Orka

Jag jobbar och pluggar. Annat har jag inte gjort denna helgen. Samma visa idag. Så sorry. Inget mer intressant att skriva. Adjöken!

Weeoooeeooo! Mot Sheerwood Skogen!!

Jag älskar hur vi i detta huset kan var hur barnsliga vi vill. Idag bestämde vi oss lite hastigt och lustigt för att titta på Robin Hood. Och nej, då menar jag inte den senaste med Russel Crowe, och nej inte heller den med Kevin Costner. Nej, utan här talar vi om ren och skär Disney-nostalgi. Mattias, Leo, Sara, Markus och jag bunkrade upp med oboy i källaren och snurrade igång filmen. Himla mysigt! Det brukade alltid vara Julia och jag som kikade på Disneyfilmer ihop, men hon är ju inte här!! Haha, iallafall, Disney är svår att klå.
.

CäsperBäsper

Idag var jag på afrodans. Det var en rörelse som dem kallade "Casper". Klart typiskt. Då saknar jag ju bara min Fatsoe ännu mer! Min Billy Bob. Min Bubbe. CäsperBäsper. Mitt kattakräk. Casper.
.

Memory

Tidigare idag hade vi ett samtal i köket. Hur man påminns om förfluten tid via musik. Till exempel tänker jag på en bok jag fick läsa i nian när jag hör Wonderchild med Christian Waltz. Minns ni den? Eller Hey, Soul Sister med Train. Den var sprillans ny när jag förra sommaren var i San Diego. Då minns jag alla dem gånger jag körde Daphne till skolan. Jag skulle kunna rabbla upp en hel lista på låtar som endast påminner mig om San Diego, men då skulle väl nu somna innan ni kom till slutet av inlägget. Iallafall, vi kom in på saker som gör att vi minns. Min ena hussambo, Markus, sa att om han hade svårt att komma ihåg en uträkning eller liknande i sitt tentaplugg, tryckte han hårt på sin hand medans han stirrade på utträkningen kom han ihåg det lättare senare när han tryckte på sin hand, bara för att han relaterade den smärtan till just den uträkningen. Funderar på vilken metod jag ska använda för att få in all etik och moral till nästa fredag. Förslag?
.
Jag gillar Train's musikvideo till Hey, Soul Sister, så enjoy!

One year

Idag min vänner, har jag varit hemma i ett år. Inget mer; för ett år sedan gjorde jag det. Eller för ett år sedan var jag där. Som jag sa till en kompis idag: "Det är ju ingen anledning att fira direkt..." Varpå han svarade: "Nej, mer något att sörja". Ja, stämmer. För ett årsedan lämnade jag mitt andra hem.
.

Plugg

Vem tror på mig om jag säger att jag faktiskt pluggade emellan 22 och 23 idag? Ingen? Just so you know, I did ;) Haha, jag finner ett himla gött lugn senare på kvällen vilket gör det lätt att läsa en stund. Oh me likey.

Mummmaaaaa!

Jag har blivit helt galen i färsk fisk(vilket inte riktigt passar in i en students budget) men hur gott är det inte? Imorgon blir det nog sprödbakad rödspättafilé med kokt potatis och någon smarrig sås. Ska nog be Mattias hjälpa mig, han är såsernas mästare. Jag tror jag är hungrig nu.
.
Sanna's och mina kakor i San Diego. Mumma!

Sourpuss

Jag hatar sådana här dagar. Då man trots solsken ute och en överlag rolig dag är allt annat än glad. Vaknade imorse sur som en ättika, och är det egentligen fortfarande. Känner att det är mycket med skola och tentaplugg. Sedan att nästa kurs är snäppet vassare är ju inte en uppmuntrande tanke direkt. Så jag ska om en timma gå och sparka och slå lite på bodycombaten och sedan keka Faijtas (TacoTuesday!!), efter det lite slappande och sedan sängen. Heldag på biblioteket imorgon. Yes.

Todaisies

Ny dag, nya tag. Tog det väldigt easy på pluggfronten igår (läs; pluggade inte alls)så idag är det back up on the horse. Först repetionslabb där vi ska sticka lite armar och sedan efter lunch är det stadsbiblioteket som hägrar. Oh och innan jag glömmer. Såg Rock N Rolla igårkväll. Eller såg och såg, vet inte vad man kallar sova på soffan egentligen. Början och slutet var ju bra iallafall ;) See u tonight peeps!
Ge mig för övrigt mitt solblekta hår med en descent tan, please!

Min Bruno igen

Jag kanske låter tjatig, men ni vet alla vid det här laget vem Bruno Mars är. Särskilt om ni läst min blogg. Så nu är det så, att jag har hittat lite meeeeeerrrraaaaa! Yay!
.
Marry you

Grenade

Ok, jag orkar inte lägga upp fler, så ni får själva leta på youtube om ni känner er manade ;)

San Disco, Reaggeafornia

Nästa gång jag kommer till San Diego ska jag åka till Carlsbad och leta upp Jason Mraz och säga till honom hur nice han är ja. Sedan hoppas jag på att få en liten sång trudilutt tillbaka. Helt realistiskt. Helt klart.

Simpor och Grodfötter

Idag började Sara (en klasskompis) prata om Simpor och Grodfötter. Långt inne i mitt minne satt det men, vem minns inte detta barnprogram? Jag var livrädd minns jag, dem är ju allt lite sytliga. ;)
.

Tenta plugg as usual

Veckorna går så grymt fort att det är läskigt. Söndag alla redan. I fredags kom Josefine hit ner till Halmstad för en goer helg. Vi hade tjejkväll på fredagen där Ulrika, Sara och hennes 3 kompisar kom över. Slutade med ett rena rama husparty då Simon kom hit med lite kompisar också. Nice, det var kul jättekul! Igår orkade vi inte så himla mycket, förutom att vi bowlade igårkväll. Det var nice det med. Idag dumpade jag av Josefine på tågstationen och sedan har vi pluggat hela dagen. Vi är duktiga. Två veckor till tenta. Nedräkningen har börjat på riktigt. Nice knowing ya'll! ;)

Snabbversionen

Igår skrev jag ett långt inlägg om hur mycket jag saknar San Diego och lite sån skit, och att jag lyckats få ett resesällskap till min resa dit nästa sommar. Men det ville sig inte och jag orkar inte skriva om så ni får snabbversionen. Jag saknar San Diego och Sara ska följa med mig dit nästa sommar :D Yay!

Stadsbiblioteket

Blir ni förvånade om jag säger att jag ska iväg och plugga? Nej. Tänkte väl det ;)

Plugg, vad är det?

Nu är Elin trött. Vill ni veta varför? Jo, det ska jag banne mig tala om för er. Startade skolan 9.15 idag med föreläsning om författningar och lagar inom läkemedelshantering (exalterande eller hur?) som följdes upp av lab mellan 13 och 16. Det var dock kul, vi fick lära oss att sätta PVK - perifer venkateter - (var ju tvungen att använda förkortningen så att jag låter lite kunnig inom det hela;) och fixa dropp. Nice. Efter skolan blev det pluggeliplugg och sedan bodycombat mellan 7 och 8. Lite tacos på det och så nu har jag pluggat igen. Glamoröst liv en student har. Nu ska jag se efter om Mattias är redo för lite How I Met Your Mother, annars är det sängen som ropar. Måste ju ha lite energi för plugg imorgon också. Yes indeed. Natti!

Sleepwalker

Usch, jag har verkligen inte sovit gott inatt. Har sovit oroligt och vid 5 tiden vaknade jag av att jag var på väg till toaletten. Det har varit halv storm ute så kanske är därför. Det är inte ens ljust än!! What's up with that?! Höst...

Changed plans

Lördagskvällen var allt lite spexig. Vi hade planer på Kårpuben. Hade förfest här hemma, slutade med att Mattias, Leo, Sara, Ulrika och jag satt i källaren och spelade tv-spel. Haha. Mår desto bättre idag ;)

Good mornin' sunshine!

Jag borde; klä på mig, sminka mig, borsta tänderna och gå till skolan om 20 minuter. Istället gör jag; slösurfing på facebook och hoppas att skolan ringer om inställd lektion. Typ. Vi har Hälsovetenskapligt seminarium idag. Mellan 9 och 14. Inte alls kul. Kommer vara minst lika trött idag som igår. Och igår var riktigt illa, haha. Smell you later!

Biggest liar on earth...

...that's me! Somnade på soffan när Mattias och jag kikade på film. I varje reklampaus frågade han om jag sov. "Nej, nej, inte sover jag inte!". Bra Elin, bra där. Sedan hade vi lite brottning/slagsmål inne på Markus rum innan jag fick för mig att sova. Så nu, nattinatti!

Sjukhuset :D

Guess who's up?! Omg, jag kan inte riktigt förstå varför folk tycker om eller går upp frivilligt innan 7. Det är omänskligt. Julia använde samma ord igår, fast det var för att springa i en timme, jag använder det för tidigt om morgonen. Det är kallt och mörkt och eländigt. Men idag är en spännande dag. Jag ska vara på sjukhuset hela dagen på en kirurgavdelning och kika. Niiice. Ttyl!

Sticka sticka!

Kanske ska berätta lite om vad jag lärt mig idag. Den som inte blir imponerad kommer jag slå eller nypa. Your choice. Haha. Jo, idag har jag lärt mig att att sätta venkateter. Det ni, jag har alltså fått sticka en provdocka med nålar. He he he. Sedan lärde vi oss att mäta blodtryck, det var faktiskt mycket svårare än vad det ser ut att vara. Himla massa saker som man inte visste om att det skulle kontrolleras o dyl. Och även mäta blodsockret, alltså ett stick i fingret. Och det fick vi sticka på varandra. Mohahaha!
Sedan VET NI vad Ulrika och jag gjorde idag?!?! Sprang i en hel timme!! Jag är imponerad av mig själv. Undrar dock hur jag ska ta mig upp ur sängen imorgon. I don't know... :P

Mys

Far East Movements ft. Ryan Tedder - Rocketeer

Lite härligt kvällgung. Enjoy!

Vuxenpoäng to moi!

Mina vänner och jag har diskuterat det här med förstånd när man blir äldre. Bland annat att man numera egentligen skiter i vad man har på fötterna när det är -20 grader ute, bara man är varm. Likaså termobyxor, tar man gärna på sig, så länge man inte fryser! Eller gummistövlar?! You get my point right? För att nu komma till vad jag ville med detta inlägg. Jag köpte mig nyss cykellampa (fram- och bak), reflex till jackan och reflexväst. Hur vuxen blev inte jag helt plötsligt?! ;)

Halmstad

Oh, vad jag hade saknat min underbara säng! Tåget rullade in stax innan 7 igår, och då kom Sara och mötte upp mig. :) Hängde med mig hem där tacos stod på menyn. Me likey, det var ju faktiskt TacoTuesday som vi har myntat här i huset. Oh nice. Efter det blev handling och sedan kikade Mattias och jag på How I Met Your Mother. Nice kväll, nu iväg för att lära mig sticka armar. Niiiiceeee.

Roadtrip

Jag tror jag tar mig en tripp till farmor och farfar idag. Mys. Ja, det gör jag. Kan plugga i eftermiddag och på tåget hem ;) Så gör vi!

Bittersweet

Satt och funderade innan. Det är lite bitterljuvt det här med att vara hemma. Det är mysigt och kul att träffa familj och vänner, men samtidigt inser man hur skönt det är att bo själv. (Ignorera faktan att jag bor med fem dudes) Igår insåg jag även att jag lystrar till Failin på riktigt. Det har varit ett skämtnamn för mig, men när Carro ropade på mig igår med just Failin så svarade jag utan att tveka. Lustigt. För övrigt är det back to Halmstad imorgon :)

Fall 2010

Drog med mig systrarna ut bakom huset idag för lite härliga höstkort. :) Vädret är ju på topp med solsken, frisk luft och inte en bris! Me likey! Så nu tänker jag bjuda på lite höstiga bilder :D
.
Emmy och jag

Hon ville att jag skulle kasta upp henne i luften som en bebis.

Alla tre :)

Balaaaaaans.

Vita stjärnor i skogen.

Pluggheeeest

Jag har aldrig varit den personen som stressat upp mig i onödan. Nej, det är inte riktigt my cup of tea. (Julia, till skillnad från dig så ÄLSKAR jag att släng in engelska uttryck i svenska texter;)) Men sedan det blev bestämt att flytten gick till Halmstad istället för Kalmar så har jag fram och tillbaka åkt på magkatarr och lite lätt ångest. Inte depressionångest utan mer för allt skolarbete. Haha. Och jag känner att detta kommer att komma tillbaka de närmsta veckorna. En vän berättade för mig igår att vi har ca 1250 sidor att plugga in till tentan, vilken jag anmälde mig till idag, den 5 november. Och ju mer jag stressar upp mig, ju svårare blir det att plugga. Jag menar, se, nu sitter jag här och skriver istället. De närmsta veckorna kommer ni inte få ut något vettigt ut mig, bara så att ni vet ;)
Nu, lite plugg kanske?

Lite variation.

Jag känner att boysen jag bor med har lika mycket inflytande på mig som jag antar att jag har på dem. Kom på mig själv med att lyssna på Rolling Stones, Shinedown, Royal Republic och Nickelback. Mamma uttryckte det som "bra du behöver lite variation". Hepp, nu ska lillasyrran på barnkalas. :)

Packåsna

Alltså. Jag har ALLTID haft problem med att packa. Oavsett om jag ska vara borta i ett år, en månad eller fyra dagar har jag ett himla problem. Jag skulle helst vilja ta med mig heeeeela garderoben. Jag ska imorgon åka hem. Till på tisdag kanske. Ser ni mitt problem? Himla jobbigt. Japp. Jag tror jag struntar i att packa och lånar kläder av syrran istället. Smidigast så. Eller nåt. Jag kan iallafall aldrig packa lätt. Never ever. Just so you know.

Idioter

Just det ja. Banken ringde mig igår och meddelade att ett par idioter har kopierat mitt kort och att jag borde spärra det immediately. Himla kul...not. Så ja, lite tajt budget denna veckan. (Vi kan ju låtsas att jag inte gick till banken idag för ett uttag...) Så förhoppningsvis kommer det nya på fredag. Jag hade kunnat beställa ett fräsigt kort med eget kort på för 123 riksdaler. Men då kom genast ett stort problem upp. Vilken bild skulle jag välja?! Jag har ju tusen miljarders miljarders goa bilder. Så det fick bli samma gamla vanliga hederliga Handelsbanken kort. Gratis var det också. ;)
.
Glee Cast - I want to hold your hand

Den store filosofen

"Get messed up today, I'll be ok tomorrow"


San Diego, CA

Och sist men inte minst. San Diego.
I San Diego kan man:

Möta denna underbare charmören.

Hitta telefonstolpar med miljarders miljarders tuggumin på.

Äta gudomligt goda mackor på the Livingroom.

Och röka vattenpipa.

Äta kräftor på IKEA.

Se cool ut med Alisa på stranden.

Se ut som ett riktigt dumbass med Alisa på stranden.

Fira 4th of July i en kiddypool. :D

Hänga vid gränsen till Mexico.

Bli blöt i rumpan efter att ha åkt pulka på isblock.

Umgås med underbara vänner.

Kolla på utsikten över the Navybase och San Diego.

Hänga med världens underbaraste barn. (Förutom Emmy ofc)

Se Starbucks mörda mitt namn lite varje gång.

Vilket vinner?

San Diego vs Hawaii

Nu blev jag himla inspirerad här. Längesedan vi hade lite San Diego-längtan. Så nu ska vi ha lite bilder som gör Elin glad och sedan ska vi avgöra vilket som är bäst. San Diego eller Hawaii. Ja det är den ramsan igen. :D
På Hawaii kan man:
Sitta uppe i ett träd och äta.

Dricka öl och se manlig ut.

Klättra på lustiga Buddhastatyer.

Dricka Mai-Thais med fulla Japaneser och Amerikaner.

Besöka Pearl Harbour och minneslunden för USS Arizona.

Dito

Ha en underbart blå himmel.

Hitta lustiga amerikaner i gräsligt fula skjortor.

Och vara grymt solbränd med en drink i handen.

I nästa inlägg tar vi San Diego bilderna ;)

Three Days Grace

Om 3 dagar är det ett år sedan Josefine och jag flög till Hawaii. Hallå här, ett år?!?! ALLA REDAN?!?! Nej det kan inte stämma. Jag vägrar inse att det är ett år sedan snart som jag kom hem till kalla Sverige. Nej nej. En annan sak som jag ignorerar är min solbränna som jag sa skulle hålla i 10 år inte längre existerar. Jag lever i en liten bubbla av ignorance ;) I min bubbla är jag solbränd och i San Diego. Eller Hawaii. Har lite svårt att bestämma mig för var jag vill vara just nu. Haha. Pest eller Kolera fast med positiva saker. Kan man säga så? Oj oj oj.

Bruno :)

Egentligen vaknade jag tidigt för att Ulrika och jag skulle ut och gå, men hon bestämde sig för att plugga lite först och då fick jag lite dötid. Jag har hängt på youtube en bra stund och lyssnat på min älskade Bruno Mars. Oh likey!
Just the way you are

The Other Side

Liquor store Blues

Picbomb ;)

Ulrika, jag och Caroline under nollningen.

Staben

Lambo på mig innan Kårpuben.

Finsittningen, jag, Ulrika och Sara :)

Jag och Sara :)

Sjukringen. :P

Flottracet :D

I brought it on the dancefloor. ;D


Bloooooood

Idag har jag varit på Blodgivarcentralen och vart redig. Hade fått för mig att dem bara tappade ut 1.5 dl blod, det var visst 4.5 dl. Lilla chocken jag fick. Så nu är jag lite smått yr hela tiden och lilla huvudvärken är på G känner jag, men vad gör man inte för att rädda liv? ;) Som Anton uttryckte det(Vi kollade på The Guardian igårkväll): "Jo Elin, det är du och han i The Guardian som räddar liv. Han håvar in dem och du ger dem blod. Typ." Tur att Ashton är lite smått snygg för då kan jag gå med på den ekvationen. He he he.

Dressage

Nu har den kommit! Filmsnutten jag skrev om igår på hästen. Enjoy!
.

Fuego

Sitter och kikar på VM i ridsport. Nyss red en ryttare som hette Juan Manuel Munoz Diaz och det var det fräckaste jag sett på länge! Hästen dansade fram i salsastuk. Coolt! När klippet kommer ut på youtube är jag den första att slänga upp det här ;)

RSS 2.0