The week end

Trött tjej vid datorn. Ulrika och jag har haft världens bästa bakishäng. Pizza, film, nap, film, godis och sedan Friends. Oh likey likey!! Bra söndag. :)

Igår vart det årets sista Kårpub. Startade hemma hos oss med en nice förfest, sista i huset. För på onsdag flyttar jag vidare to my own apartment. Niiiice. Sedan om sagt drog vi till Kåren. Men matt som jag var efter tenta och allt så blev det en ganska tidig hemgång. Trots det mår jag lika illa idag som om jag stannat kvar till stängning. Haha. Nåväl, om en vecka sitter jag förresten på planet till San Diego!!!
.

Avfärd

Tentan gjord, check! Nu drar vi till Liseberg och firar sommarlov!! Adíos amigos!
.


Om ni skulle sakna mig under tiden, så kan ni ju kika på dessa bilder ;)

Last exam of the year

Då kör vi årets SISTA tenta. Sedan är det sommarlov!! Förutom ett par smådetaljer, but who's counting? :P Wish me luck!
.

Live to love, love to live.

Nu ska ni få lite bilder igen. Bl a från overallsinvigningen och Storgasquen. :)
.

SJUKs snygga gäng under Storgasquen. :)

Utslagna bruttor efter invigningen.

Ulrich och jag. Ketchup i fejjan, senap i håret, soya only God knows where..

Run Forrest, RUN!!

Denna våren har varit sjuk rolig, gått otroligt fort och varit alldeles underbar av flera anledningar. Jag trivs som fisken i vattnet, och nu har jag San Diego om en vecka att se framemot. Sedan en hel sommar av kul häng! Livet är på topp, peppar ta i trä. :) Elin loves life.

Tenta

Dagen före tenta. Så därför borde jag inte ligga här, utan ta mig upp ur sängen och iväg för plugg. Sagt och gjort. Ciao!

So few come and don't go

Denna låten är verkligen svår att klå. ÄLSKAR den, speciellt att plugga till.
.

The Fray - Look after you

Klumpeduns

Lustigt hur mer frekvent jag bloggar ju närmare tentan jag kommer. Haha, tentasyndromet, man gör allt annat än att plugga. MEN, det var inte det jag ville berätta. Nej nej, jag dricker kaffe och äter russin, men i en stund av tillfällig sinneförvirring doppade jag fingarna i kaffet i hopp om att få upp lite smarriga russin. Klumpen Elin är i farten igen. Haha.
.

Why oh why?!

Varför envisas min telefon med att skriva mutt istället för mitt och Ingeborg istället för ingen?! Makes no sense at all to me!

80-talet ringde...

...och ville ha tillbaka sin frisyr.
.

HAHA.

Fia, jag och Elin. 9:an.

Mogalunken.

På den tiden man var svarthårig...

Muck-fotot:)

Muckdagen.

Och bara för att ni ska få skratta lite till åt mig. Varsågoda!! :P

Nollkoll.

Ok, jag är inte världens mest organiserade människa. Haha, insåg idag att när jag flyttar om en vecka så har jag INGA köksgrejer. Lite glas är nog det enda. Men som sagt, tre dar efter åker jag hem för att sedan åka till USA. Så får ta IKEA när jag kommer hem. Behöver lite möbler också, kan ju inte bara ha en säng...typ.
.

Elin med kollen.

What nooooow?!

Nu åskar det igen. Ååååååh, finns det ingen som kan ta bort detta sattyg till oväder? Save me from some stomachpain? Pretty pleaaaaaaseeeee?!

Vill du ligga med mig då?

Varför fastnar jag alltid för sommarplågorna INNAN sommaren ens är här?! Haha.
.

Frukost

Åh, kill me slowly. Borde bli nya hitlåten. Haha. Det är inte så kul man kan tro ibland att skriva arbete. Det tar ALDRIG slut. Haha. Nåväl, över till annat. Igår drog Sara och jag in till Bull's uteservering där vi senare blev joinade av Lormén. Lite vin är aldrig fel en lördag liksom. Nattbuffé på McDonald's efter det och gissa vad vi gjorde idag?! Kl halv 8 släntrade vi in på Scandic och kekade världens godaste frukostbuffé. MUMMA! Då det fortfarande var tidigt på dygnet när vi återvände hem till Sara tog vi oss en liten morgonpowernap. Den satt fint som fisken i vattnet. Nu har man samlat krafter för plugget tänkte vi, gick det så? Njaeeee. Lika tråkigt ändå. :P Dags att återvända, så jag blir klar så jag kan ta sommarlov. Mummmmaaaaaaaaa!

Powernap

Efter min och Ulrikas springtur idag satte jag mig helt färdig i en brassestol, i solskenet. Och somnade, som en liten gris. Det roliga var att Mattias gick in, jag satt kvar, sovandes. Vaknar av att jag själv snarkar. Den är intressant. Haha. Varför förvånar det mig inte att det är just jag? :P

Radio Gaga


.
Lady Gaga - The edge of glory

Lady Gaga har släppt ett nytt album, Born this way, och jag gillar det skarpt. Hon gör en faktiskt inte besviken. Lyssna vet ja på det, så får ni kanske en bättre dag. Jag är i pluggmode och need some music to keep the spirit up! Have a nice day!

Summerbreak

Lite svårt att motivera sig till skola just nu. Har tenta nästa vecka, ett arbete som ska in, flytt om 2 veckor och San Diego på det. Jag vill skippa allt innan dess, jag vill bara ha 5 Juni, nu! Det händer för mycket på för kort tid. Jag vill ha sommarlov.
.

Stef och jag en nice kväll i parken. Med mina bruna ben.

Storgasque

Igår var det Storgasque här i Halmstad. Världens bästa stab slängde på sig sina SJUKt snygga overaller och var det härligaste gänget på hela kvällen! Tror ni mig inte? Kolla in bilderna below! ;)
.

Världens bästa stab. Sjuksyrrorna!

Sara, jag, Marcus, Boo (
SJUK älskar Maskin) och Ulrika :)

Abslide

Minns ni för en herrans massa år sedan då ALLA (många iallafall) köpte en Abslide? Det var jättepoppis i hopp om att få den där snygga beachlooken? Haha, nu är det så att en av alla mina sambos äger en, så jag har lagt vantarna på den och efter mina och Ulrikas nu allt fler springturer använder jag den nu flitigt. Vet ni vilken träningsvärk man får av den?! Så häääääääääääääääär stor.
.

I'm over it all

Idag ska vi ha overalls-invigning. Vi är nog bland de sista att ha det. Lite sega kanske. Nåväl, vad innebär detta tänker ni. Jo ser ni, det är så att vi som ska nolla i höst ska ha på oss våra overaller, och dem som nollade oss, ska skita ner overallerna. Kul. Haha, med vad vet vi inte, utan det är en fin överraskning. Har fått höra av andra program att dem har fått surströmming, målarfärg och pannkakssmet kletat på sig. Mysigt or what?! :P Så ja, det är ju bara att säga adjö till den fina, rena, blå overallen och välkommen smörja!
.

MattePatte i min SJUKt snygga overall.

Thunder

Jag är livrädd för åska. Så när det idag började åska(Det är kallt och det åskar?!?!) sprang jag upp till Mattias och lade mig i hans säng. Han satt i godan ro och spelade gitarr. Vet ni vad han kläcker för enligt honom en bra idé?! Att youtuba "thunderstorms"... Kan ju inte påstå att det gjorde min särskilt lugnare. Tur för honom att han kan spela gitarr och sedan spelade bra låtar för mig. Ren tur.

Vegas baby!!

Mitt i all "misär" så har jag idag bokat mina flygbiljetter till Las Vegas. Sanna, jag och Sannas kompis ska spendera 3 hektiska dagar i Vegas och ha det gött. För nu är vi banne mig 21. Känns som det kan bli tre hårda dagar. Tur att man är ung. ;D (3 veckor kvar till SAN DIEGO!!!!)
.
Hjärtat och jag :)

Devil in disguise

Idag kilade jag iväg till skolsystern och frågade om mitt öga. Det är tydligen ett ytligt blodkärl som spruckit och det är helt ofarligt. Skönt så långt. Sedan kommer vi till biten hur lång tid det tar innan det är borta...2-3 veckor... Not so nice. Jag ska gå med skräckens öga i vad som känns en evighet.
.
Kan ju köra denna tills det röda är borta. Haha.

Golden Star

Två helt olika låtar, men älskar båda två. Mumma!
.
Chris Medina - What are words

Snoop Dogg ft David Guetta - Sweat

Sick

Jag har verkligen timat min förkyldning väl. Är ju ledig i stort sett hela veckan, så varför inte passa på att bli sjuk. Eller sjuk och sjuk. Kanonförkyld och helt färdig. Känner mig som en stor bakterieklump som hasar omkring här hemma, haha, alla flyr mig när jag kommer in i ett rum. Snacka om att känna sig älskad. Haha. På pricken över i:et så typ blöder jag i ena ögat också. Ni vet hur man ibland får rödsprängda ögon? Ett sånt litet blodkärl har typ spruckit i mitt öga. Så jag ser lite läskig ut med rött öga.
.
Mitt läskiga öga.

Eff you.

Jag är förkyld...Finns det något värre än att vakna upp med brinnande hals och rinnande näsa. På det har jag fått en jättekonstig röd fläck i ögat. What's up with that?!?! Nåväl. Är ledig idag och sole lyser. Ska nog inta solstolen.

Cookiemonster

En av mina kära vänner har en kylskåpsmagnet som hon köpte då vi var på Hawaii. Jag gillar den för det står: "Join the dark side, we have cookies!". Idag skapade jag mitt sånt egna uttryck. Here it is:
.
"Join the dark side, I have wine!!".
Skitbra.

Me likey

En av alla mina mostrar hade skrivit en fin sak på fejjan idag.
.
"Nasse och Nalle Puh sitter under ett stort träd och tänker över livet.
Plötsligt frågar Nasse: "Puh, vi har fått två händer för att hålla, två ben för att gå, två ögon för att se se, två öron för att höra. Men varför har vi bara ett hjärta?"
Puh tänker en liten stund och svarar:
"Nasse, det är säkert för att det andra hjärtat är bortskänkt till en annan, som vi själva måste hitta."

Lucky Charm

...And I'm off to mitt nya arbete. Arbetsträna idag. Jag är nervös. Jag HATAR nya saker som jag inte kan eller vet något om. Jag har blivit bättre (USA, flytta till Halmstad...) men den här nervösa, oroliga känslan i magen kommer nog alltid finnas där. So...wish me luck!
.

Gleek

Jag älskar den dagen i veckan då ett nytt Glee-avsnitt släpps. Denna veckan var temat Fleetwood Mac. Sen sjöng dem en gammal goding som jag vet alla måste gilla. Enjoy!
.
Fleetwood Mac - Go your own way

Man skadar inte om man älskar

Min yngsta syster Emmy sjöng på Sara Vargas låt Spring för livet när vi var hemma över påsk. Ingen sensationell låt så, men nu är jag verkligen fast. Speciellt med minnet av Emmy's skönsång: Man skadar inte om man älskar...
.


Good day.

Ganska nöjd med mig själv. Nailade tentan jag gjorde förra veckan(a big shocker!!!) och sedan fick vi spana en hel del på Henke Larsson i skolan idag, han plugar ju här. Hehe. Bra dag, bra dag. Sedan världens mest underbara nap på det. Bra dag.

Monday

I helgen tog Ulrika och jag vårat pick och pack och tog tåget till Varberg till Carro och hennes pojkväns stuga. Grill och förfest stod på schemat som slutade i en hejdundrade utgång. Mådde som jag förtjänade igår kan ju lugnt säga. Vita veckor nu framöver, ja tack. Skulle gärna lagt ut bilder, men enda bilden som jag finns med på i stort sett är en läskig close-up, där personen som äger bilden i fråga har skrivit att jag luktar kiss. Känns inte som ni behöver se den. Haha. (För övrigt luktar jag inte kiss, ville bara klargöra detta.)

RSS 2.0