Lampan

Igår hade vi förfest hemma hos mig innan Kårpuben. Det var mycket nice med klasskompisar och en del vikingar. (Antons klass hade Vikinga-tema på sin Gasque) Kvällen var riktigt rolig och ja, trött blir man efter en hel dag av skolan, sedan springtur och sist utgång. Jag var så trött att jag inte ens hann släcka lampan innan jag somnade. Så klockan 7 vaknade jag av att rummet var oförskämt ljust. Usch.
.
Ulrika, Sara och jag :)

Vikingar

Man blir inte annat än glad när man inför sin springtur möts av 8 vikingar utanför dörren. Det var mitt scenario igår. Antons klass skulle ha tackgasque för sina 2:or. Senare på kvällen när vi hade förfest kom dem tillbaka för mellanfest nere hos Anton. Jag öppnar dörren och ser 4 vikingar sittandes och har allsång till någon riktigt käck cowboylåt. Det går ju inte annat än att bli glad!

OTH

Jag älskar hur dem har olika versioner av I don't wanna be i vinjetten till One Tree Hill nuförtiden. Ooooh me likey!!

Liquor Store Blues

Två saker som hände idag som är lite märkliga;
.
- Fick ett mail från San Diego Public Library att mitt lånekort måste reaktiveras om jag inte kommer in de närmsta dagarna och förnyar det. Nu kanske dem slutar att skicka mail till mig om en bok som ska återlämnas, vilken jag inte ens har lånat.
.
- Hittade en ny låt av Bruno Mars vilken heter Liquor Store Blues. Varefter jag sedan läste att han gripits i Las Vegas för kokaininnehav. Ser man på.
.

Pool and beer

Checka in vad som dyker upp som nr 4 när man bildgooglar Elin Blomberg. Nice.
För er som inte ser lägger jag upp orginalbilden också, bara för att den dagen var så himla lattjo.

Tre gringos

Jag vet att ni blir avundsjuka när ser denna bilden. Problemet var; var skulle jag få plats?!

IKEA

Himla ansträngande det här med att shoppa. Eller ja, kanske inte därför jag är trött idag...Igår vart jag på IKEA med pappa i Helsingborg. Sedan kekade vi middag. Sedan råkade jag...eh...gå ut och svira med sambosarna...? Hehe oj då. Sedan efterfest hemma hos oss som slutade vid 4. Inte så konstigt att jag var trött vid 10 idag när jag skulle köra hem. (Jag dansade nyktert igår, jo då, det går!) Idag har min faster från USA och jag varit i Lerum och sedan har vi bastat här hemma och kekat gott. Inte så konstigt kanske att jag har sovit på soffan en stund... Ja, där ska jag sova hela natten, så det är lika bra att jag går ner igen och intar min plats. Natti!!

Lycka

He he he. Idag fick jag studiebidrag + 2 löner. Inte illa pinkat. Me likey!

När ska man hinna sova?

En fundering. Idag går vi i skolan till halv 6. Vi har håltimma mellan 12 och halv 4. På den timman ska vi hinna ha gruppmöte, keka lunch och springa en sväng. Ikväll ska vi ha spelkväll. När ska vi hinna sova? Haha, blir lite plugg i helgen känner jag. Yes indeed.
Jag längtar efter min strand.

Hollister

Mitt nya, nyttiga liv gick kanon, fram till dess att vi hade glasskalas här i köket för en stund sedan. Haha, men efter bodycombaten så förtjänade jag det ;) För övrigt, om jag inte har berättat det så ska Hollister öppna i Stockholm!!!! Guess who's excited!!! MEEEEEEEEE! Jag kommer åka till Stockholm för att shoppa AAAAALLLL THE TIIIIMMMEEE! Typ.

Varberget

Idag gott folk är det en sådan där underbar höstdag! Frisk luft, sol och humöret är på topp! Iallafall mitt, haha, energiknippet Elin är i farten. Allt känns så mycket lättare när solen skiner och ja, jag är glad :D Imorgon ska vi till Varberg på föreläsning. Är ni i Varberg imorgon kära vänner kan ni ju alltid höra av er ;)
Emmy och jag i söndags.

Mensa

Igårkväll kom Simon och sa att han skulle kunna bli medlem i Mensa efter att ha gjort ett provtest på deras hemsida. Man ska ha över 131 eller 132 för att vara "tillräckligt smart" och jag ville också kolla hur smart jag var. Jag fick...trumvirvel......107! Haha inget medlemsskap i Mensa där inte, men jag var tydligen smartare är 60% av befolkningen. Det ni! Blonde in my ass! ;)

Linser och bönor

Nu har jag seriöst börjat det nya livet. Jag sitter och planerar denna veckans mat lite grann. Ikväll ska jag keka linssoppa. Mumma! That's about it. Jag har inte kommit längre. Haha. Förslag på goa nyttiga saker? Please feel free to enlight me. :P

Saturday

Nu snart drar jag mig mot tåget som ska ta mig till bästaste Caroline i Kinna. Meee likey!!! Sedan imorgon blir det en sväng till Svenljunga till mamma. Visst är mammor det bästa i världen? Helt klart. Nej nu, ladda inför ikväll! ;)

Cocaine

Som alltid när man fyller år är jag på gött humör. Så då lyssnar jag på Nomy's goa låt Cocaine. Ja, jag vet att han sjunger take your life with cocaine men låten är go ändå. Och jag fyller år, så jag får göra som jag vill!! ;)

17 September 1989

Ni vet ju alla vad det är för dag idag. Inte?! It's my fuckin' birthday!!!
Förra årets utstyrsel talar väl för sig själv? ;)

Höststorm

Enda dagen denna morgonen som vi inte ska till skolan, utan till sjukhuset, ja då är det klart att de SPÖREGNAR och att det blåser storm. Om jag inte har varit krasslig innan lär jag garanterat bli det idag. Idag längtar man tillbaka till San Diego. Oh yes!

Etik och Moral

Etik och moral. Försök att skilja på dem två. Vilket är vilket, vad står för vad. Ja du, det ska jag kunna. Haha, att läsa till sjuksköterska är just nu väldigt flummigt. Det är jobbigt, men man får fokusera på målet. :) Jag vill ju vara den som rycker ut till olyckor i framtiden och då får jag ta detta slitet. Det är det värt! Haha, nu, mer plugg!
(Julia, bilder kommer. Kan inte lova när dock. Det är himla långt till sladden så jag kan lägga över bilderna...;)

Pannkakor

Åh, det var det bästa på hela dagen igår. Vi stekte pannkakor. Det var inte heller lilla satsen smet utan vi var 6 pers som skulle ha pannkakor. Haha, jag har aldrig sett ett sådant sammarbete innan. Gött blev det iallafall! :)
Läste nyss en rolig grej på facebook; I'm in love with my bed, but my alarmclock won't let us be together.
Kände lite så idag. Himla trött. Det tar på krafterna att hosta HELA tiden. Ja, hela. Usch. Men nu, frukost och sedan skolan. Take care!

Hosta

Ohhh, don't you just love när du har sådan förbannad hosta att du inte kan sova? Har vaknat hela satans natten för att jag i stort sett har hostat upp lungorna. Så idag gott folk är det ingen lycklig Elin som hoppar runt. Nej, idag är den hon med djävulshornen som hasar sig runt. So beware, eller nåt. :P

Sunday Funday

Igårkväll skulle vi ta det lugnt. Började fint med käk hemma. Mattias, Sara, Anton och jag. Sedan fick vi för oss att hänga på Mattias till hans förfest. Det gjorde vi. Sedan insåg vi hur trötta vi var, så Sara och jag kollade runt lite på Kulturnatten som var igår och sedan lite käk på Macedonken innan vi drog hem. Ganska så skönt idag att vakna och må bra. Sedan att man inte gjort många knop ändå är en annan femma. Jag testade på BodyStep. 30 minuter är väl inget tänkte jag, men tji fick jag. Himla jobbigt. :) Gött!! Nu ikväll har vi lekt lappleken härhemma. Ni vet den man skriver en kille, en tjej, var och vad och sedan vad han sa och hon sa. Det spårade ur totalt och jag har kramp i magen av allt skratt. En trillade tillochmed av sin stol, så mycket skrattade han. Haha. Gött häng. Nu måste det dock sovas, upp till skolan. :)

Friday night lights

Tonight people är det fredagsmys på Kristian IV:s väg. Ok, mys och mys, halva huset har förfest inför krogen, men vi; de tre musketörerna (Sara, Ulrika och jag) ska minsann ha fredagsmys. Imorgon ska vi upp i tid för att roadtrippa till Gekås. You heard right people. Gekås. För där har Ulrika aldrig varit. He he he. Så det ska bli nice.

Another perfect day

Jag ljuger inte när jag säger att jag rullade ur sängen idag istället för att helt enkelt resa mig upp. Har bara lilla träningsvärken i rygg/axlar/skuldror. Bara lilla. Haha, do you believe me? No? Ok, jag har stora träningsvärken. Haha. Idag ska vi ha första lab:en. Idag sak vi lära oss bädda sängar. I sjukhuskläder. Nice.

Pulvermos

I'm the masterchief. Lagade nyss till mig en pasta med stekt lax, creme fraische och soltorkade tomater ihopblandat allt i ett. Simpelt och gött. Det är min lunch till imorgon. Me likey! För ikväll ska jag ju tydligen äta fiskpinnar och pulvermos med Sara och Ulrika. Haha. På lördag ska vi till Gekås, det är ju nästan mina hemmatrakter. Nästan.

Gastrit

Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag har träningsvärk eller magkatarr igen. Himla jobbig känsla det här och hoppas på att det är första altermativet. Kanske en blandning, who knows. Får se hur läget är imorgon. Night nighty!

BodyCombat

Här ska det bli vältränat kan jag tala om. Idag testade jag på BodyCombat. Jag är helt slut, men det var så himla kul att "slåss" att man inte märkte hur tiden gick. Träningsvärk imorgon kan utlovas garanterat. Nu ska jag läsa om Omvårdnadsprocessen. Hurrrraaa!

Please don't stop the rain

Det är viktigt att behålla koncentrationen när man pluggar. (Det har jag ju redan visat bevis på att jag kan...) Därför har jag nu ett par favoritartister som jag lyssnar på while plugging. James Morrison, James Blunt och David Gray. Lugnt och fint. Inga häftiga och oväntade ljud. Nice. Så om ni pluggar; you're welcome! Happy studying!

Alla kungens män

Jag är uppskjutningens okrönta drottning. Leo och jag försöker plugga här i köket. Istället för att plugga googlar vi dödsdatum på Sveriges alla kungar. Ja, ni läste rätt. Go figure!

Plugghästen Sture

Hårt liv det här som student. Ledig idag, men inte ligger man på latsidan för det. Hela dagen, med undantag för lunch, har Ulrika och jag suttit och läst. Lite lagom trött i huvudet. Men om en timma ska jag på ett danspass för att rensa skallen lite grann. Sedan kan jag nog sätta mig ett par timmar till och läsa. Eller rättare sagt, måste. Imorgon, back to school.

Att bo 6 stycken under ett tak

Vi kekade lite marängswiss igårkväll klockan halv elva. Samtidigt körde vi lite husmöte. Lite om städning och sånt. Iallafall av någon anledning hittade vi 7 stycken smörpaket. Ska man behöva nämna att vi bara är 6 stycken i huset?! Sedan hittade vi också salt för ett helt kompani. Helt stört. Vi bestämde även att ha kryddorna gemensamt, då gick Mattias nuts och skrev upp 10 olika sorters kryddor på handelslappen. Haha.

Jenny in das house

Nu är allt komplett. Vi har bredband och jag har skaffat strömsladd till datorn. Så nu är jag back for real liksom ;) Jenny kom hit ner idag och nu har vi lite preparty för sedan mina goda vänner blir det utgång. Ja jag är heltidsstudent. Promise. He he he.

Uttrar

Alltså. Vi skulle grilla i tisdags. Den ena som bor här sa; Kan vi inte grilla utterfilé? Alla vi andra stog som fågelholkar och vandrande frågetecken. Hur ofta hittar man uttrar i affären liksom? Precis. Sedan att han ville ha ytterfilé är en annan femma. Vi får seriöst sätta upp ett svensk-skånskt lexikon på väggen.

Falukorv

Det är inte varje dag som man äter kall falukorv med ketchup, carbonara och så lite nötter. Jag förstår inte varför dem mobbar mig. ;)

RSS 2.0