Ny favorit

Daphne's favoritbok heter Olivia, det handlar om grisen Olivia (dööh) och hennes upptåg. Hiiiilllaaaaarioouuuss! Till våran stora förtjusning har dem nu börjat sända Olivia som tv-program på Nickelodeon här i staterna. Jag kan ju bara hoppas att det finns hemma med. Jag menar, något så kul borde finnas hemma. Om inte, too bad for you!

Jobbar ikväll. Ganska skönt faktiskt. Dylan somnar vid 6.00 och Daphne ska i säng strax också. Inte alltför ansträngande. Sedan kan jag göra lite vad jag vill. Typ, kolla film och keka. Fast keka har jag ju redan gjort. Nåväl, filmen finns ju kvar. Var ledig idag mellan 1.00-5.30 och då han jag med att se; Center Stage; turn it up och Guess who. Haha, första filmen är i samma stuk som Step up, dock mer balettinspirerat och Guess who var med Ashton Kutcher. Han dejtade en svart tösabit och skulle träffa hennes föräldrar. Ni kan ju bara gissa hur den gick... ;) Meeeen jag har ju sparat den bästa till sist. Eller iallafall enligt Julia och mig. Hade Julia varit här hade vi bunkrat upp med godis och cola. Julia hade slocknat i inledningen av filmen och jag hade sett filmen ensam :P Haha, jag ska se..........Harry Potter och den Vises sten. Vad jag kunde minnas hette den ...the philosopher's stone men den jag hyrde hette ...the sorcere's stone. Är inte det udda? Kanske har med britterna och amerikanerna att göra. Odd anyway. I mean, what's the diffrence?! Nu ska här glos.

xoxo
Elin

You sang me Spanish Lullabies

En rad ur Almost Lover. Oh. Den låten är nåt ni borde ta och lyssna på, med detsamma! :D
Detta inlägg är mest menat till min mamma igen som ALLTID letar ny jumpamusik. :)

Sean Paul - Give it to you
A Fine Frenzy - Almost lover
Pitbull - Calle 8
Akon - Beautiful
Alesha Dixon - The boy does nothing
Flo-Rida - Right round

Enjoy!

xoxo
Elin

Virusprogrammet var boven

Haha, det visade sig att det där extra "virusprogrammet" jag hade inte var ett virusprogram. Min värdpappa satte sig ner med min dator för en stund sedan och säger. "Eh, detta är inget virusprogram, det är ett virus." Tack och lov lyckades han ta bort det, och nu är min dator glad igen. Jag med! :) Så en varningens ord till er därhemma, dyker något upp som heter Internet Antivirus Pro, ta hjälp eller fixa det själv. Det tar sig in via nedladdningar, mail och allt möjligt via internet. Det sätter sig som ett program på datorn och varnar om att ditt virusskydd inte funkar. Jag hade tur, min dator mår fina fisken. :)

Okej, André för att runda av våran lilla kommentarturné. Jag tycker han är snygg. Punkt. :D Haha, sedan kan du räkna upp hur många andra stiliga britter du vill. :D Kan jag nu få en rad tillägnad mig i din blogg? ;)

Nu ska jag snart iväg på lektion. Daaaaaans, sedan ska jag träffa andra aupairer i La Jolla. Mysigt värre, bäst jag packar med mig ombyte och lite doftagottspray. ;D

xoxo
Elin

Tillägg

Ursäkta, folk (läs; André) blev lite förvirrade i mitt förra inlägg. Godingen heter Robert Pattinson, inget annat. ;)

Dåligt humör.

Inte nog med att min dator lever sitt egna liv denna veckan, nej idag har jag drabbats av dåligt humör också. Känner mig snarstucken och tålamodet ligger i botten. Gaaaaaah! Så då var det ur systemet!
För att pigga upp mig lite grann stirrar jag gärna på denna mannen:

Inte för att jag är beroende eller så, eller ett apatiskt fan som vissa. Men för en gångs skulle har britterna lyckats med en snygg en. Okej, Jude Law finns ju alltid också, men han är ju snart gubbe fyllda och denna godingen har kapacitet. Josefine, jag har valt en ny man. Hur går det med din Björn? ;) 
Nu ska jag återgå till mina drömmar, dem känns ju mer realistiska nu när jag är i samma delstat som folket. ;D See yaa!

xoxo
Elin

Vad vettigt kan man skriva?

Känns inte riktigt eggande att skriva något. Det händer ju inte särskilt mycket, inget skoj iallafall. Det enda roliga jag hört idag är att Sanna fått ett paket med svenskt godis som jag ska snylta av hade jag tänkt, sedan får vi ju se om Sanna någon gång släpper taget om lådan, men det är ju en annan femma.
Min data krånglar igen, denna gången är det pga av något virusprogram som jag inte ens visste att jag hade. Det går inte att ta bort, jag orkar inte betala för att ha det kvar och den varnar HELA tiden för dessa virus som tydligen finns på min dator. Men mina andra två(!) virusprogram säger minsann inte ett piss. Dags att lämna inte skrället?! Jag gillar inte dagens i-landsproblem. Jag gillar inte datorer. Jag gillar inte dagens teknik. Jag ska hädanefter bara skicka brev via posten.

Okej, det var kanske till att ta i, men ni förstår min frustration? Tack på den.

Sååå, då var det ur systemet. Vad mer har jag på hjärtat idag? Hm, jooooo, semester i april. Nice, och sedan en vecka i sommar ska Sanna och jag dra till Hawaii. Niiiiiiceeeeeee. Något man bara måste göra då man är här, inte sant? Nåväl, nu ska här pluggas. (Läs; tråkigt kapitel drar över till att ops, hur hamnade jag i Eclipse-boken?;)

Idag "pratade" jag för första gången med min danslärare. Hon sa: "Good job!" till mig. Vet dock inte om det bara är av vänlighetens skull hon sa det för att jag råkade stå i hennes väg när hon gick ut ur salen eller om hon menade det. Man kan ju alltid hoppas på det senaste. :D

xoxo
Elin

F U!

Denna söndagen försvann till drömmarnas värld. Vaknade halv tio av att Sanna (som vanligt) skriker mitt namn. Åkte hem, slappade lite medans hon hämtade sin värdfamilj. Åkte till henne med mat, standard Panda Express, kekade och kollade lite på Grease. PANG så var filmen slut och Grease 2 var på. Hm, somnade i två timmar. Mycket skönt dock. Bestämde oss för att dra till Mission Valley för lite shopping, kom dit vid 5.40, butikerna stängde 6.00. Lyckat, men jag han köpa en kjol. :) Insåg att Fired Up visades klockan 7.10 och tänkte, what the heck, vi ser den, och fick naglarna fixade fram tills filmen började. Yes, min bruna kant fick jag idag! :D Såg filmen, mycket kul! Haha, den måste ni se där hemma! Paret framför oss hade mer än mysigt, lite gulligull i biosalongen är alltid kul. Haha, pinsamt värre. Kul helg, nu ska här för ovanlighetens skull sova tidigt.

xoxo
Elin

Lördagskvällen i bilder


Sanna och jag


Sanna och jag


Sanna och jag


Vi spelade Beer-pong. Kul spel, om man gillar öl. :D

Okej, var kanske inte så roliga bilder, men dem andra bilderna godkände inte Sanna.
Pratade med älskade Josefine idag. Snart bokar hon resan till Oktober! :D

xoxo
Elin

College-kalas.

Imorgon så lovar jag att jag ska lägga upp bilder, detta var det sjukaste jag vart med om. Sanna och jag var på en collegefest ikväll. Där spelades det beer-pong och flipcup. Kul spel, och tur som jag hade spelade dem det med öl, och som alla vet gillar intejag öl så jag kom ju ganska lätt undan ;) Trevligt folk var det och man vidgar sina vyer allt mer här. Kul att dem älskar svenska accenten, man blir kallas Sweden då dem inte kan uttala eller minnas mitt namn och folk pratar norkska med en, för dem tror det är samma språk. Som sagt, imorgon lovar jag att lägga ut bilder!

Tack tack tack kääära Marcus för skjutsen, njut av tjugan och du har en tjänst innestående. (Ja, Jonathan kan få vara med och dela på den också. Säg till om ni blir hungriga eller nåt;) Nu ska här sovas, gissar jag rätt sover Sanna redan. Trötter stackarn, igen.

(Mamma, ge Emmy en stoooor puss från mig.)

xoxo
Elin

Det är lika simpelt som att cykla

Idag hyrde jag en cykel. Så Sanna och jag tog oss en cykeltur efter att jag slutade arbeta i eftermiddags klockan 3. Vi cyklade strandpromenaden bort till Mission Beach. Där har dem en rollercoaster. Niiice. :) Det var underbart att cykla igen, det var kul och den glidar hojen jag fick gjorde ju saken bara till det bättre. Vi hade stora planer för ikväll men det slutade med film på min data. Musten gick ur oss ganska fort när vi insåg att det var kallt ute och finns inga direkta inneställen för två 19-åringar. Men vi lever och frodas! Imorgon är det jobb för mig.

Saknar Sverige lite idag.

xoxo
Elin

Vad är en symbol?

Det var huvudfrågan idag på min mass communication. Det är inte en icon, för det är bilder. Det har inga naturliga kopplingar, äääähh, jag minns inte. Haha, invecklat var det, jag fattade ändå vad som sades. Proud of myself. :) Pratade om skillnader mellan dialekter, accenter, pidgins(?), slang och jargong. Jag kunde! Iallafall accent och dialekt... Guuudieee!

Neheeeeepp, Sanna och jag vart på stranden idag. Guden spelade gitarr, dåren åkte inlines(Med vissa artistiska konster) och jag flåsade lika mycket som Sannas hund. Och då ska det tilläggas att den hunden inte haft en promenad sedan födslen.

Nu ska här chit-chatas och sovas. Behövligt! Sena kvällar har det blitt, mutter, på grund av glömska m.m. Inte idag!

xoxo
Elin


Lunchdate

Snart kommer Sanna med skinka så vi kan laga lunch. Mumma! Har idag varit med Dylan hos läkaren. Han hade "Pink Eye". Vet inte vad det är, men medicin fick han iallafall. Nu ska jag plugga lite till.

xoxo
Elin

Småbarn

Daphne undrade varför grävmaskinerna var nere i PB istället för uppe vid hennes skola. Dem har ett stort vägarbete där. När jag svarade att jag inte visste sa den lilla damen:
"Maybe we should ask Pablo why they aren't at my school."  Hm, vem är Pablo tänkte jag och frågade Daphne detsamma.
"The Gardener silly you!!" Haha, jahapp, intressant människa att fråga. Haha!

xoxo
Elin

One down, four to go.

Första arbetsdagen avklarad. Måndag.
Väderstatus: Regn och rusk
Barnstatus: Ögoninflammation och skollov
Elinstatus: Allmänt irriterad och go'

Idag har vi varit på Children's New Museum. Där kunde man leka med lera, klossar och allt möjligt. Kul för barnen, gött för mig som bara behövde observera. Finns inte så mycket att göra här i krokarna en regning dag som idag. San Diego brukar ju för det mesta vara icke regnigt, så en dag som denna får man trängas med resten av stadens invånare på ett och samma museum. Niiice.

Efter jobbet drog jag ut på en joggingrunda. Jag är duktigt. Sedan stack jag till Von's och handlade ingredienser till Sannas och mina pannkakor. Mycket mumsiga blev dem, och sedan kollade vi OTH och San Diego 10 o'clock news. Det handlade om; regnet. Idag har varit som vilken regnig dag som helst hemma i Sverige. Här la dem ner de tio första minutrarna på nyheterna om regnet. Woooooow, det regnar. Imorgon ska det hagla.

xoxo
Elin

Söndag kväll

Innebär denna helgen för mig jobb. Började klockan halv 4 och slutar runt tio ikväll. Inte så jobbigt då barnen sover efter halv åtta, men kul att avsluta helgen sådär. Njaeeee. Denna veckan kommer att bli tröttsam också, Daphne är off from school och hemma hela veckan. Dock ska vi till Sea World och San Diego Zoo om vädret tillåter, men som sagt, tröttsamt. Sanna är ju ledig hela veckan så hon kommer att följa med lite överallt också, nice. :)

Vart ju som sagt i Carlsbad idag. Vi åkte ut lite grann till en butik som hette Hansen's. Mumma för mig, en maaaassssssaaaaaaaaaa kläder av Billabong, Rip Curl, Roxy och Volcom. Jag har ju tidigare skrivit om mitt beroende i dessa butiker. Oh, jag hittade en t-shirt idag som fick följa med mig hem. Välkommen i familjen! ;)

Sanna kommer om en stund, ska hålla mig sällskap, hon och 12 cupcakes. Den tösabita är inte riktigt klok. Men gott gott. Får bara ta i lite mer imorgon när jag ska springa ;) Haha, som om det hjälper.

xoxo
Elin


Minns ni boken jag lånade till Daphen av Astrid Lindgren? Here it is, mysig bok.

Dagen efter

Blev ingen bio igår pga Sannas värdmamma glömde sin handväska hemma när de åkte till flygplatsen, men vi hade två mysiga måltider istället ;D Åkte till Carlsbad och hade trevligt också. Vem vet vad dagen väntar oss idag! ;)



xoxo
Elin

Valentine's day

Började att ringa min kära mor. Kan ju lova dig mamma att min alla hjärtans dag inte blir så mycket mer romantisk än din. Sova på soffan låter väl inte helt fel? ;) Sanna och jag ska som tidigare nämnt på bio. Sedan vidare till Carlsbad. Nice. Vi har redan nu hunnit vara nere i PB och kekat frukost där vi åt första gången tillsammans. Romantiskt värre. Haha!

Igår när vi skulle hyra film insåg jag att dem stavat mitt namn fel på mitt hyreskort, hej fröken Lomberg. Visade sig dock sedan att B:et bara var lite suddigt och mannen i kassan bara tittade konstigt på oss när två trötta tjejer brister i skratt för en bokstav. Kul värre.

Nu har jag faktiskt inte så mycket mer att skriva just nu.

xoxo
Elin


Men kära syster

Du får ju ta och runda ut svängarna lite om det går för fort. Vi fick ju faktiskt en ny faster nu i höstas, eller iallafall jag. Hennes namn stavas R-e-i-j-a. Bara så du vet ;) Lite förvirrande med alla plus-släktingar. Haha.

Kom nyss hem från Sanna, det blev en lugn fredagskväll hemma hos henne med film. Sydney White hette filmen som vi enades om att se. Lite småsöt sådär, haha framförallt den ena "dorken" som påminde mig om Dylan nåt så enormt, haha.

Imorgon/idag är det Valentine's day. Sanna och jag ska på date, med de ändrade planerna får vi se hur det blir. Men eftersom mina ögon springer i kors så ska jag nog ta och stänga min rosa älskling och dra upp my blanket i fejjan och nana lite. HAPPY VALENTINE'S DAY!

xoxo
Elin

Den här dagen blir bara märkligare och märkligare.

Dagen började med solsken, sedan blev det nästan genast mulet. Lufttrycket ändrades konstant vilket resulterar i huvudvärk för fröken Blomberg. Inte kul, men iallafall släpade jag med Dylan till La Jolla där vi kollade på sälarna. (Ja, dem brukar ta sig en tupplur där.) Sedan plockade vi upp Daphne som inte hade någon lunch i skolan idag då dem bara hade halvdag. Dylan somnade 12 vaknade 3. Göööött. Fast jag var ju ledig mellan 1.30 och 3.00 så märkte ju inte så mycket ändå. Nu ikväll vart jag och sprang en sväng. Så himla skönt, och mitt i alltihopa började det regna. Nu strilar det ner. Men skönt vart det allt! Ikväll ska förhoppningvis Sanna och jag ut en sväng, pga diverse orsaker i hennes familj vet vi nu inte riktigt hur helgen ser ut. Valentine's Day tomorrow och Sanna och jag ska på date ;) Nu ska jag ringa min faster.

xoxo
Elin


Nöjd tjej!

Ni vill inte se mig ensam i bilen...

...där har jag nämnligen disko för mig själv. Så hade andra individer varit i närheten hade dem flytt fältet för lääängesedan.

Soulja Boy - Kiss me on the phone,
Akon - Beautiful
Travis - Why does it always rain on me
Robert Pattinson - Never think

är bara några få som rullar dygnet runt. Muuuuuumma!! Dansen ikväll var fruktansvärt kul, uuuh vad kul! Nu sitter jag hos Sanna, hon gav mig mat. Det gillar vi.
Neeej nu ska jag vara social.

xoxo
Elin

Lill-Lördag, eller Little Saturday som vi säger.

Lång rubrik för Onsdag. Jobbat idag, lunchade med Sanna och sedan jobbade jag lite till. Skola nu ikväll, diskuterat om censur m.m inom media. Lämnade in min första paper. Niiiice. Nu ska jag läsa. Tar tag i bloggandet imorgon, håll till godo med bilder.
(Sanna, jag lovar att vi ska göra en videoblogg på toan någon dag.)

xoxo
Elin



(Okej, en liten sleten bild, men internet vill inte funka för mig ikväll. Natti!)

Lunchdate

Sitter hos Sanna, vi har haft lunchdate. Denna veckan har jag blivit given två timmars ledigt på dagen då jag ska jobba söndag. Gott! Så nu återstår bara hem och plugga lite innan jag börjar igen. Skola ikväll. Tjing tjing!

xoxo
Elin


Dålig uppdatering

Jag är ingen vidare på det här med att blogga. Jag skulle aldrig kunna tjäna pengar på det hela då jag uppdaterar lite för sällan. Dåligt Elin! Meeeen nåväl, här kommer ett desperat försök till ett innehållsrikt inlägg.

Idag har jag pluggat (läs; snoozat i fotöljen i 30 minuter) och läst min nya bok. New moon, andra i Twilight-serien. Helt okej faktiskt. Och ja, jag är lite efter, men när alla andra börjar hojta om hur bra saker är, då tar jag ett steg tillbaka, för jag vill inte ha för stora förhoppningar om hur bra sakerna ska vara. Så nu har jag tagit tag i det hela och bygger mig en egen uppfattning om boken.

Nehepp, jag kanske får ta tag i detta med att beskriva lite mer om vad som händer imorgon under mina två lediga timmar. Nice. Jag lovar mamma.
Julia, om du hade sett vädret här de senaste dagarna så kan jag lova att du också hade velat ha på dig en mössa. (Speciellt när man har köpt en ny...vissel...Fiskar inte alls efter kommentarer och komplimanger) ;)


Mina vänner på Sea World, se en mer detaljerad video här.

xoxo
Elin

Sea World och tårta

Sanna detta tårtmonster. Hon har ätit tårta konstant sedan igår. En lätt överdrift men nära till sanningen. Idag har vi iallafall varit på Sea World, såg platsen där Emmy var "blyg" för valrossarna, åkt lite blöt vattenrutchkana och stirrat mig blind på en karta. Dem hade shower med delfiner, späckhuggare och sealions och det var faktiskt ruskigt kul. Kanske inte så fantastiskt så att tårarna kom, men man blir helt facsinerad över vad djur kan åstadkomma. Dem är smarta dem.

Kartan var min vän, likaså pållen bakom.


Sanna och jag

Nej, det är sent. Jag orkar inte lägga in fler bilder idag. Kommer inom kort, eller på facebook. Sak samma. Natti natti.

xoxo
Elin

Sjusovare

Kanske ska ta och uppdatera er därhemma lite grann nu så här mitt i helgen. Sjukt trött är vad jag är. Igårkväll åkte jag hem till Reija och hennes familj. Vi hamnade på nåt Noodle place och käkade nudlar. Servitören var impressed by my skills with the chopsticks. Haha, sedan trallade vi runt lite medans Melanie och hennes kompis var på bio, och sedan hem. Väl där hamnade Reija och jag framför tv:n och tjötade lite grann. Men trött som jag var gav jag upp och gick och la mig. Förkyldning i kroppen gör en inte piggare heller.
     Lördag morgon/förmiddag började med frukost hemma och sedan shoppingtur. Jag har idag inhandlat linne, skor, mössa, örhängen och ring. Naaaajs! Nu i eftermiddags har vi vart ute på lite äventyr med, sedan kvällsmat at Pandera's och sedan åkte jag hem. Nu väntar jag på Sanna som ska komma och hämta mig så vi kan dra till Swedish Café here in San Diego. Det ska bli väldans kul. Hyra film och sedan nana hos Sanna. Jag lovar, jag kommer somna som en stock idag med. Helt slut!

Mamma jag slår en pling imorgon! (Söndag kväll för er.) Så nu vet ni det alla andra också, Elin ringer sin mamma söndag kväll. Antecknat? Bravo. Superb.

xoxo
Elin

Ops

Jag har nog världens kortaste minne och jag lyckas alltid. Sanna sa till mig igår "glöm nu ingenting igen!". Vad tror ni jag gör? Jo jag glömmer i stort sett alla mina träningsgrejer. Kanske inte är så farligt säger ni, men jag glömmer jämt nåt hos henne. How can I be so hopeless? (Heartless är det ju egentligen i sången, men ja.) Fredag idag. Har inte ens ätit frukost än så hör av mig senare ;D

xoxo
Elin


John Blund

Ska snart få ta och göra mig sällskap. Tänke först bara berätta att jag var på min danslektion och dansade bort lite förkyldning, hoppas den inte kommer tillbaka inatt. Var hos Sanna och kekade kvällsmat. Orange chicken med rice från Panda Express. (Mamma du vet den där "fantastiskt goda kinamaten!" som har en panda som maskot ;) Sedan hade hon köpt Cupcakes till efterrätt. Göööött!

Godnatt JuSEy(läs USA) godmorgon Swäden!
(Hon är trött stackarn så ta mig inget vidare seriöst!)

xoxo
Elin

Seriöst?! Traktor?!

Haha, vilka idioter det finns i mina hemtrakter!

Tillägg

Jag tror en förkyldning är på G. Som Daphne säger: "Do you want a band-aid on your aowie?"

Tomtar på loftet

Alltid trevligt att ha en lärare som ser ut som en mix mellan BWO-Martin och Owen Wilson. För övrigt hade han en låt i sin spellista som hette Me so Horny och han berättade att han klockan fyra på natten kollar på en film som hette "Showgirls". Jag undrar om han har alla hästar hemma i stallet eller om några är på vift till klöverängen. Fast hästarna kanske föredrar en annan äng, sak samma.

Jag lånade en bok till Daphne på biblioteket i tisdags av Astrid Lindgren. Jag gissar mig till att den heter Tomten på svenska då den heter "The Tomten" på engelska. Mycket irriterande att läsa om The Tomten boken igenom. Jag skippar the:et och kör kort och gott på Tomten. Inte för att det var intressant, men nu har jag ju det ut ur systemet.

Imorgon ska jag kanske dra mig till zoo här i San Diego. Får se hur det blir då min följedragare Sanna fick lite förhinder. (Läs barn med tandläkartid) Så får se om jag släpar dit Dylan själv. Lite dyrt med 35 dollar om jag ska gå där själv en hel förmiddag. Känns inte riktigt värt det. Men på Söndag är Sea World bokat. Om nu inte moder Jord har bestämt sig för att ge oss regn. Kändes ju inte så idag, men nu säger dem att regnet kommer igen. Mysko, regn, här?!

xoxo
Elin


Sounds great

Nu har jag fixar ljudet till min skypemoj så nu kan alla ni därhemma höra mig igen. Good huh? Köpte även ett headset, kanske jag egentligen inte hade behövt, men nu gjorde jag det och det kan alltid vara kul att se lite konstigt ut emellanåt med lurarna på skallen. Vädret är still nice, så man klagar inte. Ikväll har jag lektion, mass communication. Får se hur det går, förstod inte så mycket av det som stod i boken, så jag hoppas inte att det är allt för krångligt quiz idag. Hoppas på en fin dag imorgon med, zoo med Dylan, kanske Sanna och hennes pajkar också.
Have a nice day!

xoxo
Elin


Pink is the new black.



Cool unge. Iallafall är han säker i sin manlighet.

Skön snubbe

Igårkväll kollade jag lite på tv. (Faktiskt inte ofta jag gör det här.) Och då jag inte sett på tv på ett tag blir reklamerna faktiskt lite kul. Det var en särskild igår som jag skrattade riktigt gott åt. Kolla in:



Haha, hans min då han slickar glassen är ju höjdpunkten i reklamen. Haha, sikken kul en.
Skola ikväll. Dans. Mumma, ska bli skoj skoj. Grattis Julia till jackan och minns jag inte helt fel fyller morfar år idag också! Grattis grattis morfar!! (Via mamma.) Ikväll ska Sanna och jag åka och äta den där goda teryiakikycklingen i UTC. Mums, gott gott.

xoxo
Elin

Goddag yxskaft

Jenny, som Björn Gustafsson säger: "Inte kul, inte kul!"  Men bra att veta att humorn fortfarande sitter kvar därhemma. Och chocken i mig, som egentligen inte borde finnas nu, den sitter där med. Haha!

Kanske ska dra ett par ord från helgen? Fredag, Sanna jobbade sent men jag åkte till henne efter kvällsmaten och vi spelade Wii och kollade på tv. Trötta som vi var blev det inte sent. Lördag, intressant dag. Jobbade förmiddagen, eftermiddagen spenderades i Fashion Valley och kvällen, jaa vart var vi? Vet att vi åkte lite på 8:ans motorväg. Så åt det hållet var vi. Hamnade på en fest med Peruianer (vet inte om folk från Peru kallas så). Dem var mycket trevliga, men det kändes som vi crashade den där tjejens födelsedagskalas så vi åkte hem vid ett. Hamnade på Garnet Ave av nån anledning och ja, vad gör Sanna och jag. Jo vi går till 7/11 och köper plastmuggar. Varför? Bra att ha. Gick hem till mig och somnade. Gött.
Söndag, Sanna väckte mig genom att skrika "Elin!" och sedan fortsatte hon sova. Ja, vad gör jag då. Klarvaken och fin. Neeej, väcker henne också! Haha, payback! Sedan var det promenad ner till stranden, där slappade vi ett bra tag och sedan var det High School Musical som gällde. On ice alltså. Kul, men det var vi och åttaåringarna. Najs. Kvällen spenderades hos Sanna, spelade nåt konstigt spel och kvart över åtta åkte jag hem och sov. Haha, försökte plugga, men weirdly enough vaknade jag med boken i ansiktet. Hur hamnade den där?! ;)

xoxo
Elin


Trötter stackarn.

Ja, Sanna somnade mitt i en mening när hon pratade här nyss. Det är tydligen utmattande att vandra från Garnet Ave till San Aquario. Haha! Iallafall ikväll var vi någonstans mot Downtown hållet. Vet dock inte vart. Hamnade på en fest med en massa peruianer. Kul kul, men lite lustigt så vi fixade skjuts hem till PB igen. Väl där lite oorganiserat så vi gick hem. Nu sovdags, bilder imorgon. Nu ska jag göra som Sanna och sova.

Natti natti!
xoxo
Elin

Lördag

Började med jobb. Nio till ett. Sedan for Sanna och jag till Fashion Valley. Jag köpte jeans(!) i denna hettan. Även shorts. Sedan fick vi naglarna fixade. Tanta fattade inte vad jags ville ha så det blev nån satans mix. Najs Price. Ikväll blir det kalas! Sanna, Susi och jag. Klädpanik! Bilder från dagen kommer. Tills dess; kika här! Om ni inte varit inne där än så skäms på er!

xoxo
Elin

RSS 2.0