I won't let the sun go down

Härligt ledig helg. I torsdags kom JulleBulle hit, åååh vad jag har saknat henne! Dock åkte hon på magsjuka, men en trevlig kväll hann vi med innan dess. :) Så fredagen spenderades genom att köra hem Julle till Svenljunga och sedan tåget back to Hääälmstääääd. Lördagen var afterbeach med Ulrika o co i Tylösand och sedan utgång i stan. Vid 2 drog dem hem, men då mötte jag upp Jocke och vi drog vidare. Nice kväll. :) Idag har jag vart hela dagen ute på Östra Strands camping hos pappa och Annica. Har badat och ätit en massa gott. Det roligaste var nog grannarna som spanat på mig ifrån sina solstolar hela dagen. Vi mötte dem utanför campingens restaurang där tanten utbrister. "Åh där är hon med den fina blusen!! Har du köpt den på Gekås?" Där får man för att man shoppar fint i USA...haha, en av mina favoritköp ifrån USA liknar Gekås-kläder. Jag kan ju inte säga att jag tog det som en komplimang. Haha. Nåväl, upp för jobb imorgon. Natti!

Final Countdown

Nu är det inte många timmar tills Julia kommer till Halmstad!!! Mina käraste, allra bästaste vän kommer hit! Har inte träffat henne sedan i julas tror jag. På tiden nu! Så ja, jag räknar ner tills imorgon kl 13 då jag slutar jobba, för då förhoppningsvis har hon anlänt, eller är på väg. :)

Annars rullar allt på likadant här nere, jobbar, äter och sover. Ulrika och jag har dock kommit igång med springningen, riktigt nice. Ikväll stack vi till MattePatte och grillade lite, mumma!
.

Snart är det dags igen!

Soooool

Hello sun, long time no see!

Muscles of steel

Snacka om stel tjej. Jag har skrattat åt mig själv ett par gånger nu. Så fort jag reser mig upp så låter jag som en tant; Oh ah, aj aj aj. Haha. Igår jobbade jag delat pass, först 7-13, sedan 17-21. Som om inte det var nog drog Ulrika och jag ut för en löptur efter jobbet kl 21 = Trött tjej som kom hem sen. Idag stel. Haha. Men vi är igång igen!

2 DAGAR sen kommer min älskade JULLEBULLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.

Rödtjut

Roligaste utgången igår på länge! Ulrika, Mattias, Mattias kompisar Robert och Andreas, samlades hemma hos mig och spelade ett grymt kul förfestskortspel. Fick reda på att Mattias kan låta exakt som en duva, skills that kills typ. Ut sedan i spöregn, intressant bara det. In på La Cocharacha för att sedan vidare till Tre Hjärtan. Intressanta val av ställen vi gick till. Haha. På vägen hem regnade lika mycket och vi drog med oss Macedonken maten hem till mig, där vi även bestämde oss för att dricka rödvin. Smart klockan 3 på natten. Har även fina rivsår på benen efter en supertackling a la amerikansk fotboll, rakt in i enbärsbuskar, eller ja, nåt taggigt. Haha. Nu måste jag ta tag i min lägenhet så jag kan gå och bakismysa hos UlleBulle. Ciao!

Speachless

Alltså. Detta skrämmer mig. Det som sker i Norge nu, det är så nära men så långt bort. Vad hindrar det från att ske här? Som låten jag la ut innan? Who's gonna save the world tonight? Who's gonna bring you back to life? Fick meddelande om att dem behövde blodgivare i Oslo. Hade jag vart där hade jag inte tvekat en sekund. Ge blod, det räddar liv. Samtidigt, håll era kära nära. Som USAs president avslutar sina tal med; God bless us all.

Run Forrest, run!

Idag har jag varit hurtig. Jag har städat mitt enormt stora place(ironi) och lagat lunchlådor. :) Sedan kom mami på besök, hon hade med sig ett helt entourage, moster med man, plastpappa, två kusiner och min ena lillasyster. Inte ofta man är 8 pers i min lilla lägenhet. Haha. Sedan, trot eller ej, har Ulrika och jag sprungit/joggat/krypit/gått. Take your pick;) Haha.
.

Tankmästaren Elin.

Save the World


Honey, you can always come home.

Snacka om trött tjej. Kom hem, lagade lunch, satte på ett avsnitt Covert Affairs, och i samma stund det var slut...pang bom sov! I två freakin' timmar! Tror jag var lite trött. Haha, tur att man är ledig fredag-söndag;)
.

Elin

Alltså, detta är lite smålustigt. I snart två veckor har jag fått höra hur vackert Elin är. Att det är folks favoritnamn osv. Satt sedan och kollade på listan över de anställda och sommarvikarierna. Det är typ jag och 3 till av cirkus 35 pers som har svenska namn. Förstår om de tycker det är lite exotiskt. Jag jobbar ju i Halmstads getto. ;) Har lyckats göra mig till jobbets egna lilla pajas också, enligt de äldre arbetarna. Igår glömde jag kaffekoppen INNE i kylskåpet när jag fyllt på mjölk. Enligt dem så var det ju en riktig "kneeslaper". Hehe, tur man kan underhålla någon.

Natti!

Slomo

Frida är lite seg att ladda upp sina USA-bilder, men idag kom dem finally! Here you go!
.

Innuti the Venetian tror jag.

Ni kan nästan SE hur varmt det var. I väntan på Fontänshowen.

Sanna, älskade Reija och jag på Mel's graduation. :)

Vaaaatten!

LIMO!

Så det kan gå!

Sanna och jag :)

Best Tub EVER!!! Vegas.

Löp, spring, jogg...gå?

Oh, en dag kvar. Sedan är jag ledig fredag, lördag och söndag. Det ska bli nice. Ja tack! För övrigt ska Ulrika och jag försöka oss ut på en liten springtur idag. Ska bli intressant att se resultatet. ;)

Bad Romance

Jag är ju som bekant en liten sucker för youtube. Jag gillar denna videon med en manskör som kör Gaga acapella. Har säkerligen visat den innan, men gillar den skarpt:) Enjoy!
.


JulleBulle och ElinPelin

Gick igenom mina bilder lite lätt. Hittade dessa bilder från Juldagen. Alltså, Julia och jag är ett enda stort mysterium.
.

.

.

Denna är jag extra stolt över!

.

Skål!

På Söndag landar hon i Sverige (tror jag, pinsamt om jag har fel!) och då är det bara 4(fyra) dagar kvar tills hon kommer till mig!!!!! Feeeeeeeeeeeeeeeel my excitement!!

I love you so, that's what you'll say


Trött tjej.

Vegas. Turistande tjejer!

Partytjejer.

Partytjejer! Och de blå skorna! :D

Joey

Joey i Vänner när han försöker prata franska. It's killing me!

Phoebe: "Oh mon Dieu!"
Joey: "Oh de fuf!"

Phoebe: "Au revoir!"
Joey: "Tut de la frut!"

Haha, jag har sprungit runt och sagt det hela dagen. Tut de la frut!

Kick Ass

Älskar denna låten. Jag blir alltid lika glad ;)
.

Mika - Kick Ass

Beans

Idag blev jag spådd i bönor av en tant. Alltså, det var nog det konstigaste jag sett. Hon radade upp dem och räknade och hade sig. Hon kom iallafall fram till att det är en kille som väntar på mig. Och inom 1-4 veckor kommer han ringa mig per telefon. Haha. Intressant. Men jag måste vänta, jag väntar nämligen på honom också. Och han är nervös. Spännande. Haha, sedan att hon inte riktigt kan svenska gör ju att detta kanske inte stämmer till fullt och pricka. Haha. Men jag lovar, jag talar om det ringer en kille inom de närmsta veckorna, nervös, till mig. Haha. PROMISE, pinkiepromise! ;)

Oh bummer.

När jag flyttade till min lägenhet i Juni fick jag mina föräldrars gamla soppkoppar. Stoooora muggar som man kan riktigt mysa med, och vad passar då inte bättre än att dricka te i just en sådan? The downside? När jag ominstallerade min dator (ok, vi alla vet att jag inte gjorde det själv...) så försvann programmet där jag kan öppna min webcam. Haha. Så ja. Inga bilder på mina muggar. Bummer.

Piss in the wind

Alltså, maximal otur här. Jag slutade egentligen klockan ett, men var snäll och jobbade till klockan 3 åt en kollega. (Extra pengar hallå!) Och nu undrar jag, vem fan dödade en spindel igår?!?! Det var fint klockan 1, men klockan 3 spöregnade det ute. Gissa vem som såg ut som en dränkt katt när hon kom hem? Inte kul.

Early morning

Då kör vi årets sommarjobb. Smell you later! :)
.

Buckla in sig

"One, two, buckle my shoe, three, four, open the door,
five, six, pick up stix, seven, eight, lay them straight,
nine, ten, do it again."

Lite minnen från San Diego. :) Daphne lärde mig denna, så vi sjöng den alltid i bilen. Åh mina små pluttar! Lite kort och filmer från USA får mig alltid att må lite bättre då man är på risigt humör. Yes indeed. :)

You really were a wolf in sheeps clothing

Urk, som min Julia skrev på sin blogg idag, så vaknade hon på ruskigt dåligt humör. Kan ju inte säga att det är bättre här. Ni vet känslan sista dagen på sommarlovet? Allt roligt är över och liknande. Den har jag idag. På tisdag börjar jag jobba. Haha, ja, sommaren är inte över, men det känns lite så efter ca 5 veckors ledighet.
Insåg häromdagen att jag inte har haft ett riktigt sommarlov sedan jag var...kanske 15? Jag började på ICA som 15-åring och har därefter spenderat mina somrar på ICA. Ganska lustigt därför att ha varit ledig såhär länge utan att plugga eller tjäna pengar.

Nåväl, ska nog nana lite, eller nåt annat gött så här på Söndagseftermiddagen. Vart afterbeach i Tylösand igår för att sedan hänga med Ulrika och hennes syskon på en uteservering. Mysigt. Trött är ordet dock. Så smell you later!
.

Det var inte liiite varmt med allt folk.

MattePatte med sin "allra nöjdaste min". Haha.

:)

Gissa vem som var nykter och körde? :P

Gammalt skräp

För att ni inte ska gå åt av nyfikenhet, nej, jag har inte fått upp persiennerna än. Haha, jag är inte tillräckligt hantverklig av mig. ;) Men tavlor har jag fått, upp men det kanske jag redan har berättat. Nåväl, jag hittade lite bilder från i våras som låg och skräpade. (Rättare sagt i Ulrikas mobil, hehe.) Så, tänkte ha lite visning för er. Enjoy!
.

Husets alla medlemmar + 3 bihang. Älskar Simons diskreta burköppning. ;)

Mattias, Markus, jag, Leo, Simon och Anton.

Leo och jag. :)

Mångsysslare

Trots att jag har legat ute i parken och solat idag så har jag hunnit med att tvätta, dammsuga, spika upp tavlor, röja upp bland lådor och skit och bädda rent. Det gillar vi! Snart kommer bilder på min lägenhet, promise. Fast jag vet inte hur det ska gå med mina persienner, för jag har tummen mitt i handen och dem kräver en skruvmaskin, intressant...fortsättning följer I gues. ;)

Uppdatering

Äntligen har min kära vän Ulrika återvänt till Halmstad! Mötte upp henne vid bussen och vi knatade hem till henne. Lite rödvin och skitsnack har inte skadat någon. Vad vi vet ;) Idag har jag byggt möbler hela dagen. Snacka om svettigt i denna kvalmiga värme, sjukt varmt. Men nu börjar det likna en beboelig lägenhet mer än ett kaosartat rum. Nice. Nu ska vi ha qualitytime, see you later!


Sleeping beauty

Jag börjar bli människa nu. Eller ja. Vet inte om att vakna kl 5 på morgonen är normalt, men sovit sedan halv nio igårkväll. Har precis kekat frukost med alla i huset som ska iväg och jobba. Haha. Igår tog Johanna och jag och packade ihop min resväska, lite grytor och stolar mm och körde ner över dagen till Halmstad. Var hemma igen vid tre, snacka om trött. Åkte från Svenljuna kl 7. Tog en nap på två timmar, men som sagt, somnade ändå halv 9. Haha. Idag ska syrran och jag till farmor och farfar och fixa min overall. Niiiice.
.

RSS 2.0