Take walk on the wild side

Eller stranden, funkar lika bra. Sanna och jag var ute och gick nere på stranden i 1 ½ timma idag. Nice. Underbart väder med. Fast alla tycker nog att vi svenskar är bra konstiga. Där gick vi i shorts och linne, alla andra hade jeans och tröja. Mysko. Sedan drog vi till UTC där vi träffade Sannas kompis Stephanie. :) Det var trevligt (där tyckte nog alla vi var lite konstiga med, för vi orkade inte åka hem innan och hämta en tröja...) men kallt. Inga tröjor. Bara shorts och linne. Kallt värre. Där blev det en Panda, lite parfymsniffing på Sephora. Fick med gratis samples hem. :D Tihi, hur smidigt som helst. Man går bara in och ber om prover. :D

IDAG HAR JAG BOKAT RIDLEKTION! På ett nytt stall! Så nu ska jag banne mig ta tag i det hela! Wiiihoooo! Jag längtar till på lördag klockan 3! :D:D:D:D:D:D:D:D

(Sanna, jag är sååå glad över att ha dig med!)



xoxo
Elin

Money in my pocket

Borde jag få idag. Fick inte min lön i fredags, så sitter inte pengarna på kontot nu i eftermiddag är det jag som är pank. :D Haha, nej då, jag lever fortfarande på att jag får tillbaka på skatten. Men som mamma sa, det är bra att ha när jag kommer hem igen. Ja, faktiskt.

I eftermiddag ska Sanna och jag ta en långpromenad på stranden, sedan ska vi ha kaffe i solnedgången och toppa det med middag. Nice kväll. Sedan är det tisdag, danslektion, sedan onsdag, mass communication och sedan är det torsdag redan och då är det Gavin! Yeey, jag är i extas. Sedan ska Sanna och jag boka biljetter till Channel 933's summerconcert i maj. Vet ni vilka som kommer dit? Joooo, det ska jag banne mig tala om för er. Black Eyed Peas, Lady Gaga, Soulja Boy och The All American Reject. Jag är nöjd :D

xoxo
Elin

Här kommer skatteåterbäringen!

Mot Sheerwoodskogen! Haha, mamma talade om för mig idag att jag får tillbaka på skatten! Och denna gången mer än 50 kronor så dem betalar ut det till mig också. Yeeey! Fick lite lust att skrika som i Robin Hood, men tog ut det är istället ;)

xoxo
Elin

Hålla lite i slantarna?

Ja, våran Lcc sa i fredags att det kanske vore bra att spara lite pengar, så man hade när man kom hem igen. Haha veesst sa vi, tyckte det var idiotiskt sagt. Han sa att man kanske inte skulle slänga bort alla pengarna på kläder etc. Haha sa vi, det är ju i stort sett bara fickpengar. Nu ikväll städade jag lite på mitt rum och insåg hur MYCKET jag har handlat. Jag vågar knappt säga hur många par skor jag köpt. Host...7 par...host. Haha!

Idag hamnade Sanna och jag nästan i Mexiko. Nej, men vi åkte till en outlet som låg vid mexikanska gränsen. Jag har sett Mexiko nu från säkert avstånd. Det räcker. Lite läskigt att köra på motorvägen och se skyltarna som säger; last exit in the US. Ja, outletten ligger på den ALLRA SISTA avfarten i USA. Missar man den, ja då hamnar man i Mexiko. Inget som rekommenderas.

En underbart vacker t-shirt/tröja fick följa med mig hem. Mumma!

xoxo
Elin


Dansa min docka

Nu sitter jag och gör en skiva till Daphne som vi ska ha i bilen. Lite småroligt, en mix mellan American Boy och Itsy Bitsy Spider. :) Iaaaallaaafaaaall, kom att tänka på alla sånger min mor sjungt för mig en gång i tiden och titta va' ja' hitta!



xoxo
Elin

Min mamma har en sån fin känsla för sensitivitet.

Haha, fick en go kommentar; Hur många kilo har du gått upp?!
Det för övrigt är något mamma jag inte talar med dig om här och nu. :D Inte tio iallafall :D

Igårkväll satt Sanna och jag i jacuzzin läääänge och bara pratade och hade det mysigt. Så himla gött. Idag var det planerat att vi skulle sola lite på stranden, men dessa moln som just nu befinner sig på himlen är inte lika roliga... Blev inte mycket av dem planerna. Mutter...

xoxo
Elin

Ja, men jag kan ju alltid åka till SF.

Idag hade vi aupairmöte. Booooring till tusen, diskussioner. Nice. Klockan 7 på kvällen. Då tänker man sig en lite middagsbjudning. Inte då. En flaska vatten. Punkt. Sjukt hungrig var jag. Iallafall, nästa aupairmöte ska dem på rodeo. Oturligt nog jobbar jag den helgen, så jag kan inte följa med. :S Som svar på det sa Pius (min lcc): "Men du kan ju alltid gå på det i San Francisco." Ja, som om jag är där vareviga dag. Clever snubbe.

Idag har Reija med familj + jag varit i Anaheim, OC för lite shopping. Jag kan ju säga, hockeybutiken åker jag gärna tillbaka till. Ögonmums! :D Lunch at Cheesecake Factory, mums. Nu ikväll ska Sanna och jag ha spakväll. Nice. Laga mat. Mums.

xoxo
Elin

Inbucklad.

Svengelskan går fint. "Barnen är inte inbucklade."

Andra lektionen av midterms idag på dansen. Kul kul. Trött som stryk. Ska nu sova. Kollar lite på Bodyguard. Har ju aldrig sett slutet. Nu ska det bli andra bullar. För övrigt tycker jag att mina trogna kommenterare har varit lite dåliga på det de senaste. (Julia, du kan inte hjälpa det, vet inte ens om du läser detta nu ;) Haha. :D Nattinatt!

xoxo
Elin

Jag önskar...

...nu så här i efterhand att jag hade mörkerseende. Istället sitter jag med ett bultande lår. Skulle lite tyst och funt smyga in i huset och hämta toapapper. Går det i ett hus med småbarn? Enkelt svar; nej. Ett satans bord stod i vägen. Där sket det sig med att smyga... :D

Mass Communication ikväll. Haha, vi fick se en filmsnutt från en film kallas "Triumph of the Will". En "dokumentär" om Adolf Hitler...snarare propagande film, men ja. Iallafall, dagens lecture handlade om hur man i senare filmer gör en så kallas referens till äldre filmer. Som Lejonkungen, scenen där Scar sjunger om att han ska ta makten, med hyenerna som marcherar? Jo, den är en EXAKT kopia nästan av Triumph of the Will. Lite småkul att veta. Fick se en annan svartvit film från Stalins tid. Samma scen dyker upp i Untouchable med Kevin Costner och Adam Garcia och i The Naked Gun 33/3. Haha, idag var en rolig lektion!
Nu ska här susas.

xoxo
Elin

Vem skrek högst?

Jag blev lite överraskad här nu. En stor insekt från Hell hälsade på mig. Stor som en tumme kom den krypande över mitt golv. Jag skrek. Högt. Uschabyscha! Men nu är han ute iallafall. Tack gode gud för det.
Ikväll hade jag midterm i dansen. Det var kul, och lite läskigt, men troligtvis så gick det bra. Haha, lite taktkänsla är det ju tur att man har, annars hade det inte vart kul. :D Nu ska jag faktiskt sova tidigt.

xoxo
Elin


Min äckliga besökare.

Never say never

The Fray - Never Say Never Myser jag med ikväll. Mycket tragiskt har hänt hemma och det får en att tänka till lite grann. Man är glad för det man har iallafall.
Då Youtube inte ville som jag ville så kan ni höra låten här. Piano. I love.
(För övrigt är jag så glad att OTH alltid har så himla bra musik i sina avsnitt. Dem räddar mina musiktorkadagar.)

Såg nyss att Gavin DeGraw precis släppte ett nytt album. Kanske ska ta och söka tag på det innan herr G's konsert nästa vecka :)

xoxo
Elin


Ju fler kockar...

...desto sämre soppa brukar man säga. Iallafall lyckades Sanna och jag koka ihop en mumsig dinner. Lax, ris och grönsakswok. Yummie! (Nämner inte att vi åt glass till efterrätt!) Haha, Sanna är så rolig. Hon berättade för mig hur man gör skräckfilmer mindre läskiga. "Du bara håller för öronen, för då hör du inget." Bara det att här i USA finns det inga subtitlar på biosarna. ;) Mycket man kan förstå då. Haha. Det var en trevlig kväll. Vi har redan planerat lite resor till hösten/vintern. Sanna ska komma till mig i November och över nyår är det jag som drar till Östersund. Låter skojsigt. :D Nu sitter jag och kollar på mitt älskade One Tree Hill. Så tills vidare; håll till godo med mina bilder.

xoxo
Elin

Det är en ganska bra bit mellan Svenljunga och Östersund... :D

House of Sweden.

Mångsysslarens dag.

Söndag. En dag då både Sanna och jag var lediga. Hur spenderade vi dagen? Vaknade klockan tio med att jag förlorade en diskussion jag inte ens visste jag var delaktig i. Jag vaknade av; Elin, men då går jag upp nu och ringer mina föräldrar så kan du ringa dina efteråt. Jaha..okej? Lät på henne som om vi hade diskuterat detta ett tag. Haha. Klockan elva drog vi till mig där jag slängde ihop en dagens outfit och vi drog till Fashion Valley. Där kekade vi på Cheesecake Factory och oboy vilken cheesecake. (Maten var god också.) När vi var mätta och belåtna där hade vi ett dilema. What now? Så eftersom solen kom fram efter morgonskuren drog vi till Sea World, kollade lite på Shamu (späckhuggarna) och lite dolphins. När det var klart drog vi hem till mig, kollade lite på Parlamentet på youtube. Alltid en hit. Framåt kvällen drog vi till korset och kollade på solnedgången, sedan bio ikväll igen.
     Vi såg Knowing med Nicolas Cage. Jag var livrädd 9/10 av filmen. Slutet var kasst. Tänkte i början; detta är en film för Marco, han gillar sådana filmer. Men Marco, om du läser detta, se den, men slutet hmpf. Du kommer fatta. Bjud med mamma på en biokväll i stan. Jag lovar, Johanna kan vara barnvakt ;)
Nu är jag hemma igen och pustar ut. Hämtar andan lite grann. Ska sova strax här, ny arbetsvecka igen. Goa tider fick jag allt och ledig hela nästa helg :) Yeeey! Nu, bilder!


Sanna och Elin - korset, kallt som tusan

Dolphins - Sea World

Solnedgång - Korset

Shamu - Sea World

Dem är inte lite stora.

Min cheescake. Inte att leka med. :)

Man ska då alltid spexa till det hela ;)
Tack för idag Sanna! :)

xoxo
Elin


Snowcows

Ja, så missförstådd kan man bli när man försöker säga Snökaos på engelska med täppt näsa. :D Min förkyldning är inte bättre, snarare sämre. Igårkväll gav Reija mig någon medicin som skulle lindra mina besvär för natten, typ lätta på trycket i huvudet m.m. Hon sa att jag kanske kunde bli lite trött av den men inte farligt. Haha nej då, en halvtimma senare sov jag som en gris. Klockan var då halv elva...Jag vaknade inte förrän klockan tio imorse. Haha, hej vadå bedövad av medicinen. :P
Nu ikväll jobbar jag. Sanna och jag ska laga lax, och sedan gå på bio. Just nu väntar jag på henne genom att kolla på Twilight som kom ut på hyrdvd idag. Niiiice. Hon gillar inte den så jag får se den i min ensamhet.

Jo mamma, det vore underbart att ha dig här att pyssla om mig, men jag gissar på att du kommer att ha plenty of time när jag kommer hem igen. Att gå från värmen här till kylan hemma kommer garanterat göra mig sjuker :) hehe. Reija och Melanie tyckte att det var jättekul att se Emmy i webcamen :) Saknar er!

xoxo
Elin

Yeeey!

Guess what Sweden?! (Plus Julia i Spanien och Sanna i La Jolla;)


För er som inte fattar, WE GOT TICKETS!!!!! :D:D För er som fortfarande inte fattar; GAVIN DEGRAW!!

Bildbevis



Plin?!

Fredag hela veckan.

Hade inte det vart skönt? :) Idag är det iallafall den tidigarenämnda dagen. Och dagen till ära är jag kanoners förkyld. Daphne frågade mig varför, vad svarar man på den frågan? :P I eftermiddag ska jag åka upp till Carlsbad och umgås med Reija med familj. Melanie och jag ska även boka biljetter till Gavin DeGraw. Yeeeey, jag, ska, kolla, på, Gavin, DeGraw! Hoooooppas inte biljetterna hinner försvinna, då skulle ni få se på ledsen Elin.
Haha, ja mamma. Lustigt att den lilla tösabita kommer hem i höst och fyllda 20 kommer va. Kände att det nu blev ruskig illa grammatik, men äsch, sak samma. Alla som kan svenska förstår vad jag menar. :D

Nu ska ni få höra på det sjukaste. Idag var Dylan och jag inne på Starbucks, och vet ni vad hur klöthuvudet i kassan stavar mitt namn? (Ska tillägga att jag stavade det tillochmed för stackarn.) Jo PLIN?! Jag menar, va?!

xoxo
Elin

Att se rött...

...i varenda rödljuse' på väg till skolan när man är sen är inte något kul. Speciellt inte om huvudet dunkar av förkyldning, man är otålig och som redan nämnt sen. Saken blir ju inte bättre av att alla Söndagsåkare är ute idag, en torsdag. Mutter...tur att jag kunde skaka bort det mesta under lektionen. Haha, sedan bar det av hem till Sanna där vi lagade lax, potatis och sallad. Muuuums! Lite teriyakisås och allt slinker ner i magen. Jag är mästaren med teriyaki! Det är bara att gilla läget. Kom på en idé, hur många olika maträtter som passar med teriyaki? Jag är brave enough to try it out. Who's with me?! Kommer springa runt med en flaska teriyakisås i bakfickan. :D

xoxo
Elin

Ålderskrämpor?

Jag har träningsvärk i min rumpa från dansen, i vaderna från mina promenader och halsen svider. Jag tror jag börjar bli för gammal för allt vad excercise heter. Haha!
Lovade Magnus nyss att nämna honom i min blogg. Vad gör man inte för att fiska kommentarer? ;D Jag är mutbar, det vet nog alla. Förresten, vad hände med Darkwin Duck? Nu blir vi farliga, Darkwin Duck! eller Vem är faran som lurar i natten? Haha jag älskade det programmet, snäppet efter Luftens Hjältar. Haha, I belive I had a crush on Darkwin! ;D Och Disneyklubben?! Haha! Åh, jag älskar Disney!!

För övrigt lyssnar jag på Ronja Rövardotter nu, skulle vilja se den filmen. Haha, jag är som ett barn idag!

xoxo
Elin


JulleBulle

Om du inte vet vilka blondiner jag menar, då är det pinsamt ;)

Mid-terms.

Haha, jag hade min första mid-term ikväll. Mass Communication var ämnet och svaren på frågorna var att välja alternativ a, b, c eller d. Simpelt och bra, passar mig utmärkt. :) Så förhopningsvis gick det fina fisken.
Nu i eftermiddags var jag ute och gick med Luscious i en timma, vad härligt det var i eftermiddagssolen. Sedan in och göra sig i ordning inför kvällens lektion. Jag har haft en skön eftermiddag, det går ju inte att ta fel på. Kommer ju få mörkerdepression när jag väl kommer hem igen. Haha, får gå i ljusterapi eller något. Nej, nu hägrar sängen.

xoxo
Elin

Man kan skratta för mindre

Jag tycker att det är oerhört roande att läsa bloggar som är skrivna av hela Sveriges blondiner. Inte nämna några namn, men allihopa har sönderblekt hår, tre lager med en aaaaning för mörk foundation och matchar med resten av sminket. Dem har alltid dessa stora problem som att "Oh nej, någon har likadan bloggdesign som jag!" eller "Oh nej, måste bleka mitt hår igen, min utväxt är katastrof!". Så himla lustiga, och jag skrattar seriöst åt det hela. Så varför sluta jag då inte att läsa? Nej, du. Bra fråga, rätt som det är poppar bara dessa sidor upp på min dator. Tror ni det är ett virus? ;)


xoxo
Elin


Mmm, fruit.

Sanna och jag gjorde fruktsallad ikväll. Det nya livet är här. Bara så ni vet. (Sedan får vi väl se hur länge det håller i sig) Dansat ikväll, är helt slut i mina rumpmuskler. Som min danslärare sa; "When you do this movement your muscles will scream HELLOOOO!!"  Haha klockren är hon. Nu ska jag sova. Nattinatti!

xoxo
Elin

St Patrick's Day

Något som firas av irländarna. Men väääänta lite nu...okej, okej, nu är jag med. (Var det någon mer än jag som fattade att det var Björn-citat?) Amerikanarna firar denna dagen också, konstigt nog. Det finns tydligen en hel del släktingar till irländare här, och finner amerikanarna en connection till något, ja då är det klart dem hänger på!
Vi pratade om det på mass communication förra veckan att amerikanarna gillar att koppla allt till sig själv. Ett ruskigt bra exempel är faktiskt jag själv. När de får reda på att jag är svenska ja då finner dem alla möjliga kopplingar. T ex; deras grandfather was swedish, grannen är svensk, dem har vart i Sverige någon gång etc. Lite småkul sådär att det faktiskt är så.

DJ Class Feat. Jermaine Dupri & Trey Songz - I'm the Ish
Kid Cudi - Day 'n' Nite
Justin Timberlake - Dead and gone
Justin Timberlake - Love, Sex & Magic
Kevin Rudolf - Let it rock

Var tänkt till Julia som kanske behöver lite resmusik ;) Självklart får ni andra gärna lyssna också. :D Hehe. Have a great time Julia dear, ren.

xoxo
Elin

Kan ju annat än...

...att hoppa av lycka! Idag är det så varmt igen så jag kunde dra på mig mina shorts. Yeeeey! Sanna och jag åt en jättemysig lunch med Dylan i La Jolla. Servitören was pretty good looking. Nice ställe. :D Haha.

Pluggar lite smått inför min mid-term imorgon. Inte så kul. Ska även ha det på dansen idag och på torsdag. Undrar hur dem ska lösa det... :S Hoppas inte man ska dansa själv bara... :S Vore mysko.

xoxo
Elin

Time flies...

...is vad min värdpappa sa idag när jag berättade att jag varit här i 6 månader denna veckan. Helt sjukt galet för att använda lite IQ-befriade ord. Tycker det låter som nåt som Blondinbella skulle skriva. (Nej, jag läser inte alls hennes blogg...) Äsch, varför ska jag skämmas för det, lite kul måste man ju muntra upp vardagen med ;) Usch, nu lät jag väldigt elak, men sak samma.

Iallafall, syftet med detta inlägg var; 6 MÅNADER!!



xoxo
Elin

Bara för att...

...peanutbutter and jam är så ruskigt gott på macka.

Lite vardagslunk

Ja, finns inte så mycket att skriva just nu. Vardagen rullar på. Kanske ska berätta, jag har köpt en jacka. Det är ju behövligt i denna värmen, haha, nej men jag har faktiskt köpt en. En blå i skinnimitation. Really niiiice. Jag är nöjd. (Ska jag våga nämna att jag köpte den på H&M?) Nu matchar jag även tårna med blå färg. Haha. Köpte en fin klänning i helgen med, en till finare occasions. :)

Ikväll är det nya One Tree Hill!!! Jag som har gått och slitit mitt hår i veckor för att dem visat repriser. Finally! :D Oh, vad bra. Jag lever fortfarande på lördagens bravader btw. :D

xoxo
Elin

Wihooo



Bilden säger väl allt? Jag har för första gången i mitt liv krogat i USA! :D Ska försöka sammanfatta vad som hände. Sanna, Karolina och jag skulle bara ner till PB lite grann för att fika eller nåt. Träffade på en snubbe som sa att vi kunde komma in som VIP och ja varför inte tänktte vi. Vi visste ju dock att vi inte skulle komma in utan ID, så vi drog historien om att vi var där som turister, ville inte dra med passen ut, för försvinner det är det ju lite keeeeeeligt. Snubben som gav oss VIP biljetterna sa att han skulle kunna smuggla in oss en och en. Karolina kom in utan problem men sedan tog det stopp. Då tog hon en stämpel och gick ut som vi bara stämplade av. Piece of cake and we were inside! Har aldrig haft så skoj på länge! Cluben var faktiskt ganska fräsch och ja, vi var nöjda. Detta kommer vi leva på ett bra tag nu. Dock sa vi ju det, man kände sig som en 17-åring som lyckats ta sig in på 18-års hemma. Som alla småglinen som alltid försöker ta sig in på Kullaberg och ja allt vad det nu heter. :D
Idag har Sanna och jag vart på IKEA och kekat, sedan lite shopping i downtown, lite påhälsning i House of Sweden i Balboa Park och nu har vi precis fixat tånaglarna. :)

xoxo
Elin


He's just not that in to you

Haha, ops, det blev lite sent. Sanna och jag hamnade på bio. He is not that in to you. Mysig film, haha kul med. :) Tror den heter "Dumpa honom!" eller nåt på svenska. På vägen ut går vi förbi en tjej som utbrister: "I have a lot of hair!". Problemet är att hon var kortklippt, så vi vill inte riktigt veta vad hon talade om...

GODNATT!
xoxo
Elin

Friday night

Och hela helgen ligger framför mig. I skrivandets stund ser min helg ut sisåhär:
Lördagmorgon ska jag jobba, mellan 9-1.30. Så jag vet inte om jag hinner ringa hem nåt imorgon. Testar Söndag kära familj. Eftermiddagen ska jag till Fashion Valley för lite hederlig shopping, var ett tag sedan nu. Pengarna har trötit men nu am I back on track. ;) Lördagkvällen hoppas jag på att få gå ut på lite roligheter. Får se vad kvällen bjuder på. På Söndag ska Sanna och jag dra ner till Mexikanska gränsen och shoppa lite i outleten där nere. Niiiiceee.

Utöver allt detta MÅSTE jag plugga. Hrmph. Midterms nästa vecka + en inlämning. Ruskigt kul, not.

xoxo
Elin


Sockerchock

Var ju meningen att jag skulle somna tidigt idag. Dock satte Sanna och jag is oss varsin sockerbomb till glass. Men god är den. Så nu lämnar jag ett par rader här igen i hopp om att bli lite sömnig. Mamma hade lagt ut lite bilder på facebook. Det var kul. Dock var Emmy på majoriteten av bilderna, säger det någonting? :D

Helg snart. Ge mig sööööömn!
xoxo
Elin

Tack kära Jenny!


Jag älskar låten. Tack söta, rara, älskade Jenny. Tur att man har vänner som kan ge musiktips ;)

Eric Hutchinson - Rock 'n' roll

Celebrity Transformations

Köpte en tidning idag (då min bok är utläst) som handlar om hur kändisar har utvecklats sedan de var barn, utseendemässigt alltså. Haha, fruktansvärt roligt och IQ-befriande. Kan ju inte påstå att Brad Pitt var särskilt snygg i långt hår, eller att George Clooney var en hunk. Han ser mest ut som en flötig soffpotatis.
Hm, snart har denna vecka flugit förbi också. Tänka sig, nästa vecka har jag varit här i 6 hela månader! Inte illa för att heta Elin Maria Blomberg. Snart är jag hemma igen!

Julia, har du tid att prata i helgen innan du åker? :) Måste få prata lite med dig, vet ju inte hur tillgänglig du kommer att vara där nere i spanskalandet. Önskar jag kunde komma på dit kalas imorgon. Synd att det är en så lång flygresa. ;)

Hm, Facebook har än en gång ändrat sin outlook. Fruktansvärt irriterande för en inbiten facebookare som man är. Min mor har det dock så mycket bättre ställt i det läget, då hon är ny där, och då vet hon ju inte hur det var innan. Tänk om man var en ung facebookare som inte hade dessa i-landsproblem. :) Haha.

xoxo
Elin

Förklaring.

Förklaring till mor min, så ni andra behöver inte läsa.

Pandan är Panda express. Vi käkar där ganska ofta, så det har blivit ett internetskämt det där med Pandan. Orange chicken och fried rice. Mumma!

xoxo
Elin

Jag fick plötsligt ångest.

Jag ska väl inte klaga eller nåt, men jag fick ångest över skolan ikväll. Nästa vecka ska vi ha mid-terms. Nice, vi ska även lämna in en paper också. Hm, hårt liv jag lever. Jag vet jag ska inte klaga, för det finns dem med mer homework än vad jag har, men jag har byggt upp en ångest över det lilla jag har. Tur att läraren är så slapp som han är.

Nee, nu ska jag ta igen lite missad sömn.

xoxo
Elin

Lunch

Sanna kom en sväng och vi kekade quesadillas med tomat, skinka och ost. Jag tryckte även i mig sallad. Mums. :D Vi kollade Parlamentet på youtube och oj min mage. Jag har nog inte skrattat så sedan igårkväll när Sanna kommenterade min utmaningsgrej.
"Favoriträtter..spaghetti, men hallå vart är Pandan?!" Haha, jag sa ju det. Pandaberoende om något!

Pratade lite med Sofie idag. Hon var med när vi lagade mat, men dåligt ljud gjorde att vi fick avsluta det hela. Imorgon kanske Sofie rara?
Ikväll är det masscommuication som gäller. Intressant om musik denna gången :)

xoxo
Elin


Kors i taket...

...nu måste Marco ha med en fot i spelet. Jag menar, hur skulle man annars locka min mamma till att skaffa facebook? Haha, nej inget ont mamma, men det var en liten överraskning. :) Dock en bra en nu kan du kolla på alla mina bilder som du missar där. Göött.
Lite piggare idag. Sovit som en stock hela natten. Nice. Sanna bjöd på mat igår. Oh vad mumsigt, pasta, sås och bacon. Och till efterrätt hade hon lyckats hitta en vikarie för semlan. Ett sorts wienerbröd med grädde och lock. Fast utan mandelmassan. Men det gör inget för den äter jag ändå inte. En sak var dock irriterande. Dem hade sockrat grädden. Det var som sagt ingen riktig semla. Bara en vikarie.

Anonym: Vad kul att det påminnde dig om hägstadiet också. VEM ÄR DU?! :D

xoxo
Elin

Smokescreen

Finally off. Detta måste vart den längsta dagen i konsthistorien. Sååååå himlans trötter. Inte konstigt dock då vi var hemma klockan tre inatt och jag började jobba klockan åtta imorse. Inte för att man sover speciellt mycket eller skönt när man åker bil heller. Men nu är vi hemma igen. Och jag har slutat för dagen. (Där bröt jag nyss två heliga regler från Jan Manfred, starta inte meningar med men & och) Om cirkus 40 minuter ska jag iväg till skolan och dansa lite. Jag kommer ju iallafall att somna gott ikväll. Ska hinna med en sväng upp till Sanna också hade jag tänkt. Hon får banne mej bjussa på käk. :D Tihiii.

Fick lite nostalgisug idag. Lyssnar nu på:
Flying Blind - Smokescreen

Den lyssnar man ju inte på så att öronen blöder. Haha, satt och tänkte på det innan. Jag har en massa som påminner mig om högstadiet.
Letters to cleo - I want you to want me
Elin & Alex - Du
Three Doors Down - Here without you & When I'm gone
Nicola Sarcevic - My aim is you

Oh, nostalgi. Får man lov att säga det om sånt som hände för 4-5 årsedan. Kan det kallas nostalgi? :D Det är samma med Mika's Grace Kelly. Spk3 så det skriker om 'et.
Nu när jag blev så nostalgisk så började jag prata Athen-minnen med André. Så göttans kul! Reunion i november? ;)

xoxo
Elin


Utmanad

Jag blev utmanad av Victoria.

Tre jobb jag haft ICA, barnvakt, stallskötare?
Tre platser jag bott på Myrängsgatan, Ekliden och Granstigen
Tre saker jag gillar att se på TV One Tree Hill, Grey's Anatomy och VÄNNER
Tre favoriträtter Spagetti o köttfärssås, tacos och min värdpappas teriyakilax :D
Tre platser där jag skulle vilja vara just nu Julias avskedskalas, Hawaii och stranden :D
Tre personer jag utmanar JuliaSanna D, och Johanna.

Jag kan ju bara gissa på vad Sanna kommer skriva om favoritmat. (Panda för er som inte vet;)

Ey Hun, I'm goin' home!

Idag ska vi dra oss hemåt, mot San Diego igen. Ska faktiskt bli skönt att komma hem, till värmen. :) Haha, det är kyligt här uppe. Jag har vant mig alldeles för bra vid soliga och varma San Diego. Kommer problematiskt att åka hem till Sverige i Oktober. :) Haha, iallafall, idag tog jag mig ner till Starbucksen i Fisherman's Wharf (där jag för övrigt sitter nu) och chillar lite. Familjen är hos min värdpappas mamma och jag tar det lite lugnt innan vi ska dra oss hemåt ikväll. Ska bli kul att träffa Sanna igen. Haha, Sanna har vi varit ifrån varandra så här länge sedan du kom hem från Mammut? :D Vi är tokiga vi! See ya'll tomorrow!

xoxo
Elin



Still San Fran.

Allens aunt som vi bor hos är allt för söt, de två kvällarna jag har jobbat har hon lagat mat till mig. Kinesiskt is tha shit I say. Jättesöt liten tant som fyller mig med mat lika mycket som min farmor. :)
I Lördags var jag ute på Alcatraz. Snubben som döpte stället sa; "jag döpte stället till Alcatraz därför att det
fanns så många fåglar där. Nu var det en särskild fågel som hette nåt alca...minns dock inte namnet.. Wow, jag älskar att besöka sådana här ställen. Gå i sina egna tankar och bara smälta allt. Jag gick en sån där tur där jag lånar hörlurar där dem berättar hela historien för mig. Mycket intressant. Isoleringscellerna var nog det läskigaste jag sett. Fyamedå! Dem berättade om flyktförsöket 1946 av sex fångar. Dem tog åtta vakter till fånga, sköt ett par av dem m.m. De berättade i hörlurarna hur man skulle gå så man fick se precis hur dem hade gjort och vart dem hade gjort vad etc. Man såg tillochmed märken i golvet efter en granat som satte stopp för dem. Det var en sån där upplevelse som man inte riktigt kan sätta ord på. Måste upplevas. Ha, Akropolis, släng dig i väggen!
Lördag eftermiddag följde jag med min värdfamilj till Chinatown. Haha, som att åka till Kina. Dem hade en hel fiskaffär där allt var färskt. Med färskt menar jag levande! Syyyyyytligt värre!!
Lördagkväll spenderades hemma, jobb. Hm, inget internet.. det är då man märker hur bortskämd man är. Man känner sig helt isolerad. Mutter mutter. Meeeeen jag satt vid datorn ändå. Myste med film. :) Haha, man får svaga connections från gratis WiFi i närheten, så jag sitter vid fönstret och får sändning emellanåt. Då hoppar jag av lycka när jag
ser att jag är ansluten. Då spelar det ingen roll om det är för svagt så jag inte får upp internet. JAG HAR JU CONNECTION! Haha, dumhuvve!!

Söndag

Träffade Victoria en sväng. En tjej jag träffade på aupairskolan. Hon drog med mig till en park där vi träffade lite annat folk. Kul värre, vi spelade spel och hade mysigt i solen. Har åkt Cablecar och lekt turist idag också. Jag börjar bli bra på att turista. Imorgon bär det av hemmåt också. Det kommer lite mer bilder när jag är hemma igen. Ursäkta det långa inlägget, var tvungen att skriva av mig lite så jag inte har allt när jag kommer hem ;)

xoxo
Elin

Lite uppdatering

Nu sitter jag på ett internetcafé i San Francisco igen. Ska snart till Downtown och träffa Victoria. En tjej jag träffade på aupair-skolan. Trevligt värre, har lite ont om tid, så det blir en kort uppdatering. Lite bilder dock. Mer senare.


Fredagspromenaden


Broadway inne på Alcatraz. Kommer med bilder senare.


Fisherman's Wharf


Sytligt värre ;)

xoxo
Elin


Starbuckssurfande

Haha, har inget internet hemma där vi bor här i San Francisco. Så jag har letat mig ner till ett Starbucks nere i Fisherman's Wharf där jag nu sitter och myser för mig själv. Bokade biljetter idag till Alcatraz imorgon, problemet är att jag inte har nån skrivare så jag kan skriva ut min biljett. Problematiskt. Men det är något jag får ta tag i senare för jag är alldeles för avslappnad nu. Skulle kunna somna här i fotöljen, men det skulle ju vara lite pinsamt. Haha, så jag kanske ska dra mig hemmåt och ta en lur där istället.

Mamma, bli inte för orolig om jag inte ringer i helgen, jag lever, dock utan internet hemma ;) Nu ska jag vidare ut och utforska San Francisco. See yaa!

xoxo
Elin

San Fran

Torsdag. Ikväll åker vi till San Francisco. Det ska bli kul faktiskt. :) Dock vet jag inte hur det kommer bli med internetacessen då det inte finns internet där vi kommer att bo. Så om ni inte hör från mig på ett par dagar, bli inte oroliga, jag är bara internetlös ;)

Mentosberoende

Ojsan. Jag hittade Mentos på Target igår. Ojsan vad gott. Farligt farligt.
Sanne hade lagt ut bilder på sin facebook från skoltiden. Gud vad man kan sakna något så tråkigt emellanåt. Just nu sitter jag och pratar med André på Skype. Kul. Nu längtar man allt hem lite. Träffa alla kompisar och ha sitt sociala liv igen. Inte för att man inte är social här men det är inte samma sak. :P

Skola snart. Ska hoppa in i duschen nu. See yaa!

xoxo
Elin

John Blund

Han ska få göra mig sällskap strax. Hektiska dagar har jag. Jobb - skola - Sanna. Haha, det är väl så det ser ut. Jag är trött som en gris. Ska sova som sagt, ska skriva lite mer imorgon, men nu har jag ju iallafall lugnat alla oroliga sinnen lite grann ;)

xoxo
Elin

Påminnelse

Ni har väl inte glömt? - SoCal - Det har inte vi ;)

Idag har det varit tryckande varmt. Hade vi varit i Sverige hade detta vädret gett mig magknip. Äkta åskväder. Kvavt och disigt, som sagt, gjort för åska. Men den uteblev och likaglad är jag för det. Min värdfamilj sa att det hade åskat en gång sedan Daphne fötts. Tösabita är ju för sjuttingen 2 ½ så jag gillar oddsen. Nice. På torsdag är det San Francisco igen.

xoxo
Elin

Carshopping

Idag har vi varit och carshoppat. Melanie fyller ju snart 16 och då ska hon ha bil. En Nissan Murano är nog bilen som ligger bäst till just nu. Najs car. Har även hunnit med boot camp i morses, ett antal omgångar Buzz! och ja lite till. :) Slappt och gott iallafall :) Hos Reija för er som inte hängde med ;D

Nu ikväll åkte Sanna och jag ner till PB lite grann. Först träffade vi på Robert och Kevin. Den förstnämnde ville ta en åkttur i polisbilen som stod där. Men han tyckte att det räckte med en gång om dagen. Han hade ju redan vart i jailen en gång idag. Bra dag för honom, han bodde vid toaletterna. Hans "kompis" Kevin var från NY och i våran ålder. Han bodde dock inte vid toaletterna, han bodde på Garnet Ave. Lite längre bort träffade vi på Eric. Han var något förfriskad och tyckte min klänning var the fucking coolest thing he ever seen. Men min tröja var "Goofy". Jaha?! Lustigt värre.


Over and out!
xoxo
Elin


It's a beautiful day...tra la la

To quote U2. Sanna och jag vaknade upp runt nio. Pratade lite med mamma på telefon. Lustigt hur hon kan sitta på andra sidan jordklotet och fortfarande få mig att känna mig som tre. "Elin, nu får du ta och byta smil, för det du har nu börjar bli lite tjatigt!" Eller nåt i den stilen, tack mamma, älskar dig med! ;) Sedan bar det av till gymmet. Hemskt vad hurtig vi blev då. Efter det blev det frukost på Kono's. Alla pratar ju så gott om det hela, så var ju tvungen att testa om det är så bra som alla säger. Och ja, det var ju inte helt kasst. :D After that drog vi hem och hämtade badkläder + volleyboll och drog ner till stranden. Ja, idag har det varit ca 26 grader varmt. Mötte upp Susi, Ida och Dominik och spelade med ett gäng amerikaner, vilka, eller ja iallafall en, var från Ohio. Trevligt värre, när dem drog kom det ett nytt öldrickande gäng som vi spelade med. Damn I was good, serveesset Elin vettni ;) Efter den underbara dagen på stranden drog jag till Reija's. Nu är jag här och känner hur det hettar i kinderna och ögonen är tunga. Nice dag! Mmmm, ni ska bara veta hur gott det är i SD just nu.

På torsdag drag jag till San Francisco. Det ni!


xoxo
Elin


Sanna och jag hittade lite kul saker på Target en kväll.


Var ju tvungen att visa mina skills. :D


Nöjd mamma, en ny min ;)


Frukost/lunch


Sällskapet


Stranden


Jag ser lustigt nog ut att vara vältränad! ;)


RSS 2.0