Las Vegas

Hemma igen från Vegas. Och ja, det är väl som alla säger, Vegas måste upplevas IRL. Jag har sett alla de stora hotellen; New York New York, Monte Carlo(Vilket vi bodde på), Ceasar's Palace, Venician, Paris, Excalibur mfl. Sjuktegentligen hur stora dem är! Så vi har strosat The Strip upp och ner, kikat på casinona, ja jag fick faktiskt gå därinne;) Och en sak som jag ensam i min familj kan stolsera med for sure, jag är den enda som åkt rollercoastern runt New York New York! Det ni! Haha!
Vårat hotell var niiiice. Sov i en stoooor säng som var underbart skön. :D Hehe. Okej, nu ska vi strukturera upp denna historien lite.
Söndag. Vi åkte från Carlsbad klockan 6.00 am. Tidigt och bra, var framme runt 12.00. Då våra rum inte var riktigt klara än tog vi en promenad bort till Ceasar's palace, åt lunch på The Cheesecake Factory med den gudomliga cheesecaken! Mumma! Under eftermiddagen började Daniel må dåligt så medans Reija kurerade honom på hotellet drog Bob, Melanie och jag till Excalibur för lite spel. (Lagligt dock! Vinsterna kan beskådas nedanför.) Och efter det gick vi till ESPN Zone där Reija mötte upp oss för middag.
Måndag. Daniel vaknade pigg som en lärka klockan 6.00. Snäll som jag är följde jag med honom ner till Food Court och kekade frukost. Sedan; SOOOOOL! Vi hängde vid poolen mestadels av dagen, sedan drog vi ut på lite mer shopping och sightseeing. :) Vi kekade på Rainforest Café och hängde lite till vid Excalibur. :) Imorse åkte vi vid 8.00 hemmåt. Nu är det mer proffessionell slappning som gäller.

xoxo
Elin


 Melanie och jag utanför New York New York.

New York New York.

The Strip

Gondolas. :D

Var ju bara tvungen. :)

Kommentarer
Postat av: Sara

Fan vad häftigt!!

2009-04-08 @ 11:12:02
URL: http://avand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0