte saken bättre, jag hamnade i skrattanfallet a la bigmayor! Jag älskar mina grabbar Grus och de kan få en att skratta till tusen. :) Bra kväll!

Sick and tired

Som sagt, inte min tur denna veckan. Har fått världens kanonförkyldning, yippiekayey! Sedan för att göra det hela lite värre lyckades jag spilla ut ett helt glas med vatten över hela golvet. Fast, ska kanske se det från den ljusa sidan, nu behöver jag inte skura det. Haha. Usch, I need to study, men orkar inte, mitt huvud bultar! Så nu ska jag återgå till att kolla gamla komedier och tycka synd om mig själv.
.

En Elin på bättre humör och med lite rundare mage. Haha.

Somebody call 911

Denna veckan har jag inte haft världens största tur. Först pajar min telefon och nu idag sprack min älsklingskudde. För att citera Ross från Vänner: "Why does bad things happen to good people?!" Bara en liten frågan. Men sedan sätter jag på 112 - på liv och död och inser att mina problem inte är så stora längre. Inte ens min hosta är tillräckligt annoying. Snacka om att få studiemotivation, när det är allt det i tv-programmet jag vill ut till!! :)
.

Snyft.

No shit Sherlock

Vet ni vad en lärare förklarade för oss idag?! "...skillnaden mellan illamående och kräkning är att vid illamående känner man obehag, men vid kräkning har man uppkastningar." Nehe? Säger du det? Läser vi till sjuksköterska eller dagisfröken?!

For my Juliet

Julia, du frågar alltid efter recept. NU DU!!! Jag gjorde världens godaste grej idag!! (Minns inte om du äter fisk, vilket jag innerligt hoppas just nu att du gör!)

Det är fisk gjord i ugn. Jag använde sejfilé. La upp den i en ungsform. Skar upp rödlök, la runt om, samma med paprika, champinjoner, körsbärstomater och räkor. Gjorde en sås av matlagningsgrädde, cremefraiche med örtsmak, dill och salt&peppar. Kryddade fisken med salt och vitpeppar. Hällde såsen över fisken och grönsakerna. In i 225 grader tills fisken är klar. Sedan får man välja tillbehör till själv. VET NI HUR GOTT DET BLEV?! MUMMMAAAA!!!
.

How?!

Hur kan man frysa när man har pyjamasbyxor, pyjamas, raggstrumpor och tröja på sig, UNDER duntäcket...? För mig är det ett mysterium...

My baby

Jag sörjer lite. Min kära älsklingbaby mobil gav upp lite idag. Skärmen gav upp. Mitt i en viktig Wordfeudmatch!! Åh, bummer! Så jag gick till affären och får den skickad på lagning. Men nu är jag bebislös i 2 veckor. Åh, bummer!! Jag har iallafall fått låna en kompis gamla Sony Ericsson, men den är inte på långa vägar lika söt som min! Åh, bummer!!! Dagens I-landsproblem everyone!

Hangoverhangout

Världens bästa mysdag med Ulrika idag. Mattias kom förbi en sväng också och vi har tittat film och kekat glass och bullar. Kan man begära mera? Tror inte det! Igår var en av de roligaste kvällarna på länge, jag var på så himla bra humör (trots att folk kallade mig tant hela kvällen, haha) och hade ruskigt roligt!
Vi satt på Bull's uteservering en stund(förmodligen sista gången) och så hör vi hur ett gäng bakom oss börjar sjunga "Ja må hon leva" och tror ni inte mina underbara vänner ställer sig upp och tar i för kung och fosterland för att överrösta det andra gänget? Det var ju faktiskt min dag!! :) Kvällen avslutades som vanligt på McDonald's med den vanliga konversationen om hur man ska äta ketchupen, eller om man ska äta gurkan i cheeseburgaren. (Jag äter min ketchup UTAN peppar. Varför förstöra den?! Och, ja, jag äter gurkan. Haha.) Nu ska Elin checka ut för idag, adiós!

The Fuzzy Hat

Godmorgon. Dagen efter ens födelsedag är alltid lite som dagen efter julafton. Haha, jag är nog fortfarande barn i sinnet vad det gäller födelsedag och jul. Trevlig kväll igår iallafall, lite friends came over och vi hade riktigt trevligt. Jag älskar att fylla år! ;)
.

Började lugn och sansat med lite paket á la Ulrikastyle ;)

Fortsatte med pojkmys i sängen. Oh la la.

Och avslutade med the fuzzy hat och lite mer snea ögon. Haha.

Pst...

It's my birthday, we're gonna party, like it's my birthday!
.


Jeremih - Birthdaysex
(Favoriten från USA) Haha.

Hair

Alltså, nåt som är bland det äckligaste jag vet är blöt hårstrån som fastnar överallt. Som nu, städade badrummet. Dammar och städar handfatet, fick flera blöta, äckliga hårstrån som fastnade på händerna. Hur äckligt!!! Euuuuuwwww! Usch, får rysningar av det. Nästan lika illa att duscha och tvätta håret. Det går an...så länge håret är fast på huvudet. Blä!
.

Är man varm om fötterna sticker man dem i skuggan. Simple as it seems. Bob i bakgrunden. Haha.

Birfffffdayyy!

Jag har ju helt glömt av att påminna er!! Jag fyller år på löööörddag!!!!! ;D
.

Födelsedag 2010

Födelsedag 2009

Hurtigbulle

Tredje veckan på plugget. 7 veckor kvar till tenta. Har redan startat tentaplugget i stort sett, huvudet är helt slut efter ett par dagar av intensivt pluggande. Tur då att jag ska träna om en timma, pigga upp sig lite. :)
.

Så ställ ner ditt glas...

Världens mest ultimata plugglåt? Haha.
.

In a better mood

Ja, pigg är jag ju inte idag. Somnade till slut strax efter 2 igår, sedan vaknar jag av sms från mamma klockan 5. (Hon har nog inte riktigt koll på tidsskillnaden USA-Sverige. Haha.) Somnade igen strax efter sex. Så ja, lite slö kanske. Men, vad gör en inte på bättre humör då än goodie musik? Just nu har jag två favoriter.
.
Yes med LMFAO och denna goding:

Cobra Starship ft Sabi - You make me feel

Sleepless in Halmstad

Det här med att inte kunna sova gör mig rent ut sagt förbannad. Jag har varit helt slut HELA dagen! Var på ett möte med after work, drog hem kl 9 för att jag var så trött. Nu så här fyra timmar senare är jag fortfarande vaken. Och vrölhungrig. Eller var...slängde nyss i mig en leverpastejmacka med fetaost och tomat i brist på gott pålägg. Hoppas det hjälper nu så jag kan sooooooooova!
.

Så Ska Det Låta

Julia oc jag har youtube-dejt. Temat verkar vara Så Ska Det Låta. Haha, det gillar ju vi. Min favoritlåt som återkommer gång på gång är För Kärlekens Skull och Himlen är oskyldigt blå. Åh. Mumma!
.

Älskar hur chockad Claes Malmberg set ut. :)

:)

Barney Stinsons svenske tvillingbror.

It's off!

Bildbeviset!

Nu ryker det!

Jag började spara mitt hår när jag bodde i USA. Idag ryker det. Orkar inte med trassel och hår som är ivägen när man rör sig. Haha, så idag, klipp klipp! Ready or not! ;)

Sore muscles

Aj, aj, aj. Ni vet träningsvärken man får efter att ha tränat första gången ordentligt på ett tag? Jo tack, den har jag nu. Jag körde en timma street dance och sedan en timma core igår. Lika med sore muscles idag. Yes indeed. Men lika gött, nu är man igång igen. :)
.

:)

Ready or not


Rolling in the deep

Alltså hur söt är hon inte?!
.

Sunkigt värre

Snacka om att ha sunkat ner sig. Skolan har börjat, jag har typ sovit i en vecka (Kind of...) efter nollningen, har ALDRIG varit så här trött innan. Men, de dagar jag inte har skola, så jag pluggar hemma, då har jag hasat runt i myskläderna och knappt lämnat lägenhet. I guess jag har vant mig att bo själv och inte träffa människor så ofta som innan längre. Haha.

Score!

Fick igår beskedet att jag fick godkänt på min omtenta. Så nu har jag klarat den två gånger! Yay!
.

Restless sleeper

När jag sover är jag något alldels särskilt. Jag pratar, rör på mig och har det ena och det andra för mig. De senaste nätterna har jag vaknat av att jag sätter mig upp, jag har vaknat av att jag pratar och ja, inatt var inget undantag. Jag skulle vända mig om och PANG, där var det en vägg. Jag lyckades smälla till hela pannan och näsan, rakt i väggen. Jag låg minsann inte mitt i sängen som när jag somnade. Vaknade imorse med lite öm näsa och panna. Haha. Mina grannar borde undra snart vad jag håller på med, för det gör jag!
.

Dessa dagar spökar fortfarande lite också. Har sovit konstant sedan i söndags. Typ. Haha.

RSS 2.0